• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Jäätelö
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Leivontaohjelma
  • Mökkiohjeet
  • Perhe
    • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria

Täydellinen Valkosuklaafudge

Joulu· Karkit

1 joulu

Täydellinen Valkosuklaafudge

Täydellinen Valkosuklaafudge -resepti aloittaa joulukuun loistokkaasti. Tämä resepti tulee olemaan minun tämän joulun suosikki karkkireseptini. Sen tiedän jo nyt, koska testasin reseptin hyvissä ajoin syyskuussa! Tämä fudge on pehmeää, kermaista, suklaista ja ahh niin täyteläistä, että se sulaa suuhun!

Montaa reseptiä on tullut kokeiltua vuosien varrella ja kyllä tämä taitaa viedä kärkipaikan. Fudgehan on kermatoffeeta, joten siltä sen tulee maistua! En itse pidä pikaresepteistä, joissa käytetään kondensoitua maitoa. Siitä ei saa ikinä irti tätä ihanaa paahteista toffeen makua, joka tulee ainoastaan kermaa ja sokeria keittämällä. Glukoosisiirappi vaikuttaa fudgen ihanan pehmeään koostumukseen, joten sitä lisäsin tähänkin reseptiin. Halutessa reseptiin voi lisätä lisää makua aromilla kuten piparminttu, kahvi tai pistaasi. Saat reseptistä helposti myös laktoosittoman vaihtamalla kerman, voin ja valkosuklaan laktoosittomaan.

Kuvassa näkyvät fudget on syöty jo aikoja sitten, joten lahjaksi keitän uuden satsin lähempänä joulua, mutta taidanpa keitellä näitä ihanuuksia ihan muuten vaan piristämään jouluisia iltoja jo lähiaikoina! Olkaa hyvät: Täydellinen Valkosuklaafudge -resepti on tässä ♥


Täydellinen Valkosuklaafudge

Tällä reseptillä saat yhden vuoallisen fudgea, palojen määrä riippuu siitä minkä kokoisia leikkaat.

Ohje:

  • 5 dl (fariini)sokeria
  • 1,5 dl glukoosisiirappia
  • 3 dl kuohukermaa
  • 100 g voita
  • 200 g valkosuklaata
  • Valinnainen: tippa valitsemaasi aromia
  1. Voitele noin 28 x 18 cm kokoinen vuoka esimerkiksi öljyllä, voit halutessa laittaa vuoan pohjalle leivinpaperin.
  2. Leikkaa valkosuklaa pieniksi paloiksi.
  3. Mittaa sokeri, siirappi, kerma ja voi paksupohjaiseen kattilaan.
  4. Keitä seosta välillä hämmentäen 120 asteiseksi (käytä digitaalista mittaria). ÄLÄ VATKAA TAI SEKOITA LIIKAA
  5. Kaada massa metalliseen kulhoon (massa jäähtyy hieman siirrettäessä kattilasta kulhoon).
  6. Jos laitat aromia, lisää se tässä vaiheessa.
  7. Vatkaa massaa sähkövatkaimella 5 minuuttia.
  8. Lisää valkosuklaa pienissä osissa sekaan vatkaten miedolla teholla.
  9. Massa muuttuu paksuksi ja sitä on vaikea vatkata. Heti kun valkosuklaa on kunnolla sulanut ja sekoittunut lopeta vatkaus.
  10. Siirrä massa voideltuun vuokaan ja painele tarvittaessa tasaiseksi.
  11. Peittele vuoka ja laita jääkaappiin 4-5 tunniksi tai yön yli jähmettymään.
  12. Leikkaa kovettunut fudge paloiksi ja pakkaa lahjaksi sellofaanipusseihin tai nauti itse!
  13. Säilytä fudge jääkaapissa! Fudge säilyy parhaimmillaan noin reilun viikon.

Vinkki! Lisää fudgemassaan halutessasi jotain aromia! Caramel tai Pistaasi kenties? Voit myös lisätä massaan pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä tai muita herkkuja! ♥ Ihanat fudget voit pakata ystävälle tai rakkaalle kirkkaisiin sellofaanipusseihin. 

Vinkki! Toimii myös kaurakermaan tehtynä! 

Edit 1.12.2017 Voit käyttää myös fariiniasokeria tavallisen sijaan, jolloin fudgen väri on tummempi. Itse olen tehnyt molempia ja kuvassa olevat saattavat näyttää hieman tummemmilta kuin omasi! Maku on kuitenkin tärkein!

Edit. 18.12.2018 Osalla leipureista on vatkauksen aikana rasva erottunut fudgemassasta. Tämä saattaa johtua siitä, että massaa on sekoitettu tai vatkattu liikaa keiton aikana.

Täydellinen Valkosuklaafudge


Herkullista viikonloppua!

Lisää Joulun karkki-reseptejä löydät täältä.

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

38 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Suomi100 Mustikka-Marenkisuukot
Seuraava artikkeli: Valkosuklainen Pikkujoulukakku »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. MinttuMaaria sanoo

    1.12.2017 07:30

    Toimii varmaan muillakin suklailla? Jos haluaa tehdä erilaisia ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.12.2017 07:44

      Heips, en ole itse testannut vielä muilla suklailla, mutta en keksi miksi ei toimisi 🙂 Mukavaa viikonloppua!

      Vastaa
  2. Jonna sanoo

    1.12.2017 11:20

    Hei, pitääkö massan ehtiä jäähtyä ennen suklaan laittoa vai ei?

    Vastaa
    • Anni sanoo

      1.12.2017 13:19

      Hei Jonna, ei tarvitse 🙂 Se vain siirretään niinkuin ohjeessa sanotaan 🙂 Jotkut vatkaavat suoraan kattilassa, mutta kattila on pitkään todella kuuma keittämisen jälkeen ja siitä syystä tuo siirto. Pienetkin asiat saattavat vaikuttaa lopputulokseen karkkiohjeissa, joten kannattaa noudattaa melkein pilkulleen määriä ja ohjeita. Mukavaa viikonloppua!

      Vastaa
      • Jonna sanoo

        1.12.2017 13:34

        Kiitos ja samoin! 🙂
        Ps. Nämä menee heti huomenna kokeiluun! Toivottavasti onnistuvat, toisin kuin tapana on aiemmin ollut ??

        Vastaa
  3. Emma sanoo

    1.12.2017 16:50

    Minä testasin nämä heti kun näyttivät niin hyviltä. Tein ihan ohjeen mukaan. Mittasin mittarilla massan 120 asteeseen. Silti massasta tuli vaaleampi kuin sinun kuvassa. Olisiko massaa pitänyt malttaa vielä enemmän keittää? ? Huomenna pääsee maistamaan. ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.12.2017 16:54

      Hei Emma, vaaleus johtuu varmasti osittain valkosuklaasta tai sokerista (fariinista tulee tummempi) mitä käyttää! Se ei haittaa mitään 🙂 Toivottavasti tykkäät fudgen mausta 🙂 Mukavaa viikonloppua!

      Vastaa
  4. Anni sanoo

    3.12.2017 22:11

    Vaikuttaapa ihanilta ? Varmasti teen lahjaksi!
    Tuli mieleen kun sanoit että haluamaansa aromia voisi lisätä, valkosuklaan ja salmiakin liitto on muutamalle ystävälleni erittäin mieluisa, voisikohan ohjeeseen lisätä turkinpippurouhetta vaikkapa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      4.12.2017 07:52

      Hei Anni 🙂 Kyllä mielestäni voi lisätä turkinpippuria. Massasta tulee lopuksi aika jämäkkää joten tekisin varmaan niin, että lisäisin ennen valkosuklaata hiukan rouhetta ja sitten kun laittaisin massan vuokaan ripottelisin loput siihen päälle 🙂

      Vastaa
  5. Jenna sanoo

    10.12.2017 11:16

    Kauanko nämä säilyy, että tietää kuinka paljon ennen joulua pystyy tehdä? ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.12.2017 11:17

      Hei Jenna, säilyvyys lukee reseptin yhteydessä:

      Säilytä fudge jääkaapissa! Fudge säilyy parhaimmillaan noin reilun viikon.

      -Anni

      Vastaa
  6. Mari sanoo

    17.12.2017 19:32

    Mitä tapahtui kun suklaa sulasi nesteeksi eikä sekoittunut.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.12.2017 19:43

      Hei Mari, siirsitkö massaan kattilasta kulhoon ja vatkasit varmasti 5 min ennen suklaan lisäystä? Lisäsitkö suklaan pienissä erissä pieninä paloina koko ajan vatkaten?

      Vastaa
      • Naapurileipoja sanoo

        24.5.2020 19:29

        Minulla kävi aivan samalla tavalla eli rasva erottui sekoitusvaiheessa. Tämä varmaan tapahtui siksi, että liika ison määrän suklaata iskin sekaan.

        Toinen mikä kannattaisi ohjeessa mainita niin vatkaimen teho sillä tuli niin jämäkkää sekoitusvaiheessa että alkoi jäämään jo kiinni fudge sekoittimeen. Eli olisiko 5 minuuttia pienellä teholla parempi?

        Katsotaan mitä tulee sillä laitoin jämäkkänä mutta muovattana fudgen jääkaappiin. Toivon parasta..

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          24.5.2020 19:55

          Harmi, että myös sinulle kävi tämä yleinen (rasvan erottumisen) ongelma fudgen kanssa.

          Valitettavasti en voi ennakoida ihan kaikkea ohjeita kirjoittaessani – jos esimerkiksi samaa ongelmaa en ole itse kohdannut tehdessäni. Tätä ohjetta olen pyrkinyt muokkaamaan, kun palautetta on tullut vastaan.

          Toivottavasti fudgestasi tulee herkullista kaikesta huolimatta!

          Vastaa
          • Naapurileipoja sanoo

            24.5.2020 21:30

            Moi! Noh koitin makua ja ihan ok maku tuli mutta itse rasva ei jähmettynyt vaan kaadoin pois ja en jaksanut tätä uudestaan keitellä. Koitanpas joku toinen kerta uudestaan 🙂

            Tottunut kyllä käyttämään sekoitinta täydellä teholla ja nyt tosiaan olisi pitänyt hiljaisella mennä. Noh oppia ikä kaikki eli itsekin ekaa kertaa olin tässä tekemässä näitä.

            Huomenna kokeilen sun marmeladikuulia 🙂

  7. Minni sanoo

    19.12.2017 17:49

    Tämä oli kyllä ihan superhyvää! Kokeilin myös yhden erän sekoittamalla joukkoon raakalakritsijauhetta ja käytin vain 150g valkosuklaata. Toimi niinkin älyttömän hyvin!

    Vastaa
    • Anni sanoo

      20.12.2017 08:18

      Hei Minni, kiitos kommentistasi! Ihanaa, että tämä resepti on ollut näin pidetty! Tein itse myös uuden satsin lisäämällä piparkakkumaustetta massaan 🙂 Tuli ihanaa! Mukavaa joulun odotusta!

      Vastaa
  8. Jenni sanoo

    23.1.2018 22:29

    Aivan ihania! ? En ole koskaan aiemmin tehnyt fudgea, ja tällä ohjeella onnistuin heti kerrasta! Kiitos ? Teen varmasti vielä jatkossakin tällä ohjeella tätä herkkua.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.1.2018 07:18

      Kiitos Jenni 🙂 Ihana kuulla hyvää palautetta tästä ohjeesta! Nämä ovat kyllä herkkua!

      Vastaa
  9. Siirappi sanoo

    21.8.2018 20:41

    Minulla rasva lopulta erottui ja vuokaan siirtäessä massa oli kuiva ja rikkonainen + rasva lillui päällä. Mitähän meni mönkään? 🙁 Yritin seurata ohjetta pilkulleen.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      22.8.2018 17:53

      Tämä on yleinen ongelma fudgea tehdessä. Käytitkö lämpömittaria? Nimittäin lämpötiloissa on mennyt joku luultavasti pieleen kun on näin käynyt tai sitten vatkaus on ollut liian pitkä 🙁

      Vastaa
  10. Terhi sanoo

    16.12.2018 14:56

    Heippa!
    Elämäni ekat fudget ja vähään aikaan myös viimeiset 😂 Digimittarilla seurasin lämpöä ja sekuntikellolla vatkausta. Uskon kuitenkin, että vatkaus oli liian pitkä ja ekan valkosuklaaerän lisättyäni koko komeus meni kokkareiseksi ja suklaa ei sekoittunut. Myös sähkövatkaimessa tehot eivät riittäneet ja massa jämähti heti alkuunsa vispilöihin 😂 Mutta tämä massa maistui kuitenkin todella hyvältä ja on jääkaapissa jähmettymässä. Kyllä se kotioloissa syötyä tulee 😋

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.12.2018 15:51

      Voi harmi Terhi. jokin on mennyt pieleen lämpötiloissa tai vatkauksissa. Onneksi massa on silti hyvää! Pyörittele vaikka fudgepalloja massasta ja dippaa suklaaseen nam! 🙂

      Vastaa
  11. Tanja sanoo

    19.12.2018 09:28

    Jos massaa eka vatkaa 5min ja sitten lisää joukkoon valkosuklaan, eikö massa ole jo niin jäähtynyt että valkosuklaa ei sula?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.12.2018 09:32

      Ei ole jos kiehautat massan 120 asteiseksi. Halutessasi voit lyhentää vatkausta esim 3 minuuttiin. Hyvn on minun valkosuklaa aina sulanut 🙂 Kannattaa rouhia se todella pieneksi.

      Vastaa
  12. Leena Marin sanoo

    20.12.2018 14:45

    Valkosuklaafudget kuulostavat niin herkulle, että tekisi mieli kokeilla. Laktoosittoman valkosuklaan löytäminen ei ole tähän saakka kuitenkaan onnistunut. Osaisitko auttaa!
    Brunbergilla on ihanaa laktoositonta maitosuklaata. Onnistuisikohan sillä?
    Lämmin kiitos monista ihanista ohjeista ja Aitoa Joulun Iloa sinulle! toivottelee Leena

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.12.2018 20:54

      Hei Leena,

      Voi en uskalla suositella, koska en ole kokeillut. Fudge ohje on herkkä muutoksille, kuten karkki-ohjeet yleensä.

      Kiitos ja ihanaa joulua myös teille <3

      Vastaa
  13. Essi sanoo

    21.12.2018 09:29

    Hei,
    Ohje vaikuttaa todella hyvältä. Voikohan valkosuklaan vain jättää pois, jos haluaa tehdä ilman sitä?

    Rauhallista joulunaikaa!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.12.2018 20:52

      Hei Essi, voit tai sitten voit tehdä tällä ohjeella 🙂

      https://www.anninuunissa.fi/vaniljainen-helppo-fudge/

      Vastaa
  14. Feetu sanoo

    21.12.2018 22:26

    Hei,
    Tein näitä toistamiseen ja jälleen rasva erottui massasta ennen suklaan laittoa.
    Jäin miettimään, onko vatkaimen teholla merkitystä? Mitä vatkainta käytät ja millä teholla? Eli jäähtyykö massa liian nopeaa vatkauksen aikana?
    Itse pelastin tilanteen sillä, että kun huomsin rasvan alkavan erottua, lopetin vatkauksen, lisäsin suklaat. Laitoin massan takaisin kattilaan ja lämmitin sen verran, että rasva ”imeytyi” massaan.
    Rakenne kärsii tästä, tulee sitkeämpää.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      22.12.2018 06:50

      En osaa sanoa suoraan miksi näin käy osalle (rasva erottuu massasta) itselläni ei ole niin käynyt, joten en ole voinut tutkia syitä siihen tarkemmin. Vähän tietoa etsittyäni olen huomannut sen olevan yleinen ongelma. Voi siis liittyä lämpötiloihin. Muiden ihmisten kokemusten perusteella huomattiin, että joku yhteys on myös sillä jos massaa sekoittaa liikaa keittämisen aikana.

      Hienoa, että osasit soveltaa, vaikka lopputulos ei ollut ihan haluttu.

      Vastaa
  15. Enna sanoo

    23.12.2018 14:11

    Tein aivan ohjeen mukaan. Lämpötila ym aivan tarkasti. Massa ihanan tasainen ja makuinen. Jääkaapissa pari vuorokautta. On niin tahmeaa ja pehmeää, ettei voi paloja leikata. Ei ole muiden ohjeiden kanssa ollut vastaavaa ongelmaa.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.12.2018 11:21

      Hei Enna,

      Jos massa on jäänyt tahmeaksi ja sitä ei ole voinut leikata on lämpötiloissa käynyt jokin virhe. Jos massan kuumentaa oikeaan asteeseen niin massan ei pitäisi jäädä löysäksi. Valitettavasti en tiedä syitä kaikkiin ongelmiin fudgen kanssa. Osa onnistuu täydellisesti ja osalla on ongelmia juuri massan koostumuksen kanssa. Kun ei ole itse vieressä seuraamassa on vaikea sanoa mikä meni vikaan 🙁

      Vastaa
  16. Kotileipuri sanoo

    10.12.2020 11:50

    Hei! Olen tehnyt useamman kerran fudgeja tosin eri ohjeilla kuin sinun. Olen aina onnistunut, mutta haluaisin niin kovin antaa fudgeja lahjaksi, mutta muiden ohjeilla fudget kuitenkin pehmenevät ihan älyttömän paljon huoneenlämmössä, vaikka monet ovat sanoneet, että säilyvät huoneenlämmössä. Joten ajattelin, että muissa ohjeissa on lämpötilana ollut 116 astetta ja sinun ohjeessasi 120, niin voisiko tämä vaikuttaa asiaan? Miten tällä ohjeella on käynyt sinulle? Kuinka hyvin ne ovat säilyneet huoneenlämmössä sellofaaniin paketoituna?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.12.2020 16:44

      Heippa, itse en ole tehnyt ikinä muulla ohjeella kuin tällä ja sitten tällä toisella jonka linkitän alle:

      https://www.anninuunissa.fi/vaniljainen-helppo-fudge/

      Minulla on aina muoto pitänyt hyvin eivät ole pehmenneet niin, että häiritsisi. Saattaapi olla juuri tuo lämpötila.

      Vastaa
  17. Ipi sanoo

    1.1.2021 13:17

    Ihanan kuuloinen resepti, mutta tekstissäsi on asiavirhe: Reseptistä ei saa laktoositonta vain vaihtamalla kermaa laktoosittomaan, sillä valkosuklaa ei ole laktoositonta.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.1.2021 15:00

      Kappas voi ja valkosuklaa uupuivat siitä rimpsusta! Korjattu.

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivokset Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vege Yhteistyö Ystävänpäivä

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
New York 2019 💖🗽🌸 10 kuvaa 10 muistoa 10 New York 2019 💖🗽🌸

10 kuvaa
10 muistoa
10 hetkeä
10 tunnetta

#anninmatkat #newyorkcity
Kaupallinen yhteistyö @dansukkersuomi VAPPU-LIVE Kaupallinen yhteistyö @dansukkersuomi VAPPU-LIVE PE 23.4. & ARVONTA! 🎈

Pistetään taas simat tulemaan vapuksi, jooko?🥂 Viime vuonna pidin simaliven, joka räjäytti inboxini. Kommentteja, kysymyksiä ja kiitoksia tulvi joka puolelta. Satoja simapulloja oli laitettu tulemaan ja häkellyin siman (sekä liven) suosiosta. 🎉Tänä vuonna teemme saman uudestaan eikö vain? 

Pidän simaliven perjantaina 23.4. Sima ehtii tekeytyä valmiiksi juuri sopivasti vapuksi. Livessä voitte kysyä mitä tahansa siman valmistusprosessiin liittyen. Leivotaan myös pieni makea siman kaveriksi 🍩 Lisäksi arvon mahtavan Dansukkerin tuotepaketin viidelle seuraajalle ja liveen osallistuvalle! 

Osallistu arvontaan kommentoimalla:

1. Minkä makuista simaa haluaisit tehdä? 💛
2. Lunasta toinen arpa kertomalla mitä nopeaa vappuherkkua haluaisit leipoa simalivessä? 💛

Ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti. Osallistua voi keskiviikkoon 14.4. asti. 🎈

Lisätietoja livestä tulossa pian 👌🏻#anninuunissalive #ihanitsetehty #suomensokeri #sima #anninuunissa
Positiivisia asioita, vauvoista, äitiydestä, per Positiivisia asioita, vauvoista, äitiydestä, perheestä 🤍

On ihan parasta, kun..

🤍 saat hänet ensi kertaa syliisi

🤍 hän ojentaa kädet sinua kohti

🤍 hän painaa pään olkapäätäsi vasten

🤍 saat itkun loppumaan halaamalla 

🤍 nukutte päiväunet sylikkäin sohvalla

🤍 hän hymyilee ensimmäisen kerran

🤍 huomaat hänen rakastavan tekemääsi ruokaa

🤍 tuoksutat häntä (vauvan tuoksu!)

🤍 hassuttelette yhdessä

🤍 kun hän katsoo sinua silmiin

Jatkakaa listaa kommenteissa 👇🏻

Erilaisia mielipiteitä ja ”ootappa vaan -ohjeistuksia” äitiydestä, kasvatuksesta, vauvoista ja vauva-arjesta riittää. Aika paljon peloteltiin ja varoiteltiin meitäkin. Lisää myös positiivisia tarinoita synnytyksestä, vauvavuodesta, vauvoista, perheestä ja lapsista kiitos. Tämä on nimittäin ihan parasta ja en osannut yhtään arvata 🙏🏻

Kuvat 📸 @visuelli.erja
Hei ihana pulla 💛 pelastit sateisen päivän ☔️

Vahingossa jääkaapin jämistä (tuorejuustosta, mangososeesta ja hiivan käntystä) syntynyt idea ilahdutti  kahvihetkiä tällä viikolla 🥭 Niin kuohkea taikina, mehevä sisus, raikas ja täyteläinen pulla. TÄYDELLINEN! 

Te äänestitte ohjeen jatkoon ja se löytyy huomenna blogista! 👌🏻 Ihanaa viikonloppua 😘 #anninuunissa
”Söisin kaikki, jos äiti antaisi” 🥕🧁 ”Söisin kaikki, jos äiti antaisi” 🥕🧁

Pienten herkkusuiden odottamat: Ihanat porkkanamuffinssit (ei lisättyä sokeria) ohje löytyy nyt blogista 🙌🏻 Linkki profiilissa 💛

#anninuunissa #leivovauvalle
Mä vaan lusikoin täällä hymyssä suin viimeisi Mä vaan lusikoin täällä hymyssä suin viimeisiä pääsiäisherkkuja suuhuni ja katselen kun te leivotte sitruunamutakakkua 💛🍋 Huikeeta 😍 Ihania viestejä oon saanut teiltä pitkin pääsiäistä. Tässä yksi niistä 🙏🏻:

”Hei Anni! Koska reseptisi rikkoi Internetin ja sai lemon curdin loppumaan pk-seudun kaupoista, piti vähän soveltaa. Lime curdia sattui kuitenkin löytymään, joten laitoin sitä ja sitruunan sijasta limeä. Taikinaan meni yhden limen mehu ja kahden limen kuori. Kakun päälle paahdoin vielä valkosuklaata ja voi jessus sentään! Kaikki reseptisi mitä olen kokeillut ovat olleet hyviä, mutta tämä oli kyllä aivan älytön.”

Ootte parhaita 💛

#anninuunissa #sitruunamutakakku
SITRUUNAMUTAKAKKU 🍋 Hukun teidän kuviin ja ja SITRUUNAMUTAKAKKU 🍋

Hukun teidän kuviin ja jakoihin 💛🙏🏻 

Sitruunamutakakun idea lähti sitruunapaloista, joiden ohjetta en löytänyt. Sitten muistin Ruotsissa maistamani sitruunamutakakun ja päätin sen olevan seuraava paras vaihtoehto hukkuneelle 🍋ohjeelle. Leivon ensimmäisen erän ja en ollut tyytyväinen. Tuunasin reseptiä ja syntyi teidänkin mielestä täydellisen tahmea, ihanan sitruunainen ja helppo pääsiäisherkku, joka on parhaimmillaan kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa. 

Tämä ei ole siis uusi innovaatio, mutta ilmeisen oikeaan aikaan aloin omaa versiotani hehkuttamaan, nimittäin innostuitte ISOSTI. Muutama teistä valitteli tänään, että lemon curd on kaupasta loppu 🙊 oli se sitten tämän ohjeen syy tai ei niin paljon olette ohjeellani leiponeet 🔥

Ahh oon niin otettu, että oon saanut innostaa teitä leipomaan tänä pääsiäisenä 💛💛💛 pus ihanat! 

#anninuunissa #sitruunamutakakku
Maistuisiko pala herkullista neljän aineen suklaa Maistuisiko pala herkullista neljän aineen suklaajäädykettä? 🐣🍫 Ihanan pääsiäisjälkkärin ohje löytyy uusimmasta @unelmientalojakoti -lehdestä. Vitsit miten kiva tämä projekti on jo tähän asti ollut. Odotan joka kuukausi innolla uusinta numeroa ja sitä, että saan avata huolella suunnittellun, leivotun, stailatun ja kuvatun aukeaman 🤩

Minä leivoin ja taas stailattiin yhdessä 👌🏻 Kuvan nappasi 📷@johannamyllymakiphotographer 💛

Herkullista pääsiäistä! ☀️

#anninuunissa #pääsiäiskakku
Kaupallinen yhteistyö Hartwall & @baileysofficial Kaupallinen yhteistyö Hartwall & @baileysofficial 🐣

Olen pahoillani, mutta suunnittelin teille vielä yhden viettelevän pääsiäisohjeen 🙊 Tällä kertaa aikuiseen makuun. 

Pääsiäisen ihanimmassa (ja helpoimmassa) jälkkärissä maistuu seosongissa oleva passionhedelmä, kermarahka, suklaamunat ja täyteläinen Baileys Irish Cream Original TAI uusi Salted Caramel maku! 💛

Lasikakut ovat loistavia juuri nyt kun juhlijoita on samassa tilassa vähemmän. Voit tehdä juuri sen verran annoskokoisia kakkuja, kun pöydän ääressä on syöjiä. Näppärää. Katso video Baileys lasikakkujen kokoamisesta stoorien puolelta ☝🏻👏🏻

Koko ohje löytyy blogista ja linkki stoorien puolelta sekä profiilista 🧁

#baileyspääsiäismuna #dontmindifibaileys #baileysirishcream #anninuunissa
Eilen oli harmaa ja sateinen päivä 🌧Päätett Eilen oli harmaa ja sateinen päivä 🌧Päätettiin piristää arkea leipomalla porkkanamuffinsseja Onnin kanssa 🧁 Iltapäivällä sitten herkuteltiin. 

Yllätyin taas itsekin miten hyvin lempileivonnaiseni muuttui pienen sormiruokailijan versioon ilman valkoista sokeria. Tällä kertaa käytin makeuttajana muun muassa omenasosetta 🍎🥕

Tänään lähdetään pitkälle lenkille aurinkoon ja otetaan eväät mukaan ☀️Äänestitte stoorien puolella tämänkin reseptin jatkoon - julkaisen sen pääsiäisen jälkeen 👌🏻

Ihanaa päivää! Nautitaan auringosta. Pssst huomenna räjäytän teidän tajunnan viimeisellä makealla pääsiäisohjeella! 🐣 #anninuunissa #annijaonni
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2021 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios