• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Täydellinen Valkosuklaafudge

Joulu· Karkit

1 joulu

Täydellinen Valkosuklaafudge

Täydellinen Valkosuklaafudge -resepti aloittaa joulukuun loistokkaasti. Tämä resepti tulee olemaan minun tämän joulun suosikki karkkireseptini. Sen tiedän jo nyt, koska testasin reseptin hyvissä ajoin syyskuussa! Tämä fudge on pehmeää, kermaista, suklaista ja ahh niin täyteläistä, että se sulaa suuhun!

Montaa reseptiä on tullut kokeiltua vuosien varrella ja kyllä tämä taitaa viedä kärkipaikan. Fudgehan on kermatoffeeta, joten siltä sen tulee maistua! En itse pidä pikaresepteistä, joissa käytetään kondensoitua maitoa. Siitä ei saa ikinä irti tätä ihanaa paahteista toffeen makua, joka tulee ainoastaan kermaa ja sokeria keittämällä. Glukoosisiirappi vaikuttaa fudgen ihanan pehmeään koostumukseen, joten sitä lisäsin tähänkin reseptiin. Halutessa reseptiin voi lisätä lisää makua aromilla kuten piparminttu, kahvi tai pistaasi. Saat reseptistä helposti myös laktoosittoman vaihtamalla kerman, voin ja valkosuklaan laktoosittomaan.

Kuvassa näkyvät fudget on syöty jo aikoja sitten, joten lahjaksi keitän uuden satsin lähempänä joulua, mutta taidanpa keitellä näitä ihanuuksia ihan muuten vaan piristämään jouluisia iltoja jo lähiaikoina! Olkaa hyvät: Täydellinen Valkosuklaafudge -resepti on tässä ♥


Täydellinen Valkosuklaafudge

Tällä reseptillä saat yhden vuoallisen fudgea, palojen määrä riippuu siitä minkä kokoisia leikkaat.

Ohje:

  • 5 dl (fariini)sokeria
  • 1,5 dl glukoosisiirappia
  • 3 dl kuohukermaa
  • 100 g voita
  • 200 g valkosuklaata
  • Valinnainen: tippa valitsemaasi aromia
  1. Voitele noin 28 x 18 cm kokoinen vuoka esimerkiksi öljyllä, voit halutessa laittaa vuoan pohjalle leivinpaperin.
  2. Leikkaa valkosuklaa pieniksi paloiksi.
  3. Mittaa sokeri, siirappi, kerma ja voi paksupohjaiseen kattilaan.
  4. Keitä seosta välillä hämmentäen 120 asteiseksi (käytä digitaalista mittaria). ÄLÄ VATKAA TAI SEKOITA LIIKAA
  5. Kaada massa metalliseen kulhoon (massa jäähtyy hieman siirrettäessä kattilasta kulhoon).
  6. Jos laitat aromia, lisää se tässä vaiheessa.
  7. Vatkaa massaa sähkövatkaimella 5 minuuttia.
  8. Lisää valkosuklaa pienissä osissa sekaan vatkaten miedolla teholla.
  9. Massa muuttuu paksuksi ja sitä on vaikea vatkata. Heti kun valkosuklaa on kunnolla sulanut ja sekoittunut lopeta vatkaus.
  10. Siirrä massa voideltuun vuokaan ja painele tarvittaessa tasaiseksi.
  11. Peittele vuoka ja laita jääkaappiin 4-5 tunniksi tai yön yli jähmettymään.
  12. Leikkaa kovettunut fudge paloiksi ja pakkaa lahjaksi sellofaanipusseihin tai nauti itse!
  13. Säilytä fudge jääkaapissa! Fudge säilyy parhaimmillaan noin reilun viikon.

Vinkki! Lisää fudgemassaan halutessasi jotain aromia! Caramel tai Pistaasi kenties? Voit myös lisätä massaan pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä tai muita herkkuja! ♥ Ihanat fudget voit pakata ystävälle tai rakkaalle kirkkaisiin sellofaanipusseihin. 

Vinkki! Toimii myös kaurakermaan tehtynä! 

Edit 1.12.2017 Voit käyttää myös fariiniasokeria tavallisen sijaan, jolloin fudgen väri on tummempi. Itse olen tehnyt molempia ja kuvassa olevat saattavat näyttää hieman tummemmilta kuin omasi! Maku on kuitenkin tärkein!

Edit. 18.12.2018 Osalla leipureista on vatkauksen aikana rasva erottunut fudgemassasta. Tämä saattaa johtua siitä, että massaa on sekoitettu tai vatkattu liikaa keiton aikana.

Täydellinen Valkosuklaafudge


Herkullista viikonloppua!

Lisää Joulun karkki-reseptejä löydät täältä.

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

40 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Suomi100 Mustikka-Marenkisuukot
Seuraava artikkeli: Valkosuklainen Pikkujoulukakku »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. MinttuMaaria sanoo

    1.12.2017 07:30

    Toimii varmaan muillakin suklailla? Jos haluaa tehdä erilaisia ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.12.2017 07:44

      Heips, en ole itse testannut vielä muilla suklailla, mutta en keksi miksi ei toimisi 🙂 Mukavaa viikonloppua!

      Vastaa
  2. Jonna sanoo

    1.12.2017 11:20

    Hei, pitääkö massan ehtiä jäähtyä ennen suklaan laittoa vai ei?

    Vastaa
    • Anni sanoo

      1.12.2017 13:19

      Hei Jonna, ei tarvitse 🙂 Se vain siirretään niinkuin ohjeessa sanotaan 🙂 Jotkut vatkaavat suoraan kattilassa, mutta kattila on pitkään todella kuuma keittämisen jälkeen ja siitä syystä tuo siirto. Pienetkin asiat saattavat vaikuttaa lopputulokseen karkkiohjeissa, joten kannattaa noudattaa melkein pilkulleen määriä ja ohjeita. Mukavaa viikonloppua!

      Vastaa
      • Jonna sanoo

        1.12.2017 13:34

        Kiitos ja samoin! 🙂
        Ps. Nämä menee heti huomenna kokeiluun! Toivottavasti onnistuvat, toisin kuin tapana on aiemmin ollut ??

        Vastaa
  3. Emma sanoo

    1.12.2017 16:50

    Minä testasin nämä heti kun näyttivät niin hyviltä. Tein ihan ohjeen mukaan. Mittasin mittarilla massan 120 asteeseen. Silti massasta tuli vaaleampi kuin sinun kuvassa. Olisiko massaa pitänyt malttaa vielä enemmän keittää? ? Huomenna pääsee maistamaan. ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.12.2017 16:54

      Hei Emma, vaaleus johtuu varmasti osittain valkosuklaasta tai sokerista (fariinista tulee tummempi) mitä käyttää! Se ei haittaa mitään 🙂 Toivottavasti tykkäät fudgen mausta 🙂 Mukavaa viikonloppua!

      Vastaa
  4. Anni sanoo

    3.12.2017 22:11

    Vaikuttaapa ihanilta ? Varmasti teen lahjaksi!
    Tuli mieleen kun sanoit että haluamaansa aromia voisi lisätä, valkosuklaan ja salmiakin liitto on muutamalle ystävälleni erittäin mieluisa, voisikohan ohjeeseen lisätä turkinpippurouhetta vaikkapa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      4.12.2017 07:52

      Hei Anni 🙂 Kyllä mielestäni voi lisätä turkinpippuria. Massasta tulee lopuksi aika jämäkkää joten tekisin varmaan niin, että lisäisin ennen valkosuklaata hiukan rouhetta ja sitten kun laittaisin massan vuokaan ripottelisin loput siihen päälle 🙂

      Vastaa
  5. Jenna sanoo

    10.12.2017 11:16

    Kauanko nämä säilyy, että tietää kuinka paljon ennen joulua pystyy tehdä? ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.12.2017 11:17

      Hei Jenna, säilyvyys lukee reseptin yhteydessä:

      Säilytä fudge jääkaapissa! Fudge säilyy parhaimmillaan noin reilun viikon.

      -Anni

      Vastaa
  6. Mari sanoo

    17.12.2017 19:32

    Mitä tapahtui kun suklaa sulasi nesteeksi eikä sekoittunut.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.12.2017 19:43

      Hei Mari, siirsitkö massaan kattilasta kulhoon ja vatkasit varmasti 5 min ennen suklaan lisäystä? Lisäsitkö suklaan pienissä erissä pieninä paloina koko ajan vatkaten?

      Vastaa
      • Naapurileipoja sanoo

        24.5.2020 19:29

        Minulla kävi aivan samalla tavalla eli rasva erottui sekoitusvaiheessa. Tämä varmaan tapahtui siksi, että liika ison määrän suklaata iskin sekaan.

        Toinen mikä kannattaisi ohjeessa mainita niin vatkaimen teho sillä tuli niin jämäkkää sekoitusvaiheessa että alkoi jäämään jo kiinni fudge sekoittimeen. Eli olisiko 5 minuuttia pienellä teholla parempi?

        Katsotaan mitä tulee sillä laitoin jämäkkänä mutta muovattana fudgen jääkaappiin. Toivon parasta..

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          24.5.2020 19:55

          Harmi, että myös sinulle kävi tämä yleinen (rasvan erottumisen) ongelma fudgen kanssa.

          Valitettavasti en voi ennakoida ihan kaikkea ohjeita kirjoittaessani – jos esimerkiksi samaa ongelmaa en ole itse kohdannut tehdessäni. Tätä ohjetta olen pyrkinyt muokkaamaan, kun palautetta on tullut vastaan.

          Toivottavasti fudgestasi tulee herkullista kaikesta huolimatta!

          Vastaa
          • Naapurileipoja sanoo

            24.5.2020 21:30

            Moi! Noh koitin makua ja ihan ok maku tuli mutta itse rasva ei jähmettynyt vaan kaadoin pois ja en jaksanut tätä uudestaan keitellä. Koitanpas joku toinen kerta uudestaan 🙂

            Tottunut kyllä käyttämään sekoitinta täydellä teholla ja nyt tosiaan olisi pitänyt hiljaisella mennä. Noh oppia ikä kaikki eli itsekin ekaa kertaa olin tässä tekemässä näitä.

            Huomenna kokeilen sun marmeladikuulia 🙂

  7. Minni sanoo

    19.12.2017 17:49

    Tämä oli kyllä ihan superhyvää! Kokeilin myös yhden erän sekoittamalla joukkoon raakalakritsijauhetta ja käytin vain 150g valkosuklaata. Toimi niinkin älyttömän hyvin!

    Vastaa
    • Anni sanoo

      20.12.2017 08:18

      Hei Minni, kiitos kommentistasi! Ihanaa, että tämä resepti on ollut näin pidetty! Tein itse myös uuden satsin lisäämällä piparkakkumaustetta massaan 🙂 Tuli ihanaa! Mukavaa joulun odotusta!

      Vastaa
  8. Jenni sanoo

    23.1.2018 22:29

    Aivan ihania! ? En ole koskaan aiemmin tehnyt fudgea, ja tällä ohjeella onnistuin heti kerrasta! Kiitos ? Teen varmasti vielä jatkossakin tällä ohjeella tätä herkkua.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.1.2018 07:18

      Kiitos Jenni 🙂 Ihana kuulla hyvää palautetta tästä ohjeesta! Nämä ovat kyllä herkkua!

      Vastaa
  9. Siirappi sanoo

    21.8.2018 20:41

    Minulla rasva lopulta erottui ja vuokaan siirtäessä massa oli kuiva ja rikkonainen + rasva lillui päällä. Mitähän meni mönkään? 🙁 Yritin seurata ohjetta pilkulleen.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      22.8.2018 17:53

      Tämä on yleinen ongelma fudgea tehdessä. Käytitkö lämpömittaria? Nimittäin lämpötiloissa on mennyt joku luultavasti pieleen kun on näin käynyt tai sitten vatkaus on ollut liian pitkä 🙁

      Vastaa
  10. Terhi sanoo

    16.12.2018 14:56

    Heippa!
    Elämäni ekat fudget ja vähään aikaan myös viimeiset 😂 Digimittarilla seurasin lämpöä ja sekuntikellolla vatkausta. Uskon kuitenkin, että vatkaus oli liian pitkä ja ekan valkosuklaaerän lisättyäni koko komeus meni kokkareiseksi ja suklaa ei sekoittunut. Myös sähkövatkaimessa tehot eivät riittäneet ja massa jämähti heti alkuunsa vispilöihin 😂 Mutta tämä massa maistui kuitenkin todella hyvältä ja on jääkaapissa jähmettymässä. Kyllä se kotioloissa syötyä tulee 😋

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.12.2018 15:51

      Voi harmi Terhi. jokin on mennyt pieleen lämpötiloissa tai vatkauksissa. Onneksi massa on silti hyvää! Pyörittele vaikka fudgepalloja massasta ja dippaa suklaaseen nam! 🙂

      Vastaa
  11. Tanja sanoo

    19.12.2018 09:28

    Jos massaa eka vatkaa 5min ja sitten lisää joukkoon valkosuklaan, eikö massa ole jo niin jäähtynyt että valkosuklaa ei sula?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.12.2018 09:32

      Ei ole jos kiehautat massan 120 asteiseksi. Halutessasi voit lyhentää vatkausta esim 3 minuuttiin. Hyvn on minun valkosuklaa aina sulanut 🙂 Kannattaa rouhia se todella pieneksi.

      Vastaa
  12. Leena Marin sanoo

    20.12.2018 14:45

    Valkosuklaafudget kuulostavat niin herkulle, että tekisi mieli kokeilla. Laktoosittoman valkosuklaan löytäminen ei ole tähän saakka kuitenkaan onnistunut. Osaisitko auttaa!
    Brunbergilla on ihanaa laktoositonta maitosuklaata. Onnistuisikohan sillä?
    Lämmin kiitos monista ihanista ohjeista ja Aitoa Joulun Iloa sinulle! toivottelee Leena

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.12.2018 20:54

      Hei Leena,

      Voi en uskalla suositella, koska en ole kokeillut. Fudge ohje on herkkä muutoksille, kuten karkki-ohjeet yleensä.

      Kiitos ja ihanaa joulua myös teille <3

      Vastaa
  13. Essi sanoo

    21.12.2018 09:29

    Hei,
    Ohje vaikuttaa todella hyvältä. Voikohan valkosuklaan vain jättää pois, jos haluaa tehdä ilman sitä?

    Rauhallista joulunaikaa!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.12.2018 20:52

      Hei Essi, voit tai sitten voit tehdä tällä ohjeella 🙂

      https://www.anninuunissa.fi/vaniljainen-helppo-fudge/

      Vastaa
  14. Feetu sanoo

    21.12.2018 22:26

    Hei,
    Tein näitä toistamiseen ja jälleen rasva erottui massasta ennen suklaan laittoa.
    Jäin miettimään, onko vatkaimen teholla merkitystä? Mitä vatkainta käytät ja millä teholla? Eli jäähtyykö massa liian nopeaa vatkauksen aikana?
    Itse pelastin tilanteen sillä, että kun huomsin rasvan alkavan erottua, lopetin vatkauksen, lisäsin suklaat. Laitoin massan takaisin kattilaan ja lämmitin sen verran, että rasva ”imeytyi” massaan.
    Rakenne kärsii tästä, tulee sitkeämpää.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      22.12.2018 06:50

      En osaa sanoa suoraan miksi näin käy osalle (rasva erottuu massasta) itselläni ei ole niin käynyt, joten en ole voinut tutkia syitä siihen tarkemmin. Vähän tietoa etsittyäni olen huomannut sen olevan yleinen ongelma. Voi siis liittyä lämpötiloihin. Muiden ihmisten kokemusten perusteella huomattiin, että joku yhteys on myös sillä jos massaa sekoittaa liikaa keittämisen aikana.

      Hienoa, että osasit soveltaa, vaikka lopputulos ei ollut ihan haluttu.

      Vastaa
      • Feetu sanoo

        21.12.2021 20:36

        Hei,
        Joka joulu näitä tulee tehtyä ja vasta tällä kertaa onnistui hyvin!

        Uskon itse vahvasti siihen, että vatkausnopeus on avain siihen, erottuuko rasva massasta. Kun vatkaa liian kovaa, massa jäähtyy liian nopeasti ja saa ainesosat erottumaan toisistaan.

        Itse vatkasin nyt yleiskoneella, teholla 1-2 (koneessa 6 vaihetta) ja massa onnistui hienosti.

        Pakko vielä kokeilla joku päivä uudelleen 😁.

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          22.12.2021 07:00

          Mahtavaa! Kiitos kommentistasi ja vinkistä. Ihanaa joulua!

          Vastaa
  15. Enna sanoo

    23.12.2018 14:11

    Tein aivan ohjeen mukaan. Lämpötila ym aivan tarkasti. Massa ihanan tasainen ja makuinen. Jääkaapissa pari vuorokautta. On niin tahmeaa ja pehmeää, ettei voi paloja leikata. Ei ole muiden ohjeiden kanssa ollut vastaavaa ongelmaa.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.12.2018 11:21

      Hei Enna,

      Jos massa on jäänyt tahmeaksi ja sitä ei ole voinut leikata on lämpötiloissa käynyt jokin virhe. Jos massan kuumentaa oikeaan asteeseen niin massan ei pitäisi jäädä löysäksi. Valitettavasti en tiedä syitä kaikkiin ongelmiin fudgen kanssa. Osa onnistuu täydellisesti ja osalla on ongelmia juuri massan koostumuksen kanssa. Kun ei ole itse vieressä seuraamassa on vaikea sanoa mikä meni vikaan 🙁

      Vastaa
  16. Kotileipuri sanoo

    10.12.2020 11:50

    Hei! Olen tehnyt useamman kerran fudgeja tosin eri ohjeilla kuin sinun. Olen aina onnistunut, mutta haluaisin niin kovin antaa fudgeja lahjaksi, mutta muiden ohjeilla fudget kuitenkin pehmenevät ihan älyttömän paljon huoneenlämmössä, vaikka monet ovat sanoneet, että säilyvät huoneenlämmössä. Joten ajattelin, että muissa ohjeissa on lämpötilana ollut 116 astetta ja sinun ohjeessasi 120, niin voisiko tämä vaikuttaa asiaan? Miten tällä ohjeella on käynyt sinulle? Kuinka hyvin ne ovat säilyneet huoneenlämmössä sellofaaniin paketoituna?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.12.2020 16:44

      Heippa, itse en ole tehnyt ikinä muulla ohjeella kuin tällä ja sitten tällä toisella jonka linkitän alle:

      https://www.anninuunissa.fi/vaniljainen-helppo-fudge/

      Minulla on aina muoto pitänyt hyvin eivät ole pehmenneet niin, että häiritsisi. Saattaapi olla juuri tuo lämpötila.

      Vastaa
  17. Ipi sanoo

    1.1.2021 13:17

    Ihanan kuuloinen resepti, mutta tekstissäsi on asiavirhe: Reseptistä ei saa laktoositonta vain vaihtamalla kermaa laktoosittomaan, sillä valkosuklaa ei ole laktoositonta.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.1.2021 15:00

      Kappas voi ja valkosuklaa uupuivat siitä rimpsusta! Korjattu.

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Kaupallinen yhteistyö @dansukkersuomi 🎂 Kevään ja kesän juhlareseptiikka saa jatkoa tällä upealla täysin vegaanisella sitruuna-kinuskitäytekakulla, joka on leivottu Dansukkerin luomusokereilla 🍋

Sitruuna ja kinuski ne yhteen sopii! No te tiedätte, se on mun suosikki makuyhdistelmä. Nyt voin todeta, että tämä combo toimii myös vegaanisessa kakussa 👏🏻

Vegaanista kreemiä ei erottaisi perinteisestä 🥣 Ja vegaaninen kinuski syntyy yhtä helposti kuin perinteinen, (luomu)fariinisokeriin keitettynä tietenkin. Se on hiukan läpikuultavampaa, mutta sopii myös kakkuvalumiksi loistavasti. Vegaanista kinuskia täytyy vaan jaksaa keittää tarpeeksi kauan. Muistathan myös odottaa, että kinuski jäähtyy kunnolla ennen sen valuttamista 💛 Ylistän myös munatonta sitruunan kuorella maustettua kakkupohjaa, joka on herkullisen mehevä!

Kurkkaa upean kakun ohje blogista, linkki löytyy tutusta paikasta 👆🏻 #anninuunissa #keväänjuhlat #vegaaninenleivonta #luomusokeria
Kaupallinen yhteistyö @leivojakoristele 🍰 Hemp Kaupallinen yhteistyö @leivojakoristele 🍰 Hempeässä Ruby-suklaakakussa maistuu kaakao, Ruby-suklaa, vadelma ja vanilja. 

Nyt käännetään katseet kohti kevään juhlia! 🌸 Juhlakakkujen leipominen on aina hiukan työläämpi projekti kotikeittiössä. Siksi suunnittelin teille ihanan ohjeen, jossa voitte oikaista kakkupohjan, täytteen ja kreemin kanssa 👏🏻

Kaakaolla ja vaniljalla maustettu kakkupohja syntyy ilman sähkövatkaimia yhdessä vuoassa. Kakun väliin tehdään myös helppo suklaatäyte ihanasta Dr. Oetkerin Ruby leivontasuklaasta ja pakkaskuivatusta vadelmasta, jonka ansiosta kakku ei voi vettyä liikaa! Tämä täyte on silkkisen pehmeää ja hyytyy ilman liivatetta 🥣

Dr. Oetkerin uusi Base for Buttercream jauheseos helpottaa taas usein haastavaksi koetun voikreemin tekoa. Nyt sinun ei tarvitse kuin pehmittää voi huoneenlämpöiseksi ja vatkata se kuohkeaksi kuorrutejauheseoksen kanssa muutamassa minuutissa. Voit värjätä voikreemiä ja maustaa sitä aromeilla. Voit tehdä myös raikkaampaa tuorejuustokreemiä tällä jauheseoksella. Ohjeet löydät paketin kyljestä 🎂

Kaikki tuotteet tämän ihanan kakun koristeluun ja maustamiseen löytyvät Dr.Oetkerin valikoimista. Katso stoorien puolelta video kakun kuorrutuksesta ja koko kakun ohje blogin puolelta. Linkin löydät profiilista! ☝🏻

#leivojakoristele #anninuunissa #keväänjuhlat
Kyselin teiltä stoorien puolella sisältötoiveit Kyselin teiltä stoorien puolella sisältötoiveita kevään juhlakauteen liittyen 🌸 Toivoitte: 

1. Vegaanisia ohjeita (tulossa ihana juhlakakku)
2. Ohjeita gluteenittomaan leivontaan (postauslinkki profiilissa)
3. Pieniä suolaisia herkkuja (tulossa loppuviikosta)
4. Voileipäkakkuja (tulossa ja vanhat linkitetty stooriin)
5. Ohjeita leivonnaisten pakastukseen (linkki stooreissa)
6. Sokerittomia ohjeita (löytyy, linkki stooreissa)

Melkein kaikkia näitä aiheita olen käsitellyt blogissani jo ennestään. Koska niitä kysellään joka kevät 💋 Linkitin stoorien puolelle sivut mistä voitte käydä lukaisemassa vinkkejä 👆🏻ja tallensin kaikki myös kohokohtiin. 

Lisäksi kyselitte kakkujen kerma- ja kreemipursotuksista. Tässä pikaohjeita:

Ehkä tärkeintä on käyttää tukevaa pursotinpussia ja laadukasta terästyllaa. Lopputuloksen kannalta tämä on merkittävä asia 🎂 Kermaksi valitsen itse vispin, koska sen koostumus on oikein vispattuna jämäkkä. Käytän myös välillä kerman jämäköittämiseen mascarponea, rahkaa tai vaniljakreemijauhetta. Kasvipohjaiset vispit ovat väriltään valkoisempia, vatkautuvat hyvin ja kestävät hellettäkin paremmin. Suosittelen testaamaan. Näillä vinkeillä pääset jo pitkälle huolitellun lopputuloksen kanssa 👌🏻

Kuvassa malleja eri tyllillä tehdyistä pursotuksista. Kuvan kerma on värjätty tipalla pinkkiä geeliväriä, joka sopii paremmin leivontaan kuin nestemäiset värit, jotka saattavat juoksettaa kreemit, kermat tai taikinan 💕

Hei tähän alle saa kysellä lisää 👇🏻 #anninuunissa
Ihana viikonloppu takana 💛 perjantain parhaat p Ihana viikonloppu takana 💛 perjantain parhaat palat tässä. Viimeinkin käytiin testaamassa @way_bakery Banaanikakku ja mantelicroissant 🤤 olivat niin ihania, että unohdin sen laskiais🥐 mitä ei enää saanut.
”Puolet elämän iloista on löydettävissä pik ”Puolet elämän iloista
on löydettävissä pikkuasioista,
ohimennen siepatuista”. - O.S. Marden

Tämä oli ihana muistutus arjen kauneudesta 🌸 Ensi viikolla on tulossa niin paljon kakku- viini- ja juhlavinkkejä että 🔥
Mistä haaveilen just nyt? Unelmien lounas kuplill Mistä haaveilen just nyt? Unelmien lounas kuplilla: Kolme suosikkia samalla pöydällä 🤍 Räksallad, toast skagen & princess tårta Tukholmassa 🍰 Ainiin ja 🥂Mistä sä haaveilet?
Mango & Passion 💛🧡 Voi miten tätä kakkua Mango & Passion 💛🧡

Voi miten tätä kakkua on kyselty ja miten alkoi harmittaa kun moni kirjoitti, että olisi halunnut sen leipoa äitienpäiväksi. 

Olin juhlimassa äitienpäivää ennakkoon oman äitini luona ja piilouduin aamulla makkariin käsittelemään kuvia ja viimeistelemään reseptiä. Näin muutaman päivän myöhässä, mutta tarpeeksi ajoissa kevään juhlia ajatellen julkaisen teille ihanan mango-passionkakun ohjeen.

Ohje löytyy blogista ☝🏻 hyödyllisten ohjeiden kera: miten täyttää korkea kakku, miten kreemittää kakku ja mitä ottaa huomioon kukkien käytössä kakun koristelussa 👌🏻 #anninuunissa
Äiti. Äidiksi tulemisen myötä olemme lähentyn Äiti. Äidiksi tulemisen myötä olemme lähentyneet oman äitini kanssa. Äitiyden ja äidin merkitys on kasvanut elämässäni, kun äitiyden voi jakaa oman äidin kanssa. Kiitos rakkaudesta, tuesta ja läsnäolosta, jota olet jakanut Onnille ja minulle. Upeinta äitienpäivää kaikille äideille, äitiydestä haaveileville, äidiksi itsensä tunteville ja ihan kaikille, joita tämä päivä koskettaa ❤️
TGIF 🌸 Kippis auringolle, viikonlopulle ja läm TGIF 🌸 Kippis auringolle, viikonlopulle ja lämmölle 💕 Pssst! Pian saan jakaa teille ihaaaaania vaaleanpunaisia vinkkejä kevään tuleviin juhliin! 🥂
Kaupallinen yhteistyö @nicks.fi 🍦Uuuh vegaanis Kaupallinen yhteistyö @nicks.fi 🍦Uuuh vegaaniset Nick’s jäätelö-uutuudet ovat saapuneet 🤤 

Mun suosikki oli ehdottomasti aivan ihana Caramel Fudge, mutta pähkinävoin ystäville maistuisi varmasti myös suolaisen makea Peanut Butter 👌🏻

Tein näistä uusista jädeistä ihania pieniä jäätelökakkuja, joihin paloittelin rouskuviksi suupaloiksi myös uusia Nick'sin vegaanisia crunch bar patukoita! Helppo vinkki äitien hemmotteluun viikonlopuksi! 💕
 
Nick's tuotteissa ei ole lisättyä sokeria. Ne on makeutettu luonnollisilla makeutusaineilla: koivusokerilla, stevialla ja makeilla kuiduilla mausta tinkimättä! 🌱 Näiden uusien vegaanisten tuotteiden lisäksi muita Nick's herkkuja löytyy hyvinvarustelluista K- ja S-ryhmän kaupoista. Kannattaa kysellä kauppiaalta, jos omasta lähikaupastasi ei tuotteita vielä löydy. 
 
MINIJÄÄTELÖKAKUT 6 kpl

Nick's Vegan Caramel Fudge TAI Peanut Butter -jäätelöä
Nick's Vegan Peanut TAI Almond crunch bar -patukkaa
1 dl kauravispiä vaahdotettuna

Ota jäätelö huoneenlämpöön ja anna pehmentyä hetken. 
Asettele muffinivuoan koloihin paperiset muffinivuoat.
Nostele pehmennyt jäätelö ja palasia crunch patukoista vuokiin.
Pakasta pari tuntia ja kippaa jäätelökakut tarjolle.
Pursota päälle kermaa ja koristele strösseleillä.
 
#nicks #nicksfi #justforthejoyofit
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2022 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios