• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Caramel-Puolukkatuorepuuro (G)

Brunssi· Gluteeniton· Puurot· Sokeriton

18 tammi
Caramel-Puolukkatuorepuuro (G)

Innostuin pienen tauon jälkeen tuorepuuroista. Miksi sen aina unohtaa hetkeksi, kuinka helppo on nostella aineita laseihin, sekoittaa ja laittaa jääkaappiin odottamaan aamua? Ja kuinka helppoa on aamulla nostaa valmis aamiainen jääkaapista kahvin viereen!

Yleensä laitan tuorepuuroihimme sitä mitä kaapista löytyy ja niin kävi myös tällä kertaa. Tästä yhdistelmästä tuli niin mahtava, että päätin jakaa ohjeen myös teille. Tykkäsitte nimittäin edellisestäkin tuorepuuro-reseptistä niin paljon, että minua kiiteltiin lähikaupan kassallakin siitä. Mustikka-mangotuorepuuron ohje löytyy tästä.

Tämä caramel-puolukkatuorepuuro (G) on tehty mysliin, mutta voit tehdä sen myös kaurahiutaleihin, joiden sekaan voit ripotella omia mysli-suosikkejasi, kuten rusinoita, siemeniä, kuivattuja hedelmiä, kookoslastuja, pähkinöitä jne. Kuivatut hedelmät ja pähkinät pehmenevät ihanasti yön aikana nesteessä ja tuovat lisää karamellimaista makua tähän fantastiseen tuorepuuroon.


Caramel-Puolukkatuorepuuro (G)

2 annosta

Ohje

  • noin 2 dl kaurapohjaista mysliä (gluteeniton ja ei lisättyä sokeria)
  • noin 2 rkl chia-siemeniä
  • noin 3,5 dl Barebells Fudge proteiinijuomaa (tai vaniljanmakuinen kasvimaito)
  • 0,5 dl puolukoita (ja lisää koristeluun)
  • puolikas banaani
  1. Mittaa mysli ja chia-siemenet laseihin ja sekoita.
  2. Kaada päälle proteiinijuoma tai vaniljajuoma ja sekoita jälleen.
  3. Lisää puolukat, laita kelmu päälle ja nosta lasit jääkaappiin yöksi.
  4. Aamulla nosta lasit jääkaapista ja viipaloi banaania ja ripottele puolukoita puurojen päälle.
Caramel-Puolukkatuorepuuro (G)
Caramel-Puolukkatuorepuuro (G)
Caramel-Puolukkatuorepuuro (G)

Ihanaa uutta viikkoa!

Ps. Huomasin jälleen, että Papulta puuttuu toinen sukka tässäkin kuvassa. Parasta on repiä sukat jalasta ja imeskellä niitä.

/Anni


Lisää helppoja ja nopeita reseptejä löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

Kommentoi

Edellinen artikkeli: « Puolukka-Rahkapullat (ilman valkoista sokeria)
Seuraava artikkeli: Mango-Mustikkakakku – Vauvan ensimmäinen kakku (6 kk) »

Lukijan vuorovaikutus

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios