Laukut on pakattu – Häähumu alkakoon!

Laukut on pakattu - Häähumu alkakoon!

Kaikki on nyt laukun sulkemista vaille valmista ♥

Laukut on pakattu – Häähumu alkakoon!

Halusin fiilistellä vielä tulevia häitä kotona ja nappasin teille muutaman kuvan hääasusteistani ja suosikkikukistani (yhdestä niistä) pioneista, joita tullaan näkemään hääkattauksessamme ja myös hääkimpussani!

Laukut on pakattu - Häähumu alkakoon!

Simppelit nuden sävyiset  Cole Haanin hääkengät löytyivät New Yorkista. Näillä hääkengillä on myös tarina. Menimme New Yorkissa kihloihin, vietimme siellä (esi)häähumua maaliskuussa ja sieltä löytyi meille varsinaisiin häihin muitakin asusteita ja muistoja.

Laukut on pakattu - Häähumua

Helmillä ja strasseilla koristeltu häälaukku löytyi ensimmäisestä liikkeestä, ensimmäisellä yhteisellä ostosreissulla kaason kanssa.  Tässä vaiheessa tiesin jo, että minulla tulee olemaan hääkoruina helmiä. Samalla reissulla löytyi myös roikkuvat helmikorvakorut. Näiden lisäksi minulla on vielä toinen vaihtoehto ja jää nähtäväksi kummat valitsen korviini hääpäivänä. Ranteeseen pujotan kevyen rannerenkaan ja kaulassani tulee roikkumaan kaunis, mutta hyvin simppeli italialainen helmikoru. Ihastuin Ti Senton hopeakoruihin täysin! Merkiltä löytyy kaunis valikoima hääkoruja ja meille merkki sopii myös mahtavasti hääteemaamme, kun häät juhlitaan Italiassa.

Laukut on pakattu - Häähumua

Ihanaa viikonjatkoa! Voit seurata matkaani Instagramin puolelta.

♥ Anni


Haluatko lukea lisää hääjuttuja? Löydät niitä täältä!

Seuraathan herkkujani ja muita juttuja myös

 Instagramissa ja Facebookissa?

Myös näillä sopii

Herkutella

2 Kommenttia

  1. Niin tyylikkäitä ja aistikkaita asusteita niin kuin kantajansakin ?. Mua jänskäää jo kohta yhtä paljon kuin Meghan ja Harryn häät.

    1. Kiitos Sari, hihhiih 🙂 ihanasti sanottu! Aurinkoista loppuviikkoa tänne Suomeen. Seuraavaksi vaihdetaan kuulumiset viikon päästä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *