| |

Kinuski-Suklaakakku

Kinuski-Suklaakakku

Unelmien suklaakakku? Kinuski-Suklaakakku saattaa olla, jos pidät suklaan ja kinuskin yhdistelmästä sekä tuhdeista kokonaisuuksista.

Suunnittelin suklaa-kinuskikakku -reseptin omalle palstalleni Unelmien Talo & Koti -lehteen vuosi sitten. Himoitsen suklaata eniten juuri tähän aikaan vuodesta ja itse asiassa kakku sopii täydellisesti myös tuleviin isänpäivän juhlallisuuksiin. Isithän rakastavat myös suklaata ja kuka koskaan olisi kieltäytynyt suklaakakusta?

Tämä mehevä kakku kostutetaan rommisiirapilla ja kakkukerrosten väliin valutetaan meksikolaista Dulce de leche -kinuskia eli valmiiksi karamellisoitua kondensoitua maitoa. Ohje on itse asiassa aika helppo. Vain kakkupohja leivotaan, leikataan kerroksiin, kostutetaan ja täytetään. Rakastan ohjeita missä on dulche de lecheä, se on niin pehmeää ja herkullista, heti käyttövalmista.


Kinuski-Suklaakakku

OHJE 12 hlö

Nappaa ohje täältä.

Vinkki! Leivo munaton kakku korvaamalla munat 3 rkl chia-siemeniä, jotka sekoitetaan 9 rkl vettä (anna hetken turvota). Lisää ohjeen ­mukaan samassa järjestyksessä.

HUOM! Muistathan käsitellä koristeeksi tulevien kukkien pinnat huolellisesti, jos ne eivät ole syötäviä.

Kinuski-Suklaakakku
Kinuski-Suklaakakku

KATSO LISÄÄ SUKLAAKAKKUJA TÄÄLTÄ

Kuvat: Satu nyströn/A-lehdet

Ihanaa viikkoa!

/Anni


Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *