|

Ensimmäinen Häävuosipäivä – Paperihäät

Ensimmäinen Häävuosipäivä - Paperihäät

Miten siitä voi olla jo vuosi? Minne aika katoaa? Toisaalta tuntuu, että häistä on ikuisuus ja toisaalta ne olivat eilen. Tänään häistämme on kuitenkin tasan vuosi. Juhlimme siis paperihäitä ja missä sitä olisikaan parempi muistella kuin paikan päällä?

Palasimme Italiaan, mutta huomattavasti rauhallisempina tänä vuonna. Saavuimme pari päivää sitten Comojärvelle ja tänään matkaamme Salòn kaupunkiin eli kaupunkiin, jossa vuosi sitten menimme naimisiin, muistelemaan hääpäiväämme. Tällä matkalla on myös toinen merkitys, nimittäin vaikka vietimme Gardalla koko hääviikon, emme juuri muista tuosta ajasta mitään, emmekä ehtineet rentoutua tai nauttia paikan tunnelmasta käytännössä missään määrin viime vuonna. Nyt meillä on siihen mahdollisuus.

Voit seurata matkaani Instagramissa.

Häävuosipäivän kunniaksi päätin jakaa täällä blogissa osan potrettikuvistamme. Kyselin teiltä Instagramissa, että kiinnostaako hääjutut edelleen ja varsinkin häiden muistelu? Äänienemmistöllä päätitte, että kyllä kiinnostaa. Jos kuuluit niihin, joita ei kiinnosta hääjutut, niin palaan taas leivonnaisiin parin päivän päästä.

Ensimmäinen Häävuosipäivä - Paperihäät


Ensimmäinen Häävuosipäivä – Paperihäät

Tässä on osa potrettikuvistamme, jotka otettiin seremonian ja gelatohourin jälkeen ennen illallistamme. Olin haaveillut potrettikuvista, jotka otettaisiin golden hourin aikaan pehmeässä auringonlaskun valossa, mutta meille kävi niin, että taivas olikin pilvessä. Vihkimisen aikaan aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja vieraat hikoilivat villan puutarhassa. Jäätelöä saimme syödä myös auringonpaisteessa. Sitten kuin onnea toivottamaan saapuivat tummat pilvet. Kuulimme jälkikäteen, että hääpäivänämme satoi ainoastaan hääpaikkamme yläpuolella. Alhaalla Salòn kaupungin keskustassa nautittiin auringosta. Ei voi muuta uskoa, kuin että tämä oli onnea!

Potrettikuvien ottamisen aikaan tihkui vettä. Vaikka emme saaneet kuvia kultaisessa auringonlaskussa sai kuvaajamme Camilla Bloom ikuistettua hetket upeasti kuuman kosteassa sadekuurossa. Villa Arcadion oliivipuutarha on henkeäsalpaavan kaunis. Alkukesä on Italiassa upea ja yksi syy miksi halusimme mennä naimisiin alkukesästä. Tuo ihana vihreys!

Ensimmäinen Häävuosipäivä - Paperihäät

Ensimmäinen Häävuosipäivä - Paperihäät

Ensimmäinen Häävuosipäivä - PaperihäätEnsimmäinen Häävuosipäivä - PaperihäätEnsimmäinen Häävuosipäivä - PaperihäätEnsimmäinen Häävuosipäivä - PaperihäätEnsimmäinen Häävuosipäivä - PaperihäätEnsimmäinen Häävuosipäivä - PaperihäätEnsimmäinen Häävuosipäivä - Paperihäät

Häät ovat niin ainutlaatuinen juhla, että niistä riittää kerrottavaa ja muisteltavaa loputtomiin. Minusta on ihana muistella ja kirjoittaa häistämme, ja jos pystyn inspiroimaan tulevia morsiamia tai herättelemään teidän häämuistoja uudestaan eloon niin tästä muistelusta on vaan tuplahyöty.

Onko jotain mitä haluaisit lukea häistämme vielä? Kenties jotain käytännön asioita? Tai ihan vaan fiilistelyä ja lisää kuvia?

Löydät aiemmat hääpostaukset täältä.

♥ Anni


Kuvat Camilla Bloom.

Haluatko lukea lisää hääjuttuja? Löydät niitä täältä!

Seuraathan herkkujani ja muita juttuja myös

 Instagramissa ja Facebookissa?

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *