• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Nopea Kirsikka-Suklaakakku

Nopeat ja helpot· Suklaakakut

15 heinä

Nopea Kirsikka-Suklaakakku

Nopea Kirsikka-Suklaakakku valmistuu hetkessä pakkaseen leivotusta suklaisesta kakkupohjasta, kermasta ja kirsikoista. Kirsikoiden ja suklaan yhdistelmä on ihana, tässä kakussa sopivan pehmeä sekä kirpeä. Käytin kakun moussekerrokseen kirsikan makuista hyydykejauhetta ja siinä oli loistava kirpakka maku, juuri tähän tarkoitukseen sopiva. Moussesta tuli sopivan kiinteä, kuohkea ja se pysyi hyvin kakkupohjan päällä paksuna kerroksena. Koko lopputulosta täydentää tietenkin tuoreet kirsikat. Murensin kakun päälle myös hieman marenkia.

Voit tehdä kirsikkamoussen myös itse marjamousse-ohjeellani tai herkutella suklaapohjan vain kerman ja kirsikoiden kanssa. Kaikki versiot ovat herkullisia ja toimivat loistavasti!

Tästä on jo jonkun aikaa kun kävimme Kakkukatrin kanssa pienellä picnicillä Haagan Alppiruusupuistossa. Voin suositella käyntiä puistoon, mutta vasta ensi vuonna kun kukat taas kukkivat. Nyt on valitettavasti jo liian myöhäistä. Tämä herkku maisteltiin tuolla retkellä. Tällainen pikakakku syntyy esimerkiksi kesämökillä käden käänteessä. Myös Katri oli leiponut herkkuja picnicille. Katso hänen ihanat marjatartaletit täältä.


Nopea Kirsikka-Suklaakakku

Pohja

Tämän kakun pohjaksi sopii browniepohja, mutakakku tai suklaakakkupohja. Itse käytin kakun pohjaksi pakastimesta suklaakakkujämän. Pohjan halkaisija minulla on tässä kakussa 20cm.

Leikkaa tai paista ohut 2 cm kakkupohja, jäähdytä ja ryhdy valmistamaan täytettä.

Täyte

  • kirsikan makuinen hyydykejauhe
  • 2.5 dl kermaa
  • 100 ml vettä
  1. Valmista kirsikkamousse pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
    • Vatkaa kerma kuohkeaksi.
    • Sekoita hyydykejauhe veteen.
    • Yhdistä hyydykejauheseos ja kerma.
    • Levitä mousse kakupohjan päälle ja laita hetkeksi jääkaappiin.

TAI

Puolikas annos marjamoussea, jonka ohjeen löydät tästä.

Koristelu

  • Kirsikoita
  • Marenkeja
  1. Asettele kirsikat kakun päälle ja murenna vielä vähän marenkeja päällimmäiseksi.
  2. Tarjoile herkullinen kirsikka-suklaakakku kahvin tai virvokkeiden kanssa!

Nopea Kirsikka-Suklaakakku Nopea Kirsikka-Suklaakakku


Aurinkoista viikonloppua!

Seuraathan minua jo Instagramissa ja Facebookissa?

Kommentoi

Edellinen artikkeli: « Kolmen aineen Mustikka-Jogurttijäätelöpuikot
Seuraava artikkeli: Mango-Mustaherukkajuustokakku (gluteeniton) »

Lukijan vuorovaikutus

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios