• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Cafe Pispala – Ihana Brunssi

Brunssi· Kotimaa· Ravintolat & Kirjat

23 helmi

Cafe Pispala - Ihana Brunssi

Karattiin pari viikonloppua sitten Tampereelle viettämään yhteistä aikaa. Yövyttiin yksi yö keskustassa, käytiin brunssilla, illallisella ja lokoiltiin hotellihuoneessa aamutakit päällä tekemättä mitään järkevää. Tällaiset ”getawayt” ovat ihanaa vaihtelua perinteisiin viikonloppuihin.

Meillä tulee käytyä näin alkuvuodesta useammin brunsseilla kuin muulloin – huomennakin ollaan menossa. Kesällä kokkaan mielelläni brunssin itse ja nautin sen omalla terassilla. Jotenkin tämä alkuvuosi ja kevään odotus aktivoi nautiskelemaan herkuttelusta – sisätiloissa.


Cafe Pispala – Ihana Brunssi

Selasin Tampereen brunssitarjontaa pitkään, kunnes eteen osui Cafe Pispala. Pannukakkuja ja erilaisia brunssitarjottimia – ei noutopöytää. Jes tämä se on! Pispalan alue itsessään pitää mainita. Kuinka ihastuttavia puutaloja ja kylätunnelmaa.

Pidän ja en pidä noutopöydistä. Noutopöydissä ruoka ei ole ikinä yhtä tuoretta ja kaunista, kuin silloin kun se tuodaan suoraan eteesi tarjottimella. Noutopöydässä syö helposti liikaa (ainakin minä syön). Noutopöydässä tosin on usein enemmän valinnanvaraa. Jos mietit saatko mahan täyteen Pispalan brunssilla, voin kertoa, että kyllä saat!

Cafe Pispalan menu koostuu erilaisista ”tarjottimista”. Voit syödä kevyemmin continental tyyliin tai tuhdimmin vaikka frittikanaa pannukakkujen kanssa. Me pysyttelimme keskivaiheilla ja ähky tuli. Tilasimme pannukakkuja tottakai. Ne olivat isoja, meheviä ja kuohkeita. Lisäsimme annokseen vielä mustikoita – suosittelen.

Rakkaani tilasi pannukakkunsa munakokkelin ja pekonin kanssa. Itse valitsin tarjottimen joka koostui pannukakuista, hedelmistä, skonsseista, kakkupalasta, parfait-tyylisestä jogurttimaljasta, mehusta ja kahvista. Parasta tässä kaikessa oli pannukakut. Saimme mahamme niin täyteen, että jätimme lounaan välistä. Tampereen reissulta parhaiten jäi mieleen tämä brunssi ja siksi siitä halusin teillekin vinkata.

Suosittelen tekemään varauksen (viikonloppu) brunssille Pispalaan. Kahvila oli aivan täynnä, kun pääsimme sinne. Onneksi olin varannut ikkunapöydän meille ja siitä pidettiin huolta, että sellaisen saimme. Lähtiessä pälyilin ympärilleni ja huomasin lumeen hautautuneen terassin. Pakko tulla kesällä uudestaan.

Cafe Pispala - Ihana Brunssi Cafe Pispala - Ihana BrunssiCafe Pispala - Ihana Brunssi

Ihanaa viikonloppua!

♥ Anni


Lisää herkkumatka-postauksia löydät täältä.

Seuraathan herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa?

Kommentoi

Edellinen artikkeli: « Arkiruokavinkki: PUOLEN TUNNIN PIZZA
Seuraava artikkeli: Arkiruokavinkki: Tuorehernekeitto »

Lukijan vuorovaikutus

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios