• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Suklaapähkinä-muropatukat

Karkit

2 marras
Suklaapähkinä-muropatukat

Suklaapähkinä-muropatukat käyvät välipalasta, herkusta tai lahjasta!

Nykyään syödään paljon erilaisia välipaloja; patukoita ja juomia sekä keksejä ja pähkinäpusseja. Päätin kokeilla välipalapatukkaohjetta, joka käy hyvin myös ”kahvipullasta”. Miksei näitä voisi pakata vaikka folioon ja sujauttaa välipalaksi kassin pohjalle. Ohjeesta voi tehdä terveellisemmän vaihtamalla voin margariiniin, korvaamalla sokeria hunajalla ja vaihtamalla suklaan tummaan.


Suklaapähkinä-muropatukat

Ohje: (noin 20 patukkaa)

  • 150g voita
  • 4 rkl sokeria
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 3 rkl hunajaa
  • 5,5 dl kaurahiutaleita
  • 3 dl mysliä
  • 50g pähkinöitä (itse käytin saksan pähkinöitä)
  • 1 dl rusinoita
  • 1 dl kuivattuja karpaloita
  • 0,5 dl kuivattuja ja pilkottuja aprikooseja
  • 150g sulaa maitosuklaata
  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  2. Sulata voi, sokeri, fariinisokeri ja ja hunaja kattilassa.
  3. Sekoita kaurahiutaleet, mysli, pähkinät ja kuivatut hedelmät kulhossa.
  4. Kaada päälle lämmin voisulasokeriseos ja sekoita.
  5. Vuoraa 30×20 cm vuoka leivinpaperilla.
  6. Levitä taikina seos vuokaan ja tasoita.
  7. Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
  8. Anna jäähtyä ja paloittele.
  9. Dippaa patukat sulaan suklaaseen. Laita leivinpaperille ja anna suklaan kovettua.

Vinkki! Älä tee liian ohutta levyä, muuten patukat murenevat helposti. Jos levy näyttää helposti murenevalta tee pienempiä patukoita. Odota kunnes levy on kokonaan jäähtynyt, ennen kuin leikkaat sen.

Suklaapähkinä-muropatukat

Seuraa herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa.

Katso lisää herkullisia pikkumakeita täältä.

1 kommentti

Edellinen artikkeli: « Porkkana Cupcakes
Seuraava artikkeli: Feta-pinaattipiirakka »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Susanna sanoo

    18.2.2021 18:12

    Kun käyttää taateleita, niin ei tarvitse makeutusta lainkaan 😊

    Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios