• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Pätkis (Chocolate) Chip Cookies

Keksit ja cookies

13 loka
Pätkis (Chocolate) Chip Cookies

Pätkis (Chocolate) Chip Cookies -keksit ovat ihanan sitkeitä ja samalla rapeita. Nämä keksit ovat kaikille Pätkistä rakastaville!

Muutama viikko sitten leivoin ensimmäistä kertaa ikinä perinteisiä amerikkalaisia chocolate chip cookies -keksejä, joihin resepti löytyy täältä. Innostuneena keksien helposta valmistustavasta ja ahh niin ihanasta pehmeyden ja rapeuden harmoniasta päätin tehdä taas yhden erän keksejä, mutta tällä kertaa minttusuklaatwistillä. Tähän tarkoitukseen sopii loistavasti oma suosikkini eli Fazerin Pätkis. Ihan hullua miten hyviä nämä ovat!


Pätkis (Chocolate) Chip Cookies

Ohje: (n. 20 kappaletta)

  • 175 g voita
  • 2 kananmunaa
  • 3,5 dl tummaa ruokosokeria
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl kaakaojauhetta
  • ripaus merisuolaa
  • 1 tl leivontasoodaa
  • 2,5 rkl maitoa
  • 1,5 tl vanilja-aromia tai 1 vanniljatangon siemenet
  • 2,5 dl pätkishippuja (n. 150 g)
  1. Lämmitä uuni 175 asteiseksi ja rouhi pätkikset hipuiksi.
  2. Sekoita keskenään jauhot, kaakaojauhe, suola ja sooda kulhossa, jätä sivuun.
  3. Vatkaa sokerit ja pehmeä voi keskenään. Lisää munat yksi kerrallaan koko ajan vatkaten.
  4. Lisää maito ja vaniljauute sokerivoimunaseokseen ja vatkaa kunnolla.
  5. Lisää vähitellen jauhoseosta voisokerimunavaahtoon sihtaamalla ja sekoita taikinaa nuolimella, kunnes kaikki on tasaisesti sekoittunut.
  6. Lopuksi kääntele pätkishiput taikinaan.
  7. Ota taikina-annostelijalla tai lusikallaisoja palloja taikinasta ja asettelen taikinapallot leivinpaperilla vuoratulle pellille.
  8. Muista jättää tilaa keksien väliin, jotta ne eivät paistu yhteen. (Itse paistoin 4 pellillistä eli noin 5 keksiä /pelti.)
  9. Paista keksejä noin 15 minuuttia.
  10. Anna keksien jäähtyä muutama minuutti pellillä ja nosta ritilälle jäähtymään.

Pätkis (Chocolate) Chip Cookies

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Instagram

Pinterest

16 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Chilillä viimeistelty Brunssi
Seuraava artikkeli: Halloween: Helpot Pienet Kurpitsakakut »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. rosanna sanoo

    13.10.2015 10:23

    Voi ei, näitä on pakko testata! Pätkis on myös mun suosikki 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.10.2015 10:37

      Kiitos kommentista 🙂 Ihanaa eikun kokeilemaan! Näitä on helppo ja nopea valmistaa!

      Vastaa
  2. Jack Bauer sanoo

    13.10.2015 16:26

    Heh, miten olit onnistunut välttämään noin kauan c c c:n leipomista. 😉 Nämä näyttää kyllä ja kuulostaa todella hyviltä, pätkisten suuri ystävä kun olen.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.10.2015 16:40

      Sanos muuta en ymmärrä itsekään 😀 kai se oli jotenkin liian helppo? No tästä lähtien tulossa lisää ja lisää twistejä 😛 Pätksitä ei voi kun rakastaa!

      Vastaa
  3. Sweet in the mouth sanoo

    14.10.2015 06:34

    Nammj… Nämä kuvat saavat kyllä veden kielelle heti! 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.10.2015 07:00

      Kiitos "sweet in the mouth" 🙂 Myös keksit saivat veden kielelle!

      Vastaa
  4. Erika B sanoo

    21.10.2015 16:10

    Aaah asun Tukholmassa ja on kauhea ikävä pätkiksiä! Nam nää olis nyt niin herkkua ! Toimii varmaa myös jollain muulla minttusuklaalla? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.10.2015 16:29

      Voi ei! Sun pitää pyytää pieni paketti sukulaisilta lähetettäväksi sinulle 😉 Tässä reseptissä voit käyttää myös muutakin suklaata! Toimii hyvin 🙂

      Vastaa
  5. Heidi/Mustikkasuu sanoo

    21.10.2015 16:22

    Ohhoh, nyt on muuten ihanaa! 🙂 Pätkikset on niiiiin taivaallisia, että niistä voi tehdä melkein mitä vaan.;) Nämä menee ehdottomasti mun kokeilulistalleni! <3

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.10.2015 16:29

      Kiitos Heidi 🙂 Pätkiksiä tosiaan voi laittaa melkein mihin vaan! Kannattaa kokeilla, jo tuoksu oli näissä hurmaava!

      Vastaa
  6. Susanna sanoo

    9.7.2020 16:20

    Tosi helppoja valmistaa ja vielä yksinkertaisista aineksista. Keksit olivat parhaillaan tuoreina ja lämpiminä. Maun puolesta sen verran, että maku oli melko hento ja vasta pureskelun myötä se alkoi voimistua – mikä ei kyllä haitannut. Keveitä/ilmavia keksejä ja monta tyytyväistä herkkusuuta. Ei huono! 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.7.2020 16:32

      Kiitos kommentista <3

      Vastaa
  7. Kaarina sanoo

    29.10.2021 02:13

    Herkullisen näköisiä! Pystyyköhän näitä pakastamaan?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.10.2021 06:29

      Miksi ei, Täällä lisää leivonnaisten pakastuksesta 🙂

      https://www.anninuunissa.fi/leivonnaisten-pakastus/

      Vastaa
  8. minea sanoo

    16.9.2022 18:50

    hei! osaatko sanoa kauan säilyvät huoneenlämmössä?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.9.2022 18:26

      Keksit säilyvät hyvin, varmaan pari viikkoa 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios