• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Helpot omenataskut eli omenapasteijat

Makeat piirakat· Nopeat ja helpot· Vegaaninen· Yhteistyöt

21 syys
Helpot Omenataskut eli omenapasteijat

Kaupallinen yhteistyö Danerolles

Tässä teille syksyn helpoin ja herkullisin omenaresepti. NAAM! Mehevät omenataskut eli omenapasteijat vievät kielen mennessään. Näiden tekemiseen menee lisäksi vain reilu puoli tuntia! Joko olet matkalla kauppaan?

Omenapasteijoiden sisältä löytyy nopeasti pannulla fariinisokerissa sekä voissa haudutettua kotimaista omenaa. Tykkään laittaa kanelia runsaasti kaikkiin omenaresepteihin, joten tähänkin herkkuun sitä saa laittaa oman maun mukaan. Täyte piilotetaan taikinakuoren sisään, missä se hautuu ihanaksi samalla kuin rapea taikina paistuu uunissa kullanruskeaksi. Nämä herkut kannattaa syödä lämpiminä, jolloin ne ovat parhaimmillaan.

Danerollesin Croissant Classic tuoretaikinasta on todellakin moneksi. Löydät kylmässä säilytettävää heti valmista tuoretaikinaa S- sekä K-kaupoista. Katso TÄMÄN LINKIN takaa kaikki ihanat ohjeet, joita olen tästä tuoretaikinasta loihtinut. Joka kerta yllätyn miten monipuolinen tämä taikina onkaan.

Danerollesin tuoretaikina on vegaanista ja tämä ohje on myös täysin vegaaninen, jos jätät kananmunanalla voitelun pois ja korvaat voin margariinilla. (Voit voidella pasteijat myös kauramaidolla tai -kermalla.)


Helpot Omenataskut eli omenapasteijat

6 kpl

  • 1 prk Danerolles Croissant Classic -taikinaa
  • 4-5 pientä omenaa
  • nokare voita
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1-2 tl kanelia
  • rutistus sitruunamehua
  • 1 kananmuna voiteluun
  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Avaa Danerolles taikinapurkki poksauttamalla, kuten paketin ohjeessa.
  3. Levitä taikina alustalle ja leikkaa se neliöiksi (6 kpl).
  4. Kuutioi omenat ja nosta pannulle muiden aineiden kanssa. Sekoittele ja anna hautua hetki.
  5. Nosta täytettä taikina-neliöiden päälle ja sulje neliöt. Käytä apuna haarukkaa.
  6. Voitele pasteijat ja nosta uuniin. Paista noin 15 minuuttia, kunnes pasteijat saavat kauniin värin pintaan.
  7. Sihtaa päälle tomusokeria ja nauti lämpimänä! 

VEGAANINEN: Voitele taskut kauramaidolla, -kermalla tai kahvilla.

Helpot Omenataskut eli omenapasteijat

Aurinkoa päivääsi!

/Anni


Lisää omenareseptejä löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa

2 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Amerikkalainen Omenakeksipiirakka
Seuraava artikkeli: Omenagalette »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Tita sanoo

    21.9.2022 20:50

    Näyttävätpä hyviltä! Pitää testata , koska omeniakin puissa riittää. Tuosta croissant-taikinasta on näköjään moneksi 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      22.9.2022 06:53

      Kannattaa tosiaan kurkata linkin takaa kaikki Danerolles taikinasta loihtimani herkut 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios