• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Täyteläinen Mignon-juustokakku

Juustokakut· Pääsiäinen· Vegaaninen

9 huhti

Täyteläinen Mignon-juustokakku (Ve)

Mignon-muna. Osa rakastaa sitä ja osan mielestä se on aivan liian ällöä, ainakin jos syö kokonaisen munan kerralla. Itse muistan mignon-munat jo lapsuudesta. Saimme sisarusteni kanssa yhdet munat joka vuosi pääsiäisenä. Minua kiehtoi tuo kananmunan näköinen herkku kun sen sai rikkoa itse ja pistellä suuhun. Jälkikäteen ehkä vähän ällötti, on se aika tuhtia. Tiesitkö muuten, että mignon ei sisällä ollenkaan maitoperäisiä aineita eli se on maidoton ja itse asiassa se ei ole edes suklaata! Mignon-munan sisältöä voisi verrata nutellaan. Ehkä nyt ajatteletkin, että niissä on jotain samaa. Ihana silkinpehmeä pähkinäinen aromi.

Täyteläinen Mignon-juustokakku (Ve)

Olen tehnyt mignon-munista aiempina vuosina moussea pääsiäiskakun väliin. Tänä vuonna halusin jotain simppeliä ja kaikille sopivaa. Tätä ohjetta voisi melkein sanoa kolmen raaka-aineen ohjeeksi, nimittäin juustokakkukerrokseen ei tule muuta kuin mignon-munia, kauravispiä ja kauratuorejuustoa! Olen jäänyt koukkuun ohjeisiin, jotka ovat juuri näin helppoja tehdä. Aineet vain sekaisin ja vuokaan. Miksi tehdä monimutkaisesti kun yksinkertaisesti saa tällaista herkkua aikaan?

Tätä kakkua nautittiin ennen pääsiäistä. Valmistin kakun veljelleni, joka rakastaa juustokakkuja. Harmillisesti hän sairastui juuri ennen sovittua kyläilyä, joten jouduin syömään kakusta yksin yli neljänneksen. Päätin viedä loput kakusta sairastuvalle ja kakku sai paljon kehuja vaativalta juustokakkuraadilta. Voit tehdä kakun myös tavallisilla maitotuotteilla halutessasi. Lue vinkit ohjeen yhteydestä.


Täyteläinen Mignon-juustokakku

Noin 12 hlö

Pohja

  • 200 g kaurakeksejä
  • 75 g maidotonta margariinia
  1. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (18-20 cm) pohjalle. (Käytin itse 18 cm vuokaa)
  2. Vuoraa kakkuvuoka reunakalvolla.
  3. Murenna keksit esimerkiksi blenderissä tai sauvasekoittimella ja sulata margariini.
  4. Yhdistä rasva sekä keksimuru ja painele seos kevyesti kakkuvuoan pohjalle.
  5. Laita pohja jääkaappiin odottamaan.

Vinkki! Valitse gluteenittomaan versioon gluteenittomat kaurakeksit.

Vinkki! Jos teet isompaan vuokaan, tuplaa ohje. 

Mignon-täyte

  • 4 mignon-munaa (tai saman verran 200 g wienernougat’ta)
  • 2 dl kauravispiä (käytin Kaslink)
  • 150 g kauratuorejuustoa (käytin Oatly)
  1. Sulata mignon-munat mikrossa ja jätä jäähtymään.
  2. Vatkaa kauravispi kuohkeaksi vaahdoksi.
  3. Lisää kauratuorejuusto vatkaamalla sekaan.
  4. Lisää lopuksi sula mignon ja kääntele tasaiseksi.
  5. Kaada massa keksipohjan päälle, kopauta vuokaa pöytään, että pohja asettuu vuokaan. Tasoita pinta.
  6. Laita kakku muutamaksi tunniksi tai yön yli jääkaappiin tekeytymään.

MAITOTUOTTEILLA TEKEVÄT! Halutessasi voit tehdä ohjeen voihin, vispikermaan ja maustamattomaan tuorejuustoon. Käytä silloin 3 dl vispikermaa ja 200 g tuorejuustoa. Vatkaa kerma ensin yhdessä kulhossa napakan kuohkeaksi ja toisessa kulhossa vatkaa kevyesti tuorejuusto sekä mignon-sula. Yhdistä seokset sitten nuolijalla kääntelemällä. Suosittelen tekemään kakun isompaan vuokaan, jolloin kakusta tulee hiukan matalampi ja mousse pysyy koossa. Jos seos vaikuttaa liian löysältä lisäisin 2 liivatetta. Tuorejuustoissa on eroja ja osalla täyte on maitoversiossa jäänyt liian löysäksi. Tärkeää on ettei seosta vatkaa liikaa ettei se juoksetu.

EDIT: Vegaaniseen versioon käytä wienernougat’ta, jos mignon-munien aidon kananmunankuoren takia et halua käyttää mignon-munaa kakussa.

Koristeet

  • suklaamunia
  1. Koristele kakku suklaamunilla tai muilla pääsiäiskarkeilla.

Jos teet maidottoman tai vegaanisen version, valitse sopivat koristeet!

Täyteläinen Mignon-juustokakku (Ve)Täyteläinen Mignon-juustokakku (Ve)Täyteläinen Mignon-juustokakku (Ve)

Ihanaa viikkoa ja herkullista pääsiäistä!

♥ Anni


Lisää Pääsiäisen herkkuja löydät täältä.

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Pinterest

Instagram

7 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Arkiruokavinkki: Perunapizza (G)
Seuraava artikkeli: Pääsiäisen Mango-Passion Naked Cake (G) »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Tiina / Urbaani vegenda sanoo

    10.4.2019 11:26

    Hei Anni! Tämä on ensimmäinen kommentti, jonka jätän blogiisi, joten aluksi pitää sanoa: blogisi on ihanan inspiroiva, kaunis ja sitä on ilo seurata somessa! Erikseen pitää näyttää peukkua siitä, että olet alkanut tuomaan blogiiin yhä enemmän erikoisruokavalioon sopivia reseptejä ja myös vegaanisia vaihtoehtoja. Kiitos niistä! Näistä erikoisruokavaliomerkinnöistä haluan nimenomaan puhua – niiden kanssa nimittäin kannattaa oikeasti olla tarkka, niin säästyy myöhemmin turhalta vaivalta.

    Esimerkiksi tämä kakku on ehdottomasti maidoton, mutta vegaaninen se ei ole. Vegaaniuden käsite on yksinkertainen: vegaaninen tuote ei sisällä mitään eläinperäistä. Vegaanisen tuotteen valmistamiseen ei käytetä mitään eläinperäistä. Vegaani ei syö, eikä käytä, mitään eläinperäistä. Veganismi on eläinoikeusasia eikä pelkkä ruokavalio, ja tämä on hyvä muistaa kun suunnittelee vegaanisia reseptejä. 🙂 Eri asia on ihmiset, jotka suosivat vegaanista ruokaa tai syövät kasviperäistä ruokavaliota esim. terveyssyistä, mutta tämä asia ei mene yksi yhteen veganismin kanssa. Tämä kakku, sitten kun se on valmis, ei sisällä enää syötäviä eläinperäisiä ainesosia, joten varmasti moni kasviperäistä ruokaa suosiva söisi iloisesti palan kakkua, mutta vegaaniseksi se ei kakkua tee. Vaikka toki mignonin syötävä osa on maidoton, vegaaninen se ei ole, sillä sitä kananmuna ei ole, ja kananmunaanhan mignon on valutettu. Kananmunan poistaminen (sen jälkeen kun se on ensin tuotettu ja sittemmin ostettu) nougatin ympäriltä ei muuta tilannetta. Vähän sama kuin tekisi lihakeiton, ja kauhoisi vegaanin lautaselle vain perunat ja juurekset ja sanoisi että noniin, nyt se on vegaaninen. Joitain vuosia takaperin Fazer myi mignoneita konvehteina, ja toivon kovasti, että ne tulevat vielä joskus takaisin myyntiin!

    Halusin kommentoida asiaa, koska blogisi on todella suosittu ja sinulla on valtava seuraajamäärä – ja varmasti ihmiset etsivät blogisi kautta vegaanisia reseptejä tarjottavaksi esimerkiksi vegaanikaverilleen, sukulaiselleen tms – eikä näillä ihmisillä välttämättä ole selkeää käsitystä siitä, mikä on vegaanista ja mikä ei. Kahvipöydässä tulee sitten ikäviä tilanteita, kun vegaanin eteen kannetaankin herkku joka sisältää ”ihan pikkuisen hunajaa, munaa tai liivatetta” – usko pois, näitä tilanteita on tullut vastaan usein! Kieltäytyminen on kiusallista, jos joku on erikseen nähnyt vaivaa kestittääkseen vegaanin, vaikkei tietotaitoa aiheesta kauheasti olisi. Mielestäni reseptin laatijalla ja julkaisijalla on vastuu oikean informaation levittämisestä – faktat kannattaa kertoa faktoina eikä sokerikuorruttaa, ja jos itse ei ole ennen reseptin julkaisua varma asiasta, kannattaa kysyä joltain toiselta. Apua varmasti annetaan mielellään. 🙂

    Tärkeää on muistaa että veganismi ei ole mielipideasia. Hunaja ei ole vegaanista, eikä esimerkiksi tämä mignon, vaikka sitä miten päin katsoisi ja vaikka jonkun mielestä mentäisiin harmaalla alueella. Kun pidetään merkinnät selkeinä, ei synny hämäännystä, väärää tietoa eikä hukkaleivonnaisia. 🙂

    Huh kun tulikin jaariteltua! Toivottavasti et tykkää kyttyrää kun lähdin näin juurta jaksain avaamaan aihetta, mielestäni tämä on vain tärkeä asia, josta pitää puhua. Ei muuta kuin kaikkea hyvää sinne, ja toivottavasti jatkossakin nähdään lisää vegaanisia vaihtoehtoja blogissasi!

    T. Tiina / Urbaani vegenda

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.4.2019 13:02

      Moikka Tiina,

      Kiitos kommentistasi ja palautteestasi 🙂

      Arvostan palautettasi ja että selkeytit minulle asiaa, joka ei ehkä kuitenkaan ollut minulle vielä niin selkeä kuin luulin. Olen tehnyt korjauksia ohjeeseen sekä postaukseen palautteesi perusteella ja toivon sen olevan nyt paremmin ymmärrettävissä.

      Arvostan leivonnassa helppoutta, vaihtoehtoja ja ehkä vähän liian usein toivon, että lukijat osaavat valita itse heille sopivamman vaihtoehdon rivien välistä. Olet oikeassa sinä, että julkaisijalla on vastuu oikean informaaton levittämisestä ja nyt oli tosiaan niin etten edes tullut ajatelleeksi kananmunankuorta, jota ei loppuleivonnaisessa syödä. Minun lähipiirissäni on vegaaneja, joita usein konsultoin näissä reseptiasioissa, mutta heidänkin osalta löytyy niitä, jotka välillä saattavat joustaa tilanteissa kuten juhlat tms. En ollut siis tarkoituksella sokerikuorruttanut faktoja, vaan tunnustan olleeni tietämätön asiasta 🙂 Jatkossa käytän enemmän aikaa taustatutkimukseen. Vegaanisia leivonnaisia toivotaan minulta usein ja haluan antaa vinkkejä kaikille seuraajilleni.

      Ihastuttavaa kevättä sinulle!

      Terkuin,

      Anni

      Vastaa
      • Tiina / Urbaani vegenda sanoo

        10.4.2019 13:22

        Kiitos hyvästä ja asiallisesta vastauksesta! Resepti on nyt termistöltään ehdottomasti parempi, kiitos kun otit palautteen avomielin vastaan. 🙂 Ja niinhän se on että tällaiset aiheet vaativat monesti vähän ekstraperehtymistä. Kivaa kevettä sinullekin!

        T. Tiina

        Vastaa
  2. Ilona sanoo

    12.4.2019 12:25

    Nam, tämä menee huomenna testiin! Kannattaako lisätä vähän liivatetta tai agar jauhetta, jos teen kaksinkertaisen annoksen? Vai kannattaako lähteä sille tielle nyt ollenkaan?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.4.2019 10:50

      Jos teet Ilona kauratuotteisiin niin ei ainakaan tarvitse nimittäin täyte oli todella napakkaa ilmankin. Teet varmasti isompaan vuokaan tuon kaksinkertaisen annoksen, joten kakun halkaisija auttaa sitä myös pysymään paremmin kasassa. Ihanaa viikonloppua!

      Vastaa
  3. Tutta sanoo

    12.4.2020 16:27

    Tein kakun maitoversion mutta tummaa suklaata käyttäen. Huomasin, että yön yli jääkaapissa ollut kakku oli liian pehmeä koostumukseltaan. Laitoin pakkaseen ja toivon että se tuo maun ym. kohdilleen.
    Hellyttävän makeahan tuo on mut odotan silti kylmän vaikutusta.. KIITOS reseptistä.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.4.2020 09:22

      Hmmm erikoista, että massa jäi löysäksi, jos käytössä oli tumma suklaa. Massan pitäisi olla melko jämäkkää jo sekoittaessa. Koska hyydyttäviä aineita ei massaan tule ei kylmässä tapahdu mitään taikatemppuja hyytymisen suhteen. Laitan tähän vielä tarkennukset ohjeen osalta;

      MAITOTUOTTEILLA
      Vatkaa kerma ensin yhdessä kulhossa napakan kuohkeaksi ja toisessa kulhossa vatkaa kevyesti tuorejuusto sekä mignon-sula. Yhdistä seokset sitten nuolijalla kääntelemällä. Suosittelen tekemään kakun isompaan vuokaan, jolloin kakusta tulee hiukan matalampi ja mousse pysyy koossa. Jos seos vaikuttaa liian löysältä lisäisin 2 liivatetta. Tuorejuustoissa on eroja ja osalla täyte on maitoversiossa jäänyt liian löysäksi. Tärkeää on ettei seosta vatkaa liikaa ettei se juoksetu.

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Savonlinna 🥲 Ensimmäinen kosketus Opperajuhlii Savonlinna 🥲 Ensimmäinen kosketus Opperajuhliin jätti lähtemättömän vaikutuksen. Moni herkistyi oopperasta kolmen vuoden tauon jälkeen. Itse jäin janoamaan lisää, toivottavasti tästä tulee jokavuotinen perinne 💋 

Uudistetun Aidan ensi-ilta Savonlinnassa oli kuuma, täynnä tunteita ja hyvää seuraa. Illan päätteeksi pulahdimme järveen. Peilityyni vesi oli kuin linnunmaitoa, taivas kun maalaus 🥲 Täydellinen kesä-ilta, jota muistelen vielä pitkään.

Kiitos kutsusta ja mielettömästä elämyksestä @mellakkahelsinki & @savonlinnanoopperajuhlat 🙏🏻 *pr-matka- liput oopperaan saatu #savonlinnaoopperajuhlat #aida
Kotimaiset Mansikat 🍓🫶🏻 Huomenna jaan tei Kotimaiset Mansikat 🍓🫶🏻 Huomenna jaan teille iiiiiihanan mansikkakakun, jota ette voi vastustaa! 

Meillä on lapsivapaa perjantai ja suunnataan nyt kohti Savonlinnaa sekä oopperajuhlia! Ihanaa viikonloppua 💋
Strawberries & Cream 🍓 Kesän ihanin mansikkaka Strawberries & Cream 🍓 Kesän ihanin mansikkakakku ❤️ löytyy aukeamaltani uusimmasta @unelmientalojakoti -lehdestä 🌸

📷 @satu_nystrom kuvasi ja pääsin itse taas käsimalliksi 👌🏻
Kesäilta Kakolassa 🥂 Turku-pullaa kauppahalli Kesäilta Kakolassa 🥂 Turku-pullaa  kauppahallissa, tarinoita ja kummituksia Turun-linnassa sekä Turun paras skagen ❤️ Kaikki tämä ja muut kesävinkit Turkuun löytyvät nyt blogin puolelta 👆🏻 linkki profiilissa #anninmatkat (Blogipostaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä @visitturku kanssa 🫶🏻)
Mökkiruokaa 🍓 Tässä 6 x meidän juhannuksen Mökkiruokaa 🍓 Tässä 6 x meidän juhannuksen suurinta herkkua: 

MANSIKAT
APEROL SPRITZ
UUDET PERUNAT, SKAGEN & LOHI
MELONI-FETASALAATTI
RAPARPERI-MURUPIIRAKKA
VOHVELIT

Mitä teillä herkuteltiin?
Juhannusvinkeille ei näy loppua! 🌸 Vaivaan tä Juhannusvinkeille ei näy loppua! 🌸 Vaivaan täällä pizzataikinaa ja leivon raparperipiirakkaa mökille. Samalla tulin vinkkaamaan teille, että paljon kyselty RAPARPERIJÄÄDYKE, löytyy nyt blogin puolelta. Teen ehtii vielä tehdä tänään pakkaseen. Koristeluun syötäviä kukkia luonnosta 🌱💗 Linkki ohjeeseen profiilissa 👆🏻 #anninuunissa
Vegaaninen Skagen 🫶🏻 OHJE alla 👇🏻Niin Vegaaninen Skagen 🫶🏻 OHJE alla 👇🏻Niin hyvää, ettei sitä melkein usko todeksi ja tarjoiluehdotus sai inspiraationsa mätidipistä 🧡

OHJE

1 pkt maustamatonta tofua 
½ luomu sitruunankuori 
2-3 rkl sitruunanmehua 
½ tl mustapippuria myllystä 
½ tl sormisuolaa 
1 kesäpunasipuli 
3 rkl tilliä 
1 ½ dl veg. majoneesia 
3 rkl kasvipohjaista ranskankermaa 
4 rkl punaista merilevämätiä (cavi-art) 
 1 pussi maalaissipsejä

Valuta ja kuivaa tofu. Leikkaa pieneksi tai murusta. Raasta sitruunan kuori ja purista sitruunamehu sekaan. Mausta lopuksi suolalla sekä pippurilla. 
Hienonna sipuli sekä tilli. Sekoita majoneesin, ranskankerman sekä merilevämädin kanssa. 
Yhdistä seokset ja kääntele tasaiseksi. Laita maustumaan jääkaappiin 30 minuutiksi. Nostele tarjolle ja koristele skagen merilevämädillä, sipulilla ja sipseillä. 

 #anninuunissa #skagen
Linkitin teille stoorien puolelle ihanimmat juhann Linkitin teille stoorien puolelle ihanimmat juhannuskakut ja muut ohjeet 🍓 Huomenna tulossa vielä yksi tajunnan räjäyttävä HELPPO raparperikakku-ohje sekä video 🌱 Karusellin viimeisenä pieni teaseri 🔥
TGIF 🧀🥂 Sen kunniaksi viinivinkki & herkulli TGIF 🧀🥂 Sen kunniaksi viinivinkki & herkullisten (antipasti) juustopalleroiden ohje 👇🏻

OHJE

150 g tuorejuustoa
1 dl raastettua parmesaania
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja pienenä paloina
0,5 dl pieniä kapriksia tai hienonnettua oliivia
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl sipulijauhetta
1 dl rouhittua pistaasipähkinärouhetta (tai muu pähkinärouhe)

Mittaa kaikki aineet (paitsi pähkinärouhe) kulhoon ja sekoita tasaiseksi.
Pyörittele tahnasta käsin palloja.
Kierittele pallot pistaasirouheessa.

Nautiskele ihanan Le Contesse Prosecco Rosén kanssa 🌸 Ihanaa viikonloppua!
Syreenit 💜 Pyyhkäise ja katso seuraava kuva. I Syreenit 💜 Pyyhkäise ja katso seuraava kuva. Ihanan syreenisokerin ohje alla 👇🏻Herkuttele vaikka muurinpohjalettujen päällä Juhannuksena 🌸

SYREENISOKERI

2 dl syreenin kukkia
2 dl sokeria

Kerää syreenin oksia maljakkoon omalta pihalta tai luonnosta.
Nypi kukat tertuista talouspaperin päälle, jotta ötökät poistuvat kukista.
Huuhtele kukat kunnolla ja nosta ne kuivumaan talouspaperin päälle.
Mittaa sokeria ja kukkia vuorotellen puhtaaseen kannelliseen lasipurkkiin. Sekoita ja jätä kansi auki.
Sekoittele sokeria vielä parin päivän ajan. Kun kukat näyttävät kuivahtaneen sokerin sekaan voit sulkea kannen. Voit myös tässä vaiheessa siivilöidä sokerin halutessasi.

SÄILYVYYS: Syreenisokeri säilytetään ja se säilyy yhtä pitkään kuin tavallinen sokeri.
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2022 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios