• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Häähumua
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Helppo ja Nopea Oreo-Juustokakku

Isänpäivä· Juustokakut· Nopeat ja helpot

15 loka
Helppo ja Nopea Oreo-Juustokakku
 

Helppo ja Nopea Oreo-Juustokakku on todella otsikon kuvauksen arvoinen. Tämän kakun teet jopa puolessa tunnissa ja on sanomattakin selvää kuinka herkkua se on! Erään maistajan sanojen mukaan ”Oli niin namia, että meinasin kuolla”.

Tajusin etten voi seuraavia kolmea viikkoa tehdä pelkkiä Halloween-leivonnaisia – vaikka niin suunnittelin, joten käännän vaihdetta hieman taaksepäin. Meillä on muuten tänään mahtavat Halloween-kuvaukset. Niistä lisää Instagramissa jo tänään ja ensi viikolla myös täällä blogissa!

Oreo-juustokakku – aika varma herkku vai mitä? Tämä kakku myytiin hetkessä loppuun Pop Up kahvilassani muutama viikko sitten. Lupasin asiakkaille ja lukijoille reseptin ja tässä se on. Resepti on todella yksinkertainen, nopea ja helppo. Tämä kakku valmistuu jopa 30 minuutissa – hetken joutuu odottelemaan tuota hyytymistä, joten teethän kakun hyvissä ajoin ennen kuin vieraat saapuvat. Jos rakastat Oreo-keksejä niin kutkkaa myös tämä resepti: Oreo-Jäätelö.


Helppo ja Nopea Oreo-Juustokakku

noin 8-10 hlö
 
 
Pohja
  • 200 g oreoita
  • 50g voita
 
  1. Pingota leivinpaperi 18-20 cm irtopohjavuoan pohjalle.
  2. Mittaa keksit ja aja ne tasaiseksi monitoimikoneessa tai blenderissä.
  3. Sulata voi ja yhdistä se keksimuruun.
  4. Painele keksipohja irtopohjavuoan pohjalle ja laita jääkaappiin odottamaan.
Täyte
  • 4 dl vispikermaa
  • 300g tuorejuustoa
  • 150g oreoita
  • 2 tl vaniljasokeria

Huom! Halutessasi makeamman kakun lisää 0.5 dl tomusokeria vaniljasokerin lisäksi!

  1. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi.
  2. Lisää tuorejuusto ja jatka vatkaamista hetken aikaa.
  3. Leikkaa nopeasti veitsellä oreot muruksi – lisää kermaseokseen.
  4. Lisää vaniljasokeri, tomusokeri ja vatkaa niin kauan kunnes täyte on paksua.
  5. Asettele reunakalvo vuoan reunoille.
  6. Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita nuolijalla. Siirrä kakku tekeytymään jääkaappiin yön yli tai muutamaksi tunniksi.
 
Koristeluun
  • kermavaahtoa
  • 6 oreo keksiä
 
  1. Puolita keksit veitsellä varovasti etteivät ne murru.
  2. Vatkaa pieni määrä kermaa ja laita pursotinpussiin tähtityllan kanssa.

    Vinkki! Tuplaa täyte, jos haluat näyttävän korkean kakun. 

Helppo ja Nopea Oreo-Juustokakku
 
Kokelitko ohjetta? Jaa oma kakkusi Instagramissa #anninuunissa
 

Lisää juustokakkuohjeita löydät täältä.

Seuraatko minua jo:

Instagramissa

Facebookissa

111 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Pinkkiä leivontaa Roosa nauha -päivänä
Seuraava artikkeli: Suklaiset Dracula – Donitsit »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Suklaapossu sanoo

    15.10.2016 18:21

    Niin herkullisen näköinen ja kuulloinen! 🙂 Ja kiva kun on liivatteeton 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.10.2016 06:12

      Kiitos Suklaapossu 🙂 Tämä oli kyllä herkkua lasten ja vanhempiankin mielestä!

      Vastaa
      • Armi sanoo

        13.8.2021 21:18

        Hei, paljonko tuota tomusokeria tulee.? kun ei ole aineksissa, mutta ohjeessa on.

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          14.8.2021 06:38

          Lukee heti ainesten jälkeen vinkeissä. Luetko ohjeen huolella uudestaan 🙂

          Vastaa
    • Suklaapossu sanoo

      17.11.2016 07:34

      Nyt on tehty ja syöty hyvin samantapainen kakku https://suklaapossu.blogspot.fi/2016/11/nopea-ja-herkullinen-oreo-juustokakku.html Herkkua oli 🙂 Kiitti helposta ja nopeasta kakkuvinkistä, ilman tätä meillä olisi luultavasti jäänyt isänpäiväkakku kokonaan väliin 🙂

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.11.2016 08:58

      Ihanaa <3 Kiva saada tällaista palautetta! Ja olen onnistunut inspiroimaan noin ahkeraa leipuria kuin sinä 🙂 Mukavaa loppuviikkoa!

      Vastaa
  2. Anni sanoo

    17.10.2016 07:47

    Nam! Tein samalla tyylillä minttu-suklaajuustokakun 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.10.2016 09:42

      Nam! Varmasti herkullista sekin 🙂

      Vastaa
  3. Anonyymi sanoo

    17.10.2016 09:04

    Tuolla on kirjoitusvirhe tossa "mittaa keksit ja ne tasaiseksi…" puuttuu varmaan sana murskaa? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.10.2016 09:43

      Kiitos 🙂 Nyt on korjattu! Mukavaa viikkoa sinulle!

      Vastaa
  4. Anonyymi sanoo

    26.10.2016 19:15

    Hei kiitos reseptistä, hyytyykö tämä kakku ilman liivatetta? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      27.10.2016 04:34

      Hei, kiitos kommentista. Tässä kakussa ei käytetä liivatetta – koostumus on pehmeä ja pysyy kyllä kasassa 🙂

      Vastaa
  5. tuuli sanoo

    6.11.2016 16:16

    Heippa, pystyykö tätä tekemään ilman tuota reunakalvoa? 🙂 voiko sen korvata jollain tai jättää vain pois?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      7.11.2016 05:58

      Moikka, reunakalvon voi jättää aina pois – reunakalvo tekee reunosita vaan nätimmät. Voit korvata sen leivinpaperilla tai voidella ja tomusokeroida vuoan reunat 🙂 Mukavaa leivontaa!

      Vastaa
  6. Anonyymi sanoo

    13.11.2016 13:17

    Kuinka kauan kakun pitää antaa tekeytyä? Mietin vaan kun ei mitään tarkkaa aikaa ole kerrottu

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.11.2016 15:21

      Kiitos kommentista, kävin muuttamassa reseptiä – eli yön yli tai muutama tunti 🙂 Yön yli tekeytynyt kakku maistuu aina paremmalta! Mukavaa iltaa!

      Vastaa
  7. Marika sanoo

    27.11.2016 17:51

    Hei, haluaisin testata mascarponea juustokakussa, sopisikohan tähän? 🙂 niin ja mahtuukohan 16cm vuokaan, joka korkeareunainen.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      28.11.2016 05:08

      Hei, voit vaihtaa mascarponeen yhtä hyvin 🙂 Luulen että mahtuu 16cm vuokaan jos on hyvin korkea! Mukavaa uutta viikkoa!

      Vastaa
  8. Anonyymi sanoo

    28.12.2016 09:55

    Moi, onko kakku silti makeahkoa vaikkei sisällä lisättyä sokeria ollenkaan? On niin hyvältä ja helpolta kuulostava ohje, että taidan valmistujaiskahveilleni tälläsen väsätä 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      28.12.2016 10:24

      Moi, kyllä maistuu 🙂 Oreo-keksit ovat hyvin makeita. Jos tykkäät normaalia makeammasta, niin lisää muutama lusikallinen/puoli desiä sokeria varmuudeksi 🙂

      Vastaa
  9. Anonyymi sanoo

    15.1.2017 19:05

    Hyvän näköinen ohje! Mitä luulet, toimisiko tämä joillakin muillakin kekseillä (domino, geisha, fazerina), vai onko oreoissa jotakin eroa vaikkapa dominoihin verrattuna?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.1.2017 05:51

      Tämä on tosi hyvä, helppo ja todellakin myös nopea 🙂 Uskon, että onnistuu muillakin täytekekseillä, itse en ole kokeillut 🙂 Kannattaa maistaa massaa ja lisätä sokeria oman maun mukaan. AInakin oreot ovat niin makeita ettei lisättävää sokeria välttämättä tarvita. Olisi hauska kuulla miten onnistuu jos kokeilet vaikka dominoja 🙂

      Vastaa
      • Simo sanoo

        5.1.2018 10:06

        Dominolla olen nyt tehnyt pari kertaa. Philadelfia juuston ominaismaku peittyi kun laitoin 0,5 dl tomusokeria, mielestäni sopivan makeaa. Mascarpone juustolla vielä parempi koska juuston maku on melko neutraali

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          6.1.2018 11:39

          Kiitos vinkistä Simo 🙂 Täytyy itsekin koittaa dominoita!

          Vastaa
  10. Suvi sanoo

    8.2.2017 13:49

    Voikohan tän kakun pakastaa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.2.2017 15:08

      Hei, kyllä uskon, että tätäkin kakkua voi pakastaa. En ole itse kokeillut, joten en ole 100% miten vaikuttaa koostumukseen. Tekisin niin, että laittaisin kakun heti hyytymään pakkaseen ja ottaisin tarjoilupäivänä pois ja antaisin sulaa rauhassa jääkaapissa. 🙂

      Vastaa
  11. Suvi sanoo

    8.2.2017 13:49

    Voikohan tän kakun pakastaa?

    Vastaa
  12. Anonyymi sanoo

    24.2.2017 07:36

    onko oreo keksit niinkuin dominokeksin tyylisiä ? onnistuisikos kakku niillä ? siis nyt ihana helppo ohje juustokakulle kiitos

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.2.2017 07:38

      Hei, kyllä ovat dominojen tyylisiä. Joku tuolla ylempänä kysyi samaa ja vastasin näin:

      Uskon, että onnistuu muillakin täytekekseillä, itse en ole kokeillut 🙂 Kannattaa maistaa massaa ja lisätä sokeria oman maun mukaan. AInakin oreot ovat niin makeita ettei lisättävää sokeria välttämättä tarvita. Olisi hauska kuulla miten onnistuu jos kokeilet vaikka dominoja 🙂

      Vastaa
  13. elina sanoo

    24.2.2017 10:52

    Tein ohjeiden mukaan tarkasti mutta se ei jähmettynyt yhtään sitä ei voi leikata yhtään ja nyt synttärilahja meni pilalle enkä toista kerkee enään tekemään

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.2.2017 13:09

      Hei Elina, todella harmi kuulla. Jotain on mennyt kuitenkin pieleen, koska tällä ohjeella moni muu minun lisäksi on onnistunut. Resepti on yksi suosituimmista. Koska en ollut näkemässä paikan päällä, niin en osaa sanoa mikä on mennyt sinulla vikaan. Vatkasitko varmasti massan paksuksi ja annoit olla pari tuntia vähintään jääkaapissa?

      Vastaa
  14. Nora-Sarah Mazouzi sanoo

    4.3.2017 18:05

    Sain saman kohtalon kuin edellinen. Mut taisi olla siinä ongelma että täräytin koko homman blenderillä tehdä. Olisi pitäny vain vatkata ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      6.3.2017 05:29

      Joo kyllä se pitää vatkata 🙂 Ei onnistu blenderillä tai jos laittaa liivatetta niin silloin ehkä onnistuu 🙂

      Vastaa
  15. Nuori sanoo

    4.7.2017 09:54

    Hei!

    En ikinä anna mistään palautetta tai ylipäätään jaa mielipiteitäni missään, mutta olen käyttänyt tätä reseptiä nyt useita kertoja. Löysin tämän peruskoulussa ollessani kotitalouden tunnilla jälkiruuaksi ja sen jälkeen tehnyt kotona ja työpaikalla. Olen vain korvannut aina jääkaapin pakastimella(ollut pari h), ollut silti hyvää!
    Kiitos reseptistä!

    Vastaa
    • Anni sanoo

      4.7.2017 11:17

      Hei! Kiitos paljon kommenstistasi. Olipa se kiva lukea ja arvostan todella, että jätit mielipiteesi 🙂 Täytyy itsekin koittaa tuota pakastusta – sillähän nopeuttaa kivasti hyytymistä 🙂 Tmä on yksi minunkin suosikkiresepteistäni. Mukavaa aurinkoista kesää sinulle!

      Vastaa
  16. anonyymi sanoo

    5.7.2017 15:41

    Moikka.

    Voiko tätä tehdä 25 cm vuokaan ? Jos tekee niin minkä verran noita aineksia ?

    Pikaista vastausta ja kommenttia toivoen 🙂 ja etukäteen kiittäen 🙂

    Vastaa
    • Anni sanoo

      5.7.2017 16:59

      Moikka,

      Tottakai voi tehdä. Itse tuplaisin kaikki aineet. Jos haluat korkean kakun ehkä pitäisi tehdä jopa kolminkertaisena 🙂 Hyytyminen voi myös viedä hiukan kauemmin, joten otathan myös sen huomioon. Parasta kakku on seuraavana päivänä, kun kaikki maut ovat tasoittuneet. Mukavaa leivontaa!

      Vastaa
      • anonyymi sanoo

        6.7.2017 15:07

        Korkea ei välttämättä ole pakko olla, minulla vaan ei ole kuin 25 cm vuoka niin siksi mietin pystynkö siihen tehdä 🙂
        Kiitos paljon vastauksestasi 🙂

        Vastaa
        • Anni sanoo

          6.7.2017 15:23

          Ole hyvä 🙂 Mukavaa loppuviikkoa!

          Vastaa
  17. Jasmiina sanoo

    25.8.2017 15:49

    Moikka! Olisin kysynyt pikaisesti että otetaanko kekseistä se sisälmys pois?

    Vastaa
    • Anni sanoo

      26.8.2017 10:31

      Moikka Jasmiina 🙂 Keksien täyte on olennainen osa makua, joten se laitetaan yhdessä hienonnetun keksin kanssa massaan ja pohjaan 🙂

      Vastaa
  18. Heidi sanoo

    13.9.2017 21:58

    Hei, kuinka monelle herkuttelijalle kakusta suurin piirtein riittää? Meinasin tehdä synttäreille, jonne on tulossa 10 aikuista ja 3 lasta. Pitäisikö tehdä kaksi kakkua?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.9.2017 05:58

      Hei Heidi,

      kakku on noin 10 hengelle (riippuen tietenkin kuinka isoja paloja ihmiset leikkaavat kakusta). Voi olla, ettei yksi kakku ihan riitä. Riippuu tietenkin mitä kaikkea muuta teillä on tarjolla. Mukavia juhlia!

      Vastaa
  19. Bansku sanoo

    2.10.2017 18:03

    Kuulostaa hyvältä! Pitää kokeilla??

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      2.10.2017 21:03

      Kiitos Bansku 🙂 Suosittelen lämpimästi!

      Vastaa
  20. Jasmin sanoo

    21.11.2017 18:55

    Tein tätä isänpäiväks ja koko perhe tykkäs! Kiitos paljon ohjeesta ja tästä blogista 🙂

    Vastaa
    • Anni sanoo

      22.11.2017 22:07

      Kiitos Jasmin ihanasta kommentista 🙂 Tervetuloa herkuttelemaan resepteillä uudestaankin!

      Vastaa
  21. Hanna sanoo

    18.12.2017 22:05

    Todella hyvä kakku josta kaikki tykkäsivät. Minä laitoin pakastimeen hyytymään muutamaksi päiväksi ja siirsin jääkaappiin sulamaan yön yli. Nam!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.12.2017 07:17

      Hei Hanna, kiitos kommentistasi 🙂 Mukava kuulla, että kakusta pidettiin! Tein itse juuri piparkakuista vähän samantyyppisen kakun ja en malta odottaa sen maistamista! Sen resepti tulee myös aikanaan blogiin! Ihanaa joulun odotusta!

      Vastaa
  22. Vierailija sanoo

    3.1.2018 17:41

    Hei,

    Onnistusikohan tämä kakku esimerkiksi piltillä/marjoilla täytteen keksien asemesta? Ja jos kekseinä käyttäisi sitten vaikka digestivejä pohjassa…

    Vastaa
    • Anni sanoo

      4.1.2018 13:44

      Hei,

      Tässä ohjeessa keksit jämäköittävät kakkumassan, jolloin se pysyy kasassa ilman liivatetta, joten ei onnistu ilman liivatetta marjoilla tai piltillä valitettavasti. Täältä löydät muita marjasia juustokakkuja: https://www.anninuunissa.fi/category/kakut/juustokakut/

      Vastaa
  23. Cathy sanoo

    28.1.2018 16:44

    Hei! Meillä on tulossa ristiäiset ja ajattelin normikakun lisäksi tehdä tämän. Mitä tuorejuustoa itse käytät tähän kakkuun? En malta odottaa, että tätä saa maistaa ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      28.1.2018 17:05

      Moi Cathy, loistava valinta 🙂 Voit käyttää kakkuun philadelphiaa tai mascarponea. Kummallakin toimii hyvin , Valion tuorejuusto on hieman suolainen, mutta 100% pastöroitu 🙂

      Vastaa
  24. Nitta sanoo

    17.3.2018 21:22

    Moi, löysin sattumalta blogisi (ihania leipomuksia <3). En ole mikään taitava leipuri, mutta juustokakkuja tykkään tehdä. Omat synttärit lähestyy ja nyt kun kaksi pientä lasta pyörii jaloissa, niin tämähän on nopea ja näppärä vaihtoehto. 🙂 En ole ikinä käyttänyt Oreoita (tai Dominoita tms) ja mietin, että miten ne tuohon pohjaan olisi paras murskata, kun täytekin on mukana? Digestive menee murskaksi pussissa kaulimella, mutta mitenkäs nämä, kun ei ole mitään ihmeellisiä keittiökoneita? Ja pysyykö tämä siis kasassa täytteeseen tulevien Oreoiden ansiosta? Jos teen vähän isompaan vuokaan esim 1,5 kertaisena, niin pysyykö tämä silti kasassa vai vaatiiko liivatetta?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.3.2018 21:18

      Hei Nitta,

      tervetuloa seurailemaan herkkuja <3 Kiitos 🙂 Oreokeksit imevät nestettä täytteestä ja se on yksi syy miksi kakku pysyy kasassa ilman liivatetta. Isompi kakku, joka on matalampi pysyy varmasti kasassa hyvin. Murskaan keksit itse sauvasekoittimessa tai blenderissä 🙂 Jos haluat voit tietenkin laittaa mukaan pari liivatetta. Mukavaa viikkoa!

      Vastaa
      • Nitta sanoo

        8.4.2018 21:35

        Synttärit on juhlittu ja voi taivat miten mielettömän hyvää tämä kakku olikaan! Tämä kyllä katosi erittäin nopeasti vieraille parempiin suihin ja kaikki vaativat reseptiä. Kiitos siis mahtavasta ohjeesta, jota tulen taatusti käyttämään vielä usein. Itse tein 26cm vuokaan kaksinkertaisena ja määrä oli juuri sopiva.

        Vastaa
  25. Anni Paakkunainen sanoo

    9.4.2018 08:53

    Hei Nitta 🙂 Ihana kuulla! Nyt tuli itsellekin himo tehdä tätä kakkua uudestaan, siitä on nimittäin liian pitkä aika ja resepti on niin helppo sekä herkullinen. Mukavaa kevättä 🙂

    Vastaa
  26. Salla sanoo

    11.4.2018 15:06

    Kuulostaa helpolta ja herkulliselta, tämän osaisin varmasti itsekin tehdä, en nimittäin ole mikään leipoja ihminen.. mietin että voikohan täytteeseen lisätä keksin lisäksi/sijaan Oreo maradou suklaata, sitä löytyis kaapista.
    En tiennyt että tuo täyte jähmettyy jääkaapissa ilman liivatetta, kuulostaa mahtavalta!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.4.2018 20:52

      Hei Salla, tämä ohje on tosiaan helppo ja todella herkullinen! Varmasti onnistut kun noudatat ohjetta. Tässä reseptissä keksit hyydyttävät juustokerma-massan ja siksi liivatetta ei tarvita. Varmasti tulisi herkullista oreo-suklaallakin, mutta se saattaa vaatia liivatetta, jos käytät pelkkää suklaata. En ole varma, koska en ole testannut. Mukavaa leivontaa!

      Vastaa
  27. Aleksi sanoo

    19.4.2018 14:47

    Hei anni. Ajattelin valmista mutta tuli mielen kun valmista pohjan pitäkö keksitä poista se täyte.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.4.2018 14:19

      Hei Aleksi 🙂 Täytettä ei tarvitse poistaa 🙂

      Vastaa
  28. Teikku sanoo

    24.4.2018 13:10

    Moikka! Tämä juuri testissä eli kakku jähmettymässä jääkaapissa. Epäilyttää vain, että oliko täyte liian löysää.. Ennenkuin lisäsin keksit täytteeseen, se vaikutti olevan hyvän jämäkkä. Kun vatkasin keksit sekaan niin täyte tuntui vain ”löystyvän”. Joten odotan jännityksellä lopputulosta. Kuinka paksu täytteen tulisi olla levitettäessä?

    Vastaa
    • Anni sanoo

      24.4.2018 14:50

      Hei Teikku,

      Outoa, että massasi löytyi keksejä lisättäessä. En ole aiemmin saanut vastaavaa palautetta. Keksit imevät täytteestä kuitenkin kosteutta ja kakun pitäsii jämäköityä sen tekeytyessä 🙂

      Vastaa
  29. Tia sanoo

    12.5.2018 22:04

    Nyt on kakku jääkaapissa tekeytymässä, mutta voi herttinen mitään hyvää oli massa! Söin sitä varmaan 4 rkl. :’D

    Vastaa
    • Anni sanoo

      13.5.2018 08:54

      Hei Tia 🙂 Ihana kuulla. Hyvää äitienpäivää!

      Vastaa
  30. Eevamoi sanoo

    17.5.2018 23:37

    Onnistuisiko tuorejuuston korvata esimerkiksi maitorahkalla ja lisätä liivatetta jämäköittämään kakun? Juhlissa vieras, joka ei pysty tuorejuustoa syömään…

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      18.5.2018 06:41

      Hei Eeva,

      en näe miksi ei onnistuisi – liivatetta tosin tarvitaan. Kannattaa maistaa, jos myös sokeria tarvitsee lisätä, koska rahka on maultaan kirpeämpää kuin tuorejuusto. Ihanaa viikonloppua!

      Vastaa
  31. Anu sanoo

    30.5.2018 21:21

    Hei, mitä luulet, onnistuiskohan vegaanisena.. ?oreothan ovat vegaanisia, ja ajattelin jos soijavispiä ja soijatuorejuustoa kokeilisi, mitä arvelet? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.6.2018 11:13

      Hei Anu, kyllä lähtisin ainakin itse kokeilemaan mainitsemillasi raaka-aineilla! 🙂 Kerro miten kävi jos teet vegaanisen 🙂

      Vastaa
  32. Christina Turpeinen sanoo

    7.8.2018 20:15

    Hei, tein juuri oreokakun tyttäreni syntymäpäiväjuhliin. Tein tuplana 26 cm:n vuokaan. Täytteestä tuli aika tumma ja se jotenkin juoksettui ja löystyi keksimurujen lisäämisen jälkeen. Voiko näin tapahtua? Vatkasin täytteen kyllä ohjeiden mukaan ja alkuun se olikin paksumpaa. Nyt odotan jännittyneenä, minkälainen siitä tuli.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.8.2018 07:48

      Hei,

      Kuulostaa hieman oudolta. En ihan ymmärrä mitä tarkoitat tummalla. En ole myöskään kuullut, että massa olisi juoksettuntut. Olisitkohan voinut vatkata massaaa liikaa? Mitä tuorejuustoa käytit?

      Vastaa
  33. Janina sanoo

    12.9.2018 12:50

    Moi, mulla on 24 cm vuoka, tuleeko mun muokata pohjaa ja täytettä jotenkin, että tulee hyvä? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.9.2018 13:00

      Moi Janina,

      Jos haluat korkean kakun tee kakku tuplana tai 1.5 kertaisena 🙂

      Vastaa
  34. Gussum sanoo

    15.9.2018 07:52

    Hei Anni,olisin kysynyt,että voiko juustokakkuja pakastaa ja jos voi mikä on niiden ns. Ikä?entä miten toimia sulatuksen kanssa?On tulossa isommat juhlat ja haluaisin leipoa erilaisia juustokakkuja enkä tiedä millaisella aikataululla kannattaa leipoa herkut…

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.9.2018 08:15

      Hei,

      Juustokakut voi tehdä suoraan pakkaseen. Itse tein juuri kakkubuffan juhliin ja pakastin kaikki juustokakut. Tein kakut viikkoa ennen pakastimeen ja sulatin tarjoilupäivänä jääkaapissa. Sulamiseen menee muutama tunti ja vielä nopeampaa se on huoneenlämmössä, mutta lämpötialvaihtelujen takia suosittelen jääkaappia. Musitathan huollellisen peittelyn etteivät kakut ota makuja ja hajuja pakastimesta.

      Vastaa
  35. Sara sanoo

    2.11.2018 10:02

    Tein tätä lapseni syntymäpäiväjuhlille ja kylläpä tämä sai kehuja kaikilta aikuisilta! Mies kehui vielä viikkoja myöhemminkin herkullisia leipomuksia (tein myös sivuiltasi löytyvän ”täydellisen suklaakakun”, joka myös sai kehuja). Tätä teen takuuvarmasti vielä toistekin! Kiitos loistavasta reseptistä!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      2.11.2018 10:06

      Kiitos Sara! Ihana kommentti, kiitos kun jätit sen <3 Mukavaa talvea teille!

      Vastaa
  36. Becca sanoo

    17.11.2018 00:05

    Ihan huippu resepti!! Ystävät oli kylässä kahvilla ja kakku sai paljon kehuja!! Muutenkin ihana blogi ja ihania reseptejä, täytyy testata muitakin leivoksia! 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.11.2018 06:57

      Hei kiitos ihana kommentti 🙂 Tervetuloa testailemaan ohjeita <3

      Vastaa
  37. Anu sanoo

    28.11.2018 09:56

    Osaatko vinkata kekseille gluteenittoman vaihtoehdon? Mahtaako toimia?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.11.2018 08:40

      Varmasti onnistuu myös gluteenitoomilla täytekekseillä 🙂 esim:

      http://www.glu.fi/tuotteet/gluteeniton/Semper+Cookie-Os+150g/1026/

      Vastaa
  38. Niina sanoo

    3.12.2018 08:23

    Todella hyvä kakku ja täyte juuri sopivan moussemaista, kun kakku oli yön yli jääkaapissa :)! Mitä sanoisit, jos haluaa korvata vaniljasokerin vaniljakreemijauheella, niin sama määrä jauhetta vai hiukan enemmän?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      3.12.2018 08:26

      Hei Niina,

      Kiva kuulla, että pidit ohjeesta 🙂 En käytä itse vaniljakreemijauhetta, joten en valitettavasti osaa antaa sen käytön suhteen vinkkejä.

      Vastaa
  39. E sanoo

    17.12.2018 19:07

    Tein tämän vegaanisena ja tuli hyvää. Käytin soijavispiä ja kauratuorejuustoa. Kiitos ohjeesta! <3

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.12.2018 19:08

      Kiitos kommentistasi 🙂 Moni on kehunut tämän ohjeen vegaanista versiota! Taidan kokeilla itse jouluksi <3

      Vastaa
  40. Riitta sanoo

    28.12.2018 19:47

    Hei. Kiitos ihanasta ohjeesta. Olen tehnyt tätä muutamia kertoja. Nyt täytyisi tehdä maidottomana. Jos käytän soijavispiä ja kauratuorejuustoa, niin tehdäänkö samoilla suhteilla ja ilman liivatetta?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.12.2018 09:27

      Hei Riitta, kiitos kommentistasi 🙂 Samat suhteet pätevät jos käytät soija ja kaura-tuotteita 🙂 Mukavaa viikonloppua!

      Vastaa
  41. Pienetleipurit sanoo

    17.2.2019 17:07

    Nam! Oli kyllä oikeasti todella helppo ja nopea tehdä! On varmasti hyvää, kunhan tulee jääkaapista 😉 ! Kiitos ohjeesta, t: kaksi nuorta leipuria.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.2.2019 19:59

      Kiitos kommentista 🙂 Toivon, että kakku maistuu <3

      Vastaa
  42. sarvis sanoo

    4.6.2019 15:02

    Hei! Tällä ohjeella tehty kakku oli vieraiden mielestä todella hyvää, mutta ei pysynyt huoneenlämmössä yhtään kasassa. 🙁 Pitäiskö olla siis ihan jämäkkää, vaikka ei ole liivatettakaan?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      5.6.2019 08:51

      Moikka,

      Jos kakku tulee juhliin ja se seisoo näin kesällä pitkään pöydällä niin suosittelen lisäämään kakkkuun liivatetta. Itse en tykkää liivatteita käyttää – kakku jää pehmeäksi ja moussemaiseksi juuri koska liivatetta ei ole, mutta kyllä se pysyy kasassa.

      Vastaa
      • Pia sanoo

        22.5.2021 11:33

        Montako liivatetta riittäisi ja miten ne lisätään massaan?

        Vastaa
  43. Minna sanoo

    5.8.2019 15:04

    Hei, ihana ja helppo kakku tämä. Tein tämän synttärikakuksi tyttären poikaystävälle ja kaikki tykkäsivät. Kakku ei kauaa vadilla vanhentunut 🙂 Täytyy ehdottomasti kokeilla myös jollain toisilla kekseillä. Kiitos siitä, että sun reseptit on niin selkeitä, että tosiaan pystyy tekemään juuri sellaisen kakun kuin kuvassa. Kerrot kaikki kriitiset vaiheet ja niksit, jotta kakku onnistuu vaikka ei mestarileipuri olisikaan. Se on mielestäni tärkeää ja innostaa kokeilemaan. Mukavaa viikon jatkoa!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      5.8.2019 16:40

      Ihana palaute Minna, kiitos paljon! Olen itseoppinut leipuri ja arvostan ohjeissa selkeyttä. Koitan itsekin aina ajatella mahdollisimman selkeästi vaiheet 🙂 Hienoa, että onnistun välittämään leivonnan helppouden! Mukavaa elokuuta <3

      Vastaa
  44. Mirva sanoo

    27.10.2019 21:43

    Todella hyvä kakku! Koska Oreoissa on palmuöljyä, käytin Ballerina-täytekeksejä, ainoat löytämäni ilman palmuöljyä. Unohdin vaniljasokerin, laitoin 0,5dl tomusokeria, ja maku oli täydellinen – ei liian makea. Kiitos tästä reseptistä, teen varmasti uudelleen!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      28.10.2019 07:20

      Kiitos kommentistasi Mirva. Tosiaan tähän reseptiin käy muutkin äytekeksit, jos oreoita ei halua käyttää 🙂 Ohje on siitä juuri niin ihana, ettei lisättyä sokeria tarvitse juurikaan, kun keksit tuovat niin paljon makua!

      Vastaa
  45. Elna sanoo

    21.4.2020 19:34

    Hei. Haluaisin kuulla miksi et suosittele muita tuorejuustoja kuin mascarpone tai phidadelphiaa?
    Tein valion tuorejuustosta, ja massa maistui mielestäni oudolta. Onko tuorejuustolla niin paljon väliä makuun?
    Toivoisin että olisit laittanut tuorejuustosuosituksen ohjeeseen.:)

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      22.4.2020 08:02

      Heippa, valitettavasti en yksilöi raaka-aineita reseptiikassa niin tarkkaan, että merkitsisin tuotemerkit. Kaikilla on omat suosikkinsa ja kerron mielelläni omat kysyttäessä. Valion tuorejuusto on hyvä tuote, mutta omaan makuuni se on vähän liian suolaista – käytän sitä kyllä nyt raskaana myös tässä ohjeessa koska se on 100% varmuudella pastöroitu.

      Vastaa
  46. Jaakko sanoo

    24.6.2020 19:27

    Ajattelin tehdä tämän mahtavan kuuloisen kakun niin, että vaihtaisin tavis oreot minttu oreoihin. Se voisi tuoda kakkuun hieman raikkautta. Voisin laittaa sitten uuden kommentin että minkälaista silleen tuli! 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      25.6.2020 08:14

      Mulla on kaapissa paketti minttu-oreoita ja ajatus on ollut sama 🙂 Kerro ihmeessä miltä maistui!

      Vastaa
      • Jaakko sanoo

        5.8.2020 20:26

        Juhlat vietetty jo ajat sitten. Oli tosi hyvää, ja sitä mintun makua ei kauheasti ollut täytteessä, koska ainoa asia täytteessä joka maistui mintulta oli keksien täyte. Oli vaan kyllä tosi hyvää! 😋Aijon tehdä toistekkin. Mietin, tulisiko sitä minttu fiilistä jos laittasi pari tippaa vihreää elintarvikeväriä. Kiitos hyvästä reseptistä!

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          6.8.2020 06:35

          Hienoa, kiva kuulla 🙂 Laittaisin ehkä hieman väriä ja muutaman tipan piparminttuöljyä makua tuomaan 🙂

          Vastaa
  47. Päivi sanoo

    23.7.2020 20:38

    Heippa!
    Jotain taisin tehdä väärin.. Tein kakun ohjeen mukaan ja minulla kävi vähän samalla tavalla kuin parilla muullakin kommentin jättäjällä. Eli kun olin lisännut keksinmurut ja jatkoin vatkaamista, niin massa tuntui vaan löystyvän vaikka tuorejuuston lisäämisen jälkeen se oli oikein jämäkkää. Ja täytteestä tuli ruman värinen, siis sellaisen likaisen värinen, eikä kauniin vaalea niin kuin vaikka tuossa kuvassa. Mietin, että olisiko pitänyt tehdä nuo kohdat 3 ja 4 toisinpäin? Eli olisiko keksinmurut pitänyt lisätä vasta ihan lopuksi ja niin, että vain sekoittaa ne täytteeseen eikä vatkaimella vatkaten? Kakku on nyt jääkaapissa tekeytymässä, vähän jännittää mahtaako se nyt hyytyä..

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.7.2020 07:19

      Hei, toivottavasti kakku hyytyi sinullakin. Käytän itse yleiskonetta, jossa sekoitan/vatkaan massan tasaiseksi. Siihen ei mene kuin hetki. Tärkein vaihe ja koostumus saadaan ennen keksien ja sokerin lisäämistä. Täyte jää vaaleaksi, kun keksimuru ei ole liian pientä ja massaa ei vatkata liikaa. Keksit ja sokerit voi halutessaan myös käännellä nuolijalla sekaan. Leivonnasssakin voi hiukan soveltaa 🙂

      Vastaa
      • Päivi sanoo

        24.7.2020 10:09

        Kiitos vastauksesta. Juu, kyllä se hyytyi! Koristelen sen vielä niin näyttää vähän kauniimmalta! 🙂

        Vastaa
      • Päivi sanoo

        24.7.2020 10:14

        Kiitos vastauksesta, olen ensi kerralla viisaampi! 🙂 Kyllä se hyytyi! Koristelen sen vielä, niin näyttää vähän kauniimmalta! 😄

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          24.7.2020 20:56

          Huh, hyvä juttu 🙂

          Vastaa
  48. Jaakko sanoo

    31.10.2020 10:04

    Onnistuukohan jos Oreot vaihtaa joulupipareihin? Eli tekisin muuten samassa mittasuhteessa mutta vaihtaisin Oreot joulupipareihin.? 😊😋

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      31.10.2020 10:08

      Onnistuu! 🙂 Tästä löydät itseasiassa ohjeen siihenkin 🙂

      https://www.anninuunissa.fi/uudenvuoden-piparijuustokakku-kinuskikuorrutuksella-liivatteeton/

      Vastaa
  49. Pauliina sanoo

    20.11.2020 20:05

    Tein saman kokoisella vuoalla ja ohjeen mukaan tuplasin täytteet, mutta täytettä tuli ihan liikaa. Lisäksi ongelmaksi muodostui kulhon koko kun täyte ei mahtunut enää normaalin kokoiseen kulhoon. Ei ollut ihan niin helppo kakku kun ohjeessa sanotaan, aika työläs valmistaa. Lisäksi en ollut koskaan aiemmin kuullut tuosta reunuksesta, onneksi sanoitkin että sen voi jättää pois tai korvata tomusokerilla. Huomenna selviää, onnistuiko kakku.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.11.2020 08:12

      Vuokasi taitaa olla omaani matalampi kuin omani, jos massa ei mahtunut 🙂 Tämä on kyllä reseptiikassa helpoimmasta päästä, kun mitään ei edes paisteta. Toivottavasti kakustasi tuli makoisa ja ensi kerralla kaikki sujuu jo ehkä helpommin!

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios