• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Voileipäkakkuja

Voileipäkakut

22 elo
Viikonloppuna minun keittiössäni valmistui ennätysmäärä voileipäkakkuja. Sain loihtia pienen tytön ristiäisiin 120 hengelle kala- sekä lihavoileipäkakkuja ja koristelun suhteen minula oli vapaat kädet!

 

Tykkään voileipäkakuissa rustiikkisuudesta, huolettomuudesta ja luonnollisista koristeista. Olen täysin erilaisten versojen ja syötävien kukkien lumoissa ja niitä hankin kakkuihin vihannespörssistä perjantaiaamuna kaksin käsin. Kaikki käyttämäni kukat ja versot ovat Kotipellon puutarhasta.

 

Kalavoileipäkakun reseptin löydät blogini arkistoista – tein yhden pienen muutoksen ja jaoin täytteen kahtia. Toiseen osaan laitoin kylmäsavulohta ja toiseen lämminsavilohta. Kakun koristeena tällä kertaa on reunoilla aivan fantastinen merriruoho. Se maistuu hyvältä ja näyttää kauniilta! Kakun päällä on kurkun, sitruunan ja kalojen lisäksi kauniita keltaisia kurkun kukkia sekä rucolan versoja.

 

Meriruoho
Lihavoileipäkakun reseptin julkaisen mielelläni teille myöhemmin, sitä ei nimittäin vielä löydy blogista. Kakun täyte sisältää palvikinkkua, juustoa, paprikaa ja mustapippuria. Kakun koristeena käytin kurkun, kinkun, retiisin ja tomaatin lisäksi pieniä rucolan versoja, joita on kakun reunoilla ja herkkiä ruiskaunokkeja. Ruiskaunokit ovat myös kotipellon puutarhalta ja ovat kokonaan syötäviä. Niitä löytyy kauniissa lilan eri sävyissä sekä vaaleanpunaisena sekä valkoisena. Kaiken tämnä lisäksi löysin mahdottoman söpöjä minipaprikoita, jotka minun oli pakko asetella kakkujen päälle.
Rucolan verso
Oli muuten pienen mietinnän takana mihin näin isot kakut kokoan ja missä kakkuja on helppo liikuteella, tarjota ja kuljettaa. Lopulta päädyin paksuihin hopeisiin alustoihin 35 x 35cm, jotka käyvät kivasti myös tarjoilualustana. Kakut oli helppo koota alustojen päälle ja kuljetus sujui mutkitta.
Ihanaa uutta viikkoa!

4 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Kesäsipuli-Savulohipiirakka
Seuraava artikkeli: Äidin Omenapiirakka »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Lotta-Riina sanoo

    11.7.2018 13:09

    Hei Anni!
    Tahoisin kovasti tehdä tuon kinkkuvoileipäkakun veljeni rippijuhliin, mutta onko tuo ohje siis julkaistu täällä blogissa, kun en löydä? :/

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.7.2018 16:31

      Hei Lotta-Riina 🙂

      Ohje on sama kuin alle linkitetty, pienillä muutoksilla:

      2 x tai 3 x täytteet ja leivät (riippuu kuinka ison kakun teet)

      Päällinen on sama kuin kalavoileipäkakussa eli tuorejuustosta ja creme fraichesta tehty kuorrute. Voit valita tuorejuuaton oman maun mukaan 🙂

      Vastaa
  2. Mirkku sanoo

    2.8.2019 11:25

    Hei Anni,
    Ihania kakkuja. Tuo kalavoileipäkakun linkki ei johda mihinkään. Löysin sen kyllä onneksi toista kautta 😊

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      2.8.2019 13:45

      Hei Mirkku, pitääkin korjata tuo linkki. Ajan kanssa jostain sysytä välillä vanhenevat! Kiitos 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios