|

Ne pienet yksityiskohdat – Hääinspiraatio

Ne pienet yksityiskohdat - Hääinspiraatio

Pienet yksityiskohdat  – kokonaisuus alkaa niistä. Visualistina minulle pienet yksityiskohdat ovat aina olleet tärkeitä. Yksityiskohtia siis löytyi myös häistämme, mutta ei liikaa vaan tyylikkäästi yhden teeman alle koottuna. Syvennyin jälleen kerran hääkuviimme ja nappasin teille mielestäni tärkeimpiä yksityiskohtia päivästämme ♥


Ne pienet yksityiskohdat – Hääinspiraatio

Hääaamun herkut

Hääaamu on osa juhlaa ja aloittaa koko täydellisen päivän. Halusin ehdottomasti herkkuja morsiamen ja sulhasen valmistautumisen ajaksi. Proseccoa, mansikoita ja pieniä leivoksia.

Ne pienet yksityiskohdat - Hääinspiraatio

Ne pienet yksityiskohdat - Hääinspiraatio

Bridal Robes

Näistä tuli niin ihanat! Pastellinväriset aamutakit olivat ehdottamasti yksi minun suosikkiyksityiskohdista. Ystäväni Emma (Kensyr) ompeli toiveideni mukaan meille kaikille morsiusaamutakit.

Ne pienet yksityiskohdat - Hääinspiraatio

Polttarikansiot:

Kaasot ja bestmanit toivat molemmat meille polttarikansiot ensimmäistä kertaa nähtäviksi hääaamuna! Polttarikansiot olivat myös vapaasti vieraiden nähtävillä hääjuhlissa.

Ne pienet yksityiskohdat - HääinspiraatioNe pienet yksityiskohdat - Hääinspiraatio

Kukat

Oi kukat! Meillä kaikki perustui oliiviin ja vaalean roosaan pioniin, jotka näkyvät myös kaikissa printeissämme.

Oliivia löytyi häiden jokaisesta kukka-asetelmasta. Myös sulhasen ja bestmanin vieheestä sekä minun kimpusta ja hiuksista. Niin ja kattauksesta, jokaisen vieraan paikalla oli kukkiva oliivinoksa.

Ne pienet yksityiskohdat - HääinspiraatioNe pienet yksityiskohdat - Hääinspiraatio Ne pienet yksityiskohdat - Hääinspiraatio Ne pienet yksityiskohdat - Hääinspiraatio Ne pienet yksityiskohdat - Hääinspiraatio Ne pienet yksityiskohdat - Hääinspiraatio

Gelato

Cocktail Hour = Gelato Hour. Lue lisää ihanasta italialaisesta jäätelöhetkestä täältä.

Kakku

Kakku on ehdottomasti yksi juhlien ja myös häiden kohokohta. Kakku voi olla samaan aikaan upea ja mielettömän herkullinen! Meillä kakku syötiin ennen illallista ja se oli mahtavasti toiveideni mukaan toteutettu. Lue lisää kakusta täältä.

Ne pienet yksityiskohdat - HääinspiraatioNe pienet yksityiskohdat - Hääinspiraatio

Häiden teema & printit

Ihastuin Crocus Paperin Irinan töihin heti ensimmäisen kerran niitä nähtyäni. Sen jälkeen en edes miettinyt muita vaihtoehtoja. Tilasimme kaikki häiden printit Irinalta meidän teeman mukaisesti: Oliivi. Irina lähetti minulle jopa pienen oliivinoksan, josta teetin meille Postin kautta omat kustomoidut postimerkit. Irina suunnittelee ja piirtää itse käsin kaikki mallinsa.

Ne pienet yksityiskohdat - Hääinspiraatio Ne pienet yksityiskohdat - Hääinspiraatio Ne pienet yksityiskohdat - HääinspiraatioNe pienet yksityiskohdat - Hääinspiraatio Ne pienet yksityiskohdat - Hääinspiraatio

Photobooth

Teetimme Crocus Paperin kautta vieraskirjan häihimme, jonne vieraat kirjoittivat terveisiä ja liimailivat polaroidkuvia photobooth-pöydästä. Taustana photoboothissamme oli Gardajärvi ja vuoret. Mitä muuta tarvittaisiin? Vieraskirja ja photobooth olivat esillä kun vietimme seremonian jälkeen muutaman tunnin cocktail hourin. Kiitos kameroista ja rekvisiitasta Juhlahumua Häät

Ne pienet yksityiskohdat - HääinspiraatioNe pienet yksityiskohdat - HääinspiraatioNe pienet yksityiskohdat - Hääinspiraatio

Vieraslahjat = Paikkakortit

Valitsimme illalliskattaukseen pienet limonchello-pullot jokaiselle vieraalle. Pullon kaulassa roikkui paikkakortti. Paikkakortit ovat myös Crocus Paperin käsialaa.

Ne pienet yksityiskohdat - Hääinspiraatio

Istuva pöytiin tarjoiltu illallinen yhdessä pitkässä pöydässä

Ei lisättävää. Tämä oli yksi koko päivän kohokohdista.

Ne pienet yksityiskohdat - HääinspiraatioNe pienet yksityiskohdat - Hääinspiraatio

Ihanaa aurinkoista päivää!


Kuvat Camilla Bloom.

Haluatko lukea lisää hääjuttuja? Löydät niitä täältä!

Seuraathan herkkujani ja muita juttuja myös

 Instagramissa ja Facebookissa?

Myös näillä sopii

Herkutella

4 Kommenttia

  1. Olipa kiva taas palata teidän häihin näiden ennen näkemättömien kuvien kautta.
    Kyllä olit suunnitellut ihan mahtavat juhlat, täältä saa niin moni muukin varmasti hyviä vinkkejä omiin häihinsä.
    Ihan mahtavaa elokuuta sinulle Anni <3.

    1. Kiitos Sari taas ja jälleen kerran ihanasta kommentistasi <3 Toivon todella, että näistä hääjutuista olisi apua muille häitä suunnitteleville 🙂 Ihastuttavaa elokuuta myös sinulle kaunis!

  2. Tiina sanoo:

    Tuo morsiuskimppu on niin kaunis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *