• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Jäätelö
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Runebergin Tortut
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Leivontaohjelma
  • Mökkiohjeet
  • Perhe
    • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Sokeriton

Ihanat Helpot Piirakat

Piirakat· Yhteistyöt

14 joulu
Kaupallinen yhteistyö My Kitchen 

Sain My Kitchen -verkkokaupalta testattavaksi ranskalaisia Gobel piirakkavuokia. Tämä oli minulle mieleinen testi, koska rakastan erilaisia piirakoita, niin suolaisia kuin makeita. Itseasiassa suolaisia piirakoita voisin syödä lounaaksi vaikka joka päivä, jos aika riittäisi piirakoiden leipomiseen.

Mahtavaakin mahtavampi piirakka-aika tekee juuri tuloaan, nimittäin ainakin meillä leivotaan pian joulun tähteistä erilaisia piirakoita. Viime vuonna tein lohipiirakkaa, jonka jälkeen totesin, että ensi vuonna tähteitä on jäätävä enemmän, jotta saadaan isompi piirakka!


Ihanat Helpot Piirakat

Ihastuin näihin Gobelin vuokiin suunnattomasti. Piiraista tuli hyvin kauniita ja näyttäviä tarjoiltavia. Lisäksi vuoat ovat erittäin helppokäyttöisiä. Tässä teille hieman piirakkainspistä ja alla lisää juttua vuoista. Reseptit julkaisen myöhemmin ja jos kaipailette niitä aikaisemmin, niin laittakaa viestiä!

Ihanat Helpot Piirakat
Ihanat Helpot Piirakat

LAADUKKAAT PIIRAKKAVUOAT

Gobelin piirakkavuoat ovat teräksestä valmistettuja vuokia, joissa on kätevä irtopohja. Voit nostaa paistetun piirakan kauniisti ulos vuoasta heti paiston jälkeen. Vuoan materiaali estää piirakkapohjaa tarttumasta sen pintaan ja piirakka on helppo nostaa ulos vuoasta kokonaisena rikkomatta sitä.

Gobelilla on myös kätevä piirakan jäähdytysritilä, johon lämpimän piirakan voi nostaa jäähtymään paiston jälkeen. Valmis piirakka on kaunis ja piirakan reunat paistuvat aaltoilevaan perinteiseen piirakkatyyliin.

Piirakkavuokia on eri mallisia ja minä pääsin testaamaan kolmea erilaista vuokaa. Tein pyöreän omenapiirakan, suorakaiteen muotoisen fetapinaattipiirakan ja neliön mallisen lohipiirakan. Mikä parasta vuoat ovat helppokäyttöisiä ja piirakkataikina on myös helppo painella niihin. Itse aion ehdottomasti käyttää joulupyhistä jääneet kalat ja kinkut piirakoiden täytteeksi ja testailla näitä vuokia uudemman kerran!
Ihanat Helpot Piirakat
Lohipiirakka
Ihanat Helpot Piirakat
Omenapiirakka
Suosittelen lämpimästi vaihtamaan ainakin yhden perinteisistä piirakkavuoista näihin ranskalaisiin ihanuuksiin! Jos jotain huonoa pitää keksiä tämän testauksen tiimoilta, niin vaivaa nämä vuoat aiheuttavat sen verran, että ne ovat käsinpestäviä. Ei liian paha juttu kuitenkaan?

Lisää PIIRAKOITA löydät täältä.

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Pinterest

Instagram

10 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Yllätyksellinen Cupcake -kurssi New Yorkissa
Seuraava artikkeli: Superhelpot Suklaa-Piparminttu Konvehdit »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. MINI sanoo

    14.12.2015 13:59

    Näppäriä vuokia ja kauniita piirakoita 🙂 Löytyykö lohipiirakan ohje jostain?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.12.2015 14:14

      Kiitos paljon mini 🙂 Tämän tietyn lohipiiraan ohjetta ei löydy valmiina. Mutta laitan sen sinulle tähän:

      Pohja:
      1 paketti pakastetaikinaa (tai voi tehdä tietenkin myös itse)

      Sulata taikina ja painele vuokaan.

      Täyte:
      1 sipuli
      200g kypsää lohifilettä
      2dl mustapekka ruokakermaa
      2 kananmunaa
      tilliä
      noin 1dl mustaleima juustoraatetta
      maun mukaan suolaa ja pippuria

      Hienonna sipuli ja ripottele pohjan päälle.
      Ripottele kypsennetty lohi piirakkapohjalle.
      Vatkaa kanamunat ruokakerman kanssa ja mausta seos halutessasi suolalla ja pippurilla. Kaada seos piirakkapohjan päälle.
      Ripottele juustoraaste ja tilli piirakan pinnalle.
      Paista 200 asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, kunnes pinta on kaunniin kullanruskea.
      Anna jäähtyä hetken ja koristele tillillä.
      Nautiskele!

      🙂

      Vastaa
  2. Leipoo sukkasillaan sanoo

    14.12.2015 19:30

    Uhh, miten ovat herkullisen näköisiä ihan kaikki 🙂 Tuollainen piirakkavuoka pitää kyllä hankkia jossain välissä. Ihanaa joulunodotusta sinulle!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.12.2015 04:17

      Kiitos Erja! Ei kun vuokaostoksille 😉 Ihanaa joulunodotusta sinullekin!

      Vastaa
  3. Kaura sanoo

    14.12.2015 22:40

    Onpas ihanat vuuat, tuollainen pitkänmallinen uupuukin keittiöstäni.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.12.2015 04:18

      Hei Kaura, kuulostaa siltä, että sinun täytyy siis käydä ostoksilla 😉 pitkänmallinen vuoka on kätevä. Helppo leikata samankokoisia paloja ja muoto on perinteistä pyöreää hauskempi. Hyvää joulunodotusta 🙂

      Vastaa
  4. Raita sanoo

    15.12.2015 15:59

    niin kauniita! innolla odotan fetapinaattipiirakan ohjetta :)onko sulla ohjetta tonnikalapiirakkaan?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.12.2015 16:25

      Ihanaa Anni! Tässä sulle yksi ihana fetapinaattipiirakka -ohje ensihätään 🙂

      http://www.anninuunissa.fi/2015/01/feta-pinaattipiirakka-pinjansiemenilla.html

      Tonnikalapiirakkaa en ole tehnyt koskaan! Kiitos vinkistä 😉 <3

      Vastaa
    • Raita sanoo

      16.12.2015 12:15

      kiitos kaima 😉

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.12.2015 12:17

      Anytime <3

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Häät Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivokset Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Marenki Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vege Yhteistyö Ystävänpäivä

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Tänään 6 kk täyttävä herra ansaitsee oman ka Tänään 6 kk täyttävä herra ansaitsee oman kakkunsa 🎂 

😭 itkettää, että vaunukoppa pitää vaihtaa ratasosaan
😄 naurattaa miten kova tahto hänelle on kehittynyt 
😵 ihmetyttää, että hän on minuakin aamuvirkumpi
😔 surettaa luopua ensisängystä
😍 rakastan sitä kun hän kikattaa jutuilleni
🥰 tunnen suurta kiintymystä kun heijaan häntä uneen
❤️ kun halaamme, en toivoisi olevani missään muualla mielummin
🙃 ihmettelen tuota uteliaisuutta, ihan joka päivä
😱 kauhistuttaa, miten nopeasti aika kuluu
🤩 tunnen ylpeyttä kaikesta mitä hän oppii

Meidän ihana pieni poika 💙 

Upeat 6 kk kuvat ikuisti @visuelli.erja 💕🌸
Runebergin Crostata 🍇 vie matkalle Italiaan ja Runebergin Crostata 🍇 vie matkalle Italiaan ja muistuttaa samalla lähenevästä Runebergin päivästä 👏🏻

Ohje tähän herkulliseen crostataan löytyy @unelmientalojakoti vuoden ensimmäisestä numerosta! Olen usein haaveillut omasta leivontapalstasta ja nyt minulla on sellainen. Uusi makumuistoja herättelevä resepti ilmestyy joka kuukausi 💕 #anninuunissa 📷 @johannamyllymakiphotographer
Ihanaa uutta viikkoa! 💕 Caramel-puolukkapuuro Ihanaa uutta viikkoa! 💕 

Caramel-puolukkapuuron (G) ohje on nyt julkaistu! Löydät suoran linkin ohjeeseen biosta👆🏻 Sain muuten viime viikolla useamman kyselyn, että mistä tuo mainitsemani linkki löytyy? IG-profiilin esittelystä alimmalta riviltä löytyy linkki, josta aukeaa suorat ohjaukset resepteihin ja blogiin ☺️ Löytyykö nyt? Voit aina myös mennä suoraan anninuunissa.fi ja etsiä ohjeen etusivun kautta 👏🏻 #anninuunissa
Kukkaterapiaa 🌼 Täydellinen viikkokimppu @hom Kukkaterapiaa 🌼

Täydellinen viikkokimppu @homeingardenkauniainen muistuttaa valosta, päivien pitenemisestä, keväästä ja väreistä 🌷🌿 Niin ihana!
Kuumaa kaakaota ja laskiaispullia kiitos 🙏🏻 Kuumaa kaakaota ja laskiaispullia kiitos 🙏🏻

❄️ Otettiin nämä kuvat pari viikkoa sitten Lapissa. En olisi uskonut, että ne olisi voinut ottaa pian myös täällä etelässä. Upeaa viikonloppua! 💙
Pulla päivässä pitää pyllyn pyöreänä 🙊 Pulla päivässä pitää pyllyn pyöreänä 🙊 

Näissä pullissa ei ole lisättyä valkoista sokeria. Pakko olla silti hyviä, kun mies söi eilen viisi kappaletta 😃 ok ja mä söin kolme. Puolukka-rahkapullien ohje löytyy blogin etusivulta. Profiilissa suora linkki 👆🏻
Lumimyräkästä huolimatta nukuttiin tänään ul Lumimyräkästä huolimatta nukuttiin tänään ulkona kahdet päikkärit ❄️ Lenkille ei tosin päästy lumen määrästä johtuen. Ollaan tehtailtu herkullisia sokerittomia reseptejä sen sijaan. Caramel-puolukkatuorepuuroa eilen ja tänään rahkapullia ilman valkoista sokeria👌🏻 Kiinnostuksenne on herännyt stoorien puolella ja tuorepuuron ohje löytyy pian blogista. Ehkä myös rahkapullien? Toiveita sisältöön ja reseptiikkaan saa edelleen esittää 👇🏻

🌸 ihana viikkokimppu pöydällä @homeingardenkauniainen
Muistatteko nämä? 🍋 Viime vuoden TOP10 (ja Muistatteko nämä? 🍋 Viime vuoden TOP10 (ja muutama extra) reseptiä löytyvät nyt blogin puolella 👌🏻Näitä te rakastitte, leivoitte ja klikkaaitte eniten! 💛 Linkki biossa.

Nyt on muuten hyvä aika toivoa sisältöä tälle vuodelle. Mitä lisää, mitä vähemmän? Millaista reseptiikkaa, kiinnostaako vauvan ruokailu? Muuta mitä? Kerro kaikki toiveesi 🙏🏻
Ihan järjetön himo saada iltapäiväkahveille pu Ihan järjetön himo saada iltapäiväkahveille pulla, keksi, viineri, leivos tai mitä tahansa muuta leivottua (suklaakin käy) 🤤 Eniten haaveilen kuitenkin tästä cronitsista ja vähän myös New Yorkista, missä tuon ihanuuden aikoinaan söin 💕 Rentoa sunnuntaita! #anninuunissa
Ihana olla kotona ❤️ Vaikka tässä on kieltä Ihana olla kotona ❤️ Vaikka tässä on kieltämättä hiukan käynnistymisvaikeuksia joulun ja lomien jälkeen. Miten teillä? 

Vuoden alku on aina jotenkin takkuinen minulle. Siksi ollaan usein matkustettu alkuvuodesta nauttimaan valosta ja lämmöstä jonnekin kauas. Pakko todeta, että on todella ikävä normaaleja aikoja: matkoja ja ihan tavallisia tilaisuuksia, joissa tapaa ihmisiä. Ikävät uutiset maailmalta ahdistavat ja sitä pohtii palautuuko mikään enää koskaan ennalleen? 

Kaikista näistä ajatuksista lamaantuneena päätin harjoittaa kiitollisuutta joka päivä! Kolme asiaa mistä olen tänään ja juuri nyt kiitollinen 🙏🏻

❄️ lumi tuli etelään
❤️ olemme terveitä 
🥞 blinikausi alkaa

Mistä sä olet kiitollinen tänään?
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2021 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios