Mansikkakakku x 8 erilaista ohjetta

Mansikkakakku x 8 erilaista ohjetta

Kyselin taannoin Instagramin puolella mikä on teidän (suosikki)mansikkaherkku? Sain paljon vastauksia, eikä niiden joukosta noussut esiin vain yhtä suosikkia. Kolme oli kuitenkin yli muiden:

  1. Mansikkakakku
  2. Mansikkabrita
  3. Mansikat yksinkertaisesti sellaisenaan, maidon tai kermavaahdon ja marenkien kanssa

Itseasiassa britakakku sai aika monta ääntä ja arvatkaas mitä? Olen tehnyt Britakakkua viimeksi vuonna 2013! En kehtaa linkittää kyseistä ohjetta, kyllä se löytyy täältä blogista, mutta kuvat ovat niin kammottavat, että harkitsen piilottavani koko ohjeen. Olen kyllä syönyt britakakkua sen jälkeenkin, viimeksi kesäkuussa pienen tytön syntymäpäivillä ja aivan ihanaahan se on, mutta siinä taas yksi ohje, jota en ole itse opetellut vielä kunnolla leipomaan. Täytyy varmaan tehdä loppukesästä joku mustikkaversio (ja päivittää tuon vanhan britakakku-ohjeen kuvat heh).

Olen puhunut mansikoista ja syönyt niitä joka päivä viime viikosta asti. Facebookissa olen jakanut tällä viikolla uusia mansikkaohjeita ja muistutellut arkiston helmistä. Nyt ajattelin, että mansikkakakku ansaitsee kyllä ihan oman noston täällä blogin puolella. Selasin lisää arkistoja sekä kirjaani ja löysin kahdeksan erilaista mansikkakakkua perinteisestä suklaiseen. Löysin myös yhden uuden ohjeen, jonka piti olla kirjassani, mutta loppumetreillä poistettiin sivumäärän takia. Lue lisää alempaa ja valitse oma suosikkisi!


Mansikkakakku x 8 erilaista ohjetta

Klikkaa otsikkoa niin pääset ohjeeseen.

Perinteinen Mansikkakakku (G)

Perinteinen mansikkakakku onnistuu helposti myös gluteenittomasti. Hyvä kakkupohja, kerma ja mansikat tekevät tästä kakusta takuuherkullisen kesäkakun!

Perinteinen Paras Mansikkakakku (GL)

Mansikka-Rahkakakku

Äitienpäiväksi tekemäni mansikkakakku maistuu nyt vielä paremmalta, kun sen voi tehdä kotimaisista mansikoista. Ihanan raikas versio perinteisestä mansikkakakusta hurmaa!

Mansikka-Rahkakakku Äidille

Trio-Kakku

Trio-Kakussa maistuu mansikan lisäksi vanilja ja suklaa. Tämä oli syntymäpäiväkakkuni keväällä. Tämäkin kakku pääsee ihan uudelle tasolle, kun mansikkamoussen tekee kotimaisista mansikoista ja koristeetkin ovat maukkaampia!

Syntymäpäiväkakku: Trio-Kakku

Mansikka-Suklaakakku

Ihana liivatteeton mansikka-suklaajuustokakku on taivaallista!

Naistenpäivän Vinkit!

Mantelinen Naku-Mansikkakakku

Tämä saattaa olla jopa suosikkini näistä kaikista. Manteli, mascarpone ja mansikat. Ne sopivat niin loistavasti yhteen!

Mansikkakakku - Juhannuskakku

Vegaaninen Mansikkajuustokakku

Täysin maidoton ja liivatteeton mansikkajuustokakku sulaa suuhun. Lusikallinen tätä mansikkajuustokakkua on kuin sulaa silkkiä kielen päällä.

10 vaaleanpunaista herkkua Äidille

Kahden Suklaan Mansikkakakku

Tämän kakun ohjeen löydät vain leivontakirjastani. Ihanan tumma ja mehevä suklaakakkupohja, jonka välissä on täyteläistä suklaamoussea sekä mansikoita on täydellinen yhdistelmä! Koristeena kakussa on paahdettua valkosuklaata sekä luonnonkukkia!

Mansikkakakku x 8 erilaista ohjetta

Kardemumma-Mansikkakakku

Tämä kardemummainen mansikkakakku-ohje piti löytyä myös leivontakirjastani, mutta jouduimme karsimaan kirjan ohjeita oikoluvun yhteydessä ja tämä ohje karsiutui pois muutaman muun ohjeen kanssa. Olin unohtanut koko kakun! Lupaan jakaa ohjeen teille viimeistään ensi viikolla. Tässä sitä ennen inspiraatiota koristeluun.

Mansikkakakku x 8 erilaista ohjetta

Mikä näistä kakuista on sinun suosikkisi?

Herkullista viikonloppua!

♥ Anni

Ps. Oletko osallistunut jo arvontaan verkkokaupan Instagram-tilillä? Osallistu täällä.


Lisää mansikka-ohjeita löydät täältä ja helppoja mökkiohjeita täältä.

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *