| |

Ihana Mansikkatiramisu

Ihana Mansikkatiramisu

Kaupallinen yhteistyö Viinimaa & Fresita

Ihana Mansikkatiramisu on kesäjälkkäreiden kuningatar! Tässä ihanuudessa yhdistyy klassisen tiramisun samettinen pehmeys ja raikas kotimainen mansikka!

Mun mansikkatiramisussa keksit kostutetaan kevyesti kuohuvalla Fresitalla, mikä tuo jälkiruokaan ihanan kuplivan säväyksen ja täydentää mansikoiden makeuden. Täyteläisen mascarponevaahdon ja tuoreiden mansikoiden liitto saa kielen tanssimaan – tämä tiramisu on yhtä aikaa ylellinen ja hurmaavan helppo.

Ihana Mansikkatiramisu

Tiesitkö muuten, että ”tiramisu” tarkoittaa italiaksi ”nosta minut ylös” tai vapaasti tulkittuna ”piristä minua”? Tämä versio tekee juuri niin – ja vieläpä kesäisellä, mansikkaisella tavalla!

VIDEO-OHJE LÖYTYY TÄÄLTÄ

Ihana Mansikkatiramisu

Ihana Mansikkatiramisu

Ohje (10-12 hlö)

  • 350 g savoiardi keksejä
  • 500 g mascarponea
  • 4 kananmunaa
  • 1 1/2 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 500 g mansikoita
  • 3-4 dl Original Fresitaa
  • 1 1/2 dl pakastekuivattua mansikkaa
  1. Erottele keltuaiset sekä valkuaiset toisistaan.  
  2. Vaahdota valkuainen kovaksi vaahdoksi omassa kulhossaan sekä keltuainen ja sokeri vaahdoksi toisessa.  
  3. Lisää keltuaisvaahdon joukkoon vatkaten mascarpone. Kääntele lopuksi sekaan myös valkuaisvaahto.  
  4. Perkaa mansikat, viipaloi puolet niistä ja soseuta loput. Säästä muutamia mansikoita koristeiksi.
  5. Kasta keksit Fresitaan ja lado ne vierekkäin vuokaan (39x25cm).  
  6. Lisää keksien päälle puolet mascarponevaahdosta ja viipaloidut mansikat.  
  7. Nostele toinen kerros keksejä vuokaan, päälle loput mascarponesta ja lopuksi levitä mansikkasose päällimmäiseksi.  
  8. Nosta vuoka jääkaappiin noin 4 tunniksi tai yön yli.  
  9. Hienonna pakastekuivatut mansikat esim. blenderissä ja sihtaa tiramisun päälle. 
  10. Koristele mansikoilla ja tarjoile heti.Erottele keltuaiset sekä valkuaiset toisistaan.  
  11. Vaahdota valkuainen kovaksi vaahdoksi omassa kulhossaan sekä keltuainen ja sokeri vaahdoksi toisessa.  
  12. Lisää keltuaisvaahdon joukkoon vatkaten mascarpone. Kääntele lopuksi sekaan myös valkuaisvaahto.  
  13. Perkaa mansikat, viipaloi puolet niistä ja soseuta loput. Säästä muutamia mansikoita koristeiksi. 
  14. Kasta keksit Fresitaan ja lado ne vierekkäin vuokaan (39x25cm).  
  15. Lisää keksien päälle puolet mascarponevaahdosta ja viipaloidut mansikat.  
  16. Nostele toinen kerros keksejä vuokaan, päälle loput mascarponesta ja lopuksi levitä mansikkasose päällimmäiseksi.  
  17. Nosta vuoka jääkaappiin noin 4 tunniksi tai yön yli.  
  18. Hienonna pakastekuivatut mansikat esim. blenderissä ja sihtaa tiramisun päälle. 
  19. Koristele mansikoilla ja tarjoile heti.

Vinkki! Korvaa Fresita mansikkamehulla, jos teet lapsille oman version.

VIDEO-OHJE LÖYTYY TÄÄLTÄ

Ihana Mansikkatiramisu
Ihana Mansikkatiramisu

Muistathan, että aitoa oikeaa Fresitaa saa nyt myös ruokakaupoista. Ihanaa mansikkakesää!

LISÄÄ MANSIKKARESEPTEJÄ LÖYDÄT TÄÄLTÄ

/Anni

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *