• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Jauheliha-Cheddarnyytit

Suolaiset piirakat

6 tammi
Jauheliha-Cheddarnyytit

 

Jäikö torttutaikinaa pakastimeen joulusta? Loppiaisena nimitääin syödään joulun jämät.  Itselläni torttutaikinaa löytyy nykyään aina pakastimesta, koska siitä saa mahtavan suolaisen vierasvaran. Blogini yksi suosituimmista resepteistä on Fetapinaattinyytit, joita valmistin vuosi sitten joulun jälkeen. Nyt muokkasin ohjetta hieman ja näin syntyi Jauheliha-Cheddarnyytit. Täytteeksi voit laittaa melkein mitä vaan. Näissä herkuissa parasta on helppous. Tarvitset vain muffinipellin, joissa nyytit paistuvat kauniiseen muotoon.


Jauheliha-Cheddarnyytit

Ohje: (12 kpl)

  • 6 lehti- tai voitaikinalevyä

Täyte:

  • 100g smetanaa
  • 100g kermaviiliä (voit käyttää myös pelkästään kermaviiliä eli yhden purkin)
  • suolaa
  • pippuria
  • yrttejä
  • 2 kananmunaa
  • 1 pieni sipuli
  • 1,5 dl valmiiksi ruskittettua jauhelihaa
  • 2 rkl pieniä kapriksia
  • 1,5 dl cheddar-raastetta
  • baby pinaattia koristeeksi
  1. Ota lehtitaikinalevyt huoneenlämpöön ja anna niiden sulaa noin puoli tuntia.
  2. Jaa levyt kahteen osaan ja painele puolikkaat muffinipellin aukkoihin.
  3. Hienonna sipuli ja jaa jokaisen nyytin pohjalle.
  4. Jaa jauheliha myös nyyttien pohjalle.
  5. Sekoita smtana, kermaviili, munat ja mausteet kulhossa.
  6. Kaada kermaseos nyytteihin täytteiden päälle.
  7. Ripottele päälle cheddarraastetta.
  8. Paista nyyttejä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
  9. Anna nyyttien jäähtyä kunnolla ja nosta pelliltä tarjolle.
Jauheliha-Cheddarnyytit

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

2 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Blueberry Pancakes – Amerikkalaiset mustikkapannukakut
Seuraava artikkeli: Kolmen Suklaan Suklaakakku »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Leipoo sukkasillaan sanoo

    6.1.2016 10:32

    Nämä ovat varmaan herkullisia – kokeiluun menee 🙂 Olen tehnyt fetapinaattinyyttejä ohjeellasi pari kertaa, ja ovat saaneet huikean vastaanoton vierailta.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      6.1.2016 13:35

      Kiitos Erja 🙂 Oli mukavaa lukea kommenttisi. Fetanyytit ovat suosittuja siis monissa juhlissa, nimittäin ne ja nyt nämä nyytit ovat ihastuttaneet myös meidän vieraita!

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios