• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Sitruuna-Lakritsa-Jäätelö (ilman konetta)

Jäätelö

9 elo

 

No nyt on jäätelökelit kohdallaan ja siitä kannattaakin nauttia. Meillä on tehty tänä kesänä paljon kotitekoisia jäätelöitä ja tässä on yksi näistä herkuista.  Maustoin jäätelömassan tällä kertaa minun omalla suosikki makuyhdistelmällä eli lakulla ja sitruunalla. Jäätelömassan tein tämän kesän hitin eli kolmen aineen jäätelömassan ohjeella. Nam nam nautitaan auringosta!


Sitruuna-Lakritsa-Jäätelö (ilman konetta)

Ohje

  • 6 dl vispikermaa
  • 1 tölkki kondensoitua maitoa
  • 0,5 dl glukoosisiirappia

Lisäksi

  • 150-200 g lakua
  • 1 sitruunan kuori
  • 1 sitruunan mehu
  1. Vatkaa kerma, siirappi ja maito keskenään vaahdoksi.
  2. Leikka lakut haluamiksisi palasiksi.
  3. Pese sitruuna ja raasta sen kuori ja purista mehu.
  4. Kääntelelakut, sitruunan kuori ja mehut jäätelömassaan.
  5. Kaada massa pakastusta kestävään rasiaan, kulhoon tai jäätelöpurkkeihin.
  6. Anna massan jäätyä pakastimessa ainakin 8 tuntia.
  7. Tarjoile hieman pehmenneenä. Nam!
Sitruuna-Lakritsa-Jäätelö (ilman konetta)

LÖYDÄT LISÄÄ JÄÄTELÖ-RESEPTEJÄ TÄÄLTÄ.

SEURAA HERKKUJANI MYÖS:

INSTAGRAMISSA

FACEBOOKISSA

9 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Ihanan kirpeä Kiivihillo
Seuraava artikkeli: Liukuvärikakku: Mustikkamousse, Valkosuklaamousse ja Sveitsiläinen voikreemi »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. annieveliina sanoo

    9.8.2015 07:42

    En kestä miten hyvältä voi näyttää!! Sitruuna-lakritsa kombo on aina ollu yks lemppareista, mutta sitä tulee jostain syystä syötyä ihan liian harvoin.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.8.2015 17:19

      Joo minullakin oli tämä yhdistelmä ihan unohtunut ja nyt vihdoin tajusin testata 🙂 mmmm vielä on monta purkkia pakastimessa!

      Vastaa
    • annieveliina sanoo

      11.8.2015 08:07

      Varmaan pakko tehdä kun oli näin simppeli ohjekin 🙂 Ja oon hypistelly kondensoitua maitoa kaupassa ehkä puoli vuotta, koska oon halunnu ostaa sitä ja tehdä jotain, mutten oo yhtään keksiny mihin sitä testaisin :'D Että kiitos nyt sulle!

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.8.2015 09:58

      Ole hyvä 🙂 Tämä resepti on tosiaan niin helppo, että tähän kannattaakin se ensimmäinen kondensoitumaito -kokeilu uhrata! Makoisia jäätelöhetkiä!

      Vastaa
  2. Riikka sanoo

    9.8.2015 09:20

    Apua miten hyvältä näyttää! Oiskohan huijausta tehdä tätä, vaikka olen karkkilakossa 😀

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.8.2015 17:20

      Jäätelö ei ole karkkia 😉 Ei kun testaamaan!

      Vastaa
  3. Leipoo sukkasillaan sanoo

    9.8.2015 09:50

    Ihanan raikkaan näköistä 🙂 Kumpa olisi purkillinen just ja nyt tässä, kun katselen tätä hiki päässä juoksulenkin jälkeen!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.8.2015 17:21

      Kiitos 🙂 Kannattaa tehdä näitä jädejä valmiiksi pakastimeen, niin niitä on sitten valmiina oikealla hetkellä!

      Vastaa
  4. Anni Paakkunainen sanoo

    16.8.2015 16:23

    Kiitos 🙂 ja se myös on upea sekä herkullinen!

    Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios