• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Kulhokakku – Täydellinen Hävikkiherkku

Kakut· Mökkiohjeet· Täytekakut

11 heinä

Kulhokakku - Täydellinen Hävikkiherkku

Tämä on ollut viime päivinä aikamoista kakkujen vääntöä. Kakkuja on tullut tehtyä itseasiassa ihan tarpeeksi tälle viikolle. Huomenna on edessä vielä yhdet tärkeät kuvaukset ja sitten pidän taukoa viikonlopun ajan. No mitä, missä ne kakut sitten ovat kun leipominen ei täällä blogin puolella näy yhtä vahvasti?

Instagramissa päivittäisiä touhujani seuraavat ovat kyselleet useita kuvissa ja videoissa vilahtavien kakkujen reseptejä. Vastaus tulee tässä. Leivon paljon kakkuja ja leivonnaisia myös muita projekteja varten. Esimerkiksi suoraan asiakkaille (yritykset – heidän omaan markkinointikäyttöönsä). Tällaiset reseptit eivät siis tule koskaan blogiin, koska ne on suunniteltu, tehty ja myyty eteenpäin. Yritän kuitenkin linkitellä aina reseptin blogistani, joka on lähellä kiinnostusta herättänyttä herkkua, jos joku sitä kyselee.

Tässä kohtaa (taas) suuret pahoittelut tämän kesän herkkuhiljaisuudesta. Tulette jatkossakin näkemään enemmän uusia herkkuja Instagramin puolella kuin täällä blogin puolella. Pian saan kuitenkin kertoa teille mihin aikani menee tällä hetkellä. Pieni hiljaisuus antaa minulle myös hyvän tekosyyn kirjoittaa häistäni pian taas lisää. Niistähän tarinaa riittää. Seuraavaksi ajattelin kirjoitella hääpäivän illallisesta ja mitä meillä siellä tarjoiltiin.

Yksi hyvä puoli oli näin monen kakun leipomisessa. Nimittäin syntyi hävikkiä, jonka ansiosta syntyi tämä ihana kesäinen kulhokakku! Kuvasin eilen kakkupohjia ja niitä jäi tuhottomasti keittiön pöydälle kuvauksien jälkeen. Täytin muutaman huomisia kuvauksia varten, mutta silti niitä pohjia jäi notkumaan jäähdytysritilälle. En voinut pakastaa kakkupohjia, koska ne oli jo kerran pakastettu. Onneksi muistin kulhokakun!

Kulhokakusta löytyy kardemummalla maustettua kakkupohjaa, kermaa, rahkaa, kinuskia, marjoja ja marenkeja. Aika ihanaa vai mitä? Tätä helpompaa kakkua ei ole ja se näyttää myös kauniilta lasisessa kulhossa. Ihan täydellinen yhdistelmä siis. Kulhokakku on muuten juuri sopiva resepti myös kesämökillä toteutettavaksi!


Kulhokakku – Täydellinen Hävikkiherkku

Ohje:

  • 4-5 dl keksimurua, kakkupohjaa
  • 2 dl kermaa
  • 200 g kuningatar rahkaa
  • 0.5 -1 dl kinuskikastiketta
  • mansikoita
  • mustikoita

Kostutus (jos käytät kakkupohjaa):

  • vaniljamaitoa (1 dl maitoa 1 tl vaniljasokeria)

Koristelu:

  • marenkeja
  • marjoja
  • syötäviä kukkia
  1. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää sekaan maustettu rahka. Jätä sivuun.
  2. Viipaloi mansikoita valmiiksi kulhon reunoille.
  3. Kokoa kakku noin kahden litran kulhoon (tai isompaan halutessasi).
  4. Aloita kakun kokoaminen murustamalla kulhon pohjalle kakkupohjaa.
  5. Asettele kulhon reunoille mansikoita ja lisää päälle puolet rahkakermasta.
  6. Murusta päälle toinen kerros kakkupohjaa tai keksejä. Kostuta ja halutessasi lorauta hieman kinuskia vuoan reunoille.
  7. Asettele kulhon reunoille mansikoita ja mustikoita ja sitten loput rahkakermasta.
  8. Koristele syötävillä kukilla ja marjoilla!
  9. Tarjoile kakku heti tai anna sen tekeytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

Vinkki! Käytin omassa kulhokakussani kardemummalla maustettua kakkupohjaa! Ai että tämä oli taivaallista!

Kulhokakku - Täydellinen Hävikkiherkku


Muita kesäisiä kakkuja löydät Täytekakut-kategoriasta.

Seuraathan herkkujani ja muita juttuja myös

 Instagramissa ja Facebookissa?

2 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Vihulan Kartano – herkkuja ja maalaisromantiikkaa
Seuraava artikkeli: Mummon Mustikkapiirakka (nopea ja helppo) »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Kaura sanoo

    12.7.2018 00:37

    Nam! Näyttää aivan ihanalta herkulta. <3

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.7.2018 07:10

      Voi vitsit tämä olikin hyvää! Ihan ihmeteltiin miksi ei aina tehdä kulhokakkua 😉

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Tänään on meidän kesäloman ensimmäinen päiv Tänään on meidän kesäloman ensimmäinen päivä ja tajusin, että samalla päättyi Onnin ensimmäinen päiväkotivuosi 🥲 Voi haikeus! Milloin mun vauvasta, joka ei vielä vuosi sitten edes kävellyt, tuli pieni poika, joka puhua pulputtaa ja kertoilee vitsejä. Halailee päikkykavereita ja huutelee ”Hej Sommaren” 🥹

Tämäkin vuosi päättää jotain merkityksellistä ja jättää ihania muistoja taakseen. Hän kasvaa ja itsenäistyy, täyttää pian kaksi vuotta. Meidän yhteiset perjantait, sellaisena kuin ne olivat päättyvät 🥲 Muistelen onnellisen haikeana ihania hetkiä ja yksivuotiastani ❤️ odotan myös tulevaa sekä kolmatta huikeaa vuotta oman lempityyppini kanssa!
Savonlinna 🥲 Ensimmäinen kosketus Opperajuhlii Savonlinna 🥲 Ensimmäinen kosketus Opperajuhliin jätti lähtemättömän vaikutuksen. Moni herkistyi oopperasta kolmen vuoden tauon jälkeen. Itse jäin janoamaan lisää, toivottavasti tästä tulee jokavuotinen perinne 💋 

Uudistetun Aidan ensi-ilta Savonlinnassa oli kuuma, täynnä tunteita ja hyvää seuraa. Illan päätteeksi pulahdimme järveen. Peilityyni vesi oli kuin linnunmaitoa, taivas kun maalaus 🥲 Täydellinen kesä-ilta, jota muistelen vielä pitkään.

Kiitos kutsusta ja mielettömästä elämyksestä @mellakkahelsinki & @savonlinnanoopperajuhlat 🙏🏻 *pr-matka- liput oopperaan saatu #savonlinnaoopperajuhlat #aida
Kotimaiset Mansikat 🍓🫶🏻 Huomenna jaan tei Kotimaiset Mansikat 🍓🫶🏻 Huomenna jaan teille iiiiiihanan mansikkakakun, jota ette voi vastustaa! 

Meillä on lapsivapaa perjantai ja suunnataan nyt kohti Savonlinnaa sekä oopperajuhlia! Ihanaa viikonloppua 💋
Strawberries & Cream 🍓 Kesän ihanin mansikkaka Strawberries & Cream 🍓 Kesän ihanin mansikkakakku ❤️ löytyy aukeamaltani uusimmasta @unelmientalojakoti -lehdestä 🌸

📷 @satu_nystrom kuvasi ja pääsin itse taas käsimalliksi 👌🏻
Kesäilta Kakolassa 🥂 Turku-pullaa kauppahalli Kesäilta Kakolassa 🥂 Turku-pullaa  kauppahallissa, tarinoita ja kummituksia Turun-linnassa sekä Turun paras skagen ❤️ Kaikki tämä ja muut kesävinkit Turkuun löytyvät nyt blogin puolelta 👆🏻 linkki profiilissa #anninmatkat (Blogipostaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä @visitturku kanssa 🫶🏻)
Mökkiruokaa 🍓 Tässä 6 x meidän juhannuksen Mökkiruokaa 🍓 Tässä 6 x meidän juhannuksen suurinta herkkua: 

MANSIKAT
APEROL SPRITZ
UUDET PERUNAT, SKAGEN & LOHI
MELONI-FETASALAATTI
RAPARPERI-MURUPIIRAKKA
VOHVELIT

Mitä teillä herkuteltiin?
Juhannusvinkeille ei näy loppua! 🌸 Vaivaan tä Juhannusvinkeille ei näy loppua! 🌸 Vaivaan täällä pizzataikinaa ja leivon raparperipiirakkaa mökille. Samalla tulin vinkkaamaan teille, että paljon kyselty RAPARPERIJÄÄDYKE, löytyy nyt blogin puolelta. Teen ehtii vielä tehdä tänään pakkaseen. Koristeluun syötäviä kukkia luonnosta 🌱💗 Linkki ohjeeseen profiilissa 👆🏻 #anninuunissa
Vegaaninen Skagen 🫶🏻 OHJE alla 👇🏻Niin Vegaaninen Skagen 🫶🏻 OHJE alla 👇🏻Niin hyvää, ettei sitä melkein usko todeksi ja tarjoiluehdotus sai inspiraationsa mätidipistä 🧡

OHJE

1 pkt maustamatonta tofua 
½ luomu sitruunankuori 
2-3 rkl sitruunanmehua 
½ tl mustapippuria myllystä 
½ tl sormisuolaa 
1 kesäpunasipuli 
3 rkl tilliä 
1 ½ dl veg. majoneesia 
3 rkl kasvipohjaista ranskankermaa 
4 rkl punaista merilevämätiä (cavi-art) 
 1 pussi maalaissipsejä

Valuta ja kuivaa tofu. Leikkaa pieneksi tai murusta. Raasta sitruunan kuori ja purista sitruunamehu sekaan. Mausta lopuksi suolalla sekä pippurilla. 
Hienonna sipuli sekä tilli. Sekoita majoneesin, ranskankerman sekä merilevämädin kanssa. 
Yhdistä seokset ja kääntele tasaiseksi. Laita maustumaan jääkaappiin 30 minuutiksi. Nostele tarjolle ja koristele skagen merilevämädillä, sipulilla ja sipseillä. 

 #anninuunissa #skagen
Linkitin teille stoorien puolelle ihanimmat juhann Linkitin teille stoorien puolelle ihanimmat juhannuskakut ja muut ohjeet 🍓 Huomenna tulossa vielä yksi tajunnan räjäyttävä HELPPO raparperikakku-ohje sekä video 🌱 Karusellin viimeisenä pieni teaseri 🔥
TGIF 🧀🥂 Sen kunniaksi viinivinkki & herkulli TGIF 🧀🥂 Sen kunniaksi viinivinkki & herkullisten (antipasti) juustopalleroiden ohje 👇🏻

OHJE

150 g tuorejuustoa
1 dl raastettua parmesaania
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja pienenä paloina
0,5 dl pieniä kapriksia tai hienonnettua oliivia
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl sipulijauhetta
1 dl rouhittua pistaasipähkinärouhetta (tai muu pähkinärouhe)

Mittaa kaikki aineet (paitsi pähkinärouhe) kulhoon ja sekoita tasaiseksi.
Pyörittele tahnasta käsin palloja.
Kierittele pallot pistaasirouheessa.

Nautiskele ihanan Le Contesse Prosecco Rosén kanssa 🌸 Ihanaa viikonloppua!
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2022 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios