• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Häähumua
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Mustikka-Mangotuorepuuro (G)

Brunssi· Gluteeniton· Nopeat ja helpot· Puurot· Sokeriton· Vegaaninen

10 kesä
Mustikka-Mangotuorepuuro (G)

Tuorepuurot, ne ovat ihania! Kesti kyllä hetken aikaa ennen kun opin tekemään niitä jääkaappiin etukäteen. Kuulostaa hullulta, siihenhän menee vain pari minuuttia haha, mutta ennen kun tuostakin pariminuuttisesta tulee rutiini, niin vaikuttaa se kovin hankalalta arjen tohinoissa.

Nykyään laitan tuorepuuroihin mitä kaapista löytyy, illalla ennen nukkumaan menoa. Mittaan määrät silmämääräisesti ja lisään makeutusta hunajalla tai vaahterasiirapilla. Tästä herkullisesta mustikka-mangotuorepuurosta kyselitte Instagramin puolella, joten päätin jakaa ohjeen täällä blogin puolella myös. Nyt kesällä on erityisen ihanaa, kun kaapissa on usein tuoreita marjoja tai pakastinta tyhjennetään huolella uutta satoa varten. Marjoja eksyy siis aamupuuroihin normaalia useammin, varsinkin tuoreita marjoja.

Mustikka-mangotuorepuuro (g) on helppo tehdä gluteenittomana ja/tai vegaanisena. Katso vinkit ohjeen yhteydestä. Sovella ja lisää sekaan pähkinöitä tai lisää marjoja! Ainoa riski on, että puurostasi tulee vielä maukkaampaa.


Mustikka-Mangotuorepuuro (G)

Ohje 2 kpl

  • 2 dl kaurahiutaleita (gluteeniton)
  • 2 rkl chian siemeniä
  • 2 dl kreikkalaista jogurttia tai kaurapohjaista jogurttia
  • 1 dl piimää tai kauramaitoa
  • 2 rkl vaahterasiirappia tai hunajaa
  • noin 1 dl mustikoita
  • 4 rkl mangososetta
  • kotimaisia vadelmia koristeeksi
  1. Mittaa kaurahiutaleet, siemenet, jogurtti ja piimä kulhossa ja sekoita.
  2. Mausta oman maun mukaan vaahterasiirapilla.
  3. Kääntele sekaan mustikat. Nostele puuro laseihin.
  4. Nosta mangososetta laseihin noin 2 rkl ja asettele päälle vadelmia.
  5. Kelmuta lasit ja laita yön yli jääkaappiin tekeytymään.

Vinkki! Käytä mainittuja kaura- tai soijatuotteita vegaaniseen versioon.

Mustikka-Mangotuorepuuro (G)
Mustikka-Mangotuorepuuro (G)

Aurinkoista keskiviikkoa!

/Anni


Lisää puuro-ohjeita löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

Kommentoi

Edellinen artikkeli: « Gianni – Italialainen ravintola Tallinnassa
Seuraava artikkeli: Sitruuna-Mansikkabritakakku Juhannukseksi (M) »

Lukijan vuorovaikutus

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios