Kevään Kakkutrendejä Lontoosta

Upeat langoitetut kukat, ruusukulta sekä heleä pinkki ❤
Upeita, upeita ja vielä upeampia kakkuja! Vierailin eilen Englannissa, Farnhamissa järjestetyssä hääkakkushowssa (Wedding Cake Showroom) ja huh oli kyllä mahtavaa! En ole koskaan ennen nähnyt kerralla yhtä montaa upeaa kakkua. Toinen toistaan upeampia luomuksia oli aseteltu pitkät pöydät täyteen! En pystynyt edes valita suosikkiani.  Erilaisia koristelutyylejä, -tekniikoita ja -materiaaleja oli paljon edustettuina. Valitsin tähän postaukseen kuvia niistä kakuista, jotka nousivat erityisesti esiin minun silmissäni. Selviä trendejä oli havaittavissa: ruusukulta, kakkumaalaukset, heleä pinkki, marmori ja langoitetut kukat.

Kevään Kakkutrendejä Lontoosta

Hääkakkushown kakut olivat Englannin suosituimpien kakkutaitelijoiden käsialaa ja niitä oli paikalla ihailemassa niin inspiraatiota tai kakuntekijää omaan hääkakkuun hakevat pariskunnat, kakkuharrastelijat sekä muut kakkuhullut. Tätä näyttelyä ei turhaan kutsuta kakkujen Couture näytökseksi!

 

Huh miten upeaa.
Nämä värit ❤

 

Upeat kakkumaalaukset ihastuttivat.
Kultaiset yksityiskohdat.

 

Aidolta marmorilta näyttävä pinta toistui muutamassa kakussa. Tämä kakku näytti ihan oikeasti siltä kun se olisi marmoria!
Maalattuja Flamingoja.
Lisää ruusukultaa ja marmoria.

 


Lisää herkkumatka-postauksia löydät täältä.

Seuraathan herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa?

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *