• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Vihreä kuula -mutakakku päärynävaahdolla (M)

Kakut· Pääsiäinen· Suklaakakut· Yhteistyöt

6 huhti
Vihreä kuula -mutakakku päärynävaahdolla (M)

Kaupallinen yhteistyö Fazer

Huhuu, löytyykö sieltä Vihreät kuulat -faneja? Jos hihkaisit, jatka lukemista sekä kuolaamista. Tämä suussa sulava ja tahmainen mutakakku on kuorrutettu Vihreitä kuulia -päärynätahnalla. Koko komeuden päälle on vielä vatkattu samalla tahnalla maustettu vaahto. Voiko siis olla mitään ihanampaa? NO EI!

Tätä kakkua tarjoilen itse pääsiäisenä iltapäivän aurinkoisilla kahveilla! Niin nopeaa, helppoa ja takuu herkullista! Ei ole mitään muuta, joka toimisi yhtä hyvin Vihreiden kuulien kanssa kuin suklaa. Täydellinen makuyhdistelmä sopii loistavasti pääsiäisen herkkupöytään.

Vihreä kuula -mutakakku päärynävaahdolla (M)

Fazer Vihreitä Kuulia -päärynävalmiste

Oi Vihreät kuulat. Me muistamme nuo mielipiteitä jakavat isot marmeladipallot jo lapsuudesta, onhan niitä valmistettu pian jo 100 vuotta. Vaarinikin rakasti niitä ja sieltä ensimmäiset Vihreitä kuulia -muistot nousevatkin, isovanhempieni olohuoneesta. Vihreitä kuulia tarjottiin aina juhlissa, jouluna sekä pääsiäisenä.

Viime vuoden lopussa kauppojen marmeladihyllyille ilmestyi uskomaton uutuus. Vihreitä kuulia -päärynävalmiste, joka on paistonkestävä. Joulun alla ilmestyneestä uutuudesta leivottiin tähtitorttuja. Kuuluuhan Fazerin Vihreät kuulat jouluun erottamattomasti. Vihreät kuulat sopivat varsinkin tämän päärynävalmisteen muodossa myös muihin juhliin, kuten pääsiäiseen, joka on sielukkaan marmeladin toiseksi suurin sesonki. Suklaa on mitä mainioin tapa yhdistää Vihreitä kuulia uutuus pääsiäiseen.

Tässä yhteydessä on pakko vinkata myös miten hyvin Vihreitä kuulia -tahna sopii herkuteltavaksi juustojen ja pähkinöiden kanssa. Pyörittelin mielessäni myös täyteläistä Vihreitä kuulia -jäätelöä. Fazerin sivuilta löydät pari muutakin vinkkiä, katso tästä.

Vihreä kuula -mutakakku päärynävaahdolla (M)

Vihreä kuula mutakakku päärynävaahdolla (M)

noin 10 hlö

Mutakakku

  • 100 g maidotonta margariinia (tai voita)
  • 3 dl sokeria
  • 1,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl Fazer Cacao kaakaojauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 0,5 tl suolaa
  • 3 kananmunaa

VEGAANINEN: Korvaa kananmunat, löydät listan kananmunan korvikkeista ja määristä täältä.

Lisäksi

  • 1 dl Fazer Vihreitä Kuulia päärynävalmistetta
  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Pingota leivinpaperi noin 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
  3. Sulata margariini ja jätä jäähtymään.
  4. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään.
  5. Vatkaa munat kevyesti sulaan rasvaan ja lisää jauhoseos käännellen sekaan. Kääntele vain kunnes taikina on sekaisin.
  6. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla noin 20 min.
  7. Anna kakun jäähtyä ja tekeytyä mielellään seuraavaan päivään.
  8. Levitä Fazer Vihreitä Kuulia päärynävalmistetta jäähtyneen kakun päälle.

Päärynävaahto

  • 2,5 dl Fazer Aito kauravispiä
  • 3 rkl Fazer Vihreitä Kuulia päärynävalmistetta
  • 2 rkl tummaa suklaarouhetta
  1. Vatkaa kauravispi vaahdoksi ja lisää sekaan käännellen Fazer Vihreitä Kuulia päärynävalmiste. Jätä vaahtoon selviä raitoja.
  2. Levitä päärynävaahto kakun päälle ja halutessasi viimeistele suklaarouheella.

Nautinnollisia herkkuhetkiä!

Vihreä kuula -mutakakku päärynävaahdolla (M)
Vihreä kuula -mutakakku päärynävaahdolla (M)

Vihreitä kuulia rakastavat rakastuvat tähän kakkuun, mutta se maistuu myös niille, jotka eivät ole ehkä vielä ymmärtäneet miksi Vihreät kuulat ovat niin herkullisia! Mieheni ei välitä marmeladista, mutta tätä kakkua hän söi useamman palan, pyytäen lisää.

Vihreä kuula -mutakakku päärynävaahdolla (M)
Vihreä kuula -mutakakku päärynävaahdolla (M)

Ihanaa pääsiäisen odottelua! Muistathan tägäillä somessa #anninuunissa @anninuunissa.

/Anni


Lisää pääsiäisreseptejä löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

2 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Sitruuna-Marenki-Croissantpiirakka
Seuraava artikkeli: Pääsiäisen Paras Porkkanakakku »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. SV sanoo

    4.12.2022 13:13

    Myös Fazerin Pihlaja-marmeladilla toimi kivasti! 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      5.12.2022 06:38

      Oi varmasti! Nam 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios