• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Ihanat Helpot Piirakat

Piirakat· Yhteistyöt

14 joulu
Kaupallinen yhteistyö My Kitchen 

Sain My Kitchen -verkkokaupalta testattavaksi ranskalaisia Gobel piirakkavuokia. Tämä oli minulle mieleinen testi, koska rakastan erilaisia piirakoita, niin suolaisia kuin makeita. Itseasiassa suolaisia piirakoita voisin syödä lounaaksi vaikka joka päivä, jos aika riittäisi piirakoiden leipomiseen.

Mahtavaakin mahtavampi piirakka-aika tekee juuri tuloaan, nimittäin ainakin meillä leivotaan pian joulun tähteistä erilaisia piirakoita. Viime vuonna tein lohipiirakkaa, jonka jälkeen totesin, että ensi vuonna tähteitä on jäätävä enemmän, jotta saadaan isompi piirakka!


Ihanat Helpot Piirakat

Ihastuin näihin Gobelin vuokiin suunnattomasti. Piiraista tuli hyvin kauniita ja näyttäviä tarjoiltavia. Lisäksi vuoat ovat erittäin helppokäyttöisiä. Tässä teille hieman piirakkainspistä ja alla lisää juttua vuoista. Reseptit julkaisen myöhemmin ja jos kaipailette niitä aikaisemmin, niin laittakaa viestiä!

Ihanat Helpot Piirakat
Ihanat Helpot Piirakat

LAADUKKAAT PIIRAKKAVUOAT

Gobelin piirakkavuoat ovat teräksestä valmistettuja vuokia, joissa on kätevä irtopohja. Voit nostaa paistetun piirakan kauniisti ulos vuoasta heti paiston jälkeen. Vuoan materiaali estää piirakkapohjaa tarttumasta sen pintaan ja piirakka on helppo nostaa ulos vuoasta kokonaisena rikkomatta sitä.

Gobelilla on myös kätevä piirakan jäähdytysritilä, johon lämpimän piirakan voi nostaa jäähtymään paiston jälkeen. Valmis piirakka on kaunis ja piirakan reunat paistuvat aaltoilevaan perinteiseen piirakkatyyliin.

Piirakkavuokia on eri mallisia ja minä pääsin testaamaan kolmea erilaista vuokaa. Tein pyöreän omenapiirakan, suorakaiteen muotoisen fetapinaattipiirakan ja neliön mallisen lohipiirakan. Mikä parasta vuoat ovat helppokäyttöisiä ja piirakkataikina on myös helppo painella niihin. Itse aion ehdottomasti käyttää joulupyhistä jääneet kalat ja kinkut piirakoiden täytteeksi ja testailla näitä vuokia uudemman kerran!
Ihanat Helpot Piirakat
Lohipiirakka
Ihanat Helpot Piirakat
Omenapiirakka
Suosittelen lämpimästi vaihtamaan ainakin yhden perinteisistä piirakkavuoista näihin ranskalaisiin ihanuuksiin! Jos jotain huonoa pitää keksiä tämän testauksen tiimoilta, niin vaivaa nämä vuoat aiheuttavat sen verran, että ne ovat käsinpestäviä. Ei liian paha juttu kuitenkaan?

Lisää PIIRAKOITA löydät täältä.

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Pinterest

Instagram

10 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Yllätyksellinen Cupcake -kurssi New Yorkissa
Seuraava artikkeli: Superhelpot Suklaa-Piparminttu Konvehdit »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. MINI sanoo

    14.12.2015 13:59

    Näppäriä vuokia ja kauniita piirakoita 🙂 Löytyykö lohipiirakan ohje jostain?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.12.2015 14:14

      Kiitos paljon mini 🙂 Tämän tietyn lohipiiraan ohjetta ei löydy valmiina. Mutta laitan sen sinulle tähän:

      Pohja:
      1 paketti pakastetaikinaa (tai voi tehdä tietenkin myös itse)

      Sulata taikina ja painele vuokaan.

      Täyte:
      1 sipuli
      200g kypsää lohifilettä
      2dl mustapekka ruokakermaa
      2 kananmunaa
      tilliä
      noin 1dl mustaleima juustoraatetta
      maun mukaan suolaa ja pippuria

      Hienonna sipuli ja ripottele pohjan päälle.
      Ripottele kypsennetty lohi piirakkapohjalle.
      Vatkaa kanamunat ruokakerman kanssa ja mausta seos halutessasi suolalla ja pippurilla. Kaada seos piirakkapohjan päälle.
      Ripottele juustoraaste ja tilli piirakan pinnalle.
      Paista 200 asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, kunnes pinta on kaunniin kullanruskea.
      Anna jäähtyä hetken ja koristele tillillä.
      Nautiskele!

      🙂

      Vastaa
  2. Leipoo sukkasillaan sanoo

    14.12.2015 19:30

    Uhh, miten ovat herkullisen näköisiä ihan kaikki 🙂 Tuollainen piirakkavuoka pitää kyllä hankkia jossain välissä. Ihanaa joulunodotusta sinulle!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.12.2015 04:17

      Kiitos Erja! Ei kun vuokaostoksille 😉 Ihanaa joulunodotusta sinullekin!

      Vastaa
  3. Kaura sanoo

    14.12.2015 22:40

    Onpas ihanat vuuat, tuollainen pitkänmallinen uupuukin keittiöstäni.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.12.2015 04:18

      Hei Kaura, kuulostaa siltä, että sinun täytyy siis käydä ostoksilla 😉 pitkänmallinen vuoka on kätevä. Helppo leikata samankokoisia paloja ja muoto on perinteistä pyöreää hauskempi. Hyvää joulunodotusta 🙂

      Vastaa
  4. Raita sanoo

    15.12.2015 15:59

    niin kauniita! innolla odotan fetapinaattipiirakan ohjetta :)onko sulla ohjetta tonnikalapiirakkaan?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.12.2015 16:25

      Ihanaa Anni! Tässä sulle yksi ihana fetapinaattipiirakka -ohje ensihätään 🙂

      http://www.anninuunissa.fi/2015/01/feta-pinaattipiirakka-pinjansiemenilla.html

      Tonnikalapiirakkaa en ole tehnyt koskaan! Kiitos vinkistä 😉 <3

      Vastaa
    • Raita sanoo

      16.12.2015 12:15

      kiitos kaima 😉

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.12.2015 12:17

      Anytime <3

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Savonlinna 🥲 Ensimmäinen kosketus Opperajuhlii Savonlinna 🥲 Ensimmäinen kosketus Opperajuhliin jätti lähtemättömän vaikutuksen. Moni herkistyi oopperasta kolmen vuoden tauon jälkeen. Itse jäin janoamaan lisää, toivottavasti tästä tulee jokavuotinen perinne 💋 

Uudistetun Aidan ensi-ilta Savonlinnassa oli kuuma, täynnä tunteita ja hyvää seuraa. Illan päätteeksi pulahdimme järveen. Peilityyni vesi oli kuin linnunmaitoa, taivas kun maalaus 🥲 Täydellinen kesä-ilta, jota muistelen vielä pitkään.

Kiitos kutsusta ja mielettömästä elämyksestä @mellakkahelsinki & @savonlinnanoopperajuhlat 🙏🏻 *pr-matka- liput oopperaan saatu #savonlinnaoopperajuhlat #aida
Kotimaiset Mansikat 🍓🫶🏻 Huomenna jaan tei Kotimaiset Mansikat 🍓🫶🏻 Huomenna jaan teille iiiiiihanan mansikkakakun, jota ette voi vastustaa! 

Meillä on lapsivapaa perjantai ja suunnataan nyt kohti Savonlinnaa sekä oopperajuhlia! Ihanaa viikonloppua 💋
Strawberries & Cream 🍓 Kesän ihanin mansikkaka Strawberries & Cream 🍓 Kesän ihanin mansikkakakku ❤️ löytyy aukeamaltani uusimmasta @unelmientalojakoti -lehdestä 🌸

📷 @satu_nystrom kuvasi ja pääsin itse taas käsimalliksi 👌🏻
Kesäilta Kakolassa 🥂 Turku-pullaa kauppahalli Kesäilta Kakolassa 🥂 Turku-pullaa  kauppahallissa, tarinoita ja kummituksia Turun-linnassa sekä Turun paras skagen ❤️ Kaikki tämä ja muut kesävinkit Turkuun löytyvät nyt blogin puolelta 👆🏻 linkki profiilissa #anninmatkat (Blogipostaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä @visitturku kanssa 🫶🏻)
Mökkiruokaa 🍓 Tässä 6 x meidän juhannuksen Mökkiruokaa 🍓 Tässä 6 x meidän juhannuksen suurinta herkkua: 

MANSIKAT
APEROL SPRITZ
UUDET PERUNAT, SKAGEN & LOHI
MELONI-FETASALAATTI
RAPARPERI-MURUPIIRAKKA
VOHVELIT

Mitä teillä herkuteltiin?
Juhannusvinkeille ei näy loppua! 🌸 Vaivaan tä Juhannusvinkeille ei näy loppua! 🌸 Vaivaan täällä pizzataikinaa ja leivon raparperipiirakkaa mökille. Samalla tulin vinkkaamaan teille, että paljon kyselty RAPARPERIJÄÄDYKE, löytyy nyt blogin puolelta. Teen ehtii vielä tehdä tänään pakkaseen. Koristeluun syötäviä kukkia luonnosta 🌱💗 Linkki ohjeeseen profiilissa 👆🏻 #anninuunissa
Vegaaninen Skagen 🫶🏻 OHJE alla 👇🏻Niin Vegaaninen Skagen 🫶🏻 OHJE alla 👇🏻Niin hyvää, ettei sitä melkein usko todeksi ja tarjoiluehdotus sai inspiraationsa mätidipistä 🧡

OHJE

1 pkt maustamatonta tofua 
½ luomu sitruunankuori 
2-3 rkl sitruunanmehua 
½ tl mustapippuria myllystä 
½ tl sormisuolaa 
1 kesäpunasipuli 
3 rkl tilliä 
1 ½ dl veg. majoneesia 
3 rkl kasvipohjaista ranskankermaa 
4 rkl punaista merilevämätiä (cavi-art) 
 1 pussi maalaissipsejä

Valuta ja kuivaa tofu. Leikkaa pieneksi tai murusta. Raasta sitruunan kuori ja purista sitruunamehu sekaan. Mausta lopuksi suolalla sekä pippurilla. 
Hienonna sipuli sekä tilli. Sekoita majoneesin, ranskankerman sekä merilevämädin kanssa. 
Yhdistä seokset ja kääntele tasaiseksi. Laita maustumaan jääkaappiin 30 minuutiksi. Nostele tarjolle ja koristele skagen merilevämädillä, sipulilla ja sipseillä. 

 #anninuunissa #skagen
Linkitin teille stoorien puolelle ihanimmat juhann Linkitin teille stoorien puolelle ihanimmat juhannuskakut ja muut ohjeet 🍓 Huomenna tulossa vielä yksi tajunnan räjäyttävä HELPPO raparperikakku-ohje sekä video 🌱 Karusellin viimeisenä pieni teaseri 🔥
TGIF 🧀🥂 Sen kunniaksi viinivinkki & herkulli TGIF 🧀🥂 Sen kunniaksi viinivinkki & herkullisten (antipasti) juustopalleroiden ohje 👇🏻

OHJE

150 g tuorejuustoa
1 dl raastettua parmesaania
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja pienenä paloina
0,5 dl pieniä kapriksia tai hienonnettua oliivia
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl sipulijauhetta
1 dl rouhittua pistaasipähkinärouhetta (tai muu pähkinärouhe)

Mittaa kaikki aineet (paitsi pähkinärouhe) kulhoon ja sekoita tasaiseksi.
Pyörittele tahnasta käsin palloja.
Kierittele pallot pistaasirouheessa.

Nautiskele ihanan Le Contesse Prosecco Rosén kanssa 🌸 Ihanaa viikonloppua!
Syreenit 💜 Pyyhkäise ja katso seuraava kuva. I Syreenit 💜 Pyyhkäise ja katso seuraava kuva. Ihanan syreenisokerin ohje alla 👇🏻Herkuttele vaikka muurinpohjalettujen päällä Juhannuksena 🌸

SYREENISOKERI

2 dl syreenin kukkia
2 dl sokeria

Kerää syreenin oksia maljakkoon omalta pihalta tai luonnosta.
Nypi kukat tertuista talouspaperin päälle, jotta ötökät poistuvat kukista.
Huuhtele kukat kunnolla ja nosta ne kuivumaan talouspaperin päälle.
Mittaa sokeria ja kukkia vuorotellen puhtaaseen kannelliseen lasipurkkiin. Sekoita ja jätä kansi auki.
Sekoittele sokeria vielä parin päivän ajan. Kun kukat näyttävät kuivahtaneen sokerin sekaan voit sulkea kannen. Voit myös tässä vaiheessa siivilöidä sokerin halutessasi.

SÄILYVYYS: Syreenisokeri säilytetään ja se säilyy yhtä pitkään kuin tavallinen sokeri.
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2022 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios