• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Vegaaninen Skagenröra + tarjoiluehdotus

Joulu· Juhannus· Vegaaninen

30 kesä
Vegaaninen Skagenröra + tarjoiluehdotus

Näyttää liian hyvältä vai mitä? Uskoisitko vegaaniseksi? En minäkään. Kesän ihanin napostelulautanen on tässä. Sipsejä, skagenia ja mätiä. Voiko olla parempaa! Kylkeen ihanan kupliva kesäinen prosecco.

Jos saisin valita yhden suolaisen herkun mitä söisin loppuelämäni olisi se skagen. Rakastan skagenröraa. Rapean saaristolaisleivän päällä, perinteisesti paahtoleivän kanssa, salaateissä, blinien kanssa, pienien ruiskuppien päällä. Se on parasta mitä tiedän ja tilaan sitä aina ravintolassa, jos se löytyy listalta. Siksi voidaankin sanoa, että osaan olla myös tarkka skagenini kanssa. Ja täytyy vielä kerran sanoa, etten meinannut uskoa todeksi kun kuulin vegaanisesta skagenista.

Kokeile itse ja ylläty.


Vegaaninen Skagenröra + tarjoiluehdotus

noin 6 hlö

Ohje

  • 1 pkt maustamatonta tofua (käytin jalotofua)
  • ½ sitruunan kuori 
  • 2 rkl sitruunamehua 
  • ripaus mustapippuria 
  • ripaus suolaa 
  • 1 pieni (kesä)punasipuli 
  • 3 rkl tilliä 
  • 1 ½ dl vegaanista majoneesia  
  • 3 rkl vegaanista ranskankermaa  
  • 4 rkl punaista merilevämätiä (cavi-art) 

Koristeluun

  • punaista merilevämätiä (cavi-art) 
  • sipulia
  • tilliä
  • 1 pussi maalaissipsejä
  1. Valuta ja kuivaa tofu painelemalla talouspaperilla. Voit kääriä tofun paperiin ja jättää painon alle hetkeksi. Leikkaa tai murusta tofu pieneksi ja raasta sekaan sitruunan kuori ja purista mehu. Mausta suolalla sekä pippurilla oman makusi mukaan. 
  2. Hienonna sipuli sekä tilli. Sekoita majoneesin, ranskankerman sekä merilevämädin kanssa.  
  3. Lisää tofuseos majoneesiseokseen ja kääntele tasaiseksi. Tarkista maku.
  4. Nostele skagen lautaselle ja jätä maustumaan jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.
  5. Koristele skagen, kuten kuvissa ja nosta tarjolle! Nam.

Vinkki! Jätä tofu pois ja tarjoile, kuten suosittu mätidippi!

HUOM! Tästä linkistä löydät perinteisen SKAGEN ohjeeni. Voit myös käyttää tätä ohjetta ja korvata kasvituotteet maitotuotteilla, tofun tilalle katkarapuja ja cavi-artin tilalle tavallista mätiä.

Vegaaninen Skagenröra + tarjoiluehdotus

Herkullisia hetkiä toivotellen!

/Anni


Lisää kesäherkkuja löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

Kommentoi

Edellinen artikkeli: « Herkkujen Turku – Kesäviikonloppu Turussa
Seuraava artikkeli: Timjami-Mansikkakakku (G) »

Lukijan vuorovaikutus

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios