• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Jäätelö
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Leivontaohjelma
  • Mökkiohjeet
  • Perhe
    • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria

Gluteenittomat Mustikkakuppikakut

Kuppikakut

30 loka

Gluteenittomat Mustikkakuppikakut

Gluteenittomat Mustikkakuppikakut ovat ihan yhtä herkullisia kuin tavallisetkin! Gluteenittomat muffinssit leivoin luottoreseptilläni, vaihtamalla ainoastaan vehnäjauhot gluteenittomiin. Käytän useimmiten valmista Semperin gluteenitonta jauhoseosta gluteenittomiin leivonnaisiin. Välillä teen myös itse riisijauhoista ja perunajahoista omaa sekoitusta, joka on loistavaa etenkin kakkupohjiin. Katso täältä: gluteeniton mehevä suklaakakkupohja.

Oli muuten ihanaa päästä pitkästä aikaa leipomaan kuppikakkuja. Edellisestä kerrasta on jo aikaa, vaikka ennen leivoin melkein pelkästään näitä ihanuuksia! Onko kuppikakkujen aika jo ohi vai ei?

Minusta minikokoiset kuppikakut ovat aina suosittuja ja trendikkäitä. Miksi rakastan kuppikakkuja?

  • Muffinssit ovat helppo leipoa! Muistathan kuitenkin käyttää muffinipeltiä, jotta saat kuohkeita muffineja.
  • Muffinssi ja kuorrute yhdessä tekevät täydellisen suussa sulavan kokonaisuuden!
  • Leivonnaisen pieni koko – ihana lisä juhlakattaukseen pienenä herkkupalana, vieraat jaksavat syödä muutakin!
  • Söpösti koristellut kuppikakut ovat kaunista katseltavaa.
  • Lapset rakastavat kuppikakkuja!
  • Makuja, teemoja ja värejä on lukuisia!
  • Voit käyttää mielikuvitusta loputtomasti!
  • Suklaiset kuppikakut ovat kuin pieniä konvehteja!
  • Kuppikakut ovat loistava lahja ja tuliainen vietynä kenelle vain leivosrasiassa!

Näissä ihanuuksissa maistuu mustikka ja vanilja. Koristeeksi hempeän pinkit kuppikakut saivat tällä kertaa kukkamassasta koristemuotilla taiteiltuja petunian kukkia! Katso teko-ohjeet alempaa.


Gluteenittomat Mustikkakuppikakut

Ohje:  (50 kpl minimuffinssia)

  • 3,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
  • 2 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • 1,5 dl piimää (tai maitoa, jogurttia tms.)
  • 100 g voita
  • 2 munaa
  • 2 dl mustikoita (pakaste)
  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  2. Sulata voi mikrossa ja jätä sivuun jäähtymään.
  3. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään isossa kulhossa.
  4. Vatkaa munat kevyesti piimän sekaan toisessa kulhossa ja lisää voisula.
  5. Yhdistä kuivat aineet ja voi-seos keskenään.
  6. Kääntele taikina nuolimella nopeasti tasaiseksi, mutta älä vatkaa.
  7. Lisää jäiset (tai tuoreet) mustikat varovasti käännellen taikinaan, niin etteivät ne rikkoudu.
  8. Asettele minimuffinipellille paperiset vuoat ja jaa taikina vuokiin.
  9. Paista muffineja 175 asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  10. Jätä muffinit jäähtymään ja valmista sillä aikaa kuorrute.

Vinkki! Jos teet normaalikokoisia muffinsseja paista niitä noin 25 minuuttia, saat tällä ohjeella isoja muffinsseja noin 15 kpl. 

Mascarponekreemi:

  • 100 g voita
  • 3.5 dl tomusokeria
  • 150 g mascarponejuustoa
  • tippa vanilja-aromia (tai vaniljatangon siemeniä tms.)
  • tippa pinkkiä pastaväriä
  1. Mittaa huoneenlämpöinen voi isoon kulhoon ja vatkaa vaaleaksi (muutama minuutti).
  2. Sihtaa tomusokeri sekaan koko ajan vatkaten (vatkaa vielä muutama minuutti).
  3. Kun voi-sokerivaahto on kuohkeaa lisää mascarponejuusto osissa ja jatka vatkaamista (taas muutama minuutti).
  4. Lisää vatkauksen lopussa vanilja-aromi ja värjää massa halutessa.
  5. Valitse mieleinen pursotinterä ja siirrä kreemi  pursotinpussiin.
  6. Pursottele kreemi jäähtyneiden muffinssin päälle ja koristele!

Koristeet:

  • Kukkamassaa
  • sokerihelmiä
  • nonparelleja
  1. Tee kukat etukäteen: kaulitse kukkamassa ohueksi alustalla ja leikkaa sekä paina petunia-muotilla massasta kukkia.
  2. Anna kukkien kuivua muutama tunti ja liimaa sitten elintarvikeliimalla kukkien keskelle sokerihelmi.
  3. Asettele valmiit kukat pursotetun kreemin päälle.
  4. Ripottele osaan kuppikakkuja nonparelleja, sokerihelmiä ja muita koristeita.

 Gluteenittomat Mustikkakuppikakut Gluteenittomat MustikkakuppikakutGluteenittomat Mustikkakuppikakut

Ihanaa uutta viikkoa!

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

Kommentoi

Edellinen artikkeli: « Omenaiset Halloween Muffinssit
Seuraava artikkeli: Sugar Cookies – Sokerikeksit perusohje »

Lukijan vuorovaikutus

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Häät Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivokset Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Marenki Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vege Yhteistyö Ystävänpäivä

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Mehevää suklaakakkua, pehmeää pähkinäistä v Mehevää suklaakakkua, pehmeää pähkinäistä vaahtoa, huurteisia vadelmia 🍫 Suklaakakku muutaman viikon takaa (ilman lisättyä sokeria) löytyy blogin arkistoista. Tänä aamuna pohdin mustikkakakkua stailatessa, miten käsittämättömän terapeuttista tämä leipominen ja kuvaaminen on. Intohimo, joka kasvaa vuosi vuodelta. Intohimo, jota ei voi leipomalla tyrehdyttää. Intohimo, jota on vaikea selittää sanoin. Innostun ihan ajatellessani. Rakastan työssäni juuri tätä osaa eniten, saan olla luova! Ideoita on niin paljon ettei niitä ehdi jakaa. Aikaa liian vähän kaiken toteuttamiseen. Ihanaa kun olette siellä jakamassa tätä intohimoa kanssani 😘 Tuntuisi tylsältä ilman teitä. Ilman, että saisi yhdessä hehkuttaa. Nähdä miten reseptit pääsevät käyttöön ja miten niistä nautitaan. Tällä hetkellä leivotte ruisleipää. Kiitos viesteistänne uusinta innostusta koskien. Ja kiitos kun olette siellä ihanat 💕 Kaunista viikonloppua!
Huomenta ☀️ Onnea on aamuaurinko ja kotona l Huomenta ☀️ 

Onnea on aamuaurinko ja kotona leivottu tuore ruisleipä 👌🏻

Ohje blogissa ja linkki profiilissa ☝🏻 #anninuunissa
IG-Resepti 💕 maaliskuun eli mun synttärikuukau IG-Resepti 💕 maaliskuun eli mun synttärikuukauden kunniaksi. Kaikki yllärit ja hemmottelut peruttiin tai ainakin siirrettiin. Surettaa, harmittaa ja väsyttää. Onneksi aurinko ja tuleva kevät piristää ☀️ ja se että vuosi sitten ei tiedetty, että ollaan samassa, jopa pahemmassa tilanteessa, vuotta myöhemmin. Haleja ja jaksamista kaikille! 😘

Ihana Puolukkasmoothie 🌿 (2 annosta)

2 dl jäisiä puolukoita
4 dl kauramaitoa
4 taatelia
3 rkl kauraleseitä
ripaus kardemummaa ja kanelia

Mittaa kaikki blenderiin ja aja tasaiseksi. Nauti! 

Ihanaa uutta viikkoa! 🤗
🍊🍊🍊 Saisiko olla pala veriappelsiinitort 🍊🍊🍊

Saisiko olla pala veriappelsiinitorttua? 

Ihana makumuistoja herättelevä ohjeeni löytyy uusimmasta @unelmientalojakoti numerosta 👏🏻 Minä leivoin, yhdessä stailattiin ja kuvan nappasi @johannamyllymakiphotographer 📷
Parit laskiaispullat vielä hiihtoloman lopuksi 💕

Seuraaville viikoille pitäisi kehittää nyt mukavaa puuhaa kotona. Olisi kiva inspiroida ja aktivoida teitä myös tai tehdä jotain yhdessä! Millainen live kiinnostaisi? Mitä haluaisitte tehdä? Ja kiinnostaako ylipäätänsä leivontalivet vielä? 😘
Terttu tummuneita banaaneita keittiön pöydällä Terttu tummuneita banaaneita keittiön pöydällä? 🍌

Sormiruokailtava sokeriton banaanileipä (6 kk+) on täynnä vatsaa täyttäviä ainesosia: pähkinää, kauraa ja banaania! 👶🏼

Tämä ei ole pelkästään vauvojen ohje, vaan sopii myös aikuisille. Aloin heti maiskutella ajatusta vähän terveellisemmästä banaanileivästä, jonka päälle voisi lusikoida itse keitettyä kinuskia. Tai jos haluaa pitää koko nautinnon sokerittomana, niin kokeile soseuttaa taateleita pienen kauramaitotilkan kanssa, niin sinulla on ihanaa sokeritonta taatelikinuskia 💛

Ohje (myös pähkinätön) nyt blogissa ja linkki löytyy biosta sekä stoorien puolelta☝🏻 #anninuunissa
ARVONTA & kirjasuositus 🍰👇🏻 Tänä vuo ARVONTA & kirjasuositus 🍰👇🏻

Tänä vuonna mua on inspiroinut suuresti lahjakkaan Outin @samastapadasta -kirja. Rehellisesti, en ole koskaan ahminut mitään muuta keittokirjaa yhtä ahkerasti. "Samasta padasta" -ajatus on nerokas. Koko perhe eli myös vauvat syövät samaa ruokaa eli samasta padasta 🥑

Jokainen pieni tulevaisuuden kulinaristi on ansainnut itse tehtyä maistuvaa ruokaa. Kirja herkullisten reseptien ja tarinoiden avulla olen oppinut kokkaamaan vauvalle rohkeasti ja kehittämään myös itse reseptiikkaa. Tekin olette innostuneet uusista taidoistani. Tätä vauvan 6kk kakkua on nimittäin tarjoiltu jo monissa juhlissa (ohje löytyy blogista) 🎂

Saan arpoa teille @samastapadasta -kirjan uusimman painoksen 💕 Alla ohjeet arvontaan (Instagram ei ole osallisena arvonnassa):

1. Paina ❤️ ja kommentoi minkä ikäinen herkuttelija siellä kaipaa uusia makuja 👶🏼
2. Seuraa @anninuunissa & @samastapadasta 🍜
3. Osallistu su 28.2. mennessä. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti 📚

Onnea arvontaan! Psst.. @samastapadasta tilillä pian myös herkullisen leivontakirjan arvonta! ☀️

📷 @visuelli.erja
Matkamuistoja Miamista 🌴 Meidän viime vuoden Matkamuistoja Miamista 🌴 Meidän viime vuoden hiihtoloma (ja teidän toivepostaus) nyt blogin puolella 🧇

”Tasan vuosi sitten pakkasimme matkalaukkuja se ihana odottava kihelmöinti vatsan pohjassa. Olimme miettineet pitkään alkukevään matkakohdetta. Meidän viimeinen pidempi matka kahdestaan. Sitä emme tienneet, että matka todellakin jäi koko vuoden viimeiseksi.” #anninmatkat ☀️

Ihanaa hiihtolomaa kaikille! ⛷
Kukat 💕🌸 Kiinnostaisiko teitä postaus, mis Kukat 💕🌸

Kiinnostaisiko teitä postaus, missä olisi kuvia näistä upeista kimpuista kootusti? 🤔

@homeingardenkauniainen
Moi 👶🏼 Ajattelin esittäytyä kun vilahtelen Moi 👶🏼 Ajattelin esittäytyä kun vilahtelen täällä melko usein ja varsinkin ruokahetkeni saattavat tulla teille tutuiksi 🍼

Minulla on monta lempinimeä. Teille olen tästä lähtien Onni 💙 

Toinen sukkani on usein kateissa, koska sukkien repiminen ja maistelu on mielipuuhaani 🧦

Tykkään herkutella ja tällä hetkellä suosikkejani ovat 🥦🍌🫐 ja lohi.

Olen iloinen ja utelias. Itken harvoin ja nauran usein 😃 

Olen aamuvirkku, enkä ole elämäni aikana nukkunut klo 6.00 pidempään. Onneksi äitikin on aamuvirkku 🥱

Rakastan muumeja, etenkin Muumi-yöriepuani ja Muumi-kauranaksuja 🤍

En malta olla paikoillani, parasta onkin kierrellä ympäri taloa tutkia uusia paikkoja 👀

Viihdyn myös keittiössä. Siellä istun sitterissä ja kuuntelen tarkkaan mitä äiti selostaa 🥣

Minulla on jo kaksi harrastusta: muskari ja uinti 🎵💦

Täytän tänään 7 kuukautta 🥳

Hauska tutustua 👋🏻
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2021 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios