Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Siinä se on, esikoiskirjani kansi, nimi ja kaksi kirjan sisältä löytyvää kakkua. Laventelikakku ja unelmien syntymäpäiväkakku!

Kiitos teille muuten ihanista ja kannustavista viesteistä, joita lähetitte minulle sosiaalisen median puolella. Kirja on lähtenyt painoon, joten suurin työ on nyt takana, mutta paljon työtä on myös edessä. Seuraavaksi alkaa nimittäin kirjan tunnetuksi tekeminen, kirjan julkkareiden järjestely ja totta kai kirjan myynti.

ENNAKKOTILAUS

Lupasin teille jännittäviä uutisia tällä viikolla. Tässä niitä vihdoin on! Ilokseni voin ilmoittaa, että sain pienen ennakkoerän kirjaa myyntiin omaan verkkokauppaani. Kirja tulee myyntiin Ystävänpäivänä tänne. Ennakkotilaajat saavat kirjaan omistuskirjoituksen sekä yllätyslahjan JA tietenkin varmistavat, että kirja on heillä ensimmäisten joukossa kun se tulee painosta. Kirjan voi klikata ostoskoriin ensi viikolla Ystävänpäivänä torstaina 14.2.2019! Myyntiin tuleva ennakkoerä on rajallinen.


Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Parisataasivuisen kirjani kansien välistä löytyy niin makeita kuin suolaisiakin ohjeita, jotka kaikki on jäsennelty vuodenaikojen ja satokausien mukaisesti. Kirja alkaa teoriaosuudesta, jossa kerron muun muassa tärkeimmistä leivontavälineistäni ja annan monipuolisesti vinkkejä täydellisen kakkupohjan paistoon, täyttöön ja koristeluun. Haluan auttaa lukijaa onnistumaan ja inspiroitumaan leivonnasta sekä sen helppoudesta. Teorian jälkeen siirrytään pääsiäisen kautta vappuun, äitienpäivään ja tietenkin ihaniin mansikkakakkuihin aina tunnelmalliseen jouluun saakka. Kirjan sisältä löydät myös viime vuoden huippuhetkiäni, kuten juhannusillan taikaa kukkapellolla, rakkauden täyteisiä piknik-hetkiä kesämökiltä, syksyisen brunssin iloa ja joulun tekemisen taikaa!

Rakastan vuodenaikoja ja kevät on niistä minun ehdoton suosikkini! Kevät on itse asiassa ehkä suosikkiosuuteni myös kirjassani. Halusin ehdottomasti jakaa ensimmäisen kirjani vuodenaikoihin ja meille tuttuihin juhliin sekä hetkiin, jotka sopivat parhaiten herkutteluun.

Kirjassa olen huomioinut myös gluteenittoman ja vegaanisen ruokavalion noudattajia antamalla vinkkejä reseptien muuntamiseen heille sopiviksi.

Haluaisitko tietää jotain muuta? Mitä? Jätä kommenttia tai laita minulle postia Instagramissa, Facebookissa tai sähköpostitse.

♥ Anni


Katso lisää kirjajuttuja täältä.

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

Myös näillä sopii

Herkutella

6 Kommenttia

  1. Ihanaa Anni <3 Pian päästään nauttimaan kirjastasi, mikä on taatusti niin upea! En malta odottaa 🙂

    Mukavaa sunnuntaita!

    -Peggy-

  2. Niin hauska & hurmaava kirjan kansi! Mä uskon, että tulen leipomaan herkkuja kirjasta aika monta kertaa tulevan kevään ja kesän aikana : )

  3. Onnea Anni, siitä se lähtee! Mäkin haluan ehdottomasti testata kirjasi reseptejä! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *