Someton Juhannus

Someton Juhannus

Kesäkuu – kun koko Suomea valmistellaan lomalle. Siltä se on välillä tuntunut viime viikkoina. Kaiken hektisyyden keskellä aloin haaveilla omasta rauhallisesta juhannuksesta – sometauosta. Mies oli innoissaan. Ettenkö somettaisi yhtään neljään päivään?

Usein mitä lähemmäs juhlapyhiä mennään sitä enemmän saan teiltä viestejä ja kysymyksiä koskien reseptejä. Niinhän se on, että juhlien lähestyessä vispilät heiluvat siellä keittiössä ahkerimmin. Usein olen itsekin juhlapyhinä ”vapaalla”, jos yrittäjä sitä voi olla. Hullunkurinen tilanne siis. Olen kuitenkin tunnollinen ja vastaan teille melkein aina – myös pyhinä. Haluan auttaa ja varmistua siitä, että tekin onnistutte leipomaan täydelliset juhlat.

Nykyään yhteydenotto on tehty jopa liian helpoksi. Instagramissa kysymyksiä ja viestejä tulee eniten. Vinkki! Vastaan kysymyksiinne (kommentit) nopeiten täällä blogin puolella – samalla muut lukijat näkevät kysymykset sekä vastaukset ja oppivat. Win win tilanne – hyödynnetään se. Instagramin kautta tulee paljon muutakin postia, sen takia pidän inboxin usein suljettuna – varsinkin, jos haluan ottaa etäisyyttä työasioihin.


Someton Juhannus

En ole aiemmin kaivannut sometonta aikaa samalla tavalla kun juuri nyt tällä hetkellä. Alkuvuosi on ollut kirjoineen ja uusine projekteineen todella hektinen. Lisäksi tällä hetkellä tuntuu, että sisältöä: kuvia, hetkiä, reseptejä, kesää ja ihan kaikkea muuta tulvii joka puolelta. Ulkoinen kovalevy, puhelin ja pilvikin ilmoittaa koko ajan siitä, että tila loppuu. Se ahdistaa ja samalla olen kuvaamassa koko ajan lisää. Lisättäköön tässä kohtaa, että rakastan kuvaamista! Se on parasta, mutta siitäkin on hyvä ottaa välillä taukoa.

Toinen taukoon liittyvä syy on somepaineet. Instagramia selaillessa tulee välillä voimaton olo. Niin paljon ihania kuvia, sisältöä, ohjeita ja tarinoita! Miten muilla on aikaa, osaamista ja intoa, entä osaanko ollenkaan itse? Välillä some vääristää myös todellisuutta. Ei pitäisi verrata itseään ikinä muihin, mutta huonolla hetkellä syyllistyn tähän ja lopputulos ei ole hyvä.

Nyt kun päätös on tehty, odotan sometauon alkamista innoissani. Kirjoja, ystäviä, aurinkoa ja oma rakas vierellä. Vain nykyhetki ja sen eläminen täysillä juuri siinä. Haluan nukkua ja olla tekemättä yhtään mitään. Haluan tehdä asioita vanhanaikaisesti ilman laitteita. Nykyään on muuten taito olla tekemättä mitään. Haluan tietää onko tuo taito minulla vielä tallella, olin siinä erittäin hyvä joskus.

Someton Juhannus Someton Juhannus

”Pause, that temporary moment to breathe.”

Someton Juhannus

Ilmoitin teille sometauosta jo Instagramin puolella ja sain taas aivan ihania kannustavia viestejä teiltä. Suuri kiitos kun olette siellä nyt ja myös ensi maanantaina, kun tämä tauko on ohi. Ihania reseptejä tulvillaan olevat laitteet pääsevät hommiin ja voin luvata, että kesäkuun lopusta sekä heinäkuusta tulee herkullinen!

Toivon teille kaikille ihanaa, rentouttavaa ja rauhallista juhannusta! Upeaa kesälomaa teille, jotka lomanne aloitatte juhannuksesta!

Palataan ensi maanantaina.

♥ Anni


Juhannusherkkuja löydät täältä.

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Instagram

Pinterest

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *