• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Cheddar-Skonssit

Brunssi· Leivät· Suolaiset

11 tammi
Cheddar-Skonssit

Cheddar-Skonssit ovat täydellinen hemmotteluherkku aamiaispöydässä. Täydellinen aamu alkaa ihanalla aamiaisella ja tuore leipä yleensäkin aamiaispöydässä on täydellisyyttä. 

Oletko leiponut koskaan skonsseja? Skonssien teossa pääset helpollaa, nimittäin skonssit valmistuvat nopeasti ja helposti ilman turhia vatkauksia ja kohotuksia. Skonssit kannattaa myös aina syödä uunituoreena, jolloin ne ovat parhaimmillaan. Leipomani cheddar-skonssit ovat niin herkullisia ettei ole huolta tuleeko ne syötyä tuoreena. Nämä täydelliset aamiaisleivät häviävät pöydästä nimittäin aika nopeasti.

Cheddar-Skonssit ovat hyvä idea vaikka viikonlopun brunssille vai mitä? Voit tarjoilla ja syödä skonssit sellaisenaan tai erilaisten jusutojen ja leikkeleiden kanssa.


Cheddar-Skonssit

Ohje: (2 pyöreää skonssia)
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl merisuolaa
  • 2 tl leivinjauhoa
  • 2 rkl sokeria
  • 50 g voita
  • 2 dl kermaa
  • 1 dl cheddaria raasteena
  • 1 kananmuna (voiteluun)
  1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  2. Nypi kylmä voi jauhoseokseen.
  3. Lisää kerma, cheddar ja sekoita taikinaksi.
  4. Muotoile taikinasta jauhoitetulle leivinpaperille kaksi pyöreää ”leipää”.
  5. Leikkaa taikinaleikkurilla leipä kolmioiksi.
    (voit myös kaulia taikinasta levyn, josta painella muotilla pyöreitä skonsseja)
  6. Voitele kevyesti vatkatulla kananmunalla.
  7. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 15 minuuttia.

 

Cheddar-Skonssit

Cheddar-Skonssit
Cheddar-Skonssit
Cheddar-Skonssit

Katso lisää brunssi-herkkuja täältä.

8 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Sitruunajuustokakku Browniepohjalla
Seuraava artikkeli: Hyvän Mielen Vesivärikakku »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Sari sanoo

    24.1.2017 06:49

    Voiskohan kerman tilalla käyttää turkkilaista jogurttia. Tekkee mieli leipoa mut ei oo kermaa

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.1.2017 07:10

      Hei, kyllä mä koittaisin sillä 🙂 Kerro miten onnistui! Tulee hiukan terveellisempikin 😉

      Vastaa
    • Sari sanoo

      24.1.2017 09:53

      Hyvin onnistu. Aivan ihania ja tosi heleppo tehä

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.1.2017 10:34

      Mahtavaa 🙂 kiva kun kävit kertomassa!

      Vastaa
  2. Veera sanoo

    10.4.2017 19:48

    Olivat todella namia ja helppoja tehdä. Näitä on pakko tehdä uudestaan!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.4.2017 04:14

      Hei Veera, tiedän nämä ovat kyllä niin ihania! Kiva kun kokeilit ja kävit kommentoimassa 🙂 Taidan itse tehdä nyt Pääsiäisenä kun muistin nämä!

      Vastaa
  3. Kaisa sanoo

    7.4.2019 20:45

    Maku oli kyllä hyvä mutta en onnistunu näissä täydellisesti. Tuntu että jäikö raaoiksi sisältä. Vaikka olivat kauniin ruskeita ja paistoaika hieman yli vartin. Täytyy kokeilla uudestaankin paremmalla onnella!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.4.2019 13:56

      Paistoaika vaihtelee hieman uuneittain, suosittelen kokeilemaan uudestaan hieman pidemmällä paistolla 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios