Kurkistus kevääseen – Leivontaohjelmani 2 kausi!

Kurkistus kevääseen - Leivontaohjelmani 2 kausi!

Jee vihdoin saan paljastaa minkä projektin kimpussa olen rehkinyt koko alkuvuoden! Muutama teistä saattoi jo arvata oikein Instagramin puolella, muutama viikko sitten näkyneiden pätkien perusteella.

Kyllä! Leivontaohjelmani toinen kausi starttaa ensi viikolla. Luvassa on paljon herkullisia kevään juhliin sopivia makeita ohjeita ja muutama suolainen yllättäjä. Jaksot alkavat laskiaisherkuilla ja päättyvät munkinpaistoon toukokuun kynnyksellä. Aika makea kevät siis tiedossa. En malta odottaa!

Kurkistus kevääseen - Leivontaohjelmani 2 kausi!

Oman leivontaohjelmani konsepti, ohjelmapaikka sekä -aika on hieman muuttunut viime vuodesta ja se on vaan hyvä juttu, nimittäin jaksot ovat tällä kertaa puolituntisia! Ensimmäinen jakso tulee ulos ensi torstaina AlfaTV:ltä klo 18.00 ja uusintana heti seuraavama päivänä klo 22.00. Lisään kaikki jaksot myös YouTube-kanavalleni, josta ne ovat helposti katseltavissa jälkikäteen.

Vieraanani tällä toisella kaudella on TV:stä tuttuja kasvoja, kuten hauskojen kotivideoiden Sampo Marjomaa, Meiju Suvas ja Nina Mikkonen. Myös viime kaudelta tuttu äitini pistäytyy leipomassa meidän molempien suosikkileivonnaisia, joilla herkutellaan tänä pääsiäisenä takuulla!

Kurkistus kevääseen - Leivontaohjelmani 2 kausi!

Kurkistus kevääseen – Leivontaohjelmani 2 kausi!

Kurkistus kevääseen - Leivontaohjelmani 2 kausi!

En viitsi (tai edes saa) paljastaa vielä ihan kaikkia yksityiskohtia, mutta tässä muutama leivonnainen, joista kuulette lisää lähiviikkoina. Erikoisruokavalioille minulla on hyviä uutisia, nimittäin leivomme jälleen paljon gluteenittomasti ja maidottomasti tällä uudella tuotantokaudella.

Saamme nauttia myös Home In Garden Kauniaisen upeista kukkakimpuista, jotka koristavat studiokeittiötä jokaisessa jaksossa.

Kurkistus kevääseen - Leivontaohjelmani 2 kausi!

Näiden mukavien uutisten saattelemana toivotan teille oikein ihanaa ystävänpäivää ja aurinkoista viikonloppua!

/Anni


Leivontaohjelman reseptit kokoan tänne.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

Myös näillä sopii

Herkutella

6 Kommenttia

 1. Pirjo sanoo:

  Alfa-tv:ltä katson säännöllisesti”Mayn keittiö”tä,joten hienoa,että tutusta osoitteesta löytyy sinunkin ohjelmasi.

 2. Ella sanoo:

  Näin jakson jossa äitisi kanssa leivoitte sämpylöitä. Opin äidiltäsi hyvän tavan sämpylän pyörittämiseen, jo tulee mullakin nättejä sämpylöitä.
  Mielenkiinnolla odotan mitä nyt valmistatte.

 3. Wau, miten ihania uutisia. Näin mä jo vähän arvailin!
  Kiva saada jatkoa ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *