|

Helpot Kinuski-Puolukkapullat

Helpot Kinuski-puolukkapullat

Puolukkasesonki on nyt! Syksyn ihanimmissa pullissa maistuu kinuski ja puolukat. Yksi herkullisimmista yhdistelmistä näin syksyllä: kirpeä puolukka ja tahmaisen makea kinuski.

Nämä pullat syntyivät helppojen mustikka-rahkapullien innoittamana (katso ohje täältä). Halusin testata miten valmiiksi karamellisoitu kondesoitu maito eli dulche de leche toimisi näissä älyhelpoissa pullissa. Ja toimiihan se. Olen yleensä tehnyt tämän makuyhdistelmän piirakkana syksyisin. Katso puolukka-kinuskipiirakan ohje tästä.

Tämä herkulliset Helpot Kinuski-Puolukkapullat valmistuvat noin puolessa tunnissa vain kolmesta raaka-aineesta:

  1. valmiit vehnäpullat pakasteesta,
  2. karamellisoitu kondensoitu maito
  3. ja puolukat

Jos haluat voit voidella pullat kauniin paistovärin saamiseksi. Niin ja tietty voit tehdä pullataikinankin itse.

KATSO VIDEO PULLIEN VALMISTUKSESTA

Helpot Kinuski-puolukkapullat

Helpot Kinuski-Puolukkapullat

Ohje

  • 1 pussi (12-14 kpl) esipaistettuja valmiita vehnäpullia
  1. Nosta pullat pellille leivinpaperin päälle.
  2. Anna pullien sulaa (noin 30 min).

Täällä ohje, jos haluat tehdä pullataikinan itse.

Täyte

  • noin 2 dl puolukoita
  • 1 prk kondensoitua karamellisoitua maitoa (dulche de leche)
  • 1 kananmuna
  1. Painele sulatettuihin pulliin syvennykset juomalasin pohjalla. Voitele pullat munalla halutessasi.
  2. Nosta lusikallinen karamellia pullien syvennyksiin. Ripottele puolukoita täytteen päälle.
  3. Paista pullia uunin keskitasolla 225 asteessa noin 8-10 minuuttia.
  4. Ota pullat uunista ja anna jäähtyä hetken.
  5. Sihtaa päälle tomusokeria ja nauti!
Helpot Kinuski-puolukkapullat
Helpot Kinuski-puolukkapullat
Helpot Kinuski-puolukkapullat

Ihanaa sunnuntaita!

/Anni


Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *