• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Yllätyksellinen Cupcake -kurssi New Yorkissa

Herkkumatkat· Kuppikakut· New York

10 joulu
Osallistuin taannoisella New Yorkin matkallani leivontakurssille. Ilman ongelmia ei kurssin valinta kuitenkaan syntynyt. Ensimmäinen ongelma oli suuri tarjonta, josta oli erittäin vaikea valita vain yksi kiinnostava kurssi. Lopulta päädyin valitsemaan Magnolia Bakeryn Cupcake Flower Icing -kurssin, mutta epäonnekseni kurssi peruttiin ja jouduin tekemään valinnan uudestaan.

 

Olin jo ilmoittautumassa kahdelle eri kurssille, kun kuitenkin päätin, että tällä matkalla aikaa on vain yhdelle kurssille, etten laiminlyö matkaseuralaistani. Valitsin lopulta East Villagen kaupunginosassa sijaitsevan pienen leipomon Butterlane Bakeryn Cupcake -kurssin. En odottanut niinkään oppivani hurjasti uutta, mutta sitäkin enemmän amerikkalaista kulttuuria ja kurssin tunnelmaa. Olen erittäin tyytyväinen valintaani. Kurssi, sen vetäjä ja kurssilaiset olivat aivan huippuja. Lisäksi opin kuin opinkin uutta, nimittäin palettiveitsen käyttöä. Tällä kurssilla kuppikakkujen kuorrutusta ei pursotettu ollenkaan, vaan viimeisteltiin palettiveitsillä. Kakkujen ollessa uunissa meidät ohjattiin nauttimaan cocktailit viereiseen cocktailbaariin ja samalla pääsimme tutustumaan toisiimme.

 

Tässä parhaita paloja kurssista ja lopussa pieni yllätys teille lukijoille. Jotain ikimuistoista nimittäin tapahtui kurssin lopuksi. Arvaatteko kuvan perusteella mitä? ♥

 

Kurssipaikkana toimi itse leipomo, jonka tiskit pursuavat ihania ja muhkeita kuppikakkuja.
Kurssitila oli siisti ja tarpeeksi tilava. Käytössämme oli laadukkaat Kitchen Aid monitoimikoneet.
Teimme kurssin aikana pareittain suklaa, banaani ja vanilja -kuppikakkuja. Reseptit löytyivät kätevästi liitutaululta vierestämme.
Kaikki tuotteet olivat mitattu ja varattu valmiiksi työskentelypöydillemme, joka selkeytti kurssin kulkua mukavasti. Tämä taikina-annostelija on muuten huippu. Sen avulla saa varmasti kaikista muffineista saman kokoisia. Oli pakko metsästää tällainen (cookie scoop) itselleni tuliaisiksi.
Valmiit kuppikakut saivat paistua ja jäähtyä rauhassa, kun me kurssilaiset tutustuimme toisiimme cocktaileja nautiskellen.
Minä ja parini Angela, joka ei ollut koskaan ennen leiponut kuppikakkuja ja säilyttää kenkiä uunissa?!
Kuorrutusta ja viimeistelyä.
Kuppikakkujen koristeluun käytimme myös hilloa ja nonparelleja.
Kuorruteiden makuina oli suklaa, suklaa-maapähkinävoi, vanilja ja vadelma. Kuorruteet olivat kaikki tuorejuusto-voikreemiä. Ja sokeria ei todellakaan säästelty!
Valmiit 12 itsetehtyä kuppikakkua sai viedä mukanaan kurssin päätyttyä.  Herkkua riitti siis melkein joka päivälle. Pakko todeta vielä erikseen, että nämä kuppikakut olivat todella herkullisia. Suosikkimme oli Banana Cupcake, joka oli taivaallista.
Kuvan avasin kuppikakkulaatikon hotellilla löytyi minun laatikosta jotain ylimääräistä…
Ensimmäinen ajatus oli, että laatikot ovat menneet sekaisin… ennen kuin avasin pienen rasian 🙂

Lisää herkkumatka-postauksia löydät täältä.

Seuraathan herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa?

26 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Piparkakku Bostonkakku + video
Seuraava artikkeli: Ihanat Helpot Piirakat »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Isa / Pilkkuun asti sanoo

    10.12.2015 11:15

    Onneksi olkoon Anni! Samaistun hyvin tilanteeseesi; löydin oman sormukseni suklaarasian keskeltä :'D

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.12.2015 16:16

      Kiitos Isa <3 Oi mikä ihana muisto ja kokemus sinullakin kihlauksesta! Ihanaa joulunodotusta 🙂

      Vastaa
  2. Satunnainen vierailija sanoo

    10.12.2015 11:30

    Onneksi olkoot ;). Onko banaanikuppikakkujen reseptiä missään?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.12.2015 16:18

      Kiitos 🙂 Laitan banaanikuppikakkujen reseptin blogiin joulukiireiden jälkeen lupaan! Sain reseeptit nimittäin mukaani kurssilta ja haluan kokeilla niitä kotikeittiössä. Ihanaa joulunodotusta 🙂

      Vastaa
  3. Taru sanoo

    10.12.2015 15:46

    Hirmuisesti onnea teille kihlautumisen johdosta!!! ♥ Oli varmasti mahtava yllätys! 😀
    Mulla on yksi ulkomaalainen kuppikakkujen leivontakirja jossa opetetaan tuo palettiveitsellä kuorruttaminen ja kirjan kaikki kuppikakut on kuorrutettu juuri noin. Ikinä en silti ole taitoa opetellut. Varmasti oli mukava kurssi 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.12.2015 16:22

      Kiitos Taru <3 Tämä oli tosiaan yllätys ja mieleinen sellainen. En aavistanut mitään ja oikeasti luulin, että olin ottanut jonkun muun kakkulaatikon mukaani 😀 Ja kannattaa muuten kokeilla sitä palettiveitsellä kuorruttamista, jos sinulla löytyy kirjasta ohjeetkin! Helppoa kun oppii tekniikan. Tosin kreemin täytyy olla todella jäykkää. Huomasin, että amerikkalainen tuorejuusto on paljon kovempaa kuin meidän ja sokeria ei säästellä. Nämä tekevät ainakin kreemistä kovempaa olettaisin. Ja kurssi oli kyllä mukava kokemus. 🙂

      Vastaa
  4. Päivi Salonen sanoo

    10.12.2015 16:40

    Onnea kihlauksen johdosta! Ikimuistoinen kurssi!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.12.2015 16:45

      Kiitos Päivi 🙂 Oli todella ikimuistoinen! Ihanaa joulunodotusta sinulle!

      Vastaa
  5. Celebration Treats 4U sanoo

    10.12.2015 17:50

    Paljon onnea kihlauksen johdosta :). Kaikin puolin siis erittäin onnistunut tuo Nykin reissu. Ja mukava kuvakooste tuosta kurssista. Niin, jenkkiohjeissa ei todellakaan sokeria ja voita säästellä. Ei sillä, että itsekään niitä käyttäisin nihkeästi ;), mutta en sentään niin paljoa kuin siellä.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.12.2015 04:41

      Kiitos 🙂 Juuri näin: kaikinpuolin onnistunut ja ikimuistoinen reissu! Kiva, jos tämä kuvakooste toi jotenkin kurssintunnelmaa läpi. Tosiaan se sokerin ja voin käyttö oli ihan mahdotonta. Me ajateltiin ettei ne kuppikakut maistuisi niin hyvältä kun on "liikaa" kaikkea. Oltiin väärässä 😀 ne olivat taivaallisia. Laitan reseptejä myös blogiin myöhemmin!

      Vastaa
  6. Roosa sanoo

    10.12.2015 17:52

    Onnea hurjasti, aivan ihana yllätys! <3 Ja hyvää joulun odotusta! (:
    T: Serkusten suklaaunelma blogi

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.12.2015 04:38

      Kiitos ja kiitos myös teille molemmilel 🙂

      Vastaa
  7. Kaura sanoo

    10.12.2015 22:42

    Wauuu! Onnea. 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.12.2015 04:39

      Kiitos Kaura <3 🙂 Ihanaa joulunodotusta sinullekin.

      Vastaa
  8. Sanja A. Sokerivaltakunta sanoo

    11.12.2015 08:47

    Onnea!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.12.2015 08:52

      Kiitos 🙂

      Vastaa
  9. Peggyn pieni punainen keittiö sanoo

    11.12.2015 13:23

    Onnea 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.12.2015 13:51

      Kiitos Peggy 🙂

      Vastaa
  10. Anonyymi sanoo

    14.12.2015 09:30

    Onnea, onnea! T. vakiolukija SeijaH

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.12.2015 09:35

      Kiitos Seija 🙂 Rauhallista Joulunodotusta!

      Vastaa
  11. Cakeaus sanoo

    17.12.2015 04:00

    Onneksi olkoon!
    Herkullisia ohjeita sinulla 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.12.2015 04:19

      Kiitos ja kiitos 🙂 Mukavaa joulunodotusta sinulle!

      Vastaa
  12. Crushwithbaking sanoo

    31.12.2015 00:05

    Ihanaa!! ? Onnea kihlauksesta !!! ❤️

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      31.12.2015 04:25

      Kiitos paljon 🙂 <3

      Vastaa
  13. Leipoo sukkasillaan sanoo

    1.1.2016 12:05

    Ihan mahtavan paljon onnea, iloa ja rakkautta teille molemmille <3
    Jos vielä joskus pääsee uudelleen New Yorkiin, on kyllä kokeiltava kakku- tai kuppikakkukurssia.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.1.2016 15:50

      Kiitos Erja <3 Kannattaa kyllä kokeilla kursseja! Tälläkin kurssilla oli todella hauskaa 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios