• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Rainbow Room NYC – Herkuttelua näköalalla

Herkkumatkat· New York· Ravintolat & Kirjat

28 maalis

Rainbow Room NYC - Herkuttelua näköalalla

New York New York New York! Jälleen kerran kokeilimme uutta vuodenaikaa taannoisella NYC:in matkallamme. Maaliskuussa NYC:issä voi olla jo mukavan lämmin ja keväinen ilmasto. Olin mielessäni pakannut matkalaukkuun nahkatakin, mekkoja ja ohuet farkut. Keväiset vaatekappaleet vaihtuivat pipoon ja villakangastakkiin. Ilma oli poikkeuksellisesti melko viileä, varsinkin aamuisin ja iltaisin. Aurinko paistoi kuitenkin joka päivä, joten emme valita yhtään. Vaikka yleislämpötila oli viileä, niin päiväsaikaan paistava aurinko lämmitti mukavasti ja onhan auringonpaisteessa kiertely ja fiilistely aina asteen mukavampaa.

Tässä postauksessa kerron yhdestä matkamme huippuhetkistä. Sateenkaarihuone ♥ Teimme timanttisia ravintolavalintoja tällä kertaa ja ihan puolivahingossa. Yksi näistä timanteista oli Rockefeller Centerissä sijaitsevan Rainbow Roomin Bar SixtyFive. Bongasin Rainbow Roomin Instagramista samalla kuin fiilistelin tulevaa matkaa. Cocktailit, herkullinen ruoka ja ikoniset maisemat. Mikä voi mennä vikaan?

Rainbow Room NYC – Herkuttelua näköalalla

En tykkää turistirysistä ja tämä koskee nähtävyyksiä, joihin täytyy jonottaa. Emme käyneet ihastelemassa tällä reissulla maisemia Top of The Rockin näköalatasanteelta (pelkkää lippua saattaa joutua odottamaan). Samassa rakennuksessa (Rockefeller Center) sijaitsee Rainbow Room vain 5 kerrosta alempana (kerros 65) ja varaamalla pöydän ravintolaan saimme samat maisemat ilman odotusta, erillistä maksua ja herkkujen kera (jotka toki maksoivat). Meillä kävi tuuri, saimme nimittäin ravintolan parhaan pöydän! Esitä toiveet varausta tehdessä, se toimii!

Rainbow Room NYC - Herkuttelua näköalalla Rainbow Room NYC - Herkuttelua näköalalla

Yksi parhaimmista Gin & Tonic ♥ Bar SixtyFive.

Rainbow Room NYC - Herkuttelua näköalalla

Maisemat olivat henkeäsalpaavan upeat, vaikka katselimme niitä lasin läpi sisätiloista. Rainbow Roomin tilat ovat uskomattoman valoisat ja avarat. Kesällä ravintola avaa terassin, jonne pääsee kurkkimaan maisemia vielä tarkemmin omasta pöydästä. Terassille täytyy ehdottomasti vielä päästä.

Varasimme pöydän heti kello 17.00, jolloin Rainbow Roomin ravintola-baari Bar SixtyFive aukeaa. Saimme katsella auringonlaskun pöydästämme. Näkymä oli henkeäsalpaavan upea. Auringonlasku muuttaa taivaan värejä moneen kertaan ja nämä värit heijastuvat pilvenpiirtäjiin. Se on jotain joka liittyy New Yorkin taianomaiseen fiilikseen. Saavuimme kaupunkiin myös auringonlaskun aikaan ja meinasin pyörtyä innostuksesta kun saimme katsella kaupunkiin johtavan sillan päältä iltapäiväauringossa kylpevää Manhattanin siluettia. Ahh!

Rainbow Room NYC - Herkuttelua näköalallaRainbow Room NYC - Herkuttelua näköalalla

Herkuttelimme maukkailla slidereilla eli pienillä hampurilaisilla, joita oli annoksessa 4 kappaletta (maha tuli täyteen). Seurassamme ollut kasvissyöjä tilasi itselleen oikein maukkaan vegaanisen slider-annoksen. Myös erikoisruokavaliot oli siis huomioitu Rainbow Roomin ravintolassa. Hinnat olivat melko korkeat, mutta ruoka, juoma ja maisemat olivat sen arvoiset. Listalla oli paljon mistä valita: pientä purtavaa ja myös isompaan nälkään annoksia. Tarkkailin ympäristöä ja huomasin, että monet asiakkaat tulivat ainoastaan nauttimaan cocktailit sekä nauttimaan maisemista.

Rainbow Room NYC - Herkuttelua näköalalla Rainbow Room NYC - Herkuttelua näköalalla

Aineistoa reissustamme kertyi aika paljon. Jätä kommenttia, jos sinulla on toiveita New York -vinkkien suhteen. Kirjoittelen mielelläni siitä mikä teitä kiinnostaa. Pian tulossa juttua Brooklyn Bridgen auringonnoususta ja ihanasta Magnolia Bakerystä.


Aurinkoista pääsiäisviikkoa!

Lisää herkkumatka-postauksia löydät täältä.

Seuraathan herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa?

4 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Raikas Passionjuustokakku (GL)
Seuraava artikkeli: Pääsiäisen söpöimmät Minimuffinssit »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Maikki sanoo

    28.3.2018 08:32

    Mistä päin kannattaa hotellia/huoneistoo etsiä? Onko airbnb hyvä valinta tuolla? Kävittekö aamupalalla jossain? Oliko joitain erityisiä hyviä pikkuliikkeitä mitä löysit? Haitteko kahvit mukaan niin kuin siellä usein tehdään ainakin elokuvissa? =D

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      28.3.2018 10:39

      Moi Maikki,

      Kiitos vinkeistä! Kirjoittelen lisää majoitusjutuista, aamupaloista yms. koontipostaukseen. Käytiin hakemassa joka päivä kahvit mukaan, kahviloita on joka kadun kulmassa! 🙂

      Vastaa
  2. Kaura sanoo

    30.3.2018 11:35

    Ai että! Varmasti huikea elämys ollut. Kiitos tästä vinkistä! 🙂 Itsekin oon tehnyt kahtena peräkkäisenä kesänä reissun New Yorkiin. Aivan mieletön kaupunki! Yksi mun suosikkimatkakohteista. Siellä irtautuu kaikesta muusta, ja on vaikka mitä koettavaa ja nähtävää. <3

    Vastaa
    • Anni sanoo

      30.3.2018 13:12

      Tämä paikka kannattaa tosiaan laittaa korvan taakse. Paikan terassi on kesällä varmasti UPEA! Jos mies suostuisi niin lähtisin minäkin taas ensi kerralla uudestaan NYCiin. Siellä tosiaan irtautuu kaikesta 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Savonlinna 🥲 Ensimmäinen kosketus Opperajuhlii Savonlinna 🥲 Ensimmäinen kosketus Opperajuhliin jätti lähtemättömän vaikutuksen. Moni herkistyi oopperasta kolmen vuoden tauon jälkeen. Itse jäin janoamaan lisää, toivottavasti tästä tulee jokavuotinen perinne 💋 

Uudistetun Aidan ensi-ilta Savonlinnassa oli kuuma, täynnä tunteita ja hyvää seuraa. Illan päätteeksi pulahdimme järveen. Peilityyni vesi oli kuin linnunmaitoa, taivas kun maalaus 🥲 Täydellinen kesä-ilta, jota muistelen vielä pitkään.

Kiitos kutsusta ja mielettömästä elämyksestä @mellakkahelsinki & @savonlinnanoopperajuhlat 🙏🏻 *pr-matka- liput oopperaan saatu #savonlinnaoopperajuhlat #aida
Kotimaiset Mansikat 🍓🫶🏻 Huomenna jaan tei Kotimaiset Mansikat 🍓🫶🏻 Huomenna jaan teille iiiiiihanan mansikkakakun, jota ette voi vastustaa! 

Meillä on lapsivapaa perjantai ja suunnataan nyt kohti Savonlinnaa sekä oopperajuhlia! Ihanaa viikonloppua 💋
Strawberries & Cream 🍓 Kesän ihanin mansikkaka Strawberries & Cream 🍓 Kesän ihanin mansikkakakku ❤️ löytyy aukeamaltani uusimmasta @unelmientalojakoti -lehdestä 🌸

📷 @satu_nystrom kuvasi ja pääsin itse taas käsimalliksi 👌🏻
Kesäilta Kakolassa 🥂 Turku-pullaa kauppahalli Kesäilta Kakolassa 🥂 Turku-pullaa  kauppahallissa, tarinoita ja kummituksia Turun-linnassa sekä Turun paras skagen ❤️ Kaikki tämä ja muut kesävinkit Turkuun löytyvät nyt blogin puolelta 👆🏻 linkki profiilissa #anninmatkat (Blogipostaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä @visitturku kanssa 🫶🏻)
Mökkiruokaa 🍓 Tässä 6 x meidän juhannuksen Mökkiruokaa 🍓 Tässä 6 x meidän juhannuksen suurinta herkkua: 

MANSIKAT
APEROL SPRITZ
UUDET PERUNAT, SKAGEN & LOHI
MELONI-FETASALAATTI
RAPARPERI-MURUPIIRAKKA
VOHVELIT

Mitä teillä herkuteltiin?
Juhannusvinkeille ei näy loppua! 🌸 Vaivaan tä Juhannusvinkeille ei näy loppua! 🌸 Vaivaan täällä pizzataikinaa ja leivon raparperipiirakkaa mökille. Samalla tulin vinkkaamaan teille, että paljon kyselty RAPARPERIJÄÄDYKE, löytyy nyt blogin puolelta. Teen ehtii vielä tehdä tänään pakkaseen. Koristeluun syötäviä kukkia luonnosta 🌱💗 Linkki ohjeeseen profiilissa 👆🏻 #anninuunissa
Vegaaninen Skagen 🫶🏻 OHJE alla 👇🏻Niin Vegaaninen Skagen 🫶🏻 OHJE alla 👇🏻Niin hyvää, ettei sitä melkein usko todeksi ja tarjoiluehdotus sai inspiraationsa mätidipistä 🧡

OHJE

1 pkt maustamatonta tofua 
½ luomu sitruunankuori 
2-3 rkl sitruunanmehua 
½ tl mustapippuria myllystä 
½ tl sormisuolaa 
1 kesäpunasipuli 
3 rkl tilliä 
1 ½ dl veg. majoneesia 
3 rkl kasvipohjaista ranskankermaa 
4 rkl punaista merilevämätiä (cavi-art) 
 1 pussi maalaissipsejä

Valuta ja kuivaa tofu. Leikkaa pieneksi tai murusta. Raasta sitruunan kuori ja purista sitruunamehu sekaan. Mausta lopuksi suolalla sekä pippurilla. 
Hienonna sipuli sekä tilli. Sekoita majoneesin, ranskankerman sekä merilevämädin kanssa. 
Yhdistä seokset ja kääntele tasaiseksi. Laita maustumaan jääkaappiin 30 minuutiksi. Nostele tarjolle ja koristele skagen merilevämädillä, sipulilla ja sipseillä. 

 #anninuunissa #skagen
Linkitin teille stoorien puolelle ihanimmat juhann Linkitin teille stoorien puolelle ihanimmat juhannuskakut ja muut ohjeet 🍓 Huomenna tulossa vielä yksi tajunnan räjäyttävä HELPPO raparperikakku-ohje sekä video 🌱 Karusellin viimeisenä pieni teaseri 🔥
TGIF 🧀🥂 Sen kunniaksi viinivinkki & herkulli TGIF 🧀🥂 Sen kunniaksi viinivinkki & herkullisten (antipasti) juustopalleroiden ohje 👇🏻

OHJE

150 g tuorejuustoa
1 dl raastettua parmesaania
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja pienenä paloina
0,5 dl pieniä kapriksia tai hienonnettua oliivia
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl sipulijauhetta
1 dl rouhittua pistaasipähkinärouhetta (tai muu pähkinärouhe)

Mittaa kaikki aineet (paitsi pähkinärouhe) kulhoon ja sekoita tasaiseksi.
Pyörittele tahnasta käsin palloja.
Kierittele pallot pistaasirouheessa.

Nautiskele ihanan Le Contesse Prosecco Rosén kanssa 🌸 Ihanaa viikonloppua!
Syreenit 💜 Pyyhkäise ja katso seuraava kuva. I Syreenit 💜 Pyyhkäise ja katso seuraava kuva. Ihanan syreenisokerin ohje alla 👇🏻Herkuttele vaikka muurinpohjalettujen päällä Juhannuksena 🌸

SYREENISOKERI

2 dl syreenin kukkia
2 dl sokeria

Kerää syreenin oksia maljakkoon omalta pihalta tai luonnosta.
Nypi kukat tertuista talouspaperin päälle, jotta ötökät poistuvat kukista.
Huuhtele kukat kunnolla ja nosta ne kuivumaan talouspaperin päälle.
Mittaa sokeria ja kukkia vuorotellen puhtaaseen kannelliseen lasipurkkiin. Sekoita ja jätä kansi auki.
Sekoittele sokeria vielä parin päivän ajan. Kun kukat näyttävät kuivahtaneen sokerin sekaan voit sulkea kannen. Voit myös tässä vaiheessa siivilöidä sokerin halutessasi.

SÄILYVYYS: Syreenisokeri säilytetään ja se säilyy yhtä pitkään kuin tavallinen sokeri.
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2022 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios