• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Jäätelö
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
    • Pääsiäinen
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Leivontaohjelma
  • Mökkiohjeet
  • Perhe
    • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria

Mehevä Mantelikakkupohja

Kakkupohjat· Kevään juhlat

11 kesä

Mehevä Mantelikakkupohja

Mehevä Mantelikakkupohja on yksi suosikeistani! Olen kuitenkin niin kaavoihin kangistunut, että päädyn melkein aina leipomaan tavallisen vaalean sokerikakkupohjan tai ehkä se on sitä ettei ”hyvää ja turvallista kannata vaihtaa”? No kuitenkin tällä kertaa käännyin polulla toiseen suuntaan ja päätin tehdä kesäiseen mansikkakakkuun hieman erilaisen, tuhdimman kakkupohjan. Manteli sopii loistavasti mansikan kanssa, joten se oli lähtökohtana reseptin suunnittelussa.

Voi tekee kakkupohjasta kiinteämpää, joten lisäsin voita tähän mantelikakkupohjaan. Mantelijauhot anatavat pohjaan aromikkuutta ja tuhtiutta. Voit kokeilla kakkua myös kokonaan gluteenittomana vaihtamalla vehnäjauhot gluteenittomiin jauhoihin. Paistoin kakun halkaisijaltaan 18cm irtopohjavuossa, mutta myös pari cm isompi vuoka käy mainiosti. Otathan huomioon, että silloin kakusta tulee hiukan matalampi. Vielä isompaan esimerkiksi 24 cm tekisin taikinan 1,5 -kertaisena ettei tule littana kakku. Kakkupohjaa voi maustaa oman mielen mukaan. Itse maustoin kakun vaniljatangolla ja unikonsiemenillä.


Mehevä Mantelikakkupohja

Ohje:

  • 2,5 dl sokeria
  • 200 g voita huoneenlämpöisenä
  • 4 munaa
  • 2,5 dl mantelijauhoa
  • 1,5 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljatankoa rouheena
  • 2 rkl unikonsiemeniä (valinnainen)
  1. Pingota 18 cm irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja vuoraa reunat reunaleivinpaperilla.
  2. Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
  3. Sekoita munat yksi kerrallaan joukkoon vatkaten.
  4. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vanilja keskenään.
  5. Lisää jauhoseos taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
  6. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja paista 180°C:ssa n. 40 min.
  7. Voit peittää kakun kevyesti foliolla, jos pinta tuntuu tummuvan liian nopeasti.
  8. Anna kakun jäähtyä vuoassaan ja kippaa jäähdytysritilälle.
  9. Leikkaa kakku kolmeen osaan ja täytä haluamallasi tavalla.

Vinkki! Mausta kakkupohja halutessasi kardemummalla, sitruunankuorella tai unikonsiemenillä.

Mehevä Mantelikakkupohja


Lisää Kakkupohja-ohjeita täällä.

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

24 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Unicornkakku – Kääriskakku + video
Seuraava artikkeli: Juhannuskakku – Mansikkakakku »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Eija Korte sanoo

    11.7.2017 19:21

    Mitä teen väärin, kun paistamisen loppuvaiheessa irtopohjavuoan pohjasta valuu rasva ulos? Olin vuorannut vuoan leivinpaperilla. Tein kakkupohjan manteli-ja gluteenittomasta jauhoista.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.7.2017 08:03

      Hei Eija, et luultavasti tee mitään väärin. Irtopohjavuoat päästävät herkästi rasvan läpi, kun taikina on raskaampi ja sisältää voita. Irtopohjavuokahan ei ole kiinteä vaikka sen vuoraisi – rasva pääsee valumaan raoista. Jos vuoka valuttaa todella paljon voi vuoka olla myös viallinen. Voit laittaa kestoleivinpaperin uunin pohjalle, jotta rasva ei kärytä ja tahraa uunia. Pieni määrä valunutta rasvaa ei vaikuta kakkun koostumukseen. En osaa sanoa voisiko gluteenittomat jauhot vaikuttaa myös rasvan erottumiseen. Mukavaa päivää!

      Vastaa
  2. Milla sanoo

    22.6.2018 15:05

    Hei, kakun keskusta lässähti uunissa paiston loppuvaiheessa. En avannut luukkua tai mitään vastaavaa. Mistä johtuu?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.6.2018 14:48

      Hei Milla, harmi kuulla, että kakkusi lässähti. En osaa suoraan sanoa mistä johtuu. Tällaiset paksummat ja raskaammat taikinat harvemmin lässähtävät. Olikohan voi-sokeri-munavaahtosi tarpeeksi kuohkeaa?

      Vastaa
  3. Mia sanoo

    21.7.2018 10:33

    Hei, kuulostaa ihanan maukkaalta kakkupohjalta. Miten tämä kestää pakastamista? Ajattelin leipoa jo nyt ja juhlat on vasta viikon päästä.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      22.7.2018 20:19

      Hei Mia, en ole itse pakastanut tätä pohjaa, mutta uskon, että pohja kestää pakastuksen kuten muutkin kakkupohjat 🙂

      Vastaa
  4. Emilia sanoo

    1.5.2019 08:31

    Hei Anni! Voisiko ohjeen voin korvata jollakin maidottomalla? Olen tekemässä ensimmäistä synttärikakkua tyttärelleni, jolla on maitoallergia. Tai suosittelisitko jotain toista kakkupohjaa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.5.2019 09:26

      Hei Emilia, voin voi korvata esimerkiksi maidottomalla margariinilla (Sunnuntai). Muissa kakkupohjissa voi käyttää myös kauratuotteita, esim:

      https://www.anninuunissa.fi/paasiaisen-mango-passion-naked-cake-g/

      Vastaa
  5. Henna sanoo

    12.6.2019 22:25

    Säilyykö kakkupohja mehevänä jos valmistan sen perjantaina ja kuorrutan vasta seuraavana päivänä ja valmis kakku syödään vasta sunnuntaina?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.6.2019 07:30

      Hei Henna,

      näin teen itse melkein kaikki kakut. Tämä kakkupohja paranee maun suhteen ajan kanssa 🙂 Muista peitellä kakkupohja hyvin ettei se kuivu.

      Vastaa
  6. Heidi Birgit sanoo

    20.6.2019 08:52

    Olipa mahtava löytää tämä kakkupohjan ohje. Nytpä siis juhannuskakkua leipomaan !!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.6.2019 12:11

      Kiva kuulla <3 Toivottavasti leipomasi juhannuskakku oli maukas!

      Vastaa
  7. Sanni sanoo

    11.7.2019 13:51

    Hei, ajattelin tehdä mansikkakakun pojan 3v synttäreille. Monenko hengen kakku tästä tulee? Jos teen pohjan valmiiksi perjantaina, täyttäminen (kostutus?) lauantaina ja juhlat sunnuntaina. Säilytänkö perjantaista asti jääkaapissa? Oisko paras joku kuvullinen vuoka?

    Vastaa
  8. Anni Paakkunainen sanoo

    12.7.2019 10:45

    Hei Sanni,

    Kakun riittoisuus riippuu täytteistä, juhlien luonteesta tai muusta tarjoiluista. Tein itse kakusta tämän mansikkakakun joka on 15 hlö kakku:

    https://www.anninuunissa.fi/juhannuskakku-mansikkakakku/

    Voit säilyttää kakun jääkaapissa tai huoneenlmmössä hyvin peiteltynä. Täytettynä jääkaapissa.

    Vastaa
  9. Heta sanoo

    17.7.2019 21:53

    Hei. Yritin kaksi kertaa peräkkäin tehdä tällä reseptillä pohjan, mutta kummallakin kerralla keskusta lässähti paistoajan lopussa. Mistähän voi johtua? Ainekset mittasin tarkasti ja vatkasin munat hyvin.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      18.7.2019 07:40

      Hei Heta,

      Onko sinulla millaiset munat käytössä? Lässähtikö kakku uunissa vai uunista oton jälkeen?

      Kakun lässähtäminen on yleisimpiä ongelmia leipomisessa. Nämä myös tulee muistaa:

      1. Uunin luukkua ei saa avata paiston aikana.
      2. Taikina voi lässähtää jo ennen paistoa, jos sitä kopistelee tai sekoittaa liikaa.
      3. Uuneissa on aina eroa, voisiko paistolämpötila olla liian alhainen?
      4. Olihan kaikki raaka-aineet huoneenlämpöisiä?

      Vastaa
  10. Heta sanoo

    17.7.2019 21:59

    Hei.
    Yritin kaksi kertaa peräkkäin tehdä pohjan tällä reseptillä, mutta kummallakin kerralla paistoajan lopussa pohja lässähti keskeltä. Mistähän voi johtua? Mittasin aineet tarkasti ja sekoitin hyvin.

    Vastaa
  11. Ansku sanoo

    23.12.2019 10:06

    Moi. Yritin tätä pohjaa tehdä, mutta paiston lopussa kakku lässähti keskeltä ja tuntuu taikinaiselta vaikka on ollut jo pitkään uunissa. Mistähän tämä voisi johtua?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      23.12.2019 10:25

      Hei, harmi kuulla, että kakkusi lässähti. En osaa suoraan sanoa mistä johtuu. Olikohan voi-sokeri-munavaahtosi tarpeeksi kuohkeaa?

      Vastaa
  12. Johanna sanoo

    3.1.2020 11:26

    Moikka!

    Tämä on aivan loistavan makuinen kakkupohja, mutta kuten edellisillä kakku lässähtää joka kerta keskeltä? Jotenkin ”rasva” valuu kakun keskiosaan ja se ei paistu kunnolla? Uunissa se on vielä ihan hyvännäköinen, mutta kun ottaa pois, niin hetken päästä keskiosa valahtaa alas. Hieman lusikalla katsoin mitä kuoren alla tapahtuu, niin se oli pelkkää nestemäistä/rasvaista mössöä? paistoin yli tuon annetun ajan reilusti. Osaisitko sanoa, miten ehkäistä tämä rasvan valuminen tuohon keskelle, joka estää kakun paistumisen? Tein täysin ohjeen mukaan.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      3.1.2020 16:34

      Moi Johanna,

      Tämä on erikoinen ongelma, joka on toistunut monella. En osaa suoraan sanoa mistä se johtuu, mutta veikkaan sen olevan yhteydessä tuohon mantelijauhon rasvaisuuteen. Minun pitäisi leipoa tämä pohja pitkästä aikaa ja tehdä vähän kokeita, jotta saisin tarkan vastauksen annettua. Sitä ennen voin vaan toistella samoja vastauksia, joita täältä löytyy jo eli voi-sokeri-munavaahdon lässähtäminen ja että kakku on raaka keskeltä kun se otetaan uunista.

      Vastaa
      • Mammu sanoo

        30.9.2020 17:10

        Tässä tosiaan käy niin, että lässähtää jo uunissa ollessaan vaikka luukkua ei avata välissä ja muutenkin kaikki tehty varovasti ja ohjeiden mukaan. Muutenhan tää on äärimmäisen herkullinen kakkupohja, voi kun sais tuon vaan vielä kuntoon..:)

        Vastaa
  13. Maija I sanoo

    19.7.2020 20:02

    Hei! Jos paistan kakun 15cm vuoassa (ei irtopohjavuoka), niin suositteletko paistamista kahdessa vuoassa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      23.7.2020 09:12

      Paistaminen kahdessa vuoassa on aina hyvä idea, koska se lyhentää paistoaikaa ja pohja paistuu tasaisemmin 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivokset Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vege Yhteistyö Ystävänpäivä

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Tekiskö mieli tätä ihanan tahmeaa, herkullisen Tekiskö mieli tätä ihanan tahmeaa, herkullisen pehmeää, täyteläistä ja supersuklaista Geisha-vaahdolla hunnutettua Geisha-brownieta? 🍫

Uusi  I H A N A ohje löytyy nyt blogista ja suora linkki profiilista 🤤 Herkullista viikonloppua 💕
New York 2019 💖🗽🌸 10 kuvaa 10 muistoa 10 New York 2019 💖🗽🌸

10 kuvaa
10 muistoa
10 hetkeä
10 tunnetta

#anninmatkat #newyorkcity
Kaupallinen yhteistyö @dansukkersuomi VAPPU-LIVE Kaupallinen yhteistyö @dansukkersuomi VAPPU-LIVE PE 23.4. & ARVONTA PÄÄTTYNYT🎈

Pistetään taas simat tulemaan vapuksi, jooko?🥂 Viime vuonna pidin simaliven, joka räjäytti inboxini. Kommentteja, kysymyksiä ja kiitoksia tulvi joka puolelta. Satoja simapulloja oli laitettu tulemaan ja häkellyin siman (sekä liven) suosiosta. 🎉Tänä vuonna teemme saman uudestaan eikö vain? 

Pidän simaliven perjantaina 23.4. Sima ehtii tekeytyä valmiiksi juuri sopivasti vapuksi. Livessä voitte kysyä mitä tahansa siman valmistusprosessiin liittyen. Leivotaan myös pieni makea siman kaveriksi 🍩 Lisäksi arvon mahtavan Dansukkerin tuotepaketin viidelle seuraajalle ja liveen osallistuvalle! 

Osallistu arvontaan kommentoimalla:

1. Minkä makuista simaa haluaisit tehdä? 💛
2. Lunasta toinen arpa kertomalla mitä nopeaa vappuherkkua haluaisit leipoa simalivessä? 💛

Ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti. Osallistua voi keskiviikkoon 14.4. asti. 🎈

Lisätietoja livestä tulossa pian 👌🏻#anninuunissalive #ihanitsetehty #suomensokeri #sima #anninuunissa
Positiivisia asioita, vauvoista, äitiydestä, per Positiivisia asioita, vauvoista, äitiydestä, perheestä 🤍

On ihan parasta, kun..

🤍 saat hänet ensi kertaa syliisi

🤍 hän ojentaa kädet sinua kohti

🤍 hän painaa pään olkapäätäsi vasten

🤍 saat itkun loppumaan halaamalla 

🤍 nukutte päiväunet sylikkäin sohvalla

🤍 hän hymyilee ensimmäisen kerran

🤍 huomaat hänen rakastavan tekemääsi ruokaa

🤍 tuoksutat häntä (vauvan tuoksu!)

🤍 hassuttelette yhdessä

🤍 kun hän katsoo sinua silmiin

Jatkakaa listaa kommenteissa 👇🏻

Erilaisia mielipiteitä ja ”ootappa vaan -ohjeistuksia” äitiydestä, kasvatuksesta, vauvoista ja vauva-arjesta riittää. Aika paljon peloteltiin ja varoiteltiin meitäkin. Lisää myös positiivisia tarinoita synnytyksestä, vauvavuodesta, vauvoista, perheestä ja lapsista kiitos. Tämä on nimittäin ihan parasta ja en osannut yhtään arvata 🙏🏻

Kuvat 📸 @visuelli.erja
Hei ihana pulla 💛 pelastit sateisen päivän ☔️

Vahingossa jääkaapin jämistä (tuorejuustosta, mangososeesta ja hiivan käntystä) syntynyt idea ilahdutti  kahvihetkiä tällä viikolla 🥭 Niin kuohkea taikina, mehevä sisus, raikas ja täyteläinen pulla. TÄYDELLINEN! 

Te äänestitte ohjeen jatkoon ja se löytyy huomenna blogista! 👌🏻 Ihanaa viikonloppua 😘 #anninuunissa
”Söisin kaikki, jos äiti antaisi” 🥕🧁 ”Söisin kaikki, jos äiti antaisi” 🥕🧁

Pienten herkkusuiden odottamat: Ihanat porkkanamuffinssit (ei lisättyä sokeria) ohje löytyy nyt blogista 🙌🏻 Linkki profiilissa 💛

#anninuunissa #leivovauvalle
Mä vaan lusikoin täällä hymyssä suin viimeisi Mä vaan lusikoin täällä hymyssä suin viimeisiä pääsiäisherkkuja suuhuni ja katselen kun te leivotte sitruunamutakakkua 💛🍋 Huikeeta 😍 Ihania viestejä oon saanut teiltä pitkin pääsiäistä. Tässä yksi niistä 🙏🏻:

”Hei Anni! Koska reseptisi rikkoi Internetin ja sai lemon curdin loppumaan pk-seudun kaupoista, piti vähän soveltaa. Lime curdia sattui kuitenkin löytymään, joten laitoin sitä ja sitruunan sijasta limeä. Taikinaan meni yhden limen mehu ja kahden limen kuori. Kakun päälle paahdoin vielä valkosuklaata ja voi jessus sentään! Kaikki reseptisi mitä olen kokeillut ovat olleet hyviä, mutta tämä oli kyllä aivan älytön.”

Ootte parhaita 💛

#anninuunissa #sitruunamutakakku
SITRUUNAMUTAKAKKU 🍋 Hukun teidän kuviin ja ja SITRUUNAMUTAKAKKU 🍋

Hukun teidän kuviin ja jakoihin 💛🙏🏻 

Sitruunamutakakun idea lähti sitruunapaloista, joiden ohjetta en löytänyt. Sitten muistin Ruotsissa maistamani sitruunamutakakun ja päätin sen olevan seuraava paras vaihtoehto hukkuneelle 🍋ohjeelle. Leivon ensimmäisen erän ja en ollut tyytyväinen. Tuunasin reseptiä ja syntyi teidänkin mielestä täydellisen tahmea, ihanan sitruunainen ja helppo pääsiäisherkku, joka on parhaimmillaan kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa. 

Tämä ei ole siis uusi innovaatio, mutta ilmeisen oikeaan aikaan aloin omaa versiotani hehkuttamaan, nimittäin innostuitte ISOSTI. Muutama teistä valitteli tänään, että lemon curd on kaupasta loppu 🙊 oli se sitten tämän ohjeen syy tai ei niin paljon olette ohjeellani leiponeet 🔥

Ahh oon niin otettu, että oon saanut innostaa teitä leipomaan tänä pääsiäisenä 💛💛💛 pus ihanat! 

#anninuunissa #sitruunamutakakku
Maistuisiko pala herkullista neljän aineen suklaa Maistuisiko pala herkullista neljän aineen suklaajäädykettä? 🐣🍫 Ihanan pääsiäisjälkkärin ohje löytyy uusimmasta @unelmientalojakoti -lehdestä. Vitsit miten kiva tämä projekti on jo tähän asti ollut. Odotan joka kuukausi innolla uusinta numeroa ja sitä, että saan avata huolella suunnittellun, leivotun, stailatun ja kuvatun aukeaman 🤩

Minä leivoin ja taas stailattiin yhdessä 👌🏻 Kuvan nappasi 📷@johannamyllymakiphotographer 💛

Herkullista pääsiäistä! ☀️

#anninuunissa #pääsiäiskakku
Kaupallinen yhteistyö Hartwall & @baileysofficial Kaupallinen yhteistyö Hartwall & @baileysofficial 🐣

Olen pahoillani, mutta suunnittelin teille vielä yhden viettelevän pääsiäisohjeen 🙊 Tällä kertaa aikuiseen makuun. 

Pääsiäisen ihanimmassa (ja helpoimmassa) jälkkärissä maistuu seosongissa oleva passionhedelmä, kermarahka, suklaamunat ja täyteläinen Baileys Irish Cream Original TAI uusi Salted Caramel maku! 💛

Lasikakut ovat loistavia juuri nyt kun juhlijoita on samassa tilassa vähemmän. Voit tehdä juuri sen verran annoskokoisia kakkuja, kun pöydän ääressä on syöjiä. Näppärää. Katso video Baileys lasikakkujen kokoamisesta stoorien puolelta ☝🏻👏🏻

Koko ohje löytyy blogista ja linkki stoorien puolelta sekä profiilista 🧁

#baileyspääsiäismuna #dontmindifibaileys #baileysirishcream #anninuunissa
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2021 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios