• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Jäätelö
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Runebergin Tortut
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Leivontaohjelma
  • Mökkiohjeet
  • Perhe
    • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Sokeriton

Pataleipä – parasta kotona tehtyä leipää viikonlopuksi!

Leivät· Pataleipä

23 syys
Pataleipä - parasta kotona tehtyä leipää viikonlopuksi!

Pataleipä – parasta kotona tehtyä leipää viikonlopuksi!

Pataleipä oli reilu vuosi sitten aikamoinen villitys. Villiinnyin siitä itsekin melkoisesti ja myönnän, että villiinnyn edelleen, kun muistan tätä leipää leipoa. Pataleivästä ei nimittäin kotona tehty leipä paljon parane eikä resepti yksinkertaistu. Pataleivän rapea pinta ja ihanan mehevä sisus! Taivaallista!

Katso myös muut reseptini – vaihdan taikinapohjaa aina sen mukaan mitä kaapista löytyy. Pataleipä on parhainta tuoreena – meillä tätä syödään viikonloppuaamuisin, kun teet taikinan edellisenä päivänä voit paistaa leivän aamulla!

Juustoinen pataleipä
Kreikkalainen pataleipä
Kurpitsansiemen pataleipä



Pataleipä – parasta kotona tehtyä leipää viikonlopuksi!

Ohje:

  • 3,5 dl vettä
  • 4 dl sämpyläjauhoja
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl siemeniä (kurpitsa, auringonkukka etc.)
  • 1-2 tl merisuolaa
  • 0.5 tl kuivahiivaa
  • 3 rkl oliiviöljyä

1. Sekoita siemenet, kaurahiutaleet, suola ja hiiva jauhoihin isossa kulhossa. Lämmitä vesi noin 42 asteiseksi ja lisää se jauhoseokseen. Älä vaivaata ikinaa – sekoita vaan esimerkiksi jämäkällä spatulalla nopeasti. Peitä kulho kelmulla ja jätä kohoamaan huoneenlämpöön 12-24 tunniksi (mitä pidempään kohotat taikinaa, sitä maukkaampaa leipää tulee).

2. Kumoa taikina reilusti jauhotetulle pöydälle. Älä vaivaa edelleenkään taikinaa, mutta kääntele se palloksi. Peitä taikinapallo liinalla ja anna kohota vielä 30 minuuttia.

3. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Laita 2-3 litran pata kylmään uuniin.

4. Ota kuuma pata uunista ja voitele sen pohja ja reunat öljyllä. Nosta nyt taikina kuumaan pataan, tee viillot leivän pintaan ja ripottele kurpitsansiemeniä ja jauhoa päälle koristeeksi. Laita kansi päälle ja paista leipää 30 minuttia uunissa keskitasolla. Ota kansi pois 30 minuutin jälkeen ja paista leipää ilman kantta vielä 15 minuuttia.

5. Ota pata uunista ja kumoa leipä hetken kuluttua jäähdytysritilälle jäähtymään.

Huom! Jäähdytysritilä on rapaeuden kannalta tärkeä väline, jotta leipä jäähtyy tasaisesti joka puolelta. Huomasin kerran leipää jäähdyttäessäni padassa, että se hikoili ja siksi rapeus leivästä katosi. Älä myöskään peitä lämmintä leipää liinalla. Jos et omista pataa niin voit paistaa leivän myös kattilassa!


Pataleipä - parasta kotona tehtyä leipää viikonlopuksi!

Seuraathan minua jo Facebookissa, Instagamissa ja Pinterestissä?

40 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Kurkistus uuteen toimistoon ja Bake Sale
Seuraava artikkeli: Mirror Glaze Key Lime -leivokset »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Anonyymi sanoo

    28.9.2016 13:33

    Hei, en tehnyt pataleipää juuri tällä ohjeella, mutta ajattelin kuitenkin kysyä tulisiko minun huolestua jonkinasteisesta hiivanhajusta pataleipätaikinan suhteen? Taikinan tein eilen illalla n. klo. 19.00 ja otin taikinan tänään esille noin 15.30. Hiivaa käytin noin 1/4 tl. Teinkö jotain väärin, vai kuuluuko haju asiaan?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.9.2016 04:09

      Hei, olen kuullut, että joku muukin on tästä samasta joskus kysäissyt – en itse ole kokenut samaa, mutta eri tavalla me haistamme kaikki eri hajut. Taikina kohoaa käymällä huoneen lämmössä, vähän kuin juurta tehtäsiin ja (leipä happanee joka tuo makua). Siksi hiivaa laitetaan pataleipään vähän kun kohotus perustuu aikaan – jotkut laittavat jopa ilman. Varmasti hiivainen haju muodotuu tästä kohotuksesta, happamisesta ja ajasta. Olet varmaan jo paistanut leivän? Miltä maistui? Yleensä hiivainen haju häviää kun leivän paistaa 🙂

      Vastaa
  2. Anonyymi sanoo

    29.9.2016 04:15

    Jep,paistoin leivän eikä leipä todellakaan maistunut hiivaiselta!Kenties olen hieman kyyninen,kun ensimmäinen pataleipä oli kyseessä.. Onnistui kuitenkin täydellisesti, pitääpä näitäkin ohjeita kokeilla.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.9.2016 05:05

      Hieno juttu 🙂 suosittelen koittamaan juustoversiota joskus! Ihanaa päivää!

      Vastaa
  3. Anonyymi sanoo

    2.10.2016 07:07

    Hei, uskaltaako normaali kattilaa laittaa uuniin, kun padan kansi on mennyt rikki? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      2.10.2016 13:54

      Hei, olen kuullut, että pataleivän voi tehdä teräskattilaan – itse teen aina keraamiseen pataan. En osaa sanoa kattilastasi, koska en ole sitä nähnyt – miten se on rikki jne. Kantta kuitenkin tarvitaan paistossa, koska se on oleellinen osa pataleivän rapeuden syntymiseen 🙂

      Vastaa
      • Hilkka sanoo

        4.8.2020 22:12

        Itse teen leivän valurautapataan ja onnistuu tosi hyvin,kohotan taikinaa yön yli n.14-15 tuntia..itse tykkään,mitä kauemmin kohotan,tulee maukas hyvä aromikas maku.

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          5.8.2020 07:32

          Valurauta on oikein hyvä vaihtoehto ja on totta, että pidemmällä kohotuksella tulee parempi maku 🙂

          Vastaa
  4. Sirpa sanoo

    29.11.2018 14:16

    Öljyä ei tarvita, leipä irtoaa padasta helposti ilmankin. Öljy vain käryää suotta. Siis parempi öljyttä!

    Vastaa
    • Anni sanoo

      29.11.2018 14:59

      Meillä tykätään kyllä öljystä, ei käryä ja tekee pohjasta ihanan rapean sekä aromikkaan. Makuasioita ovat nämä 🙂 Mukavaa päivää!

      Vastaa
  5. Johanna sanoo

    13.2.2019 16:19

    Laitetaanko tuo oliiviöljy 3 rkl taikinaan vai onko se tarkoitettu padan voiteluun? 😊

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.2.2019 17:33

      Hei Johanna,

      Padan voiteluun 🙂 Taikinaan voi halutessaan myös lisätä öljyä ja jotkut eivät käytä ollenkaan, mutta minusta pohjasta ja reunoista tulee ihanan rapeat öljyn ansiosta!

      Vastaa
  6. Nina M sanoo

    20.2.2020 17:11

    Hei 👋 Minulla on lidlistä ostettu keraaminen pata( Ei pinnoitettu sillä mustalla), voiko sen laittaa tyhjänä uuniin kun pakkauksesta ei asia selvinnyt😳
    Valurautainen on, valkoinen sisältä, jos jollain on kokemusta? 🤔

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.2.2020 17:22

      Keraamisen padan voi kyllä laittaa tyhjänä uuniin ja suositellaankin usein niin, mutta asian voi toki aina varmistaa valmistajalta tai ostopaikaikasta 🙂

      Vastaa
  7. Aika huono sanoo

    4.4.2020 16:55

    Moni tätä on kehunut mutta missäköhän meni vikaan kun taikina ei noussut ja leipä haisee käynneeltä. Rapea kyllä on muttei kohonnut.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      4.4.2020 17:57

      Käytitkö kuivahiivaa? Kuinka paljon laitoit sitä? Kuulostaa oudolta. Padan koko vaikuttaa myös kokoamiseen. Liian isossa padassa leipä ei nouse kunnolla.

      Vastaa
    • Merja sanoo

      13.4.2020 08:15

      Minulla myös taikina ei kohonnut lainkaan ja taikinaa ei voinut muotoilla mitenkään oli niin löysää ja olen kuitenkin satoja kertoja leiponut.Taikina myös haisi vahvasti hiivalle.Mutta siis leipää tästä taikinasta ei tullut 🙁

      Vastaa
      • Anni Paakkunainen sanoo

        13.4.2020 09:13

        Nyt kuulostaa siltä, että on mennyt jotain taikinan tekovaiheessa pieleen. Jos taikina jäi löysäki on jauhoja varmasti ollut liian vähän. Mitä ja kuinka paljon laitoit hiivaa? Pataleivän valmistusprosessi eroaa suuresti tavallisen leivän valmistuksesta, sillä tätä taikinaa ei vaivata ollenkaan ja taikina tekeytyy yön yli hitaasti, mistä syystä hiivaa tulee todella vähän.

        Vastaa
  8. Tarja sanoo

    13.4.2020 21:59

    Hei, ihan vaan tiedoksi, että nuo linkit muihin leipiin eivät toimi. Ne pitää hakea erikseen. 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.4.2020 06:57

      Kiitos, käyn päivittämässä linkit 🙂

      Vastaa
  9. J sanoo

    14.4.2020 23:49

    Tänään kokeilin pataleivän tekoa, ei kohonnut uunissa, ja jäi jonkin verran raa’aksi sisältä. Voikohan vaikuttaa se, että käytin 4L pastakattilaa ja siinähän kattilan kannessa on tyyliin niitä reikiä 39 mistä valuttaa vesi pois. Enkä tajunnut edes laittaa öljyä pohjalle 😀 Taidan huomenna käydä ostamassa ihan kunnon padan, Onkohan 3,3L valuratapata liian iso?

    Vastaa
  10. J sanoo

    15.4.2020 00:04

    Lisään vielä, ilmeisesti emaloitua valurautapataa ei saisi tyhjänä pitää uunissa? Millainenkohan kattila/pata olisi hyvä tuohon pataleivän tekoon, joku 2-3,5L väliltä?. Asun pienemmässä kaupungissa, joten ei ole mahdollista päästä tokmannia ja halpahallia isompaan kauppaan 😀

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.4.2020 08:58

      Hei, patasi on ollut liian iso. Itselläni on käytössä keraaminen uunin kestävä pata, joka on noin 2 litraa. Liian isossa padassa leivästä tulee littana. Mulla on padan paketissa ohjeet miten sitä käyttää. Voit kysyä liikkeestä myös tarkemmat tiedot padan käyttöön. Niissä on eroja siinä kestävätkö tyhjänä uuniin kuumutta ja kuinka kuumaa uunia.

      Vastaa
  11. Johannes sanoo

    17.4.2020 18:53

    Tein kaksinkertaisesta taikinasta 4,5 litraiseen pataan. Kannen pois ottamisen jälkeen annoin olla uunissa niin pitkään että sisälämpötila oli 96 astetta. Erittäin hyvää tuli!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      18.4.2020 08:02

      Ihanaa, kun jätätte myös kommentteja onnistumisista ja soveltavista tavoista hyödyntää ohjeitani 🙂 Kiitos. Mukavaa viikonloppua!

      Vastaa
  12. Arja sanoo

    18.5.2020 09:39

    Hei. Eilen tein elämäni toisen pataleivän tällä ohjeella. Hyvin onnistui. Raoea päältä ja kostea sisältä. Öljyä laitoin myös taikinaan. Ja voilla voitelin padan. Suosittelen. ☀️

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      18.5.2020 10:01

      Ihana kuulla! Upeaa viikkoa 🙂

      Vastaa
  13. Annisofia sanoo

    14.7.2020 21:57

    Hei! En omista kantta pataan, joten pohdin ajaisiko saman asian jos peittäisi padan foliolla?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.7.2020 12:37

      Heippa, en usko, että folio ajaa ihan samaa asiaa. Jotkut paistavat pataleivän kattilassa, jossa on kansi 🙂

      Vastaa
    • Hilkka sanoo

      4.8.2020 22:21

      Minulla ei ole valurautapadassa kantta,niin laitoin kanneksi valurautasen paistinpannun,hyvin hoiti asian.:)
      Ps.luulisi et alumiinifoliokin hoitaisi asian.

      Vastaa
      • Anni Paakkunainen sanoo

        5.8.2020 07:31

        Aina voi kokeilla, sittenhän selviää millainen on lopputulos 🙂

        Vastaa
  14. Pirjo sanoo

    19.9.2020 23:20

    Hei,
    Onnistuuko leipä ilman pitkää kohotusaikaa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.9.2020 08:35

      Pataleipa saa makunsa pitkästä kohotuksesta ja sen vuoksi hiivaa tulee vain vähän. En ole leiponut pikaversiona, joten en osaa sanoa mikä on lopputulos.

      Vastaa
  15. Jonna sanoo

    16.10.2020 11:35

    Jumalaisen hyvää leipää tuli! Kiitos ohjeesta. Lapsille tuli Turkki mieleen tuoksusta ❤️ Leipää jäi yli. Miten kannattaa säilyttää jotta rapeus säilyy?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.10.2020 12:02

      Ole hyvä 🙂 Leikkuulaudalla säilytys leikkuupinta alaspäin. Vähän voi laittaa keittiöliinaa päälle, mutta ei peittää kokonaan.

      Vastaa
  16. Elli sanoo

    9.1.2021 13:48

    Onko kukaan kokeillut Tupperwaren pataa? Tein kaksinkertaisen annoksen ja minulla on juuri paistumassa, toinen valurautapannussa ja toinen Tupperin (2,3l) padassa. Tupperia en uskalla laittaa tyhjänä uuniin, joten se leipä meni huoneenlämpöisessä padassa paistumaan. Annoin myös nousta padassa sen viimeiset 30 min jonka toinen taikina nousi pöydällä. Saa nähdä, mitä tulee. Minkä takia pata pitää laittaa kylmään uuniin ja taikina kuumaan pataan?

    Vastaa
    • Elli sanoo

      9.1.2021 15:41

      Tupperin leipä on kohta syöty. Ei siinä muuta eroa valurautapataleipään kuin litteämpi muoto.

      Vastaa
      • Anni Paakkunainen sanoo

        10.1.2021 11:16

        Ohjeessa pata laitetaan uuniin ja annetaan lämmetä uunin kanssa, koska käytössä on keraaminen pata joka saattaa haljeta, jos sen nostaa suoraan kuumaan uuniin. Myös leipä pääsee paistumaan hyvin (ja pohja karamellisoitumaan) heti kun se laitetaan suoraan kuumaan pataan ja uuniin.

        Vastaa
        • Taija sanoo

          11.1.2021 13:38

          Ohjeessa pata laitetaan kuumaan uuniin ja annetaan lämmetä uunin kanssa, … Siis kylmään uniin?
          Kun pata laitetaan uuniin ja uuni päälle, kuinka kauan pata on uunissa jotta se varmasti on kuuma?

          Vastaa
          • Anni Paakkunainen sanoo

            11.1.2021 13:45

            Ohjeessa pata laitetaan uuniin ja annetaan lämmetä uunin kanssa, koska keraaminen pata saattaa haljeta, jos sen nostaa suoraan kuumaan uuniin. Kun uuni on valmis nostetaan taikina pataan 🙂

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Häät Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivokset Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Marenki Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vege Yhteistyö Ystävänpäivä

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Tänään 6 kk täyttävä herra ansaitsee oman ka Tänään 6 kk täyttävä herra ansaitsee oman kakkunsa 🎂 

😭 itkettää, että vaunukoppa pitää vaihtaa ratasosaan
😄 naurattaa miten kova tahto hänelle on kehittynyt 
😵 ihmetyttää, että hän on minuakin aamuvirkumpi
😔 surettaa luopua ensisängystä
😍 rakastan sitä kun hän kikattaa jutuilleni
🥰 tunnen suurta kiintymystä kun heijaan häntä uneen
❤️ kun halaamme, en toivoisi olevani missään muualla mielummin
🙃 ihmettelen tuota uteliaisuutta, ihan joka päivä
😱 kauhistuttaa, miten nopeasti aika kuluu
🤩 tunnen ylpeyttä kaikesta mitä hän oppii

Meidän ihana pieni poika 💙 

Upeat 6 kk kuvat ikuisti @visuelli.erja 💕🌸
Runebergin Crostata 🍇 vie matkalle Italiaan ja Runebergin Crostata 🍇 vie matkalle Italiaan ja muistuttaa samalla lähenevästä Runebergin päivästä 👏🏻

Ohje tähän herkulliseen crostataan löytyy @unelmientalojakoti vuoden ensimmäisestä numerosta! Olen usein haaveillut omasta leivontapalstasta ja nyt minulla on sellainen. Uusi makumuistoja herättelevä resepti ilmestyy joka kuukausi 💕 #anninuunissa 📷 @johannamyllymakiphotographer
Ihanaa uutta viikkoa! 💕 Caramel-puolukkapuuro Ihanaa uutta viikkoa! 💕 

Caramel-puolukkapuuron (G) ohje on nyt julkaistu! Löydät suoran linkin ohjeeseen biosta👆🏻 Sain muuten viime viikolla useamman kyselyn, että mistä tuo mainitsemani linkki löytyy? IG-profiilin esittelystä alimmalta riviltä löytyy linkki, josta aukeaa suorat ohjaukset resepteihin ja blogiin ☺️ Löytyykö nyt? Voit aina myös mennä suoraan anninuunissa.fi ja etsiä ohjeen etusivun kautta 👏🏻 #anninuunissa
Kukkaterapiaa 🌼 Täydellinen viikkokimppu @hom Kukkaterapiaa 🌼

Täydellinen viikkokimppu @homeingardenkauniainen muistuttaa valosta, päivien pitenemisestä, keväästä ja väreistä 🌷🌿 Niin ihana!
Kuumaa kaakaota ja laskiaispullia kiitos 🙏🏻 Kuumaa kaakaota ja laskiaispullia kiitos 🙏🏻

❄️ Otettiin nämä kuvat pari viikkoa sitten Lapissa. En olisi uskonut, että ne olisi voinut ottaa pian myös täällä etelässä. Upeaa viikonloppua! 💙
Pulla päivässä pitää pyllyn pyöreänä 🙊 Pulla päivässä pitää pyllyn pyöreänä 🙊 

Näissä pullissa ei ole lisättyä valkoista sokeria. Pakko olla silti hyviä, kun mies söi eilen viisi kappaletta 😃 ok ja mä söin kolme. Puolukka-rahkapullien ohje löytyy blogin etusivulta. Profiilissa suora linkki 👆🏻
Lumimyräkästä huolimatta nukuttiin tänään ul Lumimyräkästä huolimatta nukuttiin tänään ulkona kahdet päikkärit ❄️ Lenkille ei tosin päästy lumen määrästä johtuen. Ollaan tehtailtu herkullisia sokerittomia reseptejä sen sijaan. Caramel-puolukkatuorepuuroa eilen ja tänään rahkapullia ilman valkoista sokeria👌🏻 Kiinnostuksenne on herännyt stoorien puolella ja tuorepuuron ohje löytyy pian blogista. Ehkä myös rahkapullien? Toiveita sisältöön ja reseptiikkaan saa edelleen esittää 👇🏻

🌸 ihana viikkokimppu pöydällä @homeingardenkauniainen
Muistatteko nämä? 🍋 Viime vuoden TOP10 (ja Muistatteko nämä? 🍋 Viime vuoden TOP10 (ja muutama extra) reseptiä löytyvät nyt blogin puolella 👌🏻Näitä te rakastitte, leivoitte ja klikkaaitte eniten! 💛 Linkki biossa.

Nyt on muuten hyvä aika toivoa sisältöä tälle vuodelle. Mitä lisää, mitä vähemmän? Millaista reseptiikkaa, kiinnostaako vauvan ruokailu? Muuta mitä? Kerro kaikki toiveesi 🙏🏻
Ihan järjetön himo saada iltapäiväkahveille pu Ihan järjetön himo saada iltapäiväkahveille pulla, keksi, viineri, leivos tai mitä tahansa muuta leivottua (suklaakin käy) 🤤 Eniten haaveilen kuitenkin tästä cronitsista ja vähän myös New Yorkista, missä tuon ihanuuden aikoinaan söin 💕 Rentoa sunnuntaita! #anninuunissa
Ihana olla kotona ❤️ Vaikka tässä on kieltä Ihana olla kotona ❤️ Vaikka tässä on kieltämättä hiukan käynnistymisvaikeuksia joulun ja lomien jälkeen. Miten teillä? 

Vuoden alku on aina jotenkin takkuinen minulle. Siksi ollaan usein matkustettu alkuvuodesta nauttimaan valosta ja lämmöstä jonnekin kauas. Pakko todeta, että on todella ikävä normaaleja aikoja: matkoja ja ihan tavallisia tilaisuuksia, joissa tapaa ihmisiä. Ikävät uutiset maailmalta ahdistavat ja sitä pohtii palautuuko mikään enää koskaan ennalleen? 

Kaikista näistä ajatuksista lamaantuneena päätin harjoittaa kiitollisuutta joka päivä! Kolme asiaa mistä olen tänään ja juuri nyt kiitollinen 🙏🏻

❄️ lumi tuli etelään
❤️ olemme terveitä 
🥞 blinikausi alkaa

Mistä sä olet kiitollinen tänään?
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2021 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios