• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Starbucks Chocolate Chip Cookies – Parhaat Pehmeät Suklaahippukeksit

Keksit ja cookies

5 syys
Starbucks Chocolate Chip Cookies - Parhaat Pehmeät Suklaahippukeksit

On mulla erikoinen mies, kun kerron hänelle, että nyt voit toivoa ihan mitä vain. Siis ihan millaisen kakun tahansa toivot sinun omien syntymäpäiviesi kunniaksi, niin hän toivoo amerikkalaisia suklaahippukeksejä. Niin juuri sellaisia kuin Starbucksissa.

Itse petyin hieman. Olisihan minulla ollut hyvä syy leipoa komea kakku ja opiskella taas jotain uutta. No, mutta itseasiassa en ollut näitä keksejä aikaisemmin tehnytkään, joten reseptillekin löytyy varmasti kysyntää. Ja voi ei! Olivatko nämä hyviä? Kuvat kertovat kaiken, nämä olivat taivaallisia! Alkuperäinen ohje löytyy täältä.

Mitä vielä, suklaahippukeksien leipominen on niin helppoa, että näitä voi tehdä makeannälkään tuolta istumalta, jos tarvikkeet löytyvät kaapista.


Starbucks Chocolate Chip Cookies – Parhaat Pehmeät Suklaahippukeksit

Ohje (n. 15 kappaletta)

  • 2,5 dl voita
  • 5,5 dl vehnäjauhoja
  • ripaus merisuolaa
  • 1 tl leivontasoodaa
  • 0,5 dl fariinisokeria
  • 3 dl tummaa ruokosokeria
  • 1 iso kananmuna
  • 1 kananmunan valkuainen
  • 2,5 rkl maitoa
  • 1,5 tl vaniljauutetta
  • 2,5 dl suklaahippuja (n. 150 g)
  1. Lämmitä uuni 190 asteiseksi ja sulata voi kattilassa.
  2. Rouhi suklaat hipuiksi ja asettele kolmelle uunipellille leivinpaperi.
  3. Sekoita keskenään jauhot, suola ja sooda kulhossa, jätä sivuun.
  4. Lisää sokerit sulaan voihin ja vatkaa kevyesti sähkövatkaimella.
  5. Lisää kananmuna, valkuainen, maito ja vaniljauute sokerivoiseokseen ja vatkaa kunnolla.
  6. Lisää vähitellen jauhoseosta voisokerivaahtoon sihtaamalla ja sekoita taikinaa nuolimella, kunnes kaikki on tasaisesti sekoittunut.
  7. Lopuksi kääntele suklaahiput taikinaan.
  8. Ota lusikalla isoja palloja taikinasta ja asettelen taikinapallot leivinpaperilla vuoratulle pellille.
  9. Muista jättää tilaa keksien väliin, jotta ne eivät paistu yhteen. Itse paistoin 3 pellillistä eli 5 keksiä /pelti.
  10. Paista keksejä noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.
  11. Anna keksien jäähtyä muutama minuutti pellillä ja nosta ritilälle jäähtymään.

Vinkki! Keksien kuuluu jäädä melko pehmeiksi. Jos haluat kovempia keksejä niin tiputa uunin lämpötila 175 asteeseen ja paista keksejä noin15 minuuttia. 

Starbucks Chocolate Chip Cookies - Parhaat Pehmeät Suklaahippukeksit

Lisää keksejä löydät täältä.

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Pinterest

Instagram

18 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Pyöreä Rapuvoileipäkakku rapujuhlien korvaajana
Seuraava artikkeli: Marjapuuro Punaherukoista »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Rommirusina sanoo

    5.9.2015 08:01

    Fiksu mieshän sinulla on, kun osaa toivoa näin herkullisen näköisiä ja kuuloisia keksejä. 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      5.9.2015 18:51

      Näin se taitaa olla 🙂 kyllä näitä kelpasi syödä synttärikahveilla!

      Vastaa
  2. Leipoo sukkasillaan sanoo

    5.9.2015 08:13

    Naminami, miten herkullisen näköisiä :). Ja näyttävät valmistuvan melko vikkelästi, joten keksihimon iskiessä ei tarvitse kauaa odotella 😀

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      5.9.2015 18:52

      Tosiaan tässä reseptissä ei vatkausta tai vaahdotusta paljon tarvita, joten paistuvat nopesti ja sulavat suuhun! 😀

      Vastaa
  3. Herkkuhovi sanoo

    5.9.2015 08:45

    Ihanan näköisiä keksejä, suklaasattumat aina kruunaa kyllä nämä herkut! 😉

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      5.9.2015 18:52

      Kiitos 🙂 suklaasattumat ovat parhaita nam!

      Vastaa
  4. why angel cry sanoo

    6.9.2015 06:22

    Hei voiko ruohosokerin korvata jollain

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      6.9.2015 13:25

      Hei, voit laittaa tavallista sokeria myös 🙂

      Vastaa
    • Anonyymi sanoo

      6.9.2015 17:22

      Anteeksi mutta sen verran vielä kysyn että kuinka paljon 2.5dl voita on grammoissa? Ja vatkasitko käsin vai koneella
      Kiitos jo etukäteen��

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      7.9.2015 03:56

      Tottakai saa kysyä 🙂 Noudatin tässä tuota linkitettyä ohjetta, joten määrät ovat mitoitettu siitä. Voita tuli noin 150 g, silmämääräisesti mittasin desimitalla, kun leikkasin voista. Vatkasin taikinaa käsivatkaimella, lisään sen resptiin 🙂

      Vastaa
  5. Jack Bauer sanoo

    9.9.2015 14:35

    Täytyypä laittaa kokeiltavien listalle. Keksikuvista on hankala saada houkuttelevan näköisiä, mutta olet kyllä onnistunut ottamaan hienoja otoksia 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.9.2015 14:39

      Voi kiitos! 🙂 Hienoa kuulla, että onnistuin. Oli nimittäin hankalat kuvattavat tällä kertaa. Niin ja kokeile ihmeessä reseptiä. Minä meinasin tehdä toisen satsin jo viikonloppuna!

      Vastaa
  6. Wicked sweet kitchen sanoo

    15.10.2015 14:08

    Aah ihanan näköisiä – rakastan chocolate chip cookieseja! Itse jätän ne aina raaoiksi keskeltä jolloin niistä tulee jäähtyessä ihanan sitkeitä 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.10.2015 15:17

      Kiitos kommentista 🙂 Olenkin sinun herkullisia keksejä usein kuolannut blogissasi ahh. Itse pääsin vasta nyt näiden leipomisen makuun 🙂

      Vastaa
  7. pp_iida sanoo

    16.1.2019 07:47

    Heips! Mistä löytyisi vaniljauutetta, jota tässä reseptissä käytetään?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.1.2019 07:51

      Hei,

      Vaniljauutetta tai aromia pitäisi löytys suuremmista marketeista. Voit korvata sen myös vaniljatangon siemenillä tai vaniljasokerilla 🙂

      Vastaa
  8. Jonna sanoo

    26.1.2019 15:00

    Mistäköhän johtuu kun niin tässä kuin muissakin kokeilemissani cookie-resepteissä keksit eivät leviää uunissa vaan jäävät korkeaksi kasaksi?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      27.1.2019 09:27

      Moi jonna, onko sulla soodaa taikinassa? Sooda tekee tuon leviämisreaktion. Toinen mitä ajattelen, että voisiko taikinassasi olla liikaa jauhoja. Meillä kaikilla kun on vähän erilainen mittakäsi?

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios