• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Paneer Porkkanavohvelit (G)

Brunssi· Gluteeniton· Kasvisruoka· Suolaiset· Yhteistyöt

27 joulu

Paneer Porkkanavohvelit (G)

Kaupallinen yhteistyö Apetina ja Indieplace

Tuntuuko jo siltä, että ruokavaliota voisi hiukan keventää kasviksilla? Paneer Porkkanavohvelit ovat ihanan maukkaita ja rapeita sekä takuulla herkullisia joulun välipäivien kevyempään herkutteluun ja ehdottomasti uudenvuoden jälkeen alkavaan arkeen.

Tykkään resepteistä, jotka sopivat moneen erilaiseen hetkeen. Pienellä tuunailulla vielä useampaan tilanteeseen. Paneer porkkanavohvelit on juuri sellainen resepti. Herkuttelisin näillä rapeilla vohveleilla juuri nyt, ensi viikolla lounaalla tai miksi en tulevana viikonloppuna sunnuntaibrunssillakin.

Paneer Porkkanavohvelit (G)

APETINA PANEER

Oletko testannut jo Apetina Paneer -juustoa ruoanlaittoon? Paneerista minulle tulee ensimmäisenä mieleen intialainen ruoka Palak Paneer eli ihanan pehmeää kotijuustoa maukkaassa pinaattikastikkeessa. Olen haaveillut monesti tuota herkkua syödessäni mitä kaikkea tekisin Paneer -juustosta, jos minulla olisi sitä kotona käytössä. Nyt siihen tuli mahdollisuus tämän Apetina yhteistyön ansiosta ja lautaselle päätyivät ensimmäisenä ihanat porkkanavohvelit, joissa paneer -juustoa löytyy taikinasta sekä lisukkeista. Apetina Paneer-juusto on siis proteiinipitoinen ruokajuusto, jota voi käyttää hyvin monipuolisesti ruoanlaitossa ja kasvispainotteisessa ruokavaliossa.

Koska Apetina Paneerin koostumus on mureneva ja muovailtava murustelin sitä suoraan vohvelitaikinaan ja paistoin loput murut pannulla hyvin maustettuina. Maustaminen kannattaa muistaa tätä juustoa kokkaillessa, nimittäin juusto sisältää vain 0,1 g suolaa. Ilman maustamista saattaa lopputulos olla hiukan mauton. Juusto sopi täydellisesti taikinaan ja toi vohveleihin täyteläisyyttä. Rapea paneermuru taas maistui kasvisten kanssa vohveleiden päällä. Paistoin muutaman palan juustoa myös kokonaisena ”pihvinä” ihan testatakseni kuinka hyvin ne pysyvät koossa ja pysyväthän ne! Täydellisen monipuolinen ruokajuusto kyseessä. Katso vaikka miten Hanna Gullichsen käytti Apetina Paneer -juustoa salaatissa, löydät Hannan ohjeen tästä.

Paneer Porkkanavohvelit (G)


Paneer Porkkanavohvelit

4:lle

Vohvelitaikina

  • 4 dl maitoa
  • 2 dl porkkanapyreetä
  • 2 kananmunaa
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl tattarijauhoja
  • puolikas Apetina Paneer -juusto
  • 1 tl suolaa
  • ripaus kanelia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  1. Mittaa maito ja porkkanapyree blenderiin ja surauta sekaisin. Vispaa munat sekaan.
  2. Sekoita jauhot ja mausteet keskenään ja lisää vispaten porkkanaseokseen.
  3. Lopuksi lisää oliiviöljy ja anna taikinan turvota hetken aikaa.
  4. Murustele paneer -juusto suoraan taikinaan ja kääntele sekaisin.
  5. Paista vohvelit voilla tai öljyllä voidellulla vohveliraudalla rapeiksi.

Vinkki! Käytä valmista porkkanapyreetä tai keitä porkkanaa vedessä täysin pehmeäksi ja soseuta sauvasekoittimella.

GLUTEENITON: Vaihda vehnäjauhot gluteenittomiin jauhoihin. 

Paistettu paneer-muru 

  • Apetina Paneer -juustoa
  • öljyä paistamiseen
  • suolaa
  • pippuria
  • puolikas lime
  • pieniä porkkanoita
  1. Kuumenna pannulla öljyä.
  2. Murenna Apetina Paneer -juusto pannulle ja mausta suolalla sekä pippurilla.
  3. Purista paneer -juuston päälle limen mehu.
  4. Tarkista maku ja lisää mausteita halutessasi.
  5. Paista porkkanat napakan pehmeiksi öljyssä ja mausta suolalla sekä pippurilla.

Lisukkeet

  • pinaattia
  • silmusalaattia
  • avocadoa
  • limen lohkoja
  1. Tarjoile vohvelit erilaisten lisukkeiden kanssa.

Paneer PorkkanavohvelitPaneer PorkkanavohvelitPaneer PorkkanavohvelitPaneer Porkkanavohvelit (G)Paneer PorkkanavohvelitPaneer Porkkanavohvelit (G)Gluteenittomat Porkkanavohvelit

Herkullista ja ehkä hiukan kevyempää viikonloppua!

♥ Anni


Katso lisää arkiruokavinkkijä täältä.

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

Kommentoi

Edellinen artikkeli: « Vaniljainen Helppo Fudge
Seuraava artikkeli: Uudenvuoden suolaiset ja makeat herkut x 30 vinkkiä »

Lukijan vuorovaikutus

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios