Amerikkalaisia Herkkuja ja tulevan matkan fiilistelyä!

Hei lukijat, leipurit ja ystävät! Lähden tänään ansaitulle ja kesälomista asti odotetulle lomamatkalle. Määränpää on ehdottomasti tähän asti kokemistani kaupungeista parhain eli New York, jonne pääsen nyt toista kertaa! Viime vuoden matkapostaus löytyy tästä.
Tällä kertaa matkasuunnitelmiin kuuluu myös leivontaan liittyvä kurssi, jolle tulen ottamaan osaa. Tämä tuntuu jo nyt matkan kohokohdalta, enkä malta odottaa! Olisin voinut varata kursseja melkein joka päivälle, mutta oli otettava myös matkaseura huomioon. Täytyy sanoa, että jenkit kyllä osaavat luoda tarjontaa. Kursseja nimittäin oli laidasta laitaan ja valinnan vaikeus oli suuri. Suuresta valikoimasta valitsin aikatauluuni sopivan ja mieleisen kurssin, nimittäin Cupcake kurssin. Siitähän tämä bloginikin aikoinaan syntyi. Rakkaudesta värikkäisiin kuppikakkuihin.

Kirjoitan teille kokemuksia matkan jälkeen yleisesti ja erikseen vielä tästä kurssista. Voit seurata matkani kulua Instagramissa: @anninuunissa. Sitä ennen tunnelmoidaan muutamilla Jenkki leivonnaisilla! Pääset reseptiin klikkaamalla otsikkoa. Nams!

 

 

 

 

 

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *