• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Halloween: Helpot Pienet Kurpitsakakut

Halloween· Kakut

17 loka
Halloween: Helpot Pienet Kurpitsakakut

Ahh vihdoin  sain toteuttaa haaveeni kurpitsakakusta ja suunnitella Halloweeniksi jotain juuri sopivan makeaa ja pientä!

Rakastan porkkanakakkua ja siksi myös kurpitsakakku on mieleeni. Kurpitsan kanssa sopii valkosuklaa- tai tuorejuustokuorrute. Tähän kakkuun valitsin kuorruteeksi valkosuklaan, koska sillä sain loihdittua kauniin valuvan kuorrutteen pienille kakuille. Unikonsiemenet ovat piste i:n päälle tässä leivonnaisessa, sillä ne sopivat makuun ja näyttävät hauskalta valuvan valkosuklaan pinnalla.

Ohje on erittäin helppo eikä vaadi ylimääräistä vaahdottelua ja vatkausta. Valmis kakku on erittäin kostea, mehevä ja maukas. Voit paistaa kakun myös yhdessä isossa vuoassa halutessasi. Silloin paistoaika on noin tunnin. Nam nam nyt herkutellaan kanssa!


Halloween: Helpot Pienet Kurpitsakakut

Ohje: (n. 12 pikkukakkua tai yksi iso kakku)

  • 4 munaa
  • 2 dl hienoa sokeria
  • 1 dl ruokosokeria
  • 2,5 dl kasviöljyä
  • 1 tölkki kurpitsapyreetä
  • 5 dl jauhoja
  • 2 tl leivinjauhoa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl soodaa
  • 1 tl kanelia
  • 0,5 tl inkivääriä
  1. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
  2. Vatkaa munat, sokeri, öljy ja kurpitsapyree kevyesti keskenään, mutta niin että kaikki ainekset sekoittuvat kunnolla keskenään.
  3. Sekoita kuivat aineet ja mausteet keskenään toisessa kulhossa.
  4. Lisää jauhoseosta vähitellen munaseokseen.
  5. Kääntele taikina kunnolla sekaisin nuolimella ta puuhaarukalla
  6. Kaada taikina pieniin kakkuvuokiin tai yhteen isoon vuokaan (24cm).
  7. Paista kakkuja uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
  8. Anna jäähtyä hetken vuoissa ja siirrä kakut ritilälle jäähtymään.

Vinkki! Paista kakku yhdessä isossa vuoassa ja tee kakun väliin porkkanakakusta tuttu tuorejuustokuorrute. Isossa kakussa paistoaika on noin tunnin, tarkista kypsyys aina puutikulla!

Kuorrute:

  • 300 g valkosuklaata tai candy melts
  • 3 rkl unikonsiemeniä tai mustia nonparelleja
  1. Sulata valkosuklaa tai candymelts vesihauteessa tai mikrossa
  2. Kaada sulaa suklaata kakkujen päälle ja anna valua kauniisti.
  3. Ripottele päälle unikonsiemeniä kun suklaa on vielä kosteaa.
  4. Voit siirtää kakut jääkaappiin jähmettymään.
  5. Koristele kakkutikuilla tai muilla koristeilla.
Halloween: Helpot Pienet Kurpitsakakut

Ihanaa viikkoa!

Seuraathan herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa?

Katso lisää Halloween-reseptejä täältä.

12 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Pätkis (Chocolate) Chip Cookies
Seuraava artikkeli: Koristekurssi: petunioita, päivänkakkaroita ja lehtiä sokerimassasta »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Roosa sanoo

    17.10.2015 12:39

    Voi vitsi miten kivan näköisiä! 😀 Nam!
    T: Serkusten suklaaunelma blogi

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.10.2015 18:01

      Kiitos Roosa 🙂 Nämä olivat myös todella todella maukkaita! Suosittelen!

      Vastaa
  2. Celebration Treats 4U sanoo

    18.10.2015 16:32

    Kivan näköisiä pikkukakkuja :). Nuo käyttämäsi unikonsimenet valkosuklaan päällä näyttävät tosiaan hauskoilta ja antavat kakkuihin varmaan hauskan lisämaun. Kurpitsakakku on kyllä ihanaa. Minullakin jääkaapissa odottelee kurpitsa kypsennystä, josta ajattelin tehdä samanmakuista kurpitsakakkua kuin tein viime syksynä, kun se oli niin hyvää ja mehevää. En ole koskaan käyttänyt valmista kurpitsasosetta, mutta ilmeisesti maukasta tulee sitäkin käyttäen.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      18.10.2015 17:21

      Kiitos 🙂 näistä tuli oikein nättejä yhden ihmisen kakkuja! Olet oikeassa unikonsiemenistä, niistä tuli kiva maku ja itseasiassa niitä olisi voinut olla tuossa päällä enemmänkin. Halusin kokeilla tehdä itse alusta asti pyreen, mutta tällä kertaa oikaisin. Oikein hyvin toimi tuo töllkipyree, mutta varmasti vielä parempaa, kun itse tekee alusta asti. Jään jännittämään sinun reseptiäsi. Laitathan sen blogiin? 🙂

      Vastaa
    • Celebration Treats 4U sanoo

      21.10.2015 16:17

      Itseasiassa tuon kurpitsakakun resepti löytyy jo viime syksyltä blogissa, käy kurkkaamassa: http://celebration-treats-4-u.blogspot.fi/2014/11/kurpitsakakku-tuorejuustokuorrutuksella.html

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.10.2015 05:10

      Käyn heti kurkkimassa 🙂

      Vastaa
  3. Rommirusina sanoo

    20.10.2015 19:19

    Suloisia! Minä en ole koskaan tehnyt kurpitsakakkua, nyt alkoi kyllä poltella sen kokeilu.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.10.2015 04:58

      Sinä olet kyllä sellainen kulinaristi, että jäät paljosta paitsi jos et kokeile 😉 Ihmettelen nyt miksi itsekin vasta nyt kokeilin kurpitsaa leivonnassa. Se on ihan mahtava yhdistelmä kanelin, muiden mausteiden ja esimerkiksi valkosuklaan kanssa!

      Vastaa
  4. Jack Bauer sanoo

    21.10.2015 12:46

    Voi miten nättejä pikku kakkuja. 🙂 Tein viime vuonna jenkkityylistä pumpkin pieta, mutta tällaista kurpitsakakkua en ole koskaan leiponut. Varmasti erittäin hyvää, varsinkin kun kuorrutuksena on valkosuklaata. 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.10.2015 16:00

      Kiitos 🙂 Minun piti itseasiassa tehdä sitä piirakkaa, mutta jostain syystä suunnitelmat muuttuivat ja päädyin tähän. Valkosuklaa toimii aina 😉

      Vastaa
  5. Anonyymi sanoo

    21.10.2015 15:44

    ihanan näköisiä! en oo itse maistanut kurpitsaa koskaan missään leivonnaisissa mutta tänä syksynä on tullut tunne että nyt on pakko! nää ois hyvä vaihtoehto :p mistä löysit ja minkä merkkisen (jos muistat) kurpitsaa tölkissä? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.10.2015 16:03

      Kiitos! 🙂 Eli sulla on ihan sama tilanne kuin minulla oli. Päädyin kokeilemaan kurpitsaa myös sen takia, että törmäsin sattumalta tähän tölkkiin Stockmannin Herkussa. Jos en ihan väärin muista niin tämä: http://www.rdeliciouskitchen.com/supermarket-rds-pick-pumpkin-puree/

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Tänään on meidän kesäloman ensimmäinen päiv Tänään on meidän kesäloman ensimmäinen päivä ja tajusin, että samalla päättyi Onnin ensimmäinen päiväkotivuosi 🥲 Voi haikeus! Milloin mun vauvasta, joka ei vielä vuosi sitten edes kävellyt, tuli pieni poika, joka puhua pulputtaa ja kertoilee vitsejä. Halailee päikkykavereita ja huutelee ”Hej Sommaren” 🥹

Tämäkin vuosi päättää jotain merkityksellistä ja jättää ihania muistoja taakseen. Hän kasvaa ja itsenäistyy, täyttää pian kaksi vuotta. Meidän yhteiset perjantait, sellaisena kuin ne olivat päättyvät 🥲 Muistelen onnellisen haikeana ihania hetkiä ja yksivuotiastani ❤️ odotan myös tulevaa sekä kolmatta huikeaa vuotta oman lempityyppini kanssa!
Savonlinna 🥲 Ensimmäinen kosketus Opperajuhlii Savonlinna 🥲 Ensimmäinen kosketus Opperajuhliin jätti lähtemättömän vaikutuksen. Moni herkistyi oopperasta kolmen vuoden tauon jälkeen. Itse jäin janoamaan lisää, toivottavasti tästä tulee jokavuotinen perinne 💋 

Uudistetun Aidan ensi-ilta Savonlinnassa oli kuuma, täynnä tunteita ja hyvää seuraa. Illan päätteeksi pulahdimme järveen. Peilityyni vesi oli kuin linnunmaitoa, taivas kun maalaus 🥲 Täydellinen kesä-ilta, jota muistelen vielä pitkään.

Kiitos kutsusta ja mielettömästä elämyksestä @mellakkahelsinki & @savonlinnanoopperajuhlat 🙏🏻 *pr-matka- liput oopperaan saatu #savonlinnaoopperajuhlat #aida
Kotimaiset Mansikat 🍓🫶🏻 Huomenna jaan tei Kotimaiset Mansikat 🍓🫶🏻 Huomenna jaan teille iiiiiihanan mansikkakakun, jota ette voi vastustaa! 

Meillä on lapsivapaa perjantai ja suunnataan nyt kohti Savonlinnaa sekä oopperajuhlia! Ihanaa viikonloppua 💋
Strawberries & Cream 🍓 Kesän ihanin mansikkaka Strawberries & Cream 🍓 Kesän ihanin mansikkakakku ❤️ löytyy aukeamaltani uusimmasta @unelmientalojakoti -lehdestä 🌸

📷 @satu_nystrom kuvasi ja pääsin itse taas käsimalliksi 👌🏻
Kesäilta Kakolassa 🥂 Turku-pullaa kauppahalli Kesäilta Kakolassa 🥂 Turku-pullaa  kauppahallissa, tarinoita ja kummituksia Turun-linnassa sekä Turun paras skagen ❤️ Kaikki tämä ja muut kesävinkit Turkuun löytyvät nyt blogin puolelta 👆🏻 linkki profiilissa #anninmatkat (Blogipostaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä @visitturku kanssa 🫶🏻)
Mökkiruokaa 🍓 Tässä 6 x meidän juhannuksen Mökkiruokaa 🍓 Tässä 6 x meidän juhannuksen suurinta herkkua: 

MANSIKAT
APEROL SPRITZ
UUDET PERUNAT, SKAGEN & LOHI
MELONI-FETASALAATTI
RAPARPERI-MURUPIIRAKKA
VOHVELIT

Mitä teillä herkuteltiin?
Juhannusvinkeille ei näy loppua! 🌸 Vaivaan tä Juhannusvinkeille ei näy loppua! 🌸 Vaivaan täällä pizzataikinaa ja leivon raparperipiirakkaa mökille. Samalla tulin vinkkaamaan teille, että paljon kyselty RAPARPERIJÄÄDYKE, löytyy nyt blogin puolelta. Teen ehtii vielä tehdä tänään pakkaseen. Koristeluun syötäviä kukkia luonnosta 🌱💗 Linkki ohjeeseen profiilissa 👆🏻 #anninuunissa
Vegaaninen Skagen 🫶🏻 OHJE alla 👇🏻Niin Vegaaninen Skagen 🫶🏻 OHJE alla 👇🏻Niin hyvää, ettei sitä melkein usko todeksi ja tarjoiluehdotus sai inspiraationsa mätidipistä 🧡

OHJE

1 pkt maustamatonta tofua 
½ luomu sitruunankuori 
2-3 rkl sitruunanmehua 
½ tl mustapippuria myllystä 
½ tl sormisuolaa 
1 kesäpunasipuli 
3 rkl tilliä 
1 ½ dl veg. majoneesia 
3 rkl kasvipohjaista ranskankermaa 
4 rkl punaista merilevämätiä (cavi-art) 
 1 pussi maalaissipsejä

Valuta ja kuivaa tofu. Leikkaa pieneksi tai murusta. Raasta sitruunan kuori ja purista sitruunamehu sekaan. Mausta lopuksi suolalla sekä pippurilla. 
Hienonna sipuli sekä tilli. Sekoita majoneesin, ranskankerman sekä merilevämädin kanssa. 
Yhdistä seokset ja kääntele tasaiseksi. Laita maustumaan jääkaappiin 30 minuutiksi. Nostele tarjolle ja koristele skagen merilevämädillä, sipulilla ja sipseillä. 

 #anninuunissa #skagen
Linkitin teille stoorien puolelle ihanimmat juhann Linkitin teille stoorien puolelle ihanimmat juhannuskakut ja muut ohjeet 🍓 Huomenna tulossa vielä yksi tajunnan räjäyttävä HELPPO raparperikakku-ohje sekä video 🌱 Karusellin viimeisenä pieni teaseri 🔥
TGIF 🧀🥂 Sen kunniaksi viinivinkki & herkulli TGIF 🧀🥂 Sen kunniaksi viinivinkki & herkullisten (antipasti) juustopalleroiden ohje 👇🏻

OHJE

150 g tuorejuustoa
1 dl raastettua parmesaania
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja pienenä paloina
0,5 dl pieniä kapriksia tai hienonnettua oliivia
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl sipulijauhetta
1 dl rouhittua pistaasipähkinärouhetta (tai muu pähkinärouhe)

Mittaa kaikki aineet (paitsi pähkinärouhe) kulhoon ja sekoita tasaiseksi.
Pyörittele tahnasta käsin palloja.
Kierittele pallot pistaasirouheessa.

Nautiskele ihanan Le Contesse Prosecco Rosén kanssa 🌸 Ihanaa viikonloppua!
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2022 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios