• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Mehevä Uuniomenajuustokakku Kauramurulla

Halloween· Juustokakut

31 elo

Mehevä Uuniomenajuustokakku Kauramurulla

Mietin edelleen minkälaisen paistetun juustokakun tänä vuonna miehelleni leivon. Tekisi mieli toistaa viime vuoden fantastinen makuelämys, joka on tämä ihana uuniomenajuustokakku kauramurulla! Siksi päätin vinkata teille tästä arkiston helmestä tänään. Ihanaa viikonloppua!

Niin se oli sama toive tänäkin vuonna eli uunissa paistettu juustokakku. Miehelläni oli syntymäpäivät ja hän sai itse toivoa mitä syntymäpäiväkahveilla tarjotaan, kuten joka vuosi. Tänä vuonna paistetun juustokakun maku on uuniomena, sekin mieheni toiveen mukaan toteutettu. Ja nyt täytyy kyllä sanoa, että tästä kakusta tuli jumalaista. Kuvittele mitä tapahtuu kun yhdistää omenakaurapaistoksen ja ihanan pehmeän kinuskisen juustokakun? Jep aivan törkeän herkullista.

Tämä juustokakku syödään vaniljakastikkeen kanssa, kuten omenapiirakkakin. Tuntuuko se oudolta? Ehkä aluksi, mutta kokeile ja anna kastikkeelle mahdollisuus. Nimittäin tämä kakku on vieläkin parempaa vaniljakastikkeen kanssa. Tai mitenhän hieman sulanut vaniljajäätelö toimisi?

Paistovinkki! Uunissa paistetut juustokakut paistetaan yleensä irtopohjallisessa reunavuoassa. Vuoka saattaa valuttaa rasvaa paiston aikana uunin pohjalle. Tämä aiheuttaa epämiellyttävää hajua, savua ja siivoamista. Tästä syystä käytän irtopohjavuokaa, jossa on näppärät reunat pohjassa. Reunallinen pohja estää rasvan valumisen uunin pohjalle täysin! Tuhdit rasvaiset kakkupohjat saattavat valuttaa rasvaa myös, mutta tällä kakkuvuoalla sekin ongelma on korjattu!


Mehevä Uuniomenajuustokakku Kauramurulla

Pohja

  • 150 g kaurakeksejä
  • 50 g voita tai margariinia
  • ripaus kanelia
  1. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle (22 cm).
  2. Asettele reunaleivinpaperi vuoan reunoille tai voitele reunat.
  3. Hienonna kaurakeksit pieneksi muruksi.
  4. Sulata voi kattilassa ja lisää sekaan kaurakeksit muruna.
  5. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.
  6. Laita pohja jääkaappiin vetäytymään sillä aikaa kun valmistat täytteen.

Vinkki! Voit halutessasi tehdä myös ihan tavallisen digestive-keksipohjan kakulle. 

Omenatäyte:

  • 12 omenaa (n. 600 g kuutioita)
  • 2 tl kanelia
  • 3 rkl fariinisokeria
  • iso nokare voita
  1. Kuori ja kuutioi omenat suoraan kattilaan voin kanssa. Anna hautua kattilassa hetken. Kun pohjalle alkaa muodostua nestettä lisää kaneli ja sokeri. Sekoittele niin, että omenat, sokeri ja kaneli sekoittuvat tasaisesti. Anna hautua ihan hetken. Nostele puolet omenatäytteestä keksipohjan päälle kakkuvuokaan.

Juustomassa:

  • 600 g tuorejuustoa
  • 1.5 dl fariinisokeria
  • 2 rkl maizenaa (myös peruna- tai vehnäjauho käy)
  • 3 kananmunaa
  • 1 keltuainen
  • 150 g ranskankermaa
  1. Vatkaa tuorejuusto, fariinisokeri ja maizena keskenään sileäksi.
  2. Lisää kananmunat ja keltuainen yksi kerrallaan vatkaten massaan.
  3. Lisää ranskankerma ja vatkaa vielä hetki.
  4. Kaada massa kaura-omenapohjan päälle vuokaan.
  5. Paista juustokakkua uunin alatasolla 175 asteessa noin 30 min ja tee sillä aikaa kauramuru.

Kauramuru:

  • 75 g voita
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1 tl kanelia
  1. Sulata voi ja sekoita muut aineet sekaan.
  2. Ota kakku uunista (kakku on ollut tällöin 30 min uunissa)
  3. Levitä kakun päälle jäljellä oleva omenatäyte.
  4. Levitä kauramuru omenatäytteen päälle ja nosta kakku uuniin.
  5. Paista kakkua vielä 45 min 160 asteisessa uunissa.
  6. Anna kakun olla jonkun aikaa jälkilämmöllä uunissa eli käännä vastukset pois ja jätä kakku uuniin.
  7. Nosta kakku jäähtymään kunnolla. Nosta kakku jäähtyneenä jääkaappiin.
  8. Tarjoile kakkua vasta seuraavana päivänä, jolloin se on parhaimmillaan!

Vinkki! Voit käyttää fariinisokerin sijaan myös tavallista sokeria. 

Gluteenittomaan vaihtoehtoon käytä gluteenittomia kaurakeksejä, kauramuruun gluteenittomia kaurahiutaleita ja gluteenitonta jauhoseosta. 

Mehevä Uuniomenajuustokakku Kauramurulla Mehevä Uuniomenajuustokakku Kauramurulla Mehevä Uuniomenajuustokakku Kauramurulla


Lisää juustokakku-reseptejä löydät täältä.

Seuraathan herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa?

16 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Hotellisuositus New York
Seuraava artikkeli: Kuohkea Marjapuuro tai Vispipuuro »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Kanelitytön kakkuparatiisi sanoo

    30.8.2018 13:18

    Vau, tässäpä on kyllä ihan täydellinen omenaherkku! ♥

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      30.8.2018 13:19

      Sinä sen sanoit! Ihan täydellinen <3 🙂

      Vastaa
  2. Tiina sanoo

    30.8.2018 21:40

    Kiitos ohjeesta, taatusti herkullista!

    Ps. Hmm, paistoaika 30 tuntia…

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      30.8.2018 22:35

      Kiitos tarkkuudesta 🙂 painovirhe-pahoilainen on korjattu 😉

      Vastaa
  3. Kaura sanoo

    31.8.2018 00:16

    Oi nam, onpas ihanan näköinen! Tätä pitää kokeilla. :p 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      31.8.2018 07:11

      Tämä on kyllä aivan taivaallista! <3 🙂

      Vastaa
  4. Anna sanoo

    31.8.2018 08:02

    Tätä täytyy kyllä tehdä ensi viikolla juhliin! Osaisitko sanoa moniko kertaisena täytyy tehdä jos vuoka on 22 tai 24 cm? Minulla ei ole 18cm vuokaa ja vierasmääräki sen verran iso, että kakun täytyy olla isompi.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      31.8.2018 08:07

      Moi Anna, voi ei ohjeessa oli painovirhe. Tein kakun siis 22 cm vuokaan eli sinun ei tarvitse ottaa mitään huomioon! 🙂 Kakku on ihanaa ja voit tehdä sen hyvissä ajoin. Maistui parhaimmalta nyt kahden päivän päästä. Ihania juhlia!

      Vastaa
  5. Johanna sanoo

    31.8.2018 14:40

    Mikähän tähän sopisi korvikkeeksi omenalle? En pidä yhtään paistetusta omenasta (tai muistakaan hedelmistä lämpösenä). Joku marja? Tuleekohan liian vetinen tai makea??

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.9.2018 07:22

      Hei Johanna,

      Olen tehnyt paistettua juustokakkuja vaikka millä täytteillä: mustikka, raparperi, daim. Löydät kaikki juustokakkuohjeet linkistä alla 🙂 Toki voit tehdä näihin muihinkin päälle kauramurun halutessasi. Perusresepti on sama 🙂

      https://www.anninuunissa.fi/category/kakut/juustokakut/

      Vastaa
  6. Johanna sanoo

    3.9.2018 07:57

    Ei kun paistettiinhan sittä kauemmin os luki vaikka ohjeen loppuun asti 😀

    Vastaa
    • Emma sanoo

      9.9.2018 17:35

      Hei. vaikuttaa todella herkulliselta:) Voisikn tuorejuuston korvata ricottalla vai kärsiikö maku/rakenne? Pidän itse enemmän ricottasta, koska tuorejuusto on jotenkin liian raskasta. Kiitos!

      Vastaa
  7. Emma sanoo

    9.9.2018 17:31

    Hei. Vaikuttaa todella herkulliselta! Voiko tuorejuuston asemasta käyttää ricottaa, vai kärsiikö maku/rakenne. Pidän itse enemmän ricottan mausta, jotenkin tuorejuusto on liian raskasta. Kiitos!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.9.2018 17:35

      Hei Emma, minulla ei ole kokemusta ricotasta korvaamaan juustokakun juustomassaa. Valitettavasti en osaa sanoa miten se käyttäytyy. Jos päätät kokeilla olisi kiva tietää miltä maistui 🙂

      Vastaa
  8. Pauliina sanoo

    9.11.2019 14:40

    Hei, kylläpä kuulostaa herkulliselta! Ajattelin tarjota kakkua ystävilleni ja onnistumisen varmistamiseksi haluaisin vielä kysyä pari asiaa.
    1. Omenatäyte: Ohjeessa lukee, että: ”Anna hautua ihan hetken.” Riittääkö muutama minuutti? Voiko omenakuutiot jättää tässä kohdassa vielä hieman raa’aksi?
    2. Juustomassa: Mitä tuorejuustoa käytät?
    3. Paistaminen: Miten pitkään pidit kakkua jälkilämmöllä uunissa?

    Kiitos ihanasta reseptistä!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.11.2019 11:05

      Hei, tämä on ihana ohje 🙂

      1. Muutama minuutti tai pidempään – hauduta sellaiseksi kuin itse niistä pidät. Minusta saa jäädä purutuntumaa.
      2. Käytän aina Philadelphiaa juustokakuissa.
      3. Noin puolisen tuntia – ei haittaa jos on pidempäänkin.

      Mukavaa leivontaa!

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Kaupallinen yhteistyö @dansukkersuomi 🎂 Kevään ja kesän juhlareseptiikka saa jatkoa tällä upealla täysin vegaanisella sitruuna-kinuskitäytekakulla, joka on leivottu Dansukkerin luomusokereilla 🍋

Sitruuna ja kinuski ne yhteen sopii! No te tiedätte, se on mun suosikki makuyhdistelmä. Nyt voin todeta, että tämä combo toimii myös vegaanisessa kakussa 👏🏻

Vegaanista kreemiä ei erottaisi perinteisestä 🥣 Ja vegaaninen kinuski syntyy yhtä helposti kuin perinteinen, (luomu)fariinisokeriin keitettynä tietenkin. Se on hiukan läpikuultavampaa, mutta sopii myös kakkuvalumiksi loistavasti. Vegaanista kinuskia täytyy vaan jaksaa keittää tarpeeksi kauan. Muistathan myös odottaa, että kinuski jäähtyy kunnolla ennen sen valuttamista 💛 Ylistän myös munatonta sitruunan kuorella maustettua kakkupohjaa, joka on herkullisen mehevä!

Kurkkaa upean kakun ohje blogista, linkki löytyy tutusta paikasta 👆🏻 #anninuunissa #keväänjuhlat #vegaaninenleivonta #luomusokeria
Kaupallinen yhteistyö @leivojakoristele 🍰 Hemp Kaupallinen yhteistyö @leivojakoristele 🍰 Hempeässä Ruby-suklaakakussa maistuu kaakao, Ruby-suklaa, vadelma ja vanilja. 

Nyt käännetään katseet kohti kevään juhlia! 🌸 Juhlakakkujen leipominen on aina hiukan työläämpi projekti kotikeittiössä. Siksi suunnittelin teille ihanan ohjeen, jossa voitte oikaista kakkupohjan, täytteen ja kreemin kanssa 👏🏻

Kaakaolla ja vaniljalla maustettu kakkupohja syntyy ilman sähkövatkaimia yhdessä vuoassa. Kakun väliin tehdään myös helppo suklaatäyte ihanasta Dr. Oetkerin Ruby leivontasuklaasta ja pakkaskuivatusta vadelmasta, jonka ansiosta kakku ei voi vettyä liikaa! Tämä täyte on silkkisen pehmeää ja hyytyy ilman liivatetta 🥣

Dr. Oetkerin uusi Base for Buttercream jauheseos helpottaa taas usein haastavaksi koetun voikreemin tekoa. Nyt sinun ei tarvitse kuin pehmittää voi huoneenlämpöiseksi ja vatkata se kuohkeaksi kuorrutejauheseoksen kanssa muutamassa minuutissa. Voit värjätä voikreemiä ja maustaa sitä aromeilla. Voit tehdä myös raikkaampaa tuorejuustokreemiä tällä jauheseoksella. Ohjeet löydät paketin kyljestä 🎂

Kaikki tuotteet tämän ihanan kakun koristeluun ja maustamiseen löytyvät Dr.Oetkerin valikoimista. Katso stoorien puolelta video kakun kuorrutuksesta ja koko kakun ohje blogin puolelta. Linkin löydät profiilista! ☝🏻

#leivojakoristele #anninuunissa #keväänjuhlat
Kyselin teiltä stoorien puolella sisältötoiveit Kyselin teiltä stoorien puolella sisältötoiveita kevään juhlakauteen liittyen 🌸 Toivoitte: 

1. Vegaanisia ohjeita (tulossa ihana juhlakakku)
2. Ohjeita gluteenittomaan leivontaan (postauslinkki profiilissa)
3. Pieniä suolaisia herkkuja (tulossa loppuviikosta)
4. Voileipäkakkuja (tulossa ja vanhat linkitetty stooriin)
5. Ohjeita leivonnaisten pakastukseen (linkki stooreissa)
6. Sokerittomia ohjeita (löytyy, linkki stooreissa)

Melkein kaikkia näitä aiheita olen käsitellyt blogissani jo ennestään. Koska niitä kysellään joka kevät 💋 Linkitin stoorien puolelle sivut mistä voitte käydä lukaisemassa vinkkejä 👆🏻ja tallensin kaikki myös kohokohtiin. 

Lisäksi kyselitte kakkujen kerma- ja kreemipursotuksista. Tässä pikaohjeita:

Ehkä tärkeintä on käyttää tukevaa pursotinpussia ja laadukasta terästyllaa. Lopputuloksen kannalta tämä on merkittävä asia 🎂 Kermaksi valitsen itse vispin, koska sen koostumus on oikein vispattuna jämäkkä. Käytän myös välillä kerman jämäköittämiseen mascarponea, rahkaa tai vaniljakreemijauhetta. Kasvipohjaiset vispit ovat väriltään valkoisempia, vatkautuvat hyvin ja kestävät hellettäkin paremmin. Suosittelen testaamaan. Näillä vinkeillä pääset jo pitkälle huolitellun lopputuloksen kanssa 👌🏻

Kuvassa malleja eri tyllillä tehdyistä pursotuksista. Kuvan kerma on värjätty tipalla pinkkiä geeliväriä, joka sopii paremmin leivontaan kuin nestemäiset värit, jotka saattavat juoksettaa kreemit, kermat tai taikinan 💕

Hei tähän alle saa kysellä lisää 👇🏻 #anninuunissa
Ihana viikonloppu takana 💛 perjantain parhaat p Ihana viikonloppu takana 💛 perjantain parhaat palat tässä. Viimeinkin käytiin testaamassa @way_bakery Banaanikakku ja mantelicroissant 🤤 olivat niin ihania, että unohdin sen laskiais🥐 mitä ei enää saanut.
”Puolet elämän iloista on löydettävissä pik ”Puolet elämän iloista
on löydettävissä pikkuasioista,
ohimennen siepatuista”. - O.S. Marden

Tämä oli ihana muistutus arjen kauneudesta 🌸 Ensi viikolla on tulossa niin paljon kakku- viini- ja juhlavinkkejä että 🔥
Mistä haaveilen just nyt? Unelmien lounas kuplill Mistä haaveilen just nyt? Unelmien lounas kuplilla: Kolme suosikkia samalla pöydällä 🤍 Räksallad, toast skagen & princess tårta Tukholmassa 🍰 Ainiin ja 🥂Mistä sä haaveilet?
Mango & Passion 💛🧡 Voi miten tätä kakkua Mango & Passion 💛🧡

Voi miten tätä kakkua on kyselty ja miten alkoi harmittaa kun moni kirjoitti, että olisi halunnut sen leipoa äitienpäiväksi. 

Olin juhlimassa äitienpäivää ennakkoon oman äitini luona ja piilouduin aamulla makkariin käsittelemään kuvia ja viimeistelemään reseptiä. Näin muutaman päivän myöhässä, mutta tarpeeksi ajoissa kevään juhlia ajatellen julkaisen teille ihanan mango-passionkakun ohjeen.

Ohje löytyy blogista ☝🏻 hyödyllisten ohjeiden kera: miten täyttää korkea kakku, miten kreemittää kakku ja mitä ottaa huomioon kukkien käytössä kakun koristelussa 👌🏻 #anninuunissa
Äiti. Äidiksi tulemisen myötä olemme lähentyn Äiti. Äidiksi tulemisen myötä olemme lähentyneet oman äitini kanssa. Äitiyden ja äidin merkitys on kasvanut elämässäni, kun äitiyden voi jakaa oman äidin kanssa. Kiitos rakkaudesta, tuesta ja läsnäolosta, jota olet jakanut Onnille ja minulle. Upeinta äitienpäivää kaikille äideille, äitiydestä haaveileville, äidiksi itsensä tunteville ja ihan kaikille, joita tämä päivä koskettaa ❤️
TGIF 🌸 Kippis auringolle, viikonlopulle ja läm TGIF 🌸 Kippis auringolle, viikonlopulle ja lämmölle 💕 Pssst! Pian saan jakaa teille ihaaaaania vaaleanpunaisia vinkkejä kevään tuleviin juhliin! 🥂
Kaupallinen yhteistyö @nicks.fi 🍦Uuuh vegaanis Kaupallinen yhteistyö @nicks.fi 🍦Uuuh vegaaniset Nick’s jäätelö-uutuudet ovat saapuneet 🤤 

Mun suosikki oli ehdottomasti aivan ihana Caramel Fudge, mutta pähkinävoin ystäville maistuisi varmasti myös suolaisen makea Peanut Butter 👌🏻

Tein näistä uusista jädeistä ihania pieniä jäätelökakkuja, joihin paloittelin rouskuviksi suupaloiksi myös uusia Nick'sin vegaanisia crunch bar patukoita! Helppo vinkki äitien hemmotteluun viikonlopuksi! 💕
 
Nick's tuotteissa ei ole lisättyä sokeria. Ne on makeutettu luonnollisilla makeutusaineilla: koivusokerilla, stevialla ja makeilla kuiduilla mausta tinkimättä! 🌱 Näiden uusien vegaanisten tuotteiden lisäksi muita Nick's herkkuja löytyy hyvinvarustelluista K- ja S-ryhmän kaupoista. Kannattaa kysellä kauppiaalta, jos omasta lähikaupastasi ei tuotteita vielä löydy. 
 
MINIJÄÄTELÖKAKUT 6 kpl

Nick's Vegan Caramel Fudge TAI Peanut Butter -jäätelöä
Nick's Vegan Peanut TAI Almond crunch bar -patukkaa
1 dl kauravispiä vaahdotettuna

Ota jäätelö huoneenlämpöön ja anna pehmentyä hetken. 
Asettele muffinivuoan koloihin paperiset muffinivuoat.
Nostele pehmennyt jäätelö ja palasia crunch patukoista vuokiin.
Pakasta pari tuntia ja kippaa jäätelökakut tarjolle.
Pursota päälle kermaa ja koristele strösseleillä.
 
#nicks #nicksfi #justforthejoyofit
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2022 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios