• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Paahdettu Valkosuklaa

Karkit· Koristeet· Nopeat ja helpot

21 kesä
Paahdettu Valkosuklaa

Paahdettu valkosuklaa. Se on ihanaa, sitä on helppo valmistaa ja voit käyttää sitä melkein mihin vaan. Paahdettu valkosuklaa näyttää keksimurulta ja saatat ihastua siihen, vaikka et erityisemmin pitäisi valkosuklaasta. Maku muuttuu uunissa 5 minuutissa kinuskimaisen paahteiseksi ja rouskuvaksi, mutta pehmeän miellyttäväksi.

Paahdettu valkosuklaa ei ole mikään uusi keksintö. Ohje löytyy myös leivontakirjastani, ihanan suklaamansikkakakun yhteydestä. Mutta, jos käytän paahdettua valkosuklaata resepteissäni, saan heti kysymyksiä ”mitä, miten jne.”. Tälle postaukselle ja helpolle ohjeelle, joka on roikkunut blogin luonnoksissa tovin, on siis kysyntää. Alla muutamia vinkkejä paahdetun valkosuklaan käyttöön.

  • mansikoiden kanssa
  • jäätelön päällä
  • kakkujen koristeena
  • jogurtin kanssa
  • jälkiruokien viimeistelyyn
  • naposteluun sellaisenaan
  • ihana lisä luksusmysliin

Voit tehdä paahdetusta valkosuklaasta myös täytteitä ja kuorrutteita, mutta palaan niihin vasta myöhemmin.


Paahdettu Valkosuklaa

Ohje

  • 100 g valkosuklaata
  1. Rouhi valkosuklaa pieneksi muruksi suoraan pellille leivinpaperin päälle.
  2. Lämmitä suklaata 175 asteessa noin 5 minuuttia.
  3. Nosta jäähtymään ja käytä koristelussa tai säilytä seuraavaa projektia varten.

Vinkki! Valmista suklaata kerralla enemmän ja säilytä muruset rasiassa huoneenlämmössä tai viileässä. Jotta suklaassa pysyy rapeus näillä helteillä valmistaisin sitä vain käyttöä varten, kun paahtaminen on niin helppoa ja nopeaa.

Paahdettu Valkosuklaa
Paahdettu Valkosuklaa

Mukavaa sunnuntaita ja terkkuja Savosta!

/Anni


Helppoja mökkiohjeita löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

Kommentoi

Edellinen artikkeli: « Rentouttavaa Juhannusta – viimeinen matka kaksin
Seuraava artikkeli: Tomaatti-Halloumisalaatti balsamicolla »

Lukijan vuorovaikutus

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios