Runebergin Mutakakku

Runebergin Mutakakku

Vieläkö mahtuu mukaan yksi loistava Runebergin herkku? Runebergin mutakakku on niin ihanaa, etten oikein edes tiedä mistä aloittaisin ylistyksen.

Mutakakku viittaa koostumukseen, ei suklaaseen. Tiesitkö sitä? Tämä kakku jää valuvaksi sisältä ja siinä maistuu kaikki perinteiset alkuperäisen Fredrikan reseptin maut: kardemumma, piparkakut, manteli ja vadelma. Minusta tässä ihanuudessa maistuu jo hiukan saapuva laskiainen. Päälle nimittäin vatkataan kermaa, jonka maustoin punssilla. Ahh parasta ikinä. Tätäkin sun on ihan pakko leipoa!

Suunnittelin ohjeen alun perin Unelmien Talo & Koti -palstalleni. Postauksen kuvat on ottanut Johanna Myllymäki.


Runebergin Mutakakku

noin 8-10 hlö

OHJE

Pääset ohjeeseen tästä

Gluteenittoman kakun saat vaihtamalla jauhot ­gluteenittomiin.

Maidoton versio kakusta syntyy margariinilla ja ­kasvivispillä.

Runebergin Mutakakku
Runebergin Mutakakku

Ihanaa viikon jatkoa!

/Anni


Lisää Runebergin reseptejä löydät täältä.

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *