Tahmea Suklaa-Banaanikakku

Marraskuun kunniaksi ohje, joka on jäänyt viime vuonna lojumaan luonnoksiin. Tämä kakku, jonka suunnittelin alun perin Unelmien Talo & Koti -lehteen aukeamalleni, hurmaa vaativammankin herkuttelijan ja sopii loistavasti pimenevään vuodenaikaan.
Banaanikakku, tuo legendaarisen mehevä ja pitkään säilyvä kahvikakku muistuttaa makujen puolesta tulevasta joulusta. Tämä kakku on nimittäin kevyesti maustettu jouluisilla aromeilla. Lisäsin tähän banaanikakkutaikinaan myös suklaata, karamellisoin päälle banaaneja ja viimeistelin kaiken kanelikermalla. TAIVAALLISTA!
Tahmea Suklaa-Banaanikakku
noin 12 hlö
Ohje löytyy täältä


KUVAT: Antti Raatikainen/A-lehdet
Ihanaa alkanutta marraskuuta!
Lisää suklaareseptejä löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa
Myös näillä sopii
Herkutella
Puolukka-Rahkapullat (ilman valkoista sokeria)
Rapeat Puolukkasämpylät
Armas aika – Nautiskelijan kesä (kirja-arvostelu)
Suklaa-sitruunatäytekakku