|

Comojärvi – Rakastu Italiaan (airbnb näköalalla)

Comojärvi - Rakastu Italiaan (airbnb näköalalla)

Postaus sisältää Airbnb-alekoodin.

Olen jo rakastunut. Oletko sinäkin? Lue lisää ja rakastu enemmän.

Comojärvi - Rakastu Italiaan (airbnb näköalalla)

Vietimme ensimmäisen hääpäivämme Italiassa, samoissa maisemissa, joissa menimme reilu vuosi sitten naimisiin. Matkalla hääkaupunkiimme Gardajärvelle poikkesimme elokuvistakin tutulla Comojärvellä. Comojärvelle ajaa Milanon kentältä alle tunnissa, joten se on vielä helpommin saavutettavissa kuin Garda.

Majoituimme mitä ihanimmassa airbnb-asunnossa. Täytyy sanoa, että parhaimmat airbnb-kokemukset olen saanut nyt toistamiseen Italiassa. Viime syksyn Rooman reissulla airbnb-asunto oli kuin unelma ja nyt tämä! Comojärven asuntomme sijaitsi järven pohjoisosassa Comon kaupungissa. Asunnolle kivuttiin noin 500 pientä porrasta järveltä, mutta se oli kaikki sen arvoista. Katso vaikka näitä maisemia! Airbnb-asunnot kilpailevat suurimassa osassa kaupunkeja myös hinnallaan. Tämä majoitus oli mielestäni kymmeniä kertoja parempi vaihtoehto kuin hotellihuone, jonka hinta olisi ollut varmuudella kaksinkertainen -varsinkin samalla näköalalla. Maksoimme yhdestä yöstä alle 100€.


Comojärvi – Rakastu Italiaan (airbnb näköalalla)

Comojärvi - Rakastu Italiaan (airbnb näköalalla)

Asuntomme ehdottomasti parhain ominaisuus oli upea terassi, josta avautui näköalat alas Comon kaupunkiin ja jonka päällä kasvoi kaunis visteriapuu. En itseasiassa ottanut asunnon sisältä yhtään kuvaa. Alempaa tästä postauksesta löydät linkin airbnb-sivustolle, josta voit käydä katsomassa asunnon kuvia myös sisältä. Asunto oli juuri kuten kuvissa, siisti, kompakti ja kaikki tarvitsemamme viinilaseista espressokeittimeen löytyi helposti. Myös vesijohtovesi on täällä juotavaa.

Koska asunnolle kipuaminen oli pieni urheilusuoritus keskipäivän auringossa tai tuhdin illallisen jälkeen pimeässä, oli pyrähdykset kauppaan ja kaupunkiin suunniteltava huolellisesti. Kaikkia 500 porrasta ei tarvinnut onneksi kävellä alas asti löytääkseen leipomon ja ruokakaupan. Majoittajalla oli hyvät ohjeet asunnossa, kuten myös hyvät ravintolasuositukset. Niistä kirjoitan lyhyesti erilliseen postaukseen.

Comojärvi - Rakastu Italiaan (airbnb näköalalla)

Nautimme aamiaisen joka päivä asunnon terassilla rauhallisesti istuskellen. En taaskaan malttanut nukkua, tämä tapahtuu minulle usein matkoillamme tämän tyyppisissä paikoissa. Miksi tuhlaisin aikaa nukkumiseen? Hengitin Italiaa jokaisella solullani kaikki aistit täyttäen. Laitoin italialaisen musiikin soimaan ja aloin valmistamaan aamiaistamme. Oli ihana hörppiä aamukahvia katsellen kun kaupunki allamme heräsi pikkuhiljaa.

Comojärvi - Rakastu Italiaan (airbnb näköalalla)

Italiassa paras aamiainen koostuu tuoreista marjoista sekä kirsikoista, tuorepuristetusta mehusta, rapeasta leivästä ja mutteripannulla keitetystä kahvista. Leivän päälle valikoimme lähimarketin tiskiltä taleggio-juustoa ja mieheni suosikkia Prosciutto Cottoa. Näillä eväillä jaksoimme muutaman tunnin kuluttua herkullisen pastalounaan kaupungissa. Matkoilla on erityisen tärkeä suunnitella ruokailut, ei kannata syödä itseään ähkyksi heti aamusta. Yksinkertaisuus on muutenkin parasta!

Comojärvi - Rakastu Italiaan (airbnb näköalalla)

Valitsin leipomon tiskiltä pieniä makeita kahvin kaveriksi. Italialaiset mantelikeksit oli kuorrutettu tomusokerilla.

Comojärvi - Rakastu Italiaan (airbnb näköalalla)Comojärvi - Rakastu Italiaan (airbnb näköalalla)Comojärvi - Rakastu Italiaan (airbnb näköalalla)Comojärvi - Rakastu Italiaan (airbnb näköalalla)

Asunnolla saapumistamme odotti upea ja ystävällinen majoittajamme Silvia, joka omistaa tämän asunnon sekä isomman asunnon yläpuolelta, jossa hän asuu itse pienen vauvansa kanssa. Silvia toivotti meidät tervetulleeksi jättämällä pullon proseccoa ja kaksi lasia pöydälle. Salute!

Comojärvi - Rakastu Italiaan (airbnb näköalalla)

NAPPAA AIRBNB ALE-KOODI – VARAA MAJOITUKSIA & ELÄMYKSIÄ

Sain teiltä taas useampia kyselyjä tästä asunnosta. Mistä se oli vuokrattu ja mihin hintaan. Tässä viimein kaikki yksityiskohdat.

Varasin Comon asunnon Airbnb:n kautta. Etkö ole vielä rekisteröitynyt koskaan Airbnb-sivustolle? Rekisteröidy nyt tästä linkistä, jonka jälkeen voi varata majoituksia ja elämyksiä matkoillesi. Käyttämällä linkkiä saat 30€ alennusta ensimmäisestä kohdevarauksestasi, jonka hinta on vähintään 65€, sekä 11€ elämyksestä, jonka hinta on vähintään 43€. Ja minä kerrytän samalla omaa matkakassaani. Tästä diilistä hyödymme molemmat!

Rekisteröidy ja hyödynnä ale siis TÄSTÄ.

Comon upean asuntomme löydät löydät täältä.

Ihanaa kesän jatkoa!

♥ Anni


Lisää herkkumatka-postauksia löydät täältä.

Seuraathan herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa?

Myös näillä sopii

Herkutella

2 Kommenttia

  1. Aivan huikeat maisemat. Nämä sinun kokemukset ja kuvat saavat minut kaipaamaan vieläkin enemmän Italiaa <3 Ihanaa päivää Anni.

    1. Kiitos Peggy. Täällä kaivataan Italiaa päivittäin. Ehkä joskus asun siellä <3 Ihanaa päivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *