|

In Love with Rome

In Love with Rome

Terveisiä Roomasta. Täällä kaikki on hyvin, oikeastaan todella ihanasti. Vuokraamani airbnb asunto on täydellinen! Se sijaitsee vanhankaupungin sydämessä Campo de’ Fiorin aukiolla ja ikkunoista avautuu upea näkymä Piazza Pollarolalle. Ihan kulman takana on leipomo ja joka aamu aukeava tori, josta voin hakea asunnolle tuoreet hedelmät ja kukat! Asunnon suurista ikkunoista aukeaa autenttinen näkymä Rooman pikkukaduille. Täällä todellakin sielu lepää ja mieli inspiroituu.

In Love with Rome

In Love with Rome

Airbnb asumisessa on autenttinen kosketus oikeaan elämään Roomassa. Yläkuvassa asunnon ikkunasta avautuva näkymä.

In Love with Rome

Campo de’ Fiorin tori aukeaa joka aamu seitsemän jälkeen. Torilla myydään pastaa, mausteita, vaatteita, hedelmiä, kukkia ja pähkinöitä. Torin laidalla on fantastinen italialainen leipomo Forno Campo de’ Fiori ja paljon kahviloita.

In Love with Rome

Mitä minä nyt täällä teenkään? Luitko edellisen postaukseni täältä? Matkustin siis tänne Roomaan etätöihin, pakoon Suomessa vallitsevaa työkaaosta ja häiritsevää ilmapiiriä. Tarkoitus olisi inspiroitua täällä ja työstää keväällä ilmestyvän kirjani käsikirjoitusta. Yrittäjyyden paras puoli tulee esiin juuri nyt: voin tehdä työtäni missä tahansa ja valita siihen näinkin inspiroivan paikan kuin Rooma.

Instagramissa muutama teistä kerkesi jo ihmetellä teenkö ollenkaan töitä täällä, kun olen päivitellyt parhaita paloja Roomasta parin päivän ajalta. Hah, työt alkavat vasta huomenna. Mieheni lähti saattamaan minua tänne, joten lähdimme tarkoituksella matkaan viikonloppua vasten, jotta kerkeämme tutustua Roomaan ja nauttia siitä täysillä ennen minun alkavaa kirjoitusurakkaa. Minun idea oli ”lähden Roomaan, hae minut sieltä viikkoa myöhemmin ja jäädään nauttimaan kaupungista vielä pariksi päiväksi. Hänen idea oli ”vien sinut Roomaan, katson, että kaikki toimii ja vasta sitten kirjoitat kirjan ja tulet kotiin”. Hänen idea voitti.

In Love with RomeIn Love with Rome

Lähdettiin niin kiireellä matkaan keskeltä kaaosta etten ollut yhtään tajunnut, että täällähän on vielä täysi kesä. Parin päivän aikana olemme nauttineet 28 asteen helteestä, aurinkoisista terasseista, viileästä viinistä sekä fantastisesta ruoasta. Kävimme myös uimassa Grand Hotel Gianigolon uima-altailla. Roomassa monet hotellit avaavat ovensa maksua vastaan myös hotellin ulkopuolisille vieraille, jotka haluavat viilentyä uimalla ja rentoutua lepäämällä hetken rantatuolilla kiireisen kaupungin sykkeessä. Suosittelen varsinkin todella kuumina päivinä, kun liikkuminen keskipäivällä on todella uuvuttavaa.

In Love with Rome In Love with RomeIn Love with Rome

Iltaisin olemme käyneet syömässä Trasteveressä, jonne asunnoltamme on reilu kymmenen minuutin matka. Tunnelmallinen ja aito Trastevere on vienyt sydämemme. Eilen jonotimme yli puoli tuntia Trattoria Da Enzoon, ravintolaan, jota kaikki täällä kehuvat ja jonne kaikki haluavat. Moni jonottaa ravintolaan jopa kaksi tuntia kiemurtelevassa jonossa kapealla pikkukadulla. Suositusannoksia: vegaaninen carpaccio ja vaniljamousse metsämansikoilla.

In Love with Rome In Love with Rome

Haluan vielä erikseen kiittää kaikista ihanista kommenteista ja viesteistä, joita olen teiltä saaneet koskien kirjauutisia ♥ Olen todella otettu!

Huomisesta alkaen keskityn täysillä kirjaprojektiini, joten vastausaikani kommenteihin, sähköposteihin jne. on hetken aikaa yhtä pitkä kuin työmatkani täällä. Toivottavasti ymmärrätte ja jaksatte odottaa. Ihanaa sunnuntaita ja pian alkavaa uutta viikkoa!

♥ Anni


Mikä kirjaprojekti? Lue lisää täältä.

Seuraathan herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa?

Myös näillä sopii

Herkutella

4 Kommenttia

 1. Marjukka sanoo:

  Hei! Aivan huikeelta näyttää Roomassa ja tuo asunto. ?
  Olen itsekkin käyttänyt airbn vaihtoehtoa asumisessa ulkomailla, kuulisinkin mielelläni minkä niminen asunto tämä on? Haaveena matkustaa Roomaan jossain vaiheessa, tämä olisi varmasti ihana asunto ja hyvä vaihtoehto.
  Tsemppiä kirjoitus projektiin. Mielenkiinnolla odotan. ?
  T.Mari

  1. Hei Marjukka,

   Asuntovalinta osui kyllä tällä kertaa ihan nappiin 🙂 Asunto löytyy tällä nimellä: Campo de Fiori – Pollarola Superior Suite 🙂

   Kiitos paljon <3

 2. Ilona sanoo:

  Onpa kaunista siellä. Ihanaa oleilua ja työn iloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *