• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Häähumua
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Annoskokoiset Lohivoilepäkakut

Kevään juhlat· Voileipäkakut

29 touko
Rosén punaiset vinkit kevään juhliin

En missään nimessä halua, että tämä ihana herkku- ja juhlatarjoiltava menee sinulta ohi, joten päätin julkaista ohjeen ihan omalla sivullaan. Annoskokoiset lohivoileipäkakut hurmaavat kesän juhlissa tänä vuonna ja ne on älyttömän helppo koota tarjolle.

Käytin paahtoleipien leikkaamiseen muottia ja paistoin hävikkileivistä krutonkeja salaatin päälle. Voit leikata paahtoleivistä myös neliöitä veitsellä halutessasi. Sekoita tahna tai käytä valmista lohitahnaa (ehkä skagenia) ja kokoa kakut tarjolle. Koristele ihanuudet syötävillä kukilla ja mädillä. Niin upeita vai mitä!

Annoskokoiset Lohivoileipäkakut
Annoskokoiset Lohivoileipäkakut

Annoskokoiset Lohivoilepäkakut

Ohje 6 kpl

  • 18 palaa paahtoleipää
  • 200 g lämminsavulohta
  • 1 dl ranskankermaa
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 rkl sitruunamehua
  • kourallinen tilliä

Koristeeksi

  • syötäviä kukkia (ks. ohjeet täältä.)
  • 6 vadelmaa
  • noin 2 rkl mätiä
  1. Ota paahtoleivistä muotilla (halk. 6 cm) pyöreitä paloja. Paahda leipäpalat halutessasi.
  2. Sekoita revitty lohi, ranskankerma, majoneesi ja mausteet keskenään tahnaksi. Tarkista maku.
  3. Kokoa annoskokoiset kakut leipäpaloista ja lohitahnasta kakuiksi (kolme kerrosta kaikkea).
  4. Koristele kakut syötävillä kukilla, mädillä ja vadelmilla.

Vinkki! Pidätkö enemmän raputahnasta? Käytä sitä lohen sijasta.

Annoskokoiset Lohivoileipäkakut
Annoskokoiset Lohivoileipäkakut

Lisää ihania roseenpunaisia juhlavinkkejä ja viinisuosituksen löydät täältä.

postauksen resepti ja kuvat on tehty alun perin kaupallisessa yhteydessä Viinimaan kanssa.

/Anni


Lisää juhlavinkkejä ja ohjeita löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

4 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Kesän ihanin Juustokranssi
Seuraava artikkeli: Raparperireseptit x 10 »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Maiju sanoo

    5.6.2022 12:47

    Hei! Olisiko sinulla jokin täyteidea kasvisversiolle tästä, itse olen hyvin huono soveltamaan mitään ja haluaisin yllättää kasvisruokailija siskoni kun hän tulee käymään. 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.6.2022 10:16

      Hei, tykkään itse laittaa maukkaita aineksia kasviversioihin, kuten oliiveja, aurinkokuivattua tomaattia, capriksia. Mitään valmista ohjetta ei ole, mutta näillä ja kasviksilla pääsee varmasti pitkälle. Lisäksi herne-, feta- tai punajuuritahnat voisivat toimia. Täällä ohjeet niihin (olen käyttänyt isommissa kakuissa):

      https://www.anninuunissa.fi/valimerellinen-kasvisvoileipakakku/

      https://www.anninuunissa.fi/nakuvoileipakakku-ve/

      Vastaa
  2. Leipuri sanoo

    12.7.2022 17:33

    Hei, milloin nämä kannattaa valmistaa ennen vieraiden tuloa? Kestävät varmaan aamusta iltaan odottaa valmiina jääkaapissa vai kuinka? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.7.2022 07:12

      Kyllä kestävät 🙂 Itse tekisin juhlapäivänä, mutta kaikki aineet voi tehdä valmiiksi jo odottamaan kokoamista.

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios