• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Parhaat Mustikkamuffinssit

Gluteeniton· Mökkiohjeet· Muffinssit

26 heinä
Parhaat Mustikkamuffinssit

Mustikka-aika kukoistaa vai onko se jo kohta ohi? Tämä vuonna mustikat tulivat ennätys aikaisin ja pääsin itse keräämään mustikoita mökkimaisemissa jo heinäkuun alussa.  Ensimmäisistä mustikoista tehtiin totta kai piirakka, mutta heti toisena tulevat nämä maailman parhaat mustikkamuffinssit! Päätin päivittää tämän reseptin kuvat ja jakaa ohjeen uudestaan freesinä. Tämä ohje pääsi myös leivontakirjaani, koska se on yksi minun ja ehkä myös sinun luotto-ohjeistasi!

Ja nämä ovat parhaat mustikkamuffinssit valehtelematta, lupaan sen. Tällä ohjeella sinunkin muffinsseista tulee kuohkeita, meheviä ja isoja. Ainoa vaatimus onnistumisen takaamiseksi on se, että paistat muffinssit muffinipellillä. Muffinipelti tulisi löytyä mielestäni joka keittiöstä, nimittäin ilman sitä muffinsseista tulee poikkeuksetta lättäniä. Paistaisitko kakun ilman kakkuvuokaa?

Ohje on erittäin helppo: ei vatkaamista tai muuta ylimääräistä hommaa. Yhdistä, sekoita, annostele ja laita uuniin. Nam lupaan, että leivot ohjeellani täydellisiä mustikkamuffinsseja! Voit myös tuunata reseptiä vaihtamalla mustikat mansikoihin, puolukoihin, suklaahippuihin tai muihin marjoihin!

21.10.2014 – postauksen vanha teksti tuo muistoja mieleen, joten jätän sen tähän roikkumaan.

Tein mustikkamuffinsseja viimeksi, kun järjestin pikkuveljilleni brunssin kiitoksena heidän avustaan kaikissa tietoteknisissä ongelmissani. Molemmat veljeni ovat tulevia insinöörejä ja auttavat enemmän kuin mielellään näissä ongelmissa, mutta sainhan hyvän syyn herkutella oikein kunnolla heti aamusta.

Sunnuntaibrunssilla tarjosin heille melko perinteisiä aamiaisherkkuja: hedelmiä, mysliä, luonnonjogurttia, paahtoleipää, croissantteja, kananmunia, appelsiinimehua ja kahvia. Lisäksi leivoin näitä ihanan pehmeitä ja muhkeita mustikkamuffineja. Tämä on ollut jo kauan luottoreseptini ja se palasi mieleeni, kun tuttuni kyseli reseptiä minulta.


Parhaat Mustikkamuffinssit

Ohje: (12 kpl)

  • 3,5 dl vehnäjahoja
  • 2 dl sokeria
  • 1,5 tl vaniljasokeria
  • 0,5 rkl leivinjauhoa
  • ripaus ruususuolaa (voit korvata tavallisella suolalla tai jättää pois)
  • 100 g voita
  • 1,5 dl maustamatonta jogurttia
  • 2 munaa
  • 2 dl mustikoita (pakaste tai tuoreita)
  1. Sulata voi ja anna jäähtyä.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
  3. Sekoita sulatettu voi, jogurtti ja munat keskenään toisessa kulhossa.
  4. Yhdistä voimunaseos ja jauhoseos.
  5. Sekoita taikina tasaiseksi kuitenkaan vatkaamatta sitä.
  6. Kääntele lopuksi mustikat taikinaan nuolimella.
  7. Asettele paperiset vuoat muffinipellille ja jaa taikina vuokiin.
  8. Muista jättää kohoamisvaraa.
  9. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.

GLUTEENITON: Vaihda jauhot gluteenittomaan jauhoseokseen (mielellään kaurajauhoja) ja lisää myös 1 tl psylliumia, jos sitä ei ole seoksessa valmiiksi.

Parhaat MustikkamuffinssitParhaat MustikkamuffinssitParhaat Mustikkamuffinssit

Mukavaa viikonloppua!

Nautitaan helteestä nyt kun sitä vielä riittää viikonlopun ajan!

♥ Anni


Katso muut helpot Muffinssiohjeet!

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Pinterest

Instagram

86 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Täydellinen Focaccia
Seuraava artikkeli: Uunissa paahdetut kirsikkatomaatit »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Peggy sanoo

    21.10.2014 07:43

    Oi, miten kauniita mustikkamuffineita, lemppareitani 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.10.2014 08:38

      Kiitos Peggy 🙂 Hyvä palata aina välillä perusasioiden äärelle. Nämä olivat niin hyviä suoraan uunista ja vielä vähän lämpöisinä!

      Vastaa
  2. Heidi sanoo

    21.10.2014 16:03

    Ihanan mehevän näköisiä, pakko kokeilla!:)

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.10.2014 18:38

      Kiitos Heidi kommentista. Meheviä olivatkin, kokeile ihmeessä! 🙂

      Vastaa
  3. Irma Kärhä sanoo

    21.10.2014 19:42

    Mustikkamuffinssit ovat minun ja lasteni suosikkeja, joten kiva löytää taas uudenlainen resepti blogistasi. Luin jutun sinusta vinkistäsi ja olipa kiva. Huomasin että sinäkin olet matkalla Thaimaaseen, oispa hauska jos oltais samalla matkalla

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      22.10.2014 04:29

      Kokeile Irma tätä lapsille ja kerro minulle tykkäsivätkö 🙂 Me ollaan matkaamassa lämpöiseen vasta maaliskuun lopulla pääsiäisen aikaan. Olis tosiaan hauska löytää toisemme sieltä samaan aikaan!

      Vastaa
  4. Irma Kärhä sanoo

    23.10.2014 19:34

    Kokeilen huomenissa , nyt ei osunut meidän matkat yhteen me ollaan Thaimaassa vuoden alusta kaksi viikkoa ja pääsiäisen tienoon Lapissa laskettelemassa.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.10.2014 05:00

      No sekin sattui, me ollaan yleensä pääsiäinen Lapissa Ylläksellä, mutta tänä vuonna jää väliin juuri tämän matkan takia. Sielläkin oltais voitu osua yhteen 🙂

      Vastaa
  5. Anonyymi sanoo

    25.10.2014 15:49

    Voe voe, just meni uuniin. Mut nyt sit vasta huomasin et piti olla 0,5 RUOKALUSIKALLISTA �� taitaa siis jäädä littaniks ku laitoin vaan puoli tl. Tuleeko todella puoli rkl?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.10.2014 08:21

      Hei ja kiitos kommentista. Miten muffinssit lopulta onnistuivat? Tähän reseptiin olen tosiaan laittanut tuon 0,5 rkl leivinjauhoa, niin että lopputuloksena on pulleita ja kuohkeita muffineja. Voi olla että vähempikin riittää. Toivon että muffinssisi onnistuivat vähemmälläkin 🙂

      Vastaa
      • Rkl sanoo

        2.5.2020 21:37

        Voi hitsi, mulla sama fiba! Piti oikein tulla vielä pari päivää leipomisen jälkeen tarkistamaan sadannen kerran että laitoinko kaikki oikein. No siis tiiviitä tuli…

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          3.5.2020 07:34

          Meillä kaikilla on vähän erilainen mittakäsi, jos taikina näyttää liian paksulta jo sekoitus vaiheessa voi sekaan lisätä vähän nestettä esim maitoa. Liian pitkä paisto tekee muffinsseista kuivia.

          Vastaa
        • Elina sanoo

          30.10.2022 17:49

          Täällä myös sama moka 🤦🏻

          Vastaa
  6. diutu sanoo

    3.8.2015 13:02

    Kiitos reseptin jakamisesta! Sähkövatkaimettomana satunnaisleipurina arvostan kovasti ohjeen vaivattomuutta. Muffinsseista tuli aivan erinomaisen hyviä, tänään tehdään uusi satsi.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      3.8.2015 14:43

      Hei Diutu! Kiitos ihanasta kommentistasi, mikä päivän piristys! 🙂 Teen aina kaikki muffinssini tällä luotto-ohjeella, juuri sen vaivattomuuden takia. Lapsetkin voivat helposti osallistua leivontaan! Makoisia muffinihetkiä teille 🙂

      Vastaa
  7. Anonyymi sanoo

    18.8.2015 19:22

    mikä on ruususuola? voiko jättää pois?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.8.2015 05:39

      Hei, ruususuola on mineraalisuola, jota tykkäsin käyttää jossain vaiheessa enemmän resepteissäni. Voit korvata sen tavallisella suolalla tai jättää kokonaan pois. Huomaa, että sitä tulisi muutenkin ihan vaan pieni ripaus. 🙂

      Vastaa
  8. Anonyymi sanoo

    14.1.2016 16:10

    Nam etsin mustikkamuffinsi ohjetta ja törmäsin tähän! Pystyyköhän mAustamattoman jukurtin sijaan käyttää turkkilaista jukurttia? Sitä löytyisi valmiiks jo kaapista! Pakko kokeilla huomenna tätä herkullista ohjetta! Kiitos vastauksesta! 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.1.2016 16:22

      Näitä ei turhaan kutsuta parhaiksi 🙂 Nämä ovat niin hyviä ja helppoja! Voit käyttää turkkilaista jogurttia huoletta! Jos esim. joskus jogurtti uupuu jääkaapista, niin myös maito tai piimä käy vaihtoehtona! Ihania muffinihetkiä!

      Vastaa
  9. Sannis - After the storm sanoo

    20.4.2016 10:15

    Nämä oli täydellisiä!! Eilen googletin mustikkamuffarireseptiä ja päädyin tänne. Kiitos. Jään seurailemaan ihania kuvia ja kivoja leipomuksia!

    Vastaa
  10. Anni Paakkunainen sanoo

    20.4.2016 10:31

    Ai että, ihana kommentti ja päivänpiristys 🙂 Reseptin otsikko ei hämää. Nämä ovat kertakaikkiaan niitä parhaita mustikkamuffineja!

    Vastaa
  11. Hanne sanoo

    7.8.2016 13:07

    Etsin mustikkamuffinireseptejä ja päädyin tekemään näitä, vaniljajugurtilla. Kermavaahtoa tarjoiluun ja herkku oli valmis. Kiitos, täytypä tutkia muutenkin blogisi tarjonta.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.8.2016 04:06

      Moi Hanne, oi kuulostaa ihanalta! Vaniljajogurtti sopiikin näihin varmasti! Tervetuloa uudelleen 🙂

      Vastaa
  12. Anonyymi sanoo

    16.3.2017 17:08

    Laitetaanko pakastemustikat jäisinä taikinaan? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.3.2017 17:27

      Kyllä jäisinä sekaan niin ei edes väri sekoitu vaan marjat purskahtelevat ihanasti tuoreesta muffinssista suuhun 🙂

      Vastaa
  13. Anonyymi sanoo

    11.4.2017 17:43

    Mulla on sellainen jättikokoinen kuppikakku-kakkuvuoka, toimiskohan tämä resepti jättikoossakin? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.4.2017 03:47

      Moikka, kyllä uskon, että toimii. Tarvitsee vaan pidemmän paistoajan. En uskalla mitään tiettyä sanoa, koska en ole itse kokeillut. Vertaa johonkin tavalliseen isoon kuivakakkuun ja testaa sellaisen paistoajoilla ja lämmöllä. Kokeile kypsyyttää puutikulla 🙂

      Vastaa
  14. Sanna sanoo

    19.6.2017 14:32

    Heippa, säilyyköhän muffinssien mehevyys, jos ne pakastaa ja sulattaa tarjoiltaviksi?

    Vastaa
    • Sanna sanoo

      19.6.2017 19:12

      Ja lisäkysymyksenä vielä; miten taikina toimisi gluteenittomina? Voisiko jauhot vaihtaa samoilla määrillä gluteenittomiin?

      Vastaa
    • Anni sanoo

      19.6.2017 20:47

      Hei Sanna, säilyy kyllä, jos pakastat muffinssit tuoreina (jäähtyneinä). Sulatus huoneenlämmössä. En ole kokeillut gluteenittomia. Useimmissa resepteissä onnistuu ihan vaan vaihto gluteenittomiin jauhoihin, mutta koostumuksesta ne osaa sanoa, koska en ole kokeillut valitettavasti.

      Vastaa
      • Sanna sanoo

        19.6.2017 20:59

        Kiitos vastauksistasi. Täytyy siis testailla. 🙂

        Vastaa
  15. Anonyymi sanoo

    9.9.2017 16:59

    Voiko näitä tehdä liman jugurttia?

    Vastaa
    • Anni sanoo

      10.9.2017 10:39

      Hei, voit vaihtaa jogurtin maitoon, piimään, kermaviiliin tai mihin tahansa muuhun maitotuotteeseen 🙂

      Vastaa
  16. Heidi sanoo

    6.1.2018 00:25

    Heips! Resepti oli hyvä ja nopea tehdä ?. Minusta olisi vaan selkeämpi lukea reseptiä kun leivinjauheen muuttaisi kans tl. Ymmärtääkseni rkl 15 ml ja tl 5 ml joten se 0,5 rkl on 1,5 tl. Meinasin meinaan itse kompastua tohon rkl juttuun. ☺️

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      6.1.2018 11:36

      Hei Heidi 🙂 Kiitos viestistäsi ja vinkistä! Tämä resepti on yksi blogin suosituimista ja leivinjauheen määrä alusta asti ollut reseptissä näin. Etteivät muut lukijat mene sekaisin en muuta reseptiä tässä vaiheessa 🙂 1.5 tl kuitenkin tosiaan korvaa tuon 0.5 rkl. Ihanaa viikonloppua!

      Vastaa
  17. Leila sanoo

    24.2.2018 11:11

    Mä sain 25 muffinsia ? pitää vissiin puolittaa paistoaika.

    Vastaa
    • Anni sanoo

      24.2.2018 11:58

      Hei Leila,

      Onko sinulla puoliksi pienempi pelti käytössä? Tällä ohjeella tulee enintään 15 noin 5cm halkaisijan normaalikokoista muffinssia. Minikokoisia muffinsseja paistan 15 minuuttia. Ilman peltiä en suosittele paistamaan. Tulee kovia lättänöitä 🙂

      https://www.anninuunissa.fi/ravintolapaivan-fiiliksia-ja-mustikka/

      Vastaa
  18. Pinja sanoo

    6.3.2018 13:38

    Just laitoin uuniin muffinsit, päiväkahville herkkua. ? Korvasin maustamattoman jogurtin Valion päärynä-kinuski-jogurtilla, jo pelkkä taikina tuoksui herkulliselle! ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      6.3.2018 18:33

      Hei Pinja, oi että kuulostaa hyvältä! 🙂 Herkullisia muffinssihetkiä sinne <3

      Vastaa
  19. SoilaMarja sanoo

    1.4.2018 10:09

    Näitä minäkin kokeilin enkä pettynyt. Ehdottomasti muhevin, pehmein, maukkain ja kostein mustikkamuffiniohje, jonka ikinä olen leiponut. Tein pakastemustikoista. – Kiitoksia,paljon kiitoksia ohjeesta?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.4.2018 17:50

      Hei 🙂 Kiitos kun jätit kommenttia. Kiva, että tykkäsit ohjeesta. Teen itsekin tällä usein pakastemustikoista muffinssit ympäri vuoden. Mukavaa kevättä!

      Vastaa
  20. :) sanoo

    20.4.2018 15:42

    Mulla epäonnistu ihan täysin, lässähti kun otin uunista, vaikka tein ohjeen mukaan. Mutta raka taikina oli oikein makoisaa 🙂

    Vastaa
  21. :) sanoo

    20.4.2018 15:43

    Mulla epäonnistu ihan täysin, lässähti kun otin uunista, vaikka tein ohjeen mukaan. Mutta raaka taikina oli oikein makoisaa 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.4.2018 06:58

      Heips, jotain on mennyt vikaan ohjeessa, jos lässähtvät. Paistoithan muffinssit muffinssipellillä? Pelkässä paperivuoassa muffinssit lässähtävät helposti.

      Vastaa
  22. Ebba sanoo

    24.5.2018 11:19

    Ihan super helppo ja nopea ohje ja erittäin hyvät muffinssit tuli ! Mun vakio ohje ollut jo useammat pellilliset 🙂 kiitos !

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.5.2018 17:00

      Kiitos kommentistasi Ebba, kiva kuulla, että ohjeesta on tullut suosikkisi! Se on myös täällä käytössä ja usein. Aurinkoista kesää!

      Vastaa
  23. Julia sanoo

    26.9.2018 11:04

    Tämä on kyllä ihan loistava ohje. Tuli oikein meheviä muffinsseja, ei yhtään kuivia. Lisäsin taikinaan myös ripauksen kardemummaa sekä rouhittua valkosuklaata. NAM!

    Vastaa
  24. Anni Paakkunainen sanoo

    29.9.2018 14:10

    Kiitos kommentistasi. Kuulostaa ihanalta <3 Nam!

    Vastaa
  25. Saija sanoo

    28.1.2019 10:38

    Hei, ajattelin tehdä näistä cupcake leivoksia tyttären 1v synttäreille. Joudun laittamaan pakkaseen kun en ehdi muuten leipomaan kaikkea. Onko ok jos otan huoneenlämpöön sulamaan edellisenä päivänä ja kuorrutan kun ovat sulaneet? Siirrän sitten jääkaappiin ja tarjoan seuraavana päivänä? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      28.1.2019 17:32

      Hei Saija, voit leipoa muffinssit etukäteen. Pakasta heti kun ovat jäähtyneet esim pakastuspusseissa, jotak kunnolla suljettu. Muffinssit sulavat parissa tunnissa ja ovat kuin tuoreita pursotusta vaille valmiita <3

      Vastaa
  26. Victoria sanoo

    27.7.2019 15:08

    Moi!
    Ihan ensiksi pakko sanoa että nää on ihan parhaita mustikkamuffineja! Ihanan kuohkeita ja makoisia<3 Haluaisin tehä näitä äidilleni, joka on keliaakikko, niin olisiko sulla jotain neuvoja miten nuo vehnäjauhot vois korvata tässä esim. kaurajauhoilla?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.7.2019 07:34

      Moikka, pitäisi kyllä onnistua gluteenittomasti myös. Päivitin tuonne blogin yhteyteen vinkit 🙂

      Vastaa
  27. Sanna sanoo

    29.7.2019 13:50

    Nams! Minä vähän varioin korvaamalla osan vehnäjauhoista speltillä ja ruisjauholla. Tuli maistuvaisia 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.7.2019 17:43

      Kiitos vinkistä! Nam 🙂

      Vastaa
  28. Petra sanoo

    30.7.2019 15:42

    Moikka,
    Kuvassa näyttäisi olevan amerikan muffinsivuokia? Voiko käyttää normi muffinsivuokia ja muffinsipeltiä?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      30.7.2019 19:07

      Hei Petra, ihan tavallisia muffinssivuokia ja -peltiä voi käyttää 🙂 Ilmoitan aina erikseen reseptissä, jos on jotain erikoishuomioitavaa.

      Vastaa
  29. Arja sanoo

    6.10.2019 17:14

    Aivan IHANA mustikkamuffinsiohje <3 Kiitos !

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      6.10.2019 17:33

      Kiitos sinulle <3 Ihana kommentti!

      Vastaa
  30. Meri sanoo

    12.3.2020 23:34

    Ihan älyttömän hyviä muffinsseja ja todella helppoja 🤩
    Tein nyt ekaa kertaa..

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.3.2020 10:58

      Etkä varmasti viimeistä 🙂 Nämä ovat ihan suosikkejani! Kiitos kommentistasi.

      Vastaa
  31. Laura sanoo

    13.8.2020 21:47

    Palaan joka kerta näihin, muunnellen vadelman tms kanssa, NAM!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.8.2020 07:49

      Ihana kuulla 🙂 <3 Mukavaa viikonloppua!

      Vastaa
  32. Anneli sanoo

    14.8.2020 10:16

    Moikka.
    Voisikohan muffinssitaikinaan lisätä vähän valkosuklaata? Vai vaikuttaako muffinssien mehevyyteen? T. Anneli 😊

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.8.2020 15:27

      Voi lisätä 🙂 esimerkiksi rouheena tulee oikein herkullista!

      Vastaa
  33. Julia sanoo

    19.8.2020 11:30

    Oli niin hyviä, että tehtiin koulun kanssa näitä

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.8.2020 13:36

      Kiva kuulla <3

      Vastaa
  34. Salla sanoo

    2.9.2020 20:12

    Nämä on tosi hyviä! Paistoaikaa sain lisätä 10 min 175 asteessa. 200:lla 25 min olisi varmaan riittänyt. Jäiset mustikat saattoi olla osasyynä.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      3.9.2020 07:03

      Jäiset mustikat saattavat tosiaan vaikuttaa ja taikinan määrä vuoassa. Meillä kaikilla on hiukan erilainen mittakäsi ja uuneissakin on eroja 🙂 Hyvä on jos osaa soveltaa omaan uuniin sopivaksi!

      Vastaa
  35. Jonna sanoo

    15.9.2020 19:55

    Tällä reseptillä tuli mielettömän hyvät muffinit 😊 Kiitos reseptistä!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.9.2020 06:53

      Ole hyvä 🙂

      Vastaa
  36. Christa sanoo

    2.9.2021 13:02

    Parhaita muffinseja ikinä! Käytin itse kermaviiliä kun jääkaapissa ei ollut muuta ja toimi myös loistavasti! Kohosivat kauniisti!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      2.9.2021 14:45

      Ihana kuulla 🙂

      Vastaa
  37. sanna sanoo

    30.9.2021 22:58

    Hei millä voisi korvata kananmunat? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.10.2021 13:05

      Olen korvannut banaani tai -omenasoseella. Kaupoissa myydään myös No Egg -korviketta.

      Vastaa
  38. Sille sanoo

    26.10.2021 16:28

    Heippa!

    Mietiskelin itse tässä juuri, että leipoisin mustikkamuffinseja, mutta innostuin ideasta, että voisi lisätä vielä puoleen taikinasta valkosuklaata sekaan ja puoleen kaakaojauhetta. Kaakaojauheen kanssa tiedän, miten toimin, mutta osaatko sanoa, muuttaako valkosuklaa muffinssien rakennetta, vai voiko sen lisätä muuttamatta reseptiä?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.10.2021 18:17

      Voit lisätä valkosuklaan paloina tai rouheena 🙂

      Vastaa
  39. Anna sanoo

    11.12.2021 07:55

    Hei! Ohje näyttää herkulta. Miten luulet että onnistuisi kookosmaidolla/-kermalla jugurtin sijaan?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.12.2021 14:20

      Varmasti onnistuu 🙂

      Vastaa
  40. Laura sanoo

    6.4.2022 11:39

    Niin hyvä ja jauhopeukalollekin sopiva ohje, kiitos tästä! Yksi harvoista resepteistä joka minulla on aina puhelim(i)en kirjanmerkeissä.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      6.4.2022 12:50

      Ihana kuulla, kiitos terkuista 🙂

      Vastaa
  41. Mira sanoo

    29.6.2022 09:54

    Aivan mahtavia muffinsseja tuli! Onneksi laitoin puolikkaan TL sijasta kokonaisen, koska nähtävästi lukihäiriö iski. Kommentteja lukiessa vasta selvisi nyt, että kyse olikin RKL! Ja vielä oikein ihmettelin miten on niin pieni määrä, enkä silti lukenut kunnolla. Jäisiin mustikoihin lisäsin hiukan tomusokeria ja pyörittelin ne siinä, kun pelkäsin vetisyyttä, mutta ihan turhaan. Aivan loistavia ja maukkaita olivat! Mieskin kehui niin kovasti näitä, ei kuulema ole ikinä saanut kuin kuivia muffinsseja maistaa, kun nämä taas olivat niin meheviä ja sopivan kosteita.
    Kiitos jälleen loistavasta ohjeesta!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.6.2022 14:24

      Ihana kuulla! Kokeile myös vadelmilla ja mansikoilla samaa ohjetta <3 Ihanaa kesää!

      Vastaa
  42. Henna sanoo

    25.7.2022 14:04

    Hei, luuletko että jogurtin voisi korvata myös maitorahkalla? Meneeköhän koostumus ihan pieleen?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      27.7.2022 07:44

      taikinasta voi tulla hiukan tönkömpi, mutta voit toki ja maidolla voi vähän notkistaa taikinaa vielä lopussa 🙂

      Vastaa
  43. Malla sanoo

    17.1.2023 16:41

    Mainio resepti ja usein käytössä, kiitokset! Ripottelen ennen paistoa raesokeria päälle. Tulee mukavan rapea pinta.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      18.1.2023 06:49

      Nam! ihana kuulla.

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios