• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Raparperi-valkosuklaakakku

Juhannus· Kakut· Kevään juhlat· Täytekakut

14 heinä
Raparperi-valkosuklaakakku

Resepti on alun perin suunniteltu Unelmien Talo & Koti -lehteen

Tämä kakku Raparperi-Valkosuklaakakku on kuin unelma. Suunnittelin sen alkukesän juhliin ja resepti julkaistiin leivontapalstallani Unelmien Talo & Koti -lehdessä. Te sekositte tästä vähintään yhtä paljon kuin minäkin, siksi siis muistutan kakusta myös täällä blogin puolella vielä heinäkuussa. Raparperia löytyy yhä, mutta se alkaa olla hiukan puista. Tällä hetkellä korvaisin osan raparperista mansikalla. Tähän kakkuun voit toki käyttää myös pakastettua raparperia.

Kakun idea tuli minulle suussa sulavasta raparperikeikauksesta. Ihana karamellisoitunut pinta syntyy raparperista ja valkosuklaasta tämän kakun kakkupohjaan. Makuelämystä hivelee kuohkea valkosuklaakreemi. Kakkupohja on ihanan mehevää, raparperi kirpeää, kreemi makeaa, valkosuklaasta tehdyt koristeet rapsakoita, kaikki on siis kohdillaan. Tämä on ehdottomasti yksi herkullisimmista kakuista mitä olen tehnyt!

Raparperi-valkosuklaakakku

Raparperi-valkosuklaakakku

noin 8 hlö

Ohje löytyy kokonaisuudessaan täältä

Ensin kannattaa valmistaa kakkuun tuleva raparperihilloke, jotta se ehtii jäähtyä. Jos hilloa jää yli, herkuttele se aamupuuron tai lettujen kanssa. Kreemin tekisin juuri ennen kuorrutusta, jotta se on mahdollisimman kuohkeaa.

GLUTEENITON: kakkupohjakin kannattaa paistaa ajoissa. Sen voit tehdä myös gluteenittomista jauhoista.

Raparperi-valkosuklaakakku
Raparperi-valkosuklaakakku
Raparperi-valkosuklaakakku

KUVAT: Johanna Myllymäki/A-lehdet

Seuraavaksi leivotaan jo mustikasta.

Aurinkoista heinäkuun jatkoa!


Lisää kakkureseptejä löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

4 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Bistro Bardot – Etelä-Euroopan tunnelmaa
Seuraava artikkeli: Ihana Haikon Kartano »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Jossu sanoo

    20.4.2022 13:42

    Hei, Ihanalata kuulostaa tämä kakku ja ajattelin tehdä lauantaille. Tänään keskiviikkona pitäisi tehdä pohja, meinaatko että säilyy hyvänä jääkaapissa vai kannattaako laittaa pakastimeen?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.4.2022 14:03

      Kyllä uskon, että säilyy jääkaapissa hyvin 🙂

      Vastaa
  2. Marika sanoo

    21.6.2022 12:08

    Voiko pohjan tehdä pari päivää etukäteen jääkaappiin odottamaan?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.6.2022 15:21

      Kyllä voi 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios