|

Marjapuuro Punaherukoista

Ihana ihana jälkiruoka, iltapala, välipala, aamupala tai herkku. Tämä perinteinen marjapuuro sopii moneen hetkeen. Reseptin olen saanut äiditäni ja se sopii jokaiseen marjaan. Kokeile siis tällä reseptillä omaa suosikkimarjaasi oli se sitten puolukka, mustaherukka, punaherukka, mustikka tai vadelma.

Löydät viime vuotisen mustaherukka reseptini tästä. Minä en ainakaan saa tästä raikkaasta herkusta tarpeekseni. Taidampa nauttia vielä yhden kulhollisen.


Marjapuuro Punaherukoista

Ohje:

  • 1/2 litraa punaherukoita
  • 1 litra vettä
  • 1 dl sokeria
  • ripaus suolaa
  • 1,5 dl mannasuurimoita
  1. Mittaa vesi ja herukat kattilaan. Kiehauta.
  2. Siivilöi mehu talteen.
  3. Kiehauta mehu kattilassa sokerin ja suolan kanssa.
  4. Lisää mannasuurimot ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia, kunnes seos on paksua.
  5. Anna puuron jäähtyä.
  6. Vatkaa puuro kulhossa kuohkeaksi.
  7. Tarjoile maidon tai kerman ja sokerin kanssa. Koristele herukoilla.

Vinkki! Tee gluteeniton marjapuuro riisijauhoilla! Katso ohje täältä


Katso myös gluteeniton vispipuuro.

Seuraa herkkujani myös

Instagramissa ja Facebookissa.

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *