| |

Laskiaispullajuustokakku

Laskiaispullajuustokakku

Tarpeeksi kermavaahtoa ja hilloa jokaisella suupalalla. Sellainen on mielestäni täydellinen laskiaispulla. Tässä ihanassa laskiaispullajuustokakussa tuo toive toteutuu. Makumaailmaa on piristämässä täyteläinen kerros liivatteetonta juustokakkumassaa, jossa on ripaus sitruunaa ja mascarponea. Herahtiko vesi kielelle?

Joka vuosi minulle tulee himo kehitellä jokin laskiaisinnovaatio (vaikka rakastan ihan perinteisiä pullia). Tänä vuonna se on tämä juustokakku ja Ruotsista bongaamani laskiaisen mutakakku, jonka ohjeen löydät täältä.

Kerroin teille viime kuussa omasta leivontapalstastani, joka starttasi vuoden alusta Unelmien Talo & Koti -lehdessä. Tässä kuussa oli aika iloitella laskiaisella. Odottakaahan kun näette seuraavan ohjeeni!


Laskiaispullajuustokakku

Ohje

Noin 8 hlö

Suunnittelemani laskiaispullajuustokakku koostuu ihan tavallisesta pullapohjasta, joka paistetaan kakkuvuoassa. Hattu leikataan paiston jälkeen pois ja pohjan päälle levitetään tietenkin hilloa ja täyteläinen mascarponejuustokerros. Kaiken viimeistelee kermavaahto ja pieniksi paloiksi leikattu hattu kirpeiden pakastevadelmien kanssa.

Ohjeen löydät täältä

Laskiaispullajuustokakku
Laskiaispullajuustokakku

Postauksen kuvat: Johanna Myllymäki / A-lehdet

Herkullista laskiaissunnuntaita!

Terkuin,

Anni

Lisää laskiaispulla-reseptejä löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

Myös näillä sopii

Herkutella

2 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *