• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Uudenvuoden Kinuskijuustokakku Popcornilla

Juustokakut· Uusivuosi

28 joulu

Popcornia, kinuskia, mehevää juustokakkua, tähtisädettä ja kultaisia kakkutikkuja! Nam tällä kakulla todellakin kelpaa juhlia tulevaa Uutta Vuotta! Lähetän teille terveisiä ja uudenvuoden toivotukset etukäteen Thaimaan lämmöstä, me nautimme kakun sijaista tuoreita hedelmiä täällä. Tämä kakku nimittäin syötiin jo ennen joulua pikkujouluissa, mutta mielestäni se sopii niin hyvin Uudenvuoden juhliin, että päätin jakaa reseptin teille vasta tänään.

Muista tehdä lupauksia, toiveita ja muita uudenvuoden taikoja! Nautitaan vielä hetki joulun jälkeisestä levosta! Nyt jälleen leipoen.


Uudenvuoden Kinuskijuustokakku Popcornilla

Pohja:

  • 3 dl jauhettuja piparkakkuja (tai digestive)
  • 5 rkl sulaa voita
  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  2. Jauha piparkakut muruksi.
  3. Lisää sula voi ja sekoita tasaiseksi.
  4. Pingota leivinpaperi 22cm irtopohjavuokaan ja vuoraa reunaleivinpaperilla reunat.
  5. Painele piparkakkupohja vuokaan ja esipaista noin 10 minuuttia.

Täyte:

  • 700 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 dl fariinisokeria
  • 200 g Creme fraiche
  • 3 isoa kananmunaa
  • 2 keltuaista
  • 1-2 tl Butter Vanilla aromia
  • ripaus suolaa
  1. Mittaa tuorejuusto ja sokeri isoon kulhoon ja vatkaa kevyesti sekaisin.
  2. Lisää creme fraiche koko ajan sekoittaen.
  3. Lisää munat ja keltuaiset yksi kerrallaan kunnes täyte on tasaista.
  4. Lisää viimeisenä ripaus suolaa ja vanilja aromi.
  5. Kaada täyte keksipohjan päälle.
  6. Paista kakkua uunissa reilu tunti, niin kauan, että kakun keskusta hyllyy vielä hiukan.
  7. Avaa uunin luukku ja anna kakun olla vielä jälkilämmöllä 30 minuuttia.
  8. Jäähdytä kakku ja laita yön yli jääkaappiin.

Kinuski:

  • 2.5 dl fariinisokeria
  • 2 rkl vettä
  • 2.5 dl kuohukermaa
  1. Valmista kinuski ainakin 30 minuuttia ennen tarjoilua.
  2. Mittaa sokeri ja vesi kattilaan ja lämmitä sekä sekoittele, kunnes sokeri sulaa.
  3. Kiehauta sokeri ja lämmittele, kunnes sokeri on kullanruskeaa (noin 5 min).
  4. Varovasti lisää kerma ja anna sen hiljalleen kiehua koko ajan sekoittaen.
  5. Keittele kinuskia, kunnes se paksunee noin 10 minuttia.
  6. Anna kinuskin jäähtyä noin 30 min ja se on valmista.

Koristeeksi:

  • Popcornia
  • Tähti kakkutikkuja
  • tähtisädetikkuja
  1. Irrota juustokakku vuoasta ja laita tarjoulastialle.
  2. Kaada puolet kinuskista kakun päälle niin että se valuu kakun reunoja pitkin.
  3. Paista popcornia ja kaada popcornit kakun päälle. Kaada loput kinuskista popcornien päälle.
  4. Koristele kakku tähtitikuilla ja muilla koristeilla.

 


Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

4 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Pienet Kylmäsavulohipiirakat
Seuraava artikkeli: Ihanaa Uutta Vuotta 2017! »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Dinner4u2 Mirka & Pauliina sanoo

    28.12.2016 18:46

    Oi että mikä kakku! Ihan mahtava!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.12.2016 01:06

      Kiitos 🙂 Vin kertoa, että hyvää oli – tuo itsekeitetty kinuski on niin ihanaa ja se yhdistettynä paistettuun juustokakkuun ahhh 😛

      Vastaa
  2. Pia sanoo

    5.1.2017 12:47

    En kestä, miten ihana ohje! Namnamnam!

    Vastaa
  3. Anni Paakkunainen sanoo

    6.1.2017 00:56

    Kiitos Pia, kannaattaa kokeilla 🙂 Kakku on ihanaa!

    Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios